na kū manot senberniai, imam mergičku į ratu, manau rek imt, bu vieni bernąo naujokai irgi kvieciami?
Visada welcome
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 16:48
na kū manot senberniai, imam mergičku į ratu, manau rek imt, bu vieni bernąo naujokai irgi kvieciami?
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 16:55
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 17:00
ir kelintą valandą svarbiausia aš po 19 laisvas būsiu ketvirtadienį ir dar adresiuką reiks man priminti, dar nebuvau svečiuosekada cia tas pasipyragavimas ir kur? atlekciau po darbo pats laikas susipazinti ;)
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 17:12
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 17:21
baik jau juokus visi draugiskias taip pat 19 val jau kaip ir laisva busiu tik galvoju dabar, kaip cia isei su tuo atvaziavimu labai jau nedrasu
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 17:27
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 17:29
tikrai ne viena tarp vyru busi i svecius gerai ir pavaisina ir reikalus aptariamtai as suprantu bet zinai viena tarp vyru ir svarbiausia tai kad nieko nepazystu ir tas stabdo kad i svecius pas kazka ko nepazystu
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 17:30
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 17:32
ir pamaitina gerai svečiuose tik pas Čirka dar nepabuvojauas suprantu, niu bus matyt jei bus gera nuotaika ir nebusiu labai pavargus gal ir atleksiu
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 17:34
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 17:36
jei tiesiai sviesiai kaip nuvaziuot iki jos tai vaziuojam serbentu gatvei (nu pro pabaliu turgu jei nekystu kad ten tokia) tada varom iki galo jos ir T formos sankrizoj i kaire ir pavaziavus kelis metrus yra CENTO Prekybos centras prie jo dar karta i kaire ir pirmas namas nuo gatves aikstele tikrai ten bus pezu likstais taipir pamaitina gerai svečiuose tik pas Čirka dar nepabuvojau
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 17:58
o gal atsiras norinčių palydėti? arba į PM tikslų adresą, Fausta-padaryta palydėsjei tiesiai sviesiai kaip nuvaziuot iki jos tai vaziuojam serbentu gatvei (nu pro pabaliu turgu jei nekystu kad ten tokia) tada varom iki galo jos ir T formos sankrizoj i kaire ir pavaziavus kelis metrus yra CENTO Prekybos centras prie jo dar karta i kaire ir pirmas namas nuo gatves aikstele tikrai ten bus pezu likstais taip
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 18:42
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 18:49
jeee, man trys (beveik) priklausoNu neeeeeeeeeeeeee tai velns kaip tik ketvirtadieni planavau pircike su grupiokais, o cia db toks dieviskas pasiulymas net nzn ka daryt. Muset teks nusaut 2 zuikiuis vienu suviu Tad stengsiu ir as sudalyvaut sitam pyrago vakareli. Tad as prisirasau i sarasa, o jei neatvyksiu, tai mano gabaliuka atiduokit Agentui
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 18:51
na,jei busi VIENA TARP VYRU, tai jie tau bus TIKRAI draugiskitai as suprantu bet zinai viena tarp vyru ir svarbiausia tai kad nieko nepazystu ir tas stabdo kad i svecius pas kazka ko nepazystu
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 18:57
tu mane lydėsi, tad nebūsi pirmasBEVEIK bet jei atvaziosiu pirms tai tavo pirma suvalgysiu, o atvaziavus tau ir kol aiskinsies kas suvalge as suvalgysiu savo.
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 19:05
Parašyta 2008 gruodžio 03 - 19:14
dar geriau būtų jeigu judėtume nuo BMS galinių durų, tiksliau to konteinerio elektronikos atliekoms skirtoTu tuo isitikines? Ne ne ziesiu jei nori galim ir kartu varyt, galiu ir viens man jokio skirtumo kad tik likto to del ko vaziojam , ir su tokiu klausimu Cirkai, o prie arbatos (nu arba kavos) paiimt dar ka nors ar tas pirags paskaiciuots visai draugijai?
Tad jei pajudesim 19:00 Nuo SM (da pasakysiu tiklesnes koordinates) galim palydet tuo paciu ir raimunduke, vis drasiau bus nei vienai. Ka manai?
Šį pranešimą redagavo Agentas: 2008 gruodžio 03 - 19:14
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0