Sw, norejau paklausti kodel ant duju pulsuoja varyklis, netoligiai laiko apsukas ir kartais buna jog rodas masina pradeda vaziuojant tampytis, na dinksta trauka ir staiga atsiranda ir taip pastoviai kol rodos jok pramusa kazka ir vel vaziuoja normalei?
reikia pagalbos turiu peugeot 607 2.2 benzas, idejo man STAG duju iranga dirba viskas puikei, bet kompas nesupranta kad yra dujos ir isvien dega benzo lempute skydeli(Ziauriai erzina) kad ir uzsipili benzo bet nuvaziavus kelis simtu kilu vel lempute dega nes kompas skaiciuoja kaip vaziuociau ant benzo. Gal gali patart ar eina sia beda istaisyt ar ka padaryt?
aciu uz atsakyma
Reikia statyt kuro lygio emuliatoriu Kaina jo apie 100lt.
Sveiki. Turi mano tevukas peu 307 1.6 automatas. Dujos stag 300. Masina ant duju pradejo prastai vaziuoti. Pati pradzia uztampo. Nuo 110km/h uzsidega check'as. Uzkurus ryte masina ir persijungimo metu buna kad uzgesta. Vaziavimo metu kol dar nezkaitus buna kad uzgesta. Gal kas gali panevezy parekomenduot koki meistra, kuris supranta stag'us? Nes kolkas dar neradom
Šį pranešimą redagavo Strongiukas: 2013 balandžio 01 - 08:03
Gal teko montuoti ar matyti sumontuotas dujas i Citroen C5 nuo 2009m?
Kur pas jį padaryti dujų užpylimo angą? Ar bjauroti bamperį, ar paslėpti po benzino užpylimo dangteliu?
Man norisi po dangteliu, bet po dangteliu pas šitą mašina matosi tik plasmasė, o meistras kuris montuos nėra montavęs šitam citroenui. Nežino ar pragrežus tą plasmasę ras metalo ar ne. Jeigu ten tik plasmasė, tai sako gal geriau dėti į bamperį, po dangteliu tvirtai nesilaikys..
Tai va, turiu bedu ir as. Uzsivedu siandien masina, ir pradejo pypset mane dujos, ale baigesi, ok galvoju. Nuvaziavau, uzsipyliau apie 13 ltr, uzvedu masina ir man po 5 sekundziu vel jos pypsi, nors duju tikrai bake yra, gal kasnors kanors zinot apie si reikala? ka tikrint, kas galetu but. Dujos ketvirtos kartos, tiesiogines.
Šį pranešimą redagavo deph: 2013 birželio 16 - 13:19
Duju filtra senai keitei? Jei senai pasikeisk, jei nepades tada greiciausiai reikia reduktoriu perrinkt. Arba gali buti kokios elektronikos problemos. Geriausiai pirma pas dujininkus apsilankyti, kad nustatytu gedima, pasijunge prie duju kompo turetu viska matyti.
Šį pranešimą redagavo Hitman: 2013 birželio 16 - 14:32
Tai va, turiu bedu ir as. Uzsivedu siandien masina, ir pradejo pypset mane dujos, ale baigesi, ok galvoju. Nuvaziavau, uzsipyliau apie 13 ltr, uzvedu masina ir man po 5 sekundziu vel jos pypsi, nors duju tikrai bake yra, gal kasnors kanors zinot apie si reikala? ka tikrint, kas galetu but. Dujos ketvirtos kartos, tiesiogines.
Paprasta. Buvo ne vuenai masinai. Po kapptu slegio daviklis nulekes:) arba kazkur per sona iseina dujos...
Del duju nuotekio esu tikras, kad jo nera, nes visgi lempikes sviecia. O va is darbo vaziavau nakti ir net nepastebejau, kad jau ant duju vaziuoju, nieks nepypsi, pigu smagu. Megint reikia pasiziuret i ta davikli, gal kas galit nupasakot kur ji rast? Patikrinsiu dar google, bet del viso pikto..
Bent jau pas mane, tokia beveik kvadratine dezute ~5x5cm daug maz. Pas mane ji randasi salia purkstuku. Buvo tas pats kaip ir tamstai, bet dujos garantines pakeite nemokamai
0
EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi
Saudo kai per vakumo slangute leidzia kiauras reduktorius dujas i isiurbimo kolektoriu.
Tai pasiulymas butu pakeisti reduktoriu.Ir sakykite jeigu as pac pasikeiciu reduktoriu I kitos firmos nei kad buvo,ar eis ji priristi prie kompo ir ar man sureguliuos ji dujininkai?
Tai pasiulymas butu pakeisti reduktoriu.Ir sakykite jeigu as pac pasikeiciu reduktoriu I kitos firmos nei kad buvo,ar eis ji priristi prie kompo ir ar man sureguliuos ji dujininkai?
Reduktoriu niekas nepririsineja prie kompu, nera skirtumo kokios firmos svarbu atitiktu variklio galia ir laikytu apie 1.3 baro slegy
Ta lasaline statosi pagrinde y japoniskas auto, o paskirtis jos tepti voztuvus degimo kameroje, nes dujos sausas kuras,o kodel butent y japoniskas stato tai nezinau
Kazin i pezuka verta deti ta laseline ar nea?? turbut is pezistu nieks nera isidejes ir nesuka del to kiausiu kazkiek skaiciau intike apie ta laseline, tai pinigu svaistymas ten, vieni deda kiti nededa, nu zodziu nera bendro sutarimo tarp liaudies
Šį pranešimą redagavo dzonyB: 2013 rugpjūčio 31 - 19:10
0
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo