Lieti ratai
Svečias_Inkiliuks_*
Parašyta 2007 vasario 27 - 16:56
Parašyta 2007 vasario 27 - 19:50
Parašyta 2007 vasario 27 - 23:37
Šį pranešimą redagavo Radradratorius: 2007 vasario 27 - 23:39
Parašyta 2007 vasario 28 - 00:24
Svečias_P406P_*
Parašyta 2007 vasario 28 - 00:43
Svečias_P406P_*
Parašyta 2007 vasario 28 - 00:46
ziurint ka laikai normaliais rataisIdomus sutapimas. Atsidariau "komforto iranga" nes norejau apie lietus ratlankius tema uzhvesti, o chia pachiam virshui tiesiai shviesiai - "lieti ratlankiai". Geras. Bet mane domino kiek kitoks klausimelis. Man gan keistai atrodo, kad niekur neteko matyt 406to su normaliais lietais ratlankiais (turiu omeny su kokiais tai kiek "shustresniais" o ne su originaliais arba visishka neskoningais). Jimmy pastaba shiek tiek sumazhino mano susidomejima (daliniu atsakymu i mano klausima), tachiau klausimas, nors ir aplamdytas, bet ishliko. Ar Lietuvoje yra ish ko rinktis, jei norima papuoshti savo 406 liuta ishskirtinais batais?

parduodami naudoti ir grazus tai tikra retenybe lieti ratlankiai peugeot.
Nauju graziu ratlankiu parduotuvese yra
Šį pranešimą redagavo P406P: 2007 vasario 28 - 00:47
Parašyta 2007 vasario 28 - 00:55
Parašyta 2007 vasario 28 - 00:55

Parašyta 2007 vasario 28 - 09:48

Parašyta 2007 vasario 28 - 10:08
jei centrine skyle yra per didele yra pikrt specialus ziedai. jie buna plastmasiniai ir aliuminiai (bent pats su tokiais esu susidures).taip reikai tyekinti "rastafkes" apie 20mm storio, ir centrine skyle berods neatitinka, ir pats kai pardavinejau savo audine galvojau ratus pasilikti 406am, bet kazkaip isejo kad ir uz ratus pinigu pasiule tai ir pardaviau.. o turejau 17 va tokius
![]()
Svečias_e2110_*
Parašyta 2007 vasario 28 - 18:17
Parašyta 2007 vasario 28 - 20:57
Ką vadini šustrais? Su spineriais?Idomus sutapimas. Atsidariau "komforto iranga" nes norejau apie lietus ratlankius tema uzhvesti, o chia pachiam virshui tiesiai shviesiai - "lieti ratlankiai". Geras. Bet mane domino kiek kitoks klausimelis. Man gan keistai atrodo, kad niekur neteko matyt 406to su normaliais lietais ratlankiais (turiu omeny su kokiais tai kiek "shustresniais" o ne su originaliais arba visishka neskoningais). Jimmy pastaba shiek tiek sumazhino mano susidomejima (daliniu atsakymu i mano klausima), tachiau klausimas, nors ir aplamdytas, bet ishliko. Ar Lietuvoje yra ish ko rinktis, jei norima papuoshti savo 406 liuta ishskirtinais batais?
Parašyta 2007 vasario 28 - 20:59
nevisi zmones tiek turi piniguNelabai suprantu sios diskusijos reiksmes. Zinai tvirtinimo taskus, ET ir CB eini i Melga, Monza ir kitas parduotuves, uzsisakai norimu ismatavimu, dizaino ratlankius ir juos atveza per 2 savaites.
Parašyta 2007 vasario 28 - 21:01
del spineriu tai sake neapsimoka det ant kasdienines masinos. isivaizduojat vaziuoji autostradoj, o tau ratas issibalansuoja kas kelias sekundes (nes tas spineris sukasi tai leciau tai greiciau ir visi ratai taip juda).Ką vadini šustrais? Su spineriais?
O "sustras" tai cia pagal kiekvieno skoni assuprasciau
Parašyta 2007 vasario 28 - 21:07

Svečias_Inkiliuks_*
Parašyta 2007 vasario 28 - 22:12

Parašyta 2007 vasario 28 - 23:21
Susiduriau ir ash (fotkese ant Toledo ratlankiai su tokiais plastmasiniais zhiedais).jei centrine skyle yra per didele yra pikrt specialus ziedai. jie buna plastmasiniai ir aliuminiai (bent pats su tokiais esu susidures).
e2110 minejo, kad uzhsisakyt kokius tik nori galima. Jo buvau ir ash taip padares (su tais pachiais Toledo ratais), tik vat butent, kaip Linukas kad pastebejo - ne tokie jau bagoti kai kurie. Tuos baltukus man kartu su aplamdyta mashina i lauzhyna nurashe... Aishku pats zhioplas, kad nenusaugojau, bet tema ne apie tai.
Inkiliuk, kas tiksliai tos "rastafkes" tai nezhinau - pirma kart toki zhodi girdzhiu, bet sprendzhiant ish apibudinimu ir paties rusishkos kilmes zhodzhio reikshmes (rusishkai "rasstavit" reishkia "ishplesti, paplatinti, ishzhergti" (paskutinis geriausias

Parašyta 2007 kovo 01 - 14:05
tikrai nemontuojant dedama rastavke.ja reikia det pries uzverziant rata.Susiduriau ir ash (fotkese ant Toledo ratlankiai su tokiais plastmasiniais zhiedais).
e2110 minejo, kad uzhsisakyt kokius tik nori galima. Jo buvau ir ash taip padares (su tais pachiais Toledo ratais), tik vat butent, kaip Linukas kad pastebejo - ne tokie jau bagoti kai kurie. Tuos baltukus man kartu su aplamdyta mashina i lauzhyna nurashe... Aishku pats zhioplas, kad nenusaugojau, bet tema ne apie tai.
Inkiliuk, kas tiksliai tos "rastafkes" tai nezhinau - pirma kart toki zhodi girdzhiu, bet sprendzhiant ish apibudinimu ir paties rusishkos kilmes zhodzhio reikshmes (rusishkai "rasstavit" reishkia "ishplesti, paplatinti, ishzhergti" (paskutinis geriausias)) turetu but kazhkokia papildoma tarpine dedama priesh uzhmontuojant rata, kad pastarasis i shona labiau atsikishtu o gal net labiau ish po arkos ishlystu (jei butent to norima).
paieskosiu nete nuotrauku ir cia imesiu
Parašyta 2007 kovo 01 - 14:16

rastavkes per kurias sukasi varztai kiaurai:

siaip jei kas ieskosit info angliskai vadinasi wheel spacers
Svečias_e2110_*
Parašyta 2007 kovo 01 - 16:06
As ne apie pinigu kieki rasiau. Kazkas klause: "Ar yra is ko rinktis ratlankius Lietuvoje?" I si klausima ir buvo mano atsakymas.nevisi zmones tiek turi pinigu
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0