jo navigacija neblogas dalykas... tinkamas rankas turint galima net pamatyti priekyje esancius mentus su Ijungtu radaru...Vot sugalvojau, kad man reik navigacijos.
Gal kas gali mane tamsuoli apsviest kas tai per daiktas ir su kuom jis valgomas.
Pirkt masinini ar delninuka?
Rezkit viska.
O gal kas ir pasiulyti ka gali. Tuo paciu ir pristatytu produkta. ;)
Navigacija
#21 Svečias_mmx_*
Parašyta 2007 sausio 16 - 07:39
Parašyta 2007 sausio 16 - 08:31
Kanors gero arba blogo gali pasakyti?info yra www.garmin.lt arba www.fedingas.lt ;)
P.S. Turiu įsigijęs Garmin Nuvi 660
Zemelapiu tikslumas it t.t
Parašyta 2007 sausio 16 - 08:32
Cia kaip?jo navigacija neblogas dalykas... tinkamas rankas turint galima net pamatyti priekyje esancius mentus su Ijungtu radaru...
#24 Svečias_kapetinaS_*
Parašyta 2007 sausio 16 - 09:22
Parašyta 2007 sausio 16 - 11:56
#26 Svečias_Kursis_*
Parašyta 2007 sausio 16 - 12:05
Šį pranešimą redagavo Kursis: 2007 sausio 16 - 12:07
#27 Svečias_mmx_*
Parašyta 2007 sausio 16 - 14:55
Aga dabar privertei suabejoti.. reiks atsiverst straispsni zurnale.. perskaityti isnaujonepainioji su ivestomis stacionariu inkilu koordinatemis?
Parašyta 2007 sausio 16 - 16:46
toks klausimelis - daznai tenka isvaziuoti i uzsieni ar musu "bekrastej" lietuvoj tenka daznai pasiklisti, kad navigacijos uzsimanei???Vot sugalvojau, kad man reik navigacijos.
Gal kas gali mane tamsuoli apsviest kas tai per daiktas ir su kuom jis valgomas.
Pirkt masinini ar delninuka?
Rezkit viska.
O gal kas ir pasiulyti ka gali. Tuo paciu ir pristatytu produkta. ;)
Parašyta 2007 sausio 16 - 18:38
Ir isvaziuot tenka ir po Lietuvele pasitrankyt megstu. Nu issiversdavau ir be navigacijos, bet kazkaip uzsimaniau ir vsio.toks klausimelis - daznai tenka isvaziuoti i uzsieni ar musu "bekrastej" lietuvoj tenka daznai pasiklisti, kad navigacijos uzsimanei???
Aplink visi kalba apie ta navigacija tai sugalvojau, kad ir man jos reik.
Parašyta 2007 sausio 16 - 19:41
Gera: tikslus žemėlapis labai: 1:10000, gatvių ir adresų paieška 1273 Lietuvos miestuose ir miesteliuose ir t.t. (daugiau info www.garmin.lt, ten rinktis "Lietuvos TOPO žemėlapis). "Touchscreen", patogus meniu, prikrautas visokių (naudingų/nenaudingų) funkcijų. Esu susiinstaliavęs Vilniaus ir Kauno (autostrados) fotoradarus. Tiesa, Lietuvos žemėlapis perkasi atskirai, viduj yra Europos kelių žemėlapis.Kanors gero arba blogo gali pasakyti?info yra www.garmin.lt arba www.fedingas.lt ;)
P.S. Turiu įsigijęs Garmin Nuvi 660
Zemelapiu tikslumas it t.t
Bloga: neatsimena važiuotų maršrutų, t.y. kitą kartą juo važiuojant, reiks iš naujo jį įvesti.
Reziumė: esu labai patenkintas juo ;)
P.S. Mano tokis
Šį pranešimą redagavo Velvet: 2007 sausio 17 - 00:22
#31 Svečias_Puza_*
Parašyta 2007 sausio 25 - 22:12
Parašyta 2007 vasario 06 - 11:28
Parašyta 2007 vasario 19 - 17:35
5-10m paklaida is esmes kaip ir +/- normalu.Teko ciupineti Palma su TomTomu pries kelis metus. Siaip visai nieko zaisliukas, rodo krypti, judejimo greiti, neblogai gaudo signala, pries posukius sako i kuria puse sukti, jei turi marsruta pasizymejes, tikslumas apie 5 - 10 metru. Tik viena smulki beda - nemazai vilniaus gatviu turedavo pabaiga
Tai vaziuoji toliau - rodo, kad vazuoji laukais
Vidutiniškai, GPS imtuvo tikslumas yra apie 15 metrų. Naudojantis pataisytais signalais iš SNAS (Satellite Navigation Augmentation Systems), pasiekiamas 3 metrų, ir geresnis tikslumas. JAV 3 metrų tikslumas pasiekiamas pasinaudojant antžeminių stočių ir pastovios pozicijos palydovų tinklu, vadinamu WAAS (Wide Area Augmentation System). Europoje panaši sistema vadinama EGNOS (European Geostationary Navigation Overlay System). Azijoje pataisytus signalus perduoda MSAS (Multifunctional Transport Satellite-based Augmentation System). Taip pat padidinti tikslumui gali būti naudojama ir DGPS (Differential Global Positioning System), antžeminės stotys, su žinomomis koordinatėmis, kurios perduoda pataisytus palydovų signalus. Įvairios DGPS technologijos gali padidinti tikslumą nuo kelių metrų iki kelių milimetrų. Tikslumas gali būti padidintas ir naudojant RTK (Real Time Kinematic) sistemą.
Honde prelude 2.0 16v 98kw ===Klaipeda===
Parašyta 2007 vasario 19 - 17:50
K = korection
Parašyta 2007 kovo 20 - 19:28
o kur tai butu galima padaryti ir kokios mazdaug kainos eina?ir gal net sveika butu issinuomoti ir pasibandyti
Parašyta 2007 kovo 20 - 19:33
Parašyta 2007 kovo 20 - 20:03
aciu
velnias, kazkaip nesidomejau apie ta GPS sistema, bet sendie darbe nugirdau viena ausim kaip kolegos kalbejo. Pradejau musu forume info ieskot. Tik nzn ar verta pirkt, jei kaip vienas sake isvaziuosiu is LT karta per 1-2 metus? Kazkaip LT toks daigtas man tikrai nereikalingas. Tai va ir idomu kokia nuomos kaina, arba kokios naudotu kainos (nes ten visvien bus ir visi zemelapiai, kurie irgi nera patys pigiausi)...
Parašyta 2007 kovo 21 - 09:11
Parašyta 2007 kovo 21 - 09:32
tavo postus visus perskaiciau. as kazkodel telefono nenoriu. geriau jau delninuka. ir didesnis ekranas ir kazkaip patogiau atrodo butu prie stiklo prisikabinus. Kita vertus gal klubieciai kurie nezada siemet keliaut, bet turi anksciau nusipirke gal nori isnuomot su klubine nuolaida?Uoj, as turiu nokia telipona su symbian operacine sistema. Suinstaliavau programa ir zemelapius - vazineju issisiepes. Kiek kainavo - ogi tike kiek teponas + GPS imtuvas uz 220 pinigu ir kelios savaites programines irangos ir zemelapiu paiekai.
Ieskok forume - jau isdiskutuota.
Styra
Parašyta 2007 kovo 22 - 11:48
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0