Forumo moderavimas
Parašyta 2009 balandžio 28 - 21:36
Parašyta 2009 balandžio 28 - 21:56
Parašyta 2009 balandžio 29 - 00:56
Kitais zodziais "eik tu tolo tolo,ten kur nesueina....".Kaip suprantu kritika negalima.Deja nematau jokio as cia "tono".O gal reiketu kreiptis padlyziaujanciai?Man kaip ir 90% cia besilankanciu eilinis forumas.O toki kaip kluba galima kabyti i kabutes.Kitaip tariant atejau paskaiciau ir uzdariau.Viskas tuo pasibaigia.Jei nori,kad butu tavo ilgesnis ,gali savo pasikabyti ant sakos,nes man vis vienjei neteisinga politika, visada galima paspausti X virsutiniame lango kampe... Jei ieskai ratu savo automobiliui eik i autogidas.lt ...
o jei jau komentuojat kitu pastangas - pasirinkit mandagesni tona.
Garantuoju,kad mano postas bus istrintas,nes neatitiks kazkieno vidiniu standartu.Internetas laisvas ir beribis ir nieks neribos kur man eiti ir ka rasyti.Tu labiau nei tevas nei motina,kad pradetum kazkam vadovauti.Dabar gali nusiraminti ir eiti paziureti 205'tu grozybiu,o gal baisybiu?Nes gal ne visiems tas modelis "limpa"..
Parašyta 2009 balandžio 29 - 12:21
nelabai supratau ka tu cia norejai pasakyti. Is neturejimo ka veikti prisip**ti norejai? Ne tau adresuotas komentaras buvo. Nematai jokio tono, tavo reikalas. Ir prie ko cia 205? Ar kamnors per prievarta tas modelis grudamas? Gal cia tesiog kaip vaiku darzelyje "mano tetis, tavo teti iskirstu"?Kitais zodziais "eik tu tolo tolo,ten kur nesueina....".Kaip suprantu kritika negalima.Deja nematau jokio as cia "tono".O gal reiketu kreiptis padlyziaujanciai?Man kaip ir 90% cia besilankanciu eilinis forumas.O toki kaip kluba galima kabyti i kabutes.Kitaip tariant atejau paskaiciau ir uzdariau.Viskas tuo pasibaigia.Jei nori,kad butu tavo ilgesnis ,gali savo pasikabyti ant sakos,nes man vis vienjei neteisinga politika, visada galima paspausti X virsutiniame lango kampe... Jei ieskai ratu savo automobiliui eik i autogidas.lt ...
o jei jau komentuojat kitu pastangas - pasirinkit mandagesni tona.
Garantuoju,kad mano postas bus istrintas,nes neatitiks kazkieno vidiniu standartu.Internetas laisvas ir beribis ir nieks neribos kur man eiti ir ka rasyti.Tu labiau nei tevas nei motina,kad pradetum kazkam vadovauti.Dabar gali nusiraminti ir eiti paziureti 205'tu grozybiu,o gal baisybiu?Nes gal ne visiems tas modelis "limpa"..
Kritika galima. Priekaistai ne. Zinau, kad liutukas sugaiso ne valanda ir ne dvi tvarkydama skelbimus. O cia ple pareiskiama, kad neteisinga politika, kad vai vai vai, temos apie parduodamas duju irangas ir ratus atskirtos nuo peugeot automobiliu ir ju daliu. Gerbiant jos darba manau buvo galima ir kitais zodziais pasibedavoti kokia bloga si sistema.
Be to manau, kad peugeot klubas orentuojasi ne i tuos 90 % prasalaiciu kuriems tai tik eilinis forumas, o i likusius 10, vadinamus nariais. I ju nuomones stengiames atsizvelgti, ju kritika isgirsti, jiems organizuojami gm, klubo gimtadienis ir t.t.
Posto tavo netrinsiu. Vel uzsigarantavai pro sali.
Internetas laisvas ir beribis ir nieks neribos kur man eiti ir ka rasyti
Px man tavo interneto laisve, ar koks jis ten beribis. Si foruma riboja FORUMO TAISYKLES ir arba ju teks laikytis arba....
Parašyta 2009 balandžio 29 - 21:10
... ogi nepagavau... kaip čia būtų galima kritikuot be priekaištų?...Kritika galima. Priekaistai ne....
Parašyta 2009 balandžio 29 - 21:16
Mazdaug rasai, kad "tai yra s***s", bet neprirasai "kodel netvarkot to s**o"... ogi nepagavau... kaip čia būtų galima kritikuot be priekaištų?...
Kritika galima. Priekaistai ne....
Parašyta 2009 balandžio 29 - 22:16
Kritika mano manymu ne pasakymas pvz sudas cia viskas, jus nieko nesuprantat, viskas blogai o labiau sudas ten ir ten, todel ir todel, cia reikejo daryti taip ir taip ir pan. ir t.t. ...... ogi nepagavau... kaip čia būtų galima kritikuot be priekaištų?...
Parašyta 2009 balandžio 29 - 22:28
Parašyta 2009 balandžio 30 - 09:20
"Priekaištavimas" - lietuviškai, o tarptautizmas - "kritika". Manau, nenusišnekėjau...Kritika mano manymu ne pasakymas pvz sudas cia viskas, jus nieko nesuprantat, viskas blogai o labiau sudas ten ir ten, todel ir todel, cia reikejo daryti taip ir taip ir pan. ir t.t. ...
... ogi nepagavau... kaip čia būtų galima kritikuot be priekaištų?...
Kokioje formoje tai pateikiama, tai jau kitas klausimas. Esmė - kiek frazėje keiksmažodžių. Galima tą patį pasakyti ir džentelmeniškai, o galima "papuošiant". Tas moderatorius ir erzina, nors keiksmažodžiai tik griežtina toną. Bijom griežtumo?...
Parašyta 2009 balandžio 30 - 14:07
Parašyta 2009 gegužės 01 - 01:02
Siaip bendram isprusimui sis zodelis yra.Tik kalbos komisija sako,kad jis neteiktinas.Turbut girdejai posaki:"kad durna ir baznycioj musa".Dar augalas durnarope.Sorry uz offtopicsiaip zodzio DURNIUS lietuviu kalboje igi nera..... Cia seip, bendram isprusimui
#132 Svečias__Rolandas__*
Parašyta 2009 gegužės 01 - 11:46
Turiu pasiulyma, gal Moderatoriai apsvarstys, tema 'meistru registras' gal galetu tureti kokia gimininga tema kuri butu uzrakinta ir ja galetu papildyti tik moderatoriai, sudeda kontaktus ir pan. bu dabar naujokams reikia pastoviai visur kokio meistro ieskoti ar pan. tas Spakeno nr. skamba turbut kas antroje temoje kad jo iesko.
Pvz. Mygt manau Saabistai turi gera tema, atsidarai ir viskas aisku.
Aisku vistiek visi visur visko klausines bet gal maziau.
Na cia pamastymui.
Parašyta 2009 gegužės 03 - 21:14
Parašyta 2009 gegužės 03 - 21:25
Atsakymas:palikai kontaktus - lauk skambuciu.Esi naujokas ir tai buvo tavo pirma tema - tipo nemokami skelbimai :mad:Klausimas moderatoriams: kodel buvo uzrakinta tema: http://www.peugeot-k...ST&f=22&t=28905
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.
MO pinhole camera
#135 Svečias__Rolandas__*
Parašyta 2009 gegužės 04 - 21:29
Ka MOderatoriai masto apie si pasiulyma ?As cia biski ne i tema, nes ziuriu cia jau pokalbiu kambarys pasidares
Turiu pasiulyma, gal Moderatoriai apsvarstys, tema 'meistru registras' gal galetu tureti kokia gimininga tema kuri butu uzrakinta ir ja galetu papildyti tik moderatoriai, sudeda kontaktus ir pan. bu dabar naujokams reikia pastoviai visur kokio meistro ieskoti ar pan. tas Spakeno nr. skamba turbut kas antroje temoje kad jo iesko.
Pvz. Mygt manau Saabistai turi gera tema, atsidarai ir viskas aisku.
Aisku vistiek visi visur visko klausines bet gal maziau.
Na cia pamastymui.
Parašyta 2009 birželio 01 - 22:47
Parašyta 2009 birželio 01 - 23:00
tiek... Jei valdzia uzpyks - viska padarysiu kaip buvo ;)
visks ok ;)
Parašyta 2009 liepos 07 - 14:31
Parašyta 2009 liepos 07 - 14:48
na tai ji biski dabar kitaip vadinasi ir yra cia (jeigu apie Kauno myta kalbi):Sorry, kad vėl paklausiu. Mačiau, kad buvo iškelta į nežinia kur miestų meetų pokalbynas. Mačiau pasipiktinimo temą (jau ištrinta), tik nespėjau perskaityt. "Susitikimuose" apart kalendoriaus nuorodų nieko nerandu. Gal ką ne taip darau?...
http://www.peugeot-k...20
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0