Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Noriu keist darbą

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 756

#221 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2010 sausio 13 - 15:16

Oi kokie dabar studentai jautrųs. Teko dirbt ir taip: visa diena stroikėse, naktį budėjimas toje pačioje stroikėje, poto parą laisvas, per ją susitvarkai mokslus už dvi dienas. Vėliau buvo ir linksmiau, visą dieną darbas Vilniuje, vakarais-savaitgaliais tvarkaisi mokslus Kaune... Nu ir visa tai dieninės studijos. Tiesiog... ai nu karoče kiekvienam savo.

o kada miegodavai :hmm: ?
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#222 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2010 sausio 13 - 15:22

Oi kokie dabar studentai jautrųs. Teko dirbt ir taip: visa diena stroikėse, naktį budėjimas toje pačioje stroikėje, poto parą laisvas, per ją susitvarkai mokslus už dvi dienas. Vėliau buvo ir linksmiau, visą dieną darbas Vilniuje, vakarais-savaitgaliais tvarkaisi mokslus Kaune... Nu ir visa tai dieninės studijos. Tiesiog... ai nu karoče kiekvienam savo.

Viena - studijuot, kita - studentaut... ;]
  • 0
... labai piktas diedas...

#223 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2010 sausio 13 - 16:19

O kada iš brigados eina keli atostogaut, likusieji dirba kas 3 parą. Ir taip kelissyk metuose. Ką tada studentui paskaitose daryt? Nusipaišyt akis ant vokų?... ^_^

As studijuodamas dieniniam dirbau apsaugoj... Kas ketvirta diena budi, darbo metu budavo laiko dar ir prie mokslu prisesti, per likusias ka reikia susitvarkydavau. O jei sutapdavo budejimas su egzu ar pan, visada galima grafika pasiderinti...
  • 0
kažkaip.....

#224 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 13 - 16:21

As studijuodamas dieniniam dirbau apsaugoj...  Kas ketvirta diena budi, darbo metu budavo laiko dar ir prie mokslu prisesti, per likusias ka reikia susitvarkydavau. O jei sutapdavo budejimas su egzu ar pan, visada galima grafika pasiderinti...

Rezultate - knygom prekiauji. Ar reikėjo taip vargt?..
Žinoma, tai ne mano reikalas...
Kol jaunas - viską iškenti. Naktį pas mergas, rytą - darban. Snūsteli kelias valandėles ir vėl pas mergas... :lol:

Šį pranešimą redagavo Jimmy: 2010 sausio 13 - 16:24

• 0

#225 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Parašyta 2010 sausio 13 - 16:23

Rezultate - knygom prekiauji. Ar reikėjo taip vargt?..

Minties nepagavau... :unsure:
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#226 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 13 - 16:26

Minties nepagavau... :unsure:

Mintis gal zapadlo, tik mane visad neramindavo, kad mokais, mokais, kelis geriausius metus atiduodi tam, o pagal darbo specifiką - užtektų tik natūralaus įgimto mastymo, kurio joks aukštasis mokslas nesuteiks...
  • 0

#227 Roccas

Roccas
  • Senbuviai
  • Vieta:Far away
  • Automobilis:"Skateboard"

Parašyta 2010 sausio 13 - 16:35

Mintis gal zapadlo, tik mane visad neramindavo, kad mokais, mokais, kelis geriausius metus atiduodi tam, o pagal darbo specifiką - užtektų tik natūralaus įgimto mastymo, kurio joks aukštasis mokslas nesuteiks...

Per studijavima aukstotjoje tik sugebi planuoti laika ir kazkiek kantrybes ishsiugdo.Daugiau gauni popierka ir nei kad kazkokiu specifiniu ziniu ar dar ko naudingo neigauni ;)
  • 0
P406 2.0 16v XU10J4R.The fastest one after full engine rebuilt...Rides on bioethanol E85

#228 xzibit

xzibit
  • Senbuviai
  • Vieta:Malta
  • Automobilis:Peugeot 205 CJ

Parašyta 2010 sausio 13 - 16:54

del darbo tema cia dar gyva nes labai matau nukrypo ?
  • 0

'89 205 CJ 1.4TU

#229 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2010 sausio 13 - 16:56

Na aš šiaip studijavau. O jeigu būtų buvę kitaip, tikrai nedirbčiau to ką dabar dirbu. Pasirodo būna ir taip...
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#230 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2010 sausio 13 - 16:56

o kada miegodavai :hmm: ?

Kai nori, randi laiko viskam. Jeigu ką, dabar ne išimtis.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#231 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2010 sausio 13 - 18:29

Lietuvoje aukstasis mokslas (diplomas) apskritai nieko vertas... Bet jei per paskaitas dar ir klausai ka tau sako tai idomiu dalyku galima isgirsti.
As asmeniskai taip ir nepabaigiau nieko ( pora metu ten, pora sen) bet rezultate... knygom prekiauju :lol: Ar uztektu tam naturalaus igimto mastymo, kurio joks aukstasis mokslas nesuteiks? Ko gero taip. Bet kartais tenka pakapstyti ir ta ziniu bagazo dali kuria dave universitetas. :hmm:

O knygom prekiauti taip jau neprestizas? :unsure: ^_^
  • 0
kažkaip.....

#232 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2010 sausio 13 - 18:32

Ka butent nori suzinot?
Dirbu saugos tarnybos techniku.

tarkim kokie kriterijai atrenkant zmones i ka daugiausia ziuri vadovai ? ar butina pries kreipiantis del darbo jau turet apsaugininko pazymejima ? dar tarkim as netarnavau kariuomeneje ar tai turi itakos ? ...nu ir kokioj firmoj dirbi ir ar yra darbo vietu :ax: ?

Per pirmas pokalbio minutes vadovas izvelgia patikimas zmogus ar ne. Toliau eina fizinis pasirengimas, ugis, sudejimas. Atlikta karine tarnyba daduoda dideli pliusa jei pretenduoji i atsakingesnes pareigas. Pats dirbu "Arguse"
Jimmy nesvaik apie studentu jautruma. Kai gert tai menesiais gali. O kai valgyt nori tai parom gali art. Siuolaikiniai studentai sugeba veikla vykdyt 25val. O miega studentai per paskaitas.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#233 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2010 sausio 13 - 20:06

Pasakysiu is patirties, tie kurie lygiagreciai mokesi KTU mano grupei mechanikos fakultete ir dirbo, tie pasieke gyvenime daugiausia ir tie siuo metu nesiskundzia, tie kurie akivaizdziai atejo del popieriaus ir sake aukstoji nieko neduoda ir krapste nosi ir gere alus ir miegojo, tie dabar be darbo sedi. Jei tas, kuris sako, kad aukstoji nieko neduoda yra visiskas asilas ir didelis tinginys iprates pas mamyte ant peciaus gyenti ir kad jam viskas ant delno atnesama <_<
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#234 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 13 - 21:03

... Jei tas, kuris sako, kad aukstoji nieko neduoda yra visiskas asilas ir didelis tinginys iprates pas mamyte ant peciaus gyenti ir kad jam viskas ant delno atnesama <_<

Tas, kuris ir iki aukštosios buvo su galva, žinojo kur nori mokytis ir ko siekti, tam davė. Dėja, tokių tik keli procentai. Kas visi kiti? Daug tokių aukštosios popieriais mojuojančių mačiau. Kaip iki to buvo tuntulai, taip ir liko. Tik diplomuoti. Ko jie ten ėjo? Jo didenybės DIPLOMO. Bet kokio, kad tik būtų. Ir kai toks tuntulas atsisėda į atsakingą kėdę, va tada ir prasideda.... :doh:
Yra tokio kontora "Auksinė plunksna", kuri rašo kursinius ir diplominius. Pasisekimą turi. Ką tai reiškia? Kokie tie mūsų pseudo bakalaurai ir magistrai?..
Tegu, gali vadinti mane asilu, bet aš įsitikinęs, kad didesniai daliai absolventų tas diplomas nieko nedavė. Nori pavyzdžių?.. ^_^
  • 0

#235 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 13 - 21:06

Jimmy nesvaik apie studentu jautruma...

O tu biškį bazarą filtruok, gerai? <_<
Aš pats savo laikais dirbau ir vakariniam mokiausi. Plius - namie žmona su mažiuku. Žinau, ką reiškia nuovargis.
  • 0

#236 Roccas

Roccas
  • Senbuviai
  • Vieta:Far away
  • Automobilis:&quot;Skateboard&quot;

Parašyta 2010 sausio 13 - 21:08

Tas, kuris ir iki aukštosios buvo su galva, žinojo kur nori mokytis ir ko siekti, tam davė. Dėja, tokių tik keli procentai. Kas visi kiti? Daug tokių aukštosios popieriais mojuojančių mačiau. Kaip iki to buvo tuntulai, taip ir liko. Tik diplomuoti. Ko jie ten ėjo? Jo didenybės DIPLOMO. Bet kokio, kad tik būtų. Ir kai toks tuntulas atsisėda į atsakingą kėdę, va tada ir prasideda.... :doh:
Yra tokio kontora "Auksinė plunksna", kuri rašo kursinius ir diplominius. Pasisekimą turi. Ką tai reiškia? Kokie tie mūsų pseudo bakalaurai ir magistrai?..
Tegu, gali vadinti mane asilu, bet aš įsitikinęs, kad didesniai daliai absolventų tas diplomas nieko nedavė. Nori pavyzdžių?.. ^_^

Reikia pavyzdziu idomumo delei :D
  • 0
P406 2.0 16v XU10J4R.The fastest one after full engine rebuilt...Rides on bioethanol E85

#237 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2010 sausio 13 - 21:15

Aš pats savo laikais dirbau ir vakariniam mokiausi. Plius - namie žmona su mažiuku. Žinau, ką reiškia nuovargis.

Tai ka pats sakai jog po darbo i paskaitas reik eit akis nusipiesus ant voku. Studentija bene pati kantriausia zmonijos dalis. Pats mokiausi o naltim dirbdavau kad nereiktu is tevu pinigu prasyt. todel ima juokas kai kazkas sako kad studentui reik daug ir gerai issimiegot nes anas daug mokosi ir labai pavargsta. Pats sakei kad yra ta kontora auksine plunksna...
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#238 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 13 - 21:21

Reikia pavyzdziu idomumo delei :D

Prašom:
Žmonos darbovietėj priėmė buhaltere prieš porą metų gavusią ekonomistės diplomą fifą. Ji nesupranta net ELEMENTARIŲ dalykų. Kaip jai išaiškint to darbo subtilybes? Blakstienom klapsi ir visiškas piššš...
Pas draugelį priėmė veikėją, turintį jau kelių metų vadybininko patirtį, darbui su klientais. Keli nuolatiniai klientai atsisakė bendradarbiaut vien dėl pokalbio kultūros.
Toliau tęst? Bet labai tingiu klavą barškint...
  • 0

#239 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 13 - 21:25

Tai ka pats sakai jog po darbo i paskaitas reik eit akis nusipiesus ant voku. Studentija bene pati kantriausia zmonijos dalis. Pats mokiausi o naltim dirbdavau kad nereiktu is tevu pinigu prasyt. todel ima juokas kai kazkas sako kad studentui reik daug ir gerai issimiegot nes anas daug mokosi ir labai pavargsta. Pats sakei kad yra ta kontora auksine plunksna...

Kai mokiausi, už mane niekas kursinių ir diplominio nerašė. Aš mokiausi sau, o ne p. Diplomui. Ir labiausiai laukdavau pavasario sesijos pabaigos, kad pagaliau galėčiau išsimiegot...
  • 0

#240 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai
  • Vieta:DEUTSCHLAND
  • Automobilis:Sena audine ir vyro 607.

Parašyta 2010 sausio 13 - 22:15

uz mane niekas nieko nepadare. Baigiau ne viena aukstaja mokykla o dvi, igijau dvi skirtingas specialybes, ismokau daug teorijos ir beveik jokiu praktiniu ziniu. Visa laime, kad pradzia palegvino sesuo, kuri buvo mano darbdaviu visus tuos studiju metus, tai ten ismokau ir kazkiek elektros specialybes ir buhalteriaut ir vadybiniu sugebejimu ir netgi vadovauti imonei. Bet visgi koses i galva mokslas tikrai dadeda, kaip sau nenorit - zmogus, turintis issilavinima (nebutinai aukstaji) ir jo neturintis skiriasi gan smarkiai. Taip kad pasikartosiu, bet tik 20proc musu gyvenime lemia gabumai ir mokslas o likusius 80proc sudaro darbas, juodas ir atsakingas. Deja, tik pas mus valdzia nesudaro salygu veikliems zmonems save realizuoti kuriant versla ir ji pletojant.

Šį pranešimą redagavo Lauriukste: 2010 sausio 13 - 22:17

• 0
Tegyvuoja EMIGRACIJA!!!! Kol nepasikeis kokios trys kartos valdzioje, tol Lietuvoje tvarkos nebus.

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0