Kelių policija
Parašyta 2008 liepos 16 - 20:33
Svečias_Vikcius_*
Parašyta 2008 liepos 16 - 21:03
Parašyta 2008 liepos 16 - 21:24
O gal didesnis efektas būtų: "...Palaukit, pareigūne, diktofoną įjungsiu..." Gali ir nejungt, bet laikyt prie lango. Kaži ar anas ryšis kabinėtis.Nu matai nesitikejau, kad taip issipisines, o ir telefas kisenej buvo, tai nespesi ta diktofona ijungt.

Parašyta 2008 liepos 16 - 21:54

Parašyta 2008 liepos 16 - 22:03

Svečias_Andrius307_*
Parašyta 2008 liepos 16 - 22:32

Parašyta 2008 liepos 16 - 22:44

![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Parašyta 2008 liepos 16 - 22:54
Parašyta 2008 liepos 16 - 23:55

Parašyta 2008 liepos 17 - 07:20
matyt keiciasi laikai, anksciau silales policija garsedavo, kaip neimanoma susitarti, ant ko ir as pats uzsiroves buvau.svogeriuks is palangos silalej parleke 110 (galioma 90km/h).. sustabde, bet turejo tik 10 lt.
ir zinot ka
paeme 10 ir uzteko
nu man tai nesuprantama, jau geriau tada isvis tik zodziu ispetu ir palinketu nebevirsyti
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2008 liepos 17 - 07:43
Vargu bau ar rasi priešnuodžių tokiam pareigūnų išsidirbinėjimui. Kadangi tiek administracinio tiek vyriausiojo administracinio teismų praktika, kuomet anaiptol nesutinkantis su pareigūnais koks nors pilietis bando ieškoti teisybės baigiasi dažniausiai posakiu: "pareigūnas neturi tikslo meluoti". O ir padarytas tokios situacijos garso įrašas gali likti tik tavo asmeninė archyvinė medžiaga, jeigu teismas tars žodį kad "įrodymai surinkti neteisėtai".Kaip elgtis tokioj situacijoj kai mentai akivaizdziai issipisineja? ar imanoma kaip nors irodyt, kad to nebuvo ka jie sako? Ir isvis nuvykus i komisariata ar imanoma , kad i mano pasakojima butu kreipiamas koks demesys ar buna tik viena tiesa?

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2008 liepos 17 - 09:32
Parašyta 2008 liepos 17 - 09:55
Teisingumas anaiptol turėtų būti vykdomas ir neturint pažystamų... bet... yra kaip yra.Blogiausiu atveju visada galima skustis, o jei dar turi svarbiu pazystamu sitoj srity tai tavo skundas suniui po uodega nenuieis kaip sakant... ;)
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Parašyta 2008 liepos 17 - 10:01
Manau, kad esi kazka blogo padares, kitaip nebutu be priezasties stabde.Veiksmas Kaune Taikos prospekte atvaziuojant nuo ziedo, priesiais posuki i pasiles gatve. Vaziuoju sau ramiai 3 juosta (uz keliu simtu metru reiks sukt i kaire) greicio nevirsiju vnz viskas tvarkingai, pyst is kelkrascio issoka policininkas ir susitbado mane. Siaip pirma mintis, nieko nepazeidziau... idomu kas cia bus. Nu ka paima dokumentus, pasikvecia prie masinos ir sako zinai uz ka sustabdem? tipo kalbejai su mobiliu telefonu
. Nu aisku as ramiai sakau vyrai nekalbejau, gi butu telefonas rankoj likes, nes praktiskai pries akis issokot... mentas nu tada gal ausi krapstei.... Nu gerai sako, vairuotojas jus nebuvot prisiseges saugos dirzo, jau nervas pradejo imt :mad: , taigi sakau pries pat jusu akis, kai papraset islipt ir atsisegiau ta dirza... mentas susimaste ir pareiske:
vairuotojas jus vaziavote 3 juosta, su jumis lygiagreciai 1, 2 juosta vaziavo kitos masinos ir jos stabde, o jus ne, negi ne matet, kad piestysis per pereje ejo. Aisku bandziau neigti, juokingiausiai, kad artimiasia masina uz manes vaziavo gal uz 100m. Vnz mentas nebesileidzia i kalbas, kazka pradejo kalbet apie 200LT ir/arba teisiu atemimas kazkiek laiko (nenugirdau kiek nes buvau baisiai susinervines).
Kaip elgtis tokioj situacijoj kai mentai akivaizdziai issipisineja? ar imanoma kaip nors irodyt, kad to nebuvo ka jie sako? Ir isvis nuvykus i komisariata ar imanoma , kad i mano pasakojima butu kreipiamas koks demesys ar buna tik viena tiesa?
PS. Galutinis rezultatas 50LT mento naudai :mad: , kazkaip nebuvo noro po komisariatus tampytis ir dar neaisku kaip ten butu pasibaige.
Parašyta 2008 liepos 17 - 10:09
anaiptol, kai buvo pavoge masina, uzpildzius reikiamus formalumus, sake paskambins jei ka naujo tures, o padarius viena ''skambuti'', buvau jau po pusvalandzio apginkluotas reikiama iranga iki ausu.Teisingumas anaiptol turėtų būti vykdomas ir neturint pažystamų... bet... yra kaip yra.
Šį pranešimą redagavo antanukas: 2008 liepos 17 - 10:09
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2008 liepos 17 - 10:39
silales nemazai i taurage perkraustematyt keiciasi laikai, anksciau silales policija garsedavo, kaip neimanoma susitarti, ant ko ir as pats uzsiroves buvau.
Parašyta 2008 liepos 17 - 11:04
placiau gal galima?anaiptol, kai buvo pavoge masina, uzpildzius reikiamus formalumus, sake paskambins jei ka naujo tures, o padarius viena ''skambuti'', buvau jau po pusvalandzio apginkluotas reikiama iranga iki ausu.
Parašyta 2008 liepos 17 - 21:58
Na, jei panaudojus ne diktofoną, o video? Ir ne teismams, o kokiai nors komercinei TV?O ir padarytas tokios situacijos garso įrašas gali likti tik tavo asmeninė archyvinė medžiaga, jeigu teismas tars žodį kad "įrodymai surinkti neteisėtai".
Kažkada net turėjau mintį įsigyt mažą kamerą ant stiklo su "prisoske". Ar abejotinas autoįvykis, ar mentas naglas...
Parašyta 2008 liepos 18 - 07:08
Naudos vistiek jokios.Na, jei panaudojus ne diktofoną, o video? Ir ne teismams, o kokiai nors komercinei TV?
Parašyta 2008 liepos 18 - 07:18
Teko ten pabuti prie autoturgaus ''faraonai''kaip bites darbuojasi,turguj-savos taisykles,aikstele be zenklo kad moketi reikia o bapkes renka...Kaunas kaip Maskva pasidareVeiksmas Kaune Taikos prospekte atvaziuojant nuo ziedo, priesiais posuki i pasiles gatve. Vaziuoju sau ramiai 3 juosta (uz keliu simtu metru reiks sukt i kaire) greicio nevirsiju vnz viskas tvarkingai, pyst is kelkrascio issoka policininkas ir susitbado mane. Siaip pirma mintis, nieko nepazeidziau... idomu kas cia bus. Nu ka paima dokumentus, pasikvecia prie masinos ir sako zinai uz ka sustabdem? tipo kalbejai su mobiliu telefonu
. Nu aisku as ramiai sakau vyrai nekalbejau, gi butu telefonas rankoj likes, nes praktiskai pries akis issokot... mentas nu tada gal ausi krapstei.... Nu gerai sako, vairuotojas jus nebuvot prisiseges saugos dirzo, jau nervas pradejo imt :mad: , taigi sakau pries pat jusu akis, kai papraset islipt ir atsisegiau ta dirza... mentas susimaste ir pareiske:
vairuotojas jus vaziavote 3 juosta, su jumis lygiagreciai 1, 2 juosta vaziavo kitos masinos ir jos stabde, o jus ne, negi ne matet, kad piestysis per pereje ejo. Aisku bandziau neigti, juokingiausiai, kad artimiasia masina uz manes vaziavo gal uz 100m. Vnz mentas nebesileidzia i kalbas, kazka pradejo kalbet apie 200LT ir/arba teisiu atemimas kazkiek laiko (nenugirdau kiek nes buvau baisiai susinervines).
Kaip elgtis tokioj situacijoj kai mentai akivaizdziai issipisineja? ar imanoma kaip nors irodyt, kad to nebuvo ka jie sako? Ir isvis nuvykus i komisariata ar imanoma , kad i mano pasakojima butu kreipiamas koks demesys ar buna tik viena tiesa?
PS. Galutinis rezultatas 50LT mento naudai :mad: , kazkaip nebuvo noro po komisariatus tampytis ir dar neaisku kaip ten butu pasibaige.

Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0