Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Noriu keist darbą

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 756

#41 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2008 gegužės 09 - 22:05

o dėl dilemos... tai rinkčiausi...

Tai ką man daryti? Darbas man patinka ir babkės sąlyginai geros (toks derinys retai pasitaiko), ale jis man sveikatą atima. Kad kur nors panašiai mokėtų ir man patiktų - nerandu. Kur tik patiktų - alga panaši į gražą. Yra darbų, kur moka itin gerai, bet jaučiu - nepatempsiu...
Vat taip ir tebesisuku ten pat... :(
  • 0
... labai piktas diedas...

#42 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2008 gegužės 10 - 08:55

Tai ką man daryti? Darbas man patinka ir babkės sąlyginai geros (toks derinys retai pasitaiko), ale jis man sveikatą atima. Kad kur nors panašiai mokėtų ir man patiktų - nerandu. Kur tik patiktų - alga panaši į gražą. Yra darbų, kur moka itin gerai, bet jaučiu - nepatempsiu...
Vat taip ir tebesisuku ten pat... :(

o apie karjerą, kaipo tokią, tam pačiam darbe negalvojai? Kalbu ne apie didėjantį atlyginimą, o apie pareigų tame pačiame darbe pakėlimą(vadovas, meistras, prižiūrintis.... ar koks ten biesas pas jus). Jei ne toj pačioj firmoj, tai bent kokioj konkurentėj. Aišku jei atsakomybės nesikratai, nors jei įdirbis ir supratimas didelis, tai ir atsakomybė neturėtų būti baisi.
  • 0

#43 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2008 gegužės 10 - 11:05

o apie karjerą, kaipo tokią, tam pačiam darbe negalvojai? Kalbu ne apie didėjantį atlyginimą, o apie pareigų tame pačiame darbe pakėlimą(vadovas, meistras, prižiūrintis....

Perėjimas nuo darbo su geležimis (staklėmis, kompais, whatever) prie vadovavimo žmonėms - nebūtinai visiems tinkantis receptas.
Nepakanka vien sritį gerai išmanyti - vadovavimui irgi reikia gyslelę turėt. -_-
Net nežinau kas svarbiau...
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#44 dariuska

dariuska
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:London Essex
  • Automobilis:qashqai, mazda 6 new,...

Parašyta 2008 gegužės 10 - 11:09

dirbu įmonėj jau 11,5 metų. Daugelis pasakys seną tiesą keisk įmones kas 5 metai, hmmm...kaip čia pasakius...Mano atveju keičiau ne imones,o galimybes, perspektyvas, karjeros galimybes vertinau iš asmeninių gebėjimų pusės. 5 metus pradirbau darbininku,,kaip sakan auginau svetimą įmonę ant savo pečių, gaminau gaminius kūrėm iš nieko kažką,kai pajutau , kad išaugau iš tų kelnių kurias dėvėjau, pasakiau sau einu lauk. Bet įvyko tai ko nesitikėjau, šefas pasikvietė pokalbiui,paklausė ko aš noriu, kad pasilikčiau. Pasikalbėjom aš išsakiau ko norėčiau, o norėjau nedaug: pirmiausia, kad esamas gamybos vadas juom nebebūtų, nes supratimo žalio apie gamybą jos organizavimą, vadovavimą žmonėms jis neturėjo, aišku išsidėrėjau atlyginimą pagal tą laikotarpį, gan normalų, ir dar viena sąlyga, kad gam direktoriu būtų mano kolega, kuris buvo cecho meistras. Taigi padarėm karjerą dviese. Pradžioje buvo žiauriai sunku, vienam pačiam reikėjo perimti vadovavimą cech*i, susiorganizuoti darbus, nuteikti žmones darbui, ir tam, kad aš nebe cecho darbuotojas, o jų vadovas. Vieni tai suprato greit ir į tai žiūrėjo lb tolerantiškai, keliems tai niekaip nedašuto iki jų bukų smegenų, teko imtis drąstišku priemonių, keletą teko atleisti iš darbo dėl įžulaus elgesio ir net pasimojuoti kumsčiais, na čia lyriniai nukrypimai... Taigi praėjo keleri metai, aš vėl sugalvojau kelti sparnus į naujus darbus,šefas vėl domisi mano pageidavimais, kad kaip manęs nemėgtų už tai, kad drožiu teisybę į akis ir stoju mūrų už savo žmones, ir vėl išsireikalauju sau reikiamų pinigų. Na šis būdas pasididinti atligi už darbą suveikė ne visiems norėjusiems eiti mano keliu,faktiškai 5 iš 6 buvo atleisti, pasijutau tikrai reikalingas įmonei, savo žmonės. Manau ir šefas nenorėtu prarasti žmonių, kurie jiems neša 60-70% apyvartos nuo 60mln per metus. Apsispresti keisti darbą tikrai gan sunku, o ypač kai kai gerai sutari su kolektyvu. Nemažai studijavau literos apie tai (ko nori šefas, kaip jį priversti patikėti tavimi, kaip išsimušti didesnius pinigus ir t.t.) bet tai veikia, tai patyriau ant savo kailio. Svarbiausia gera nuotaika, nuoširdumas, sąžiningumas it t.t. ir visa tai tik pritraukia geras emocijas, o visuotinis traukos dėsnis vis dėlto veikia :D Dėl mėgstamo ar nemėstamo ir gerai apmokamo čia jau kaip kam, na negali žmogus dirbti fermoje jei tavo pašaukimas sportiniai avtomobiliai, turi derintis kažko atsisakyti kažką naujo išmokti, reikia užsibrėžti tikslą ir jo siekti, o pinigų gali išsireikalauti už atliktus darbus, svarbu įrodyti, kad tu tai gali,tai sugebi, ir gali padaryti geriau nei kiti. :beer:
  • 0

#45 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2008 gegužės 10 - 15:01

dirbu įmonėj jau 11,5 metų. Daugelis pasakys seną tiesą keisk įmones kas 5 metai, hmmm...kaip čia pasakius...Mano atveju keičiau ne imones,o galimybes, perspektyvas, karjeros galimybes vertinau iš asmeninių gebėjimų pusės. 5 metus pradirbau darbininku,,kaip sakan auginau svetimą įmonę ant savo pečių, gaminau gaminius kūrėm iš nieko kažką,kai pajutau , kad išaugau iš tų kelnių kurias dėvėjau, pasakiau sau einu lauk. Bet įvyko tai ko nesitikėjau, šefas pasikvietė pokalbiui,paklausė ko aš noriu, kad pasilikčiau. Pasikalbėjom aš išsakiau ko norėčiau, o norėjau nedaug: pirmiausia, kad esamas gamybos vadas juom nebebūtų, nes supratimo žalio apie gamybą jos organizavimą, vadovavimą žmonėms jis neturėjo, aišku išsidėrėjau atlyginimą pagal tą laikotarpį, gan normalų, ir dar viena sąlyga, kad gam direktoriu būtų mano kolega, kuris buvo cecho meistras. Taigi padarėm karjerą dviese. Pradžioje buvo žiauriai  sunku, vienam pačiam reikėjo perimti vadovavimą cech*i, susiorganizuoti darbus, nuteikti žmones darbui, ir tam, kad aš nebe cecho darbuotojas, o jų vadovas. Vieni tai suprato greit ir į tai žiūrėjo lb tolerantiškai, keliems tai niekaip nedašuto iki jų bukų smegenų, teko imtis drąstišku priemonių, keletą teko atleisti iš darbo dėl įžulaus elgesio ir net pasimojuoti kumsčiais, na čia lyriniai nukrypimai...
Taigi praėjo keleri metai, aš vėl sugalvojau kelti sparnus į naujus darbus,šefas vėl domisi mano pageidavimais, kad kaip manęs nemėgtų už tai, kad drožiu teisybę į akis ir stoju mūrų už savo žmones, ir vėl išsireikalauju sau reikiamų pinigų. Na šis būdas pasididinti atligi už darbą  suveikė ne visiems norėjusiems eiti mano keliu,faktiškai 5 iš 6 buvo atleisti, pasijutau tikrai reikalingas įmonei, savo žmonės. Manau ir šefas nenorėtu prarasti žmonių, kurie jiems neša 60-70% apyvartos nuo 60mln per metus.
Apsispresti keisti darbą tikrai gan sunku, o ypač kai kai gerai sutari su kolektyvu. Nemažai studijavau literos apie tai (ko nori šefas, kaip jį priversti patikėti tavimi, kaip išsimušti didesnius pinigus ir t.t.) bet tai veikia, tai patyriau ant savo kailio. Svarbiausia gera nuotaika, nuoširdumas, sąžiningumas it t.t. ir visa tai tik pritraukia geras emocijas, o visuotinis traukos dėsnis vis dėlto veikia  :D
Dėl mėgstamo ar nemėstamo ir gerai apmokamo čia jau kaip kam, na negali žmogus dirbti fermoje jei tavo pašaukimas sportiniai avtomobiliai, turi derintis kažko atsisakyti kažką naujo išmokti, reikia užsibrėžti tikslą ir jo siekti, o pinigų gali išsireikalauti už atliktus darbus, svarbu įrodyti, kad tu tai gali,tai sugebi, ir gali padaryti geriau nei kiti. :beer:

ka ten tokio taip dirbat kad tokia apyvarta nesat ? ir kodel cenzuruotas zodis "cech*i" :lol:

Šį pranešimą redagavo dainiusaz: 2008 gegužės 10 - 15:02

• 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#46 dariuska

dariuska
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gegužės 10 - 15:25

ventiliacija gaminam vo :D
  • 0

#47 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2008 gegužės 10 - 16:40

Reikalingas geras elektrikas, skaitantis elektrines schemas, ismanantis pramonine automatika, nebijantis darbo ir komandiruociu. Kalbantis rusiskai, angliskai arba vokiskai. Alga 3000 i rankas ne riba plius dienpinigiai, po bandomojo ir daugiau. Valdiska masina ir telefonas.

Šį pranešimą redagavo Francis: 2008 gegužės 10 - 16:41

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#48 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2008 gegužės 12 - 16:59

Reikalingas geras elektrikas, skaitantis elektrines schemas, ismanantis pramonine automatika, nebijantis darbo ir komandiruociu. Kalbantis rusiskai, angliskai arba vokiskai. Alga 3000 i rankas ne riba plius dienpinigiai, po bandomojo ir daugiau. Valdiska masina ir telefonas.

o naujokus apmokintu :)
siaip apie norvegija norejau paklaust , gal kas vaziuojat , dirbat , zinot kokiu patikimu firmu kurios veza zmones i norvegus dirbti ir pns ...
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#49 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2008 gegužės 12 - 17:19

o naujokus apmokintu :)

pas mus nemokina, reikia viska paciam isisvainti :unsure:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#50 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Parašyta 2008 gegužės 12 - 17:41

Konkreciau galima? :blush:
Ir dar: dvi uzsienio kalbos butinos?
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#51 Svečias_Mazulis Ronny_*

Svečias_Mazulis Ronny_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 gegužės 13 - 07:58

ventiliacija gaminam vo :D

OT: cia gal pas Barona dirbi? B)
  • 0

#52 CHELSEA

CHELSEA
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:siauliai
  • Automobilis:peugeot 407 2.0HDI 2006

Parašyta 2008 gegužės 13 - 10:19

OT: cia gal pas Barona dirbi? B)

pataikei kaip pirstu į ................................... :beer:
  • 0
neturiu merginos,nes zmona neleidzia

#53 dariuska

dariuska
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gegužės 13 - 10:43

he he he .... :beer:
  • 0

#54 Svečias_Mazulis Ronny_*

Svečias_Mazulis Ronny_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 gegužės 13 - 15:01

he he he .... :beer:

Kiek pamenu, kontora paliko gera ispudi.:) Susiduriau, kai kokiais 1999 m. lizingavom kazkokius sveicariskus metalo pjaustymo irengimus uz 0,5 mln. DEM. Manyciau, kad ir po siai dienai jie dar dirba..?
Vienas idomiausiu ir stambiausiu projektu tuo metu buvo... Kaip Siauliams (neisizeiskite prasau), tai buvo vienas is "skaidriausiu" klientu/projektu.
Tada dar jaunas buvau...:)
  • 0

#55 dariuska

dariuska
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gegužės 13 - 15:56

buvo tokie, dar ir dabar pamenu jų laistymą :beer: daug alaus buvo, ir dar 2 dienom užteko. Veikia ir dabar dalis renovuota ir į Rusija parduotos.Dabar pamatytumėt kaip užaugom staklės po 9mln stovi robotizuotos ;]

Šį pranešimą redagavo dariuska: 2008 gegužės 13 - 15:57

• 0

#56 dariuska

dariuska
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gegužės 13 - 15:58

tiksliau nestovi ,o dirba :lol:
  • 0

#57 Svečias_Mazulis Ronny_*

Svečias_Mazulis Ronny_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 gegužės 13 - 16:15

buvo tokie, dar ir dabar pamenu jų laistymą :beer: daug alaus buvo, ir dar 2 dienom užteko. Veikia ir dabar dalis renovuota ir į Rusija parduotos.Dabar pamatytumėt kaip užaugom staklės po 9mln stovi robotizuotos ;]

Nu tai 9 metai-didzulis laiko tarpas. Ypac verslui. Ir gerai valdomam verslui.:)
O as tai tik oficialioje dalyje atbuvau ir lekiau namuciu...:) Kaip suprantu, nemazai praleidau...:)
  • 0

#58 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2008 birželio 05 - 19:03

Su giliu liūdesiu pranešu: Lietuvos žemė neteko dar vieno automobilių paruošėjo - dažytojo. Mielės bus išnešamos kitos savaitės vidury. Ir iškeliaus jis į geresnį pasaulį, kur nereikės filtruoti plaučiais špakliaus dulkių ir kaupti organizme nitro garų, karoče - rojun. O rojus (kaip skelbia šv. Raštas) - tai tokia vieta, kur gauni visas soc. garantijas ir kasmetines atostogas. Liūdna, žinoma, nes šviesaus atminimo dažytojas labai mėgo šį darbą, bet sveikata jam pasirodė brangesnė... -_-
  • 0

#59 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2008 birželio 05 - 19:06

Su giliu liūdesiu pranešu:
Lietuvos žemė neteko dar vieno automobilių paruošėjo - dažytojo. Mielės bus išnešamos kitos savaitės vidury.
Ir iškeliaus jis į geresnį pasaulį, kur nereikės filtruoti plaučiais špakliaus dulkių ir kaupti organizme nitro garų, karoče - rojun. O rojus (kaip skelbia šv. Raštas) - tai tokia vieta, kur gauni visas soc. garantijas ir kasmetines atostogas.
Liūdna, žinoma, nes šviesaus atminimo dažytojas labai mėgo šį darbą, bet sveikata jam pasirodė brangesnė... -_-

Nugi sveikinu! :beer:
Rojus biudzhetinis ar privataus kapitalo?
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#60 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2008 birželio 05 - 19:10

]
Nugi sveikinu! :beer:
Rojus biudzhetinis ar privataus kapitalo?

Dar net nežinau. Ieškau...
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0