Nu žiūrėk, bo ėmiau jau matyt tave su žiurstuku ir kokošnyku lovas beklojantį...ne ... virtuveje
Noriu keist darbą
Parašyta 2010 kovo 23 - 22:11
Parašyta 2010 kovo 24 - 09:01
Na jeigu prieš tai dar klientes žadina, tai kodėl ir neNu žiūrėk, bo ėmiau jau matyt tave su žiurstuku ir kokošnyku lovas beklojantį...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2010 kovo 25 - 20:09
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Parašyta 2010 kovo 25 - 20:32
na jei priesh laktuva neuzhkliusi, tai nieks ir nebesidomes... pasizhiurek ka galima ir ko ne imt lektuvan. Kas te tavo pazhyma perskaitys...supermamos dar turiu viena klausimuka kaip del vaistu gabenimo ? jei as su savimi pasiimsiu nemenka kieki vaistu kuriu man reikia nesikabineja del tokiu dalyku ? ar reikia kokia pazyma is gydytojo ?
Šį pranešimą redagavo Alba: 2010 kovo 25 - 20:33
Parašyta 2010 kovo 25 - 22:19
Manau, kad užtektų pirkimo čekių prie vaistų. Na, nebent kažkam kiltų įtarimas ir sugalvotų patikrinti, ar jie sertifikuoti ES...supermamos dar turiu viena klausimuka kaip del vaistu gabenimo ? jei as su savimi pasiimsiu nemenka kieki vaistu kuriu man reikia nesikabineja del tokiu dalyku ? ar reikia kokia pazyma is gydytojo ?
Šiaip kiek žinau, nelabai jie ten parinasi, jei muitinės šuva narkozikų neužuodžia...
Parašyta 2010 kovo 26 - 08:41
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Parašyta 2010 kovo 26 - 09:00
Esu skaičiusi, kad reikalinga turėti receptą iš gydytojo, kad tie vaistai reikalingi. Ypač tai liečia rimtus vaistus, o ne vaistus nuo temperatūros ar pan.supermamos dar turiu viena klausimuka kaip del vaistu gabenimo ? jei as su savimi pasiimsiu nemenka kieki vaistu kuriu man reikia nesikabineja del tokiu dalyku ? ar reikia kokia pazyma is gydytojo ?
Parašyta 2010 kovo 28 - 19:25
Parašyta 2010 kovo 28 - 19:55
Sėkmės, kolega. Mažu ir tau pasiseks. Lauksim tęsinio...Sedžiu oro uoste , kiek daug jaunų žmonių iskrenda ... Iš vaikų išvykstančiu butu galima visa klase suformuot ... lietuva
Parašyta 2010 balandžio 20 - 23:41
Pasikartosiu...Laukiam tesinioSėkmės, kolega. Mažu ir tau pasiseks. Lauksim tęsinio...
Parašyta 2010 balandžio 21 - 00:40
kuo mes cia baigem ...oro uostu ..... normalei viskas pas mane , dirbu ir tiek . Praeita savaite paprasiau daugiau darbo dienu nes taip po keturias dienas reikejo tik dirbt tai dave be problemu sia savaite net sesias . Mato pastangas kad stengiuos ateina pagiria . Visi draugiski , padeda ko bepaklaustum , stengiasi bendraut nesijaucia kad butum koks atstumtasis alga kas savaite pries isvaziuojant visi sake kad sukusiu tipo tik makaronus valgysiu bet man atrodo kad bus atvirksciai maista duoda viesbutis , breakas buna mazdaug is 4 patiekalus : zuvis , mesa , paukstiena , salotos ir t.t. desertu prinesa kadangi dirbu prie vyreju tai kartais man jie koki burgeri padaro , ar siaip ka nors pakepa (tik reikia greitai suvalgyt kad valdzia nematytu ) ... kas dar ... kazkodel visi klausia ar is lenkijos as : no sakau lithuania personalas internacionalas : filipinieciai , lietuviai , latvis , airiai... teko ir dubline paklaidziot : po eilinio prirasymo bandziau namus susirast tris valandas ... tai net ir isiblaivyt spejau is pradziu tas ju ginesas buvu gan keisto skonio bet dabar jau nieko , tinka ... dar su draugeliu karaliaujam fairview parko krepsinio aiksteje : nugaleti kinieciu , lenku , airiu/kinieciu ir rest of world duetai zodziu visai nieko cia tik kad seimos truksta ... bet su laiku manau visi migruosim cia ...... tai tiek pradziaiPasikartosiu...Laukiam tesinio
Parašyta 2010 balandžio 21 - 06:47
Perdaug graziai cia viska aprasei... noriu ir as dingti is ciazodziu visai nieko cia tik kad seimos truksta ... bet su laiku manau visi migruosim cia ...... tai tiek pradziai
Parašyta 2010 balandžio 21 - 08:04
na jei po mėnesio tave jau eina sunkiai suprast, tai kas bus po metų kitų?<...> breakas buna mazdaug is 4 patiekalus <...> karaliaujam fairview parko krepsinio aiksteje <...> rest of world duetai ...
Parašyta 2010 balandžio 21 - 08:36
Nu, ir valgyt duoda...na jei po mėnesio tave jau eina sunkiai suprast, tai kas bus po metų kitų?
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2010 balandžio 21 - 08:59
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2010 balandžio 21 - 13:30
Parašyta 2010 balandžio 21 - 13:51
Parašyta 2010 balandžio 21 - 13:52
ieskau , pas draugeli gyvenugyvent radai kur? ar vis dar tarp puodu pas sefpovara miegi
Parašyta 2010 balandžio 22 - 14:56
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0