Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Kroatija, Automobiliu


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 Mindostis

Mindostis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 248
  • Vieta:Šakiai-Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot 605

Parašyta 2007 birželio 18 - 20:45

Kažkokia panaši tema buvo, bet nerimta. Į pasiūlymus paskaityti tinklapius, tokius kaip keliautojas ir t.t. atsakymas google pripažįstu, bet labiausiai norėčiau rimtesnės informacijos iš tų kas buvo šiemet ar bent jau pernai, labiausiai domina kainos Kroatijoj, nes planuojama važiuoti per Slovakiją ir Vengriją savo automobiliu, benzininiu. Kokios degalų, nakvynės, maisto kainos. kiek preliminariai litų įsidėti, kaip kortelėmis atsiskaitinėti sekasi, kur gyventi geriau ar skiriasi kainos miestuose ir t.t. Žodžiu domina ūkinė finansinė reikalo pusė. O apie kalnų ir kitų Jūrų grožį pilnas internetas, pasigedau tik detaliau aptartos finansinės pusės. Taip pat dar domina ir kelių policija visose šiose šalyse, kaip su ja elgtis, ar priekabūs ir ar daug jos???

Šį pranešimą redagavo Mindostis: 2007 birželio 18 - 20:52

  • 0

#2 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.152
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2008 spalio 01 - 17:42

Kadangi Grifo uzkurt taip ir nespejau, tai y suplanuota kelione Kroatijon teko vykti su kabriku. Per savaite laiko pramyniau virs 4,5t km ir visai nesigailiu kad isvaziavau su kabriku. Apie 200 km Adrijos pakrantes serpantinais pravaziavau be stogo - kaifas B)
Posted Image
Aplankem dar Balatono ezera Vengrijoj, apziurejom Plitvicos ezeru nacionaliny parka, pora naktu pernakvojom Kroatijoj, gryzdami pavaiksciojom po Viena, Praha ir nusileidom y Velickos druskos kasykla.
Po Velickos kasyklu artejant prie Varsuvos (namu link) nevalingai pradejau galvot kad kabrikas atlaike kelione ir jau namai ranka pasiekiami. Lenkojoj atrodo kad vienu metu pradejo remontuot visus salies kelius ir tik isknaisojus viska baigesi pinigai. Vaziuojant eilineje masinu kolonoj, fkn lenkas su Kadetu uzsiziopsojo ir nesureagavo kad visa kolona stabdo ir ciuozdamas parleke y mano kabriaus sikna. Pamates per veidrody kad kadokas nesustos, dar spejau susukt vaira y desine, kad neatsitrenkciau y priekyje buvusia nauja Laguna ir gavau smugy :mad:
Posted Image
Pirmas lenkos zodis kaip ir priklauso buvo KURWA :D
Tuoj prisistate tech pagalba ir uzsikrove nebevaziuojanty kadeta, paskui atvare policija, kurie tik lenkiskai moka :wacko: Prasitases pora valandu ir gaves tik kadeto vairuotojo draudimo poliso numery ir policijos ekipazo numery pajudejau link namu.
Yvykio pasekmes beveik matosi nuotraukoj, tik dar reiks bagazines dugna atitampyt, nes nemaza rauksle susimete. Labiausiai tai neramina bagazines dangtis, nes tokio turbut ant LT nerasiu ir teks bandyt savajy tiesint :unsure:
Pirmadieny nuvariau y lenko PZU draudima kaune, uzpildziau reikiamus popierius ir su zalos vertintoja ejom apziuret mano masinos. Tai teta sako: jusu masinos rinkos verte 1600 LTL ir turbut jau neverta bus taisyt :mad: Tai sakau uz tiek pora snd paimciau ;)
Reziumuojant - kelione super, kabrius daustas ir negaliu tvarkyt kol su draudimu neissiaiskinau, o grifas vis dar kibirksties nerodo. Liko si savaite atostogu, kaip nors issisukciau is sitos situacijos :)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0