Autorute 2007 pas mane yra, reiks isbandyti koki gps gauti uz100lt
Prieš porą mėnesių buvau Anglijoj ir naudojausi laptopas+GPS. Žemėlapiai buvo Autoroute 2007
Labai nusivyliau žemėlapių tikslumu... Važiuojant prie Leeds (toks miestas) važiuoji kuo puikiausia autostrada, kuri tenai gal jau kokie penki metai, o navigacija ima ir sako "Off route" ir paišo kad vidury pievos važiuoji.... Pačiam Leeds'e navigacija labai nesamones paišė, didžiausiais ratais važiavom..... Važiuojant jau į apačią link kelto Dover'yje jau už M25 kelio (apvažiavimas aplink Londoną) nesamones pradėjo paišyt. Ženklai į Dover'į tiesiai, o man rodo sukt į kairę, užvažiuot ant viaduko, apsisukt viaduku, nusileidi žemyn ir vėl grįžk į tą patį kelią.... Jausmas nekoks. Ženklai rodo vieną, o tu, vadovaudamasis navigacija, apsisuku ratu ir vėl į tą patį kelią grįžti....
Per Prancūziją, Belgiją, Olandiją ir Vokietiją viskas normaliai, nors ir tenai galima jau nesivadovauti navigacija, o va Lenkijoj su tėvu biški patys grybą užpjovėm, tai Lenkijos kelių praktiškai beveik nėra
Lietuvoj navigacija tai visai nereikalinga, bet "ant durniaus" suvedžiau kelią į Kauną
Man reikia važiuojant nuo Klaipėdos pusės už Megos išsukti į Jonavos gatvę, tai to nusukimo, kuriam turbūt 15 metų, visai nėra
. Rodo tiesiausią kelią per Muravą
Ir dar vienas labai nepatogus dalykas, arba tiesiog neradau tokios funkcijos, bet nukrypus nuo maršruto reikia paspausti F3 kad pernaujo suskaičiuotų kelią.... O TomTom (draugas turėjo pasiėmęs) tai visko buvo