Tai tau vien kameros nelabai užtektų.. Kažkuriam iš paskutiniu "avtoreviu" apie tokius reikaliukus buvo. Te marods trys prietaisai aptarti. Ir teisinė pusė jų panaudojimo (aišku pagal Rusijos įstatymus, bet manau, kad ne tiek daug nuo mūsiškių skirias).Na, jei panaudojus ne diktofoną, o video? Ir ne teismams, o kokiai nors komercinei TV?
Kažkada net turėjau mintį įsigyt mažą kamerą ant stiklo su "prisoske". Ar abejotinas autoįvykis, ar mentas naglas...

Kelių policija
Parašyta 2008 liepos 18 - 10:12
Parašyta 2008 liepos 18 - 16:14
Tai tada ir nesiskūskim. Patvarkė per antrą galą - šypsokimės...Tai tau vien kameros nelabai užtektų.. Kažkuriam iš paskutiniu "avtoreviu" apie tokius reikaliukus buvo. Te marods trys prietaisai aptarti. Ir teisinė pusė jų panaudojimo (aišku pagal Rusijos įstatymus, bet manau, kad ne tiek daug nuo mūsiškių skirias).
Na, jei panaudojus ne diktofoną, o video? Ir ne teismams, o kokiai nors komercinei TV?
Kažkada net turėjau mintį įsigyt mažą kamerą ant stiklo su "prisoske". Ar abejotinas autoįvykis, ar mentas naglas...

Kažkodėl naiviai manau, kad jei plūsteltų žiniasklaidai daugiau tokių įrašų, nemažas kipešas kiltų. Mažu anys ir apsispakajytų...

Parašyta 2008 liepos 18 - 16:37
netikiu kad silalej galejo paimti 10lt jie isvis neima lt tik baudas raso kazka priskiede tau cia...svogeriuks is palangos silalej parleke 110 (galioma 90km/h).. sustabde, bet turejo tik 10 lt.
ir zinot ka
paeme 10 ir uzteko
nu man tai nesuprantama, jau geriau tada isvis tik zodziu ispetu ir palinketu nebevirsyti
Svečias_legalus406_*
Parašyta 2008 liepos 21 - 20:42

Parašyta 2010 gegužės 27 - 08:29
Siekiama sumažinti eismo įvykių dėl leistino greičio viršijimo ir eismo įvykių, nukenčiant eismo dalyviams atvejų, skaičių. Važiavimo greitis bus nustatomas tiek mobiliais greičio matavimo, tiek stacionariais automatinės greičio kontrolės prietaisais. Pareigūnai ypač dėmesingai fiksuos pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejus. Policija įspėja tiksliai laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų, vairuoti saugiai, neįsibėgėti mūsų miesto gatvėse ir nesukelti pavojaus savo ir kitų eismo dalyvių sveikatai ir
gyvybei.
Policija primena apie atsakomybę už nustatyto greičio viršijimą, numatytą LR administracinių teisės pažeidimų kodekse.
Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodeksas 124 straipsnis.
Nustatyto greičio viršijimas iki 10 kilometrų per valandą – užtraukiaįspėjimą vairuotojams.
Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 10, bet ne daugiau kaip 20 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo keturiasdešimties iki vieno šimto litų.
Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 20, bet ne daugiau kaip 30 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų.
Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 30, bet ne daugiau kaip 40 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo keturių šimtų iki šešių šimtų litų, o vairuotojams, neturintiems dvejų metų vairavimo stažo, – baudą nuo keturių šimtų iki šešių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trijų iki šešių mėnesių.
Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 40, bet ne daugiau kaip 50 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo šešių šimtų iki aštuonių šimtų litų, o vairuotojams, neturintiems dvejų metų vairavimo stažo, – baudą nuo šešių šimtų iki aštuonių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo šešių mėnesių iki vienerių metų.
Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 50 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno tūkstančio iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vieno iki trijų mėnesių arba septynių parų administracinį areštą su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu šešiems mėnesiams, vairuotojams, neturintiems dvejų metų vairavimo stažo, – baudą nuo vieno tūkstančio iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų ir šešių mėnesių ir vairuotojams, neturintiems teisės vairuoti transporto priemones, – baudą nuo vieno tūkstančio penkių šimtų iki dviejų tūkstančių penkių šimtų litų arba administracinį areštą nuo dvidešimties iki trisdešimties parų.
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass

Parašyta 2010 gegužės 27 - 20:55
delto kad musu galva Rudminas irgi silalinis. tai ir tempesi visus saviskiu. visi pavaduotojai buvo is silales.i trg niekas is kitur ir neina dirbti, o tik bega visi. o vadas saviskius is silales tempes.silales nemazai i taurage perkrauste
bet tai ka tu sakai, tikras faktas
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Parašyta 2011 gruodžio 19 - 19:48

Parašyta 2011 gruodžio 19 - 19:56

Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2011 gruodžio 19 - 20:42
Musiau, kažkam tavo moderastinimas nepatiko, tai atsitiešijo tokiu būdu...Pasipasakosiu:
...
...
Ziuresim kaip cia bus.

Perkratyk atminties bloką...
Parašyta 2011 gruodžio 19 - 22:12
Įdomiai čia tau. Anyway tikėkis, kad ne tavo bolidas ten buvo, nes su pabėgimu iš įvykio vietos susidūriau š.m spalio 8d. Tik prieš gerą savaitę baigėsi visi bajeriai, plius dar neatgavau 5oolt. Reziume moteriškė gavo minimalią baudą 3ooolt už pabėgimą, 1oolt už įvykį, ir dar bus 52oolt už mašiniuko remontą......masina padare avarija ir pabego... ...o gal kazkas persidazyti masina nori mano saskaita
![]()

Taip, kad, mažiau pergyvenk dėl perdažymo, baisesnė būtų bauda...

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Parašyta 2011 gruodžio 20 - 01:40

Parašyta 2011 gruodžio 20 - 08:18
Parašyta 2011 gruodžio 20 - 09:18
siūlau pasinaudoti advokato paslaugomis... o tai rašydamas paaiškinimą, ne ten kablelį padėsi...Tik va ka as ten uzkliudziau???
Nors kiek suprantu irodymu del mano pasisalinimo is ivykio vietos kaip ir nera, bet avarija uzpaisys. Kazkaip vistiek nemalonu....
Parašyta 2011 gruodžio 20 - 10:05
1 kad pasakė tavo numerius, tai nereiškia kad tavo mašina dalyvavo veiksme, o jei dalyvavo auto, bet neaišku kas vairavo tai irgi pasaka užsitęs.Tai, kad masina kiek suprantu mano. To as neuzgincisiu. Ir kadangi neturiu i ka pirstu parodyti, tai greiciausiai dar ir pats ta diena vaziavau. Tik va ka as ten uzkliudziau???
Nors kiek suprantu irodymu del mano pasisalinimo is ivykio vietos kaip ir nera, bet avarija uzpaisys. Kazkaip vistiek nemalonu....
Tavo atveju, jei masinos remontas kainavo 5200 Lt, abejoju ar cia netycia kliude ir nepastebejo
mano situacija buvo tokia:
ateinu ryte, į clio gerokai įvažiuota. kaltininkas pabėgo, niekas nieko nematė, nežino.

vakare pacanėliai atlekia į kiemą su visa sudaužyta mazda. pasižiūriu į mašiną, pažiūriu valstybinius numerius. už pažiūrėjimą pasiūlo man į galvą ir pabėga.

iš kokio 4 karto automobilio savininkas atvažiuoja su tuo auto, parodyt jį policijai.
atvažiuoju aš, splavos vizualiai skiriasi (ant clio buferio šviesūs mėlyni dažai, mazda tamsiai mėlyna) iškart pradeda policijos pareigūnė sakyt, kad ai, čia tikrai spalvos skiriasi, neaišku kaip mazda galėjo kliudyt clio, nes visi mazdos kampai nudaužyti, sparnai sulankstyti, čia gal ne tas auto ir pan.

pasiūlau sustatyt auto, mano clio priekinis dešnys kampas, mazdos galinis dešnys sparnas ir buferis.
sustatėm.aukščiai atitiko idealiai. bet kadangi spalva neatitiko, nors sakiau kad padarom tyrimą dažų,
pareigūnė pasakė kad nieko nepasieksiu, nes vizualiai akivaizdžiai dažų spalvos skiriasi, o dar kai auto savininkas pradėjo vyniot kažkokią pasaką, kad tokia pat mazda važinėja visa sudaužyta, gal ji įvažiavo, bet jis neskundikas ir neskays valstybinio numerio, tai pareigūnė išvis pradėjo mėtytis, man pradėjo aiškinti kad nutraukia bylą, nes nėra kaltininko, kai pasakiau kad nesutinku ir kad dar paieškosiu, kas galėjo į mano auto įvažiuot, ji pasakė kad neįsijausčiau aš čia, nes kiekvieną kart man pamačius mėlyna apgadintą auto jie pinigų nešvaistys ir nekvies čia visų iš eilės ir visiems dažų tyrimų nedarys. taip kad arba nutraukia bylą dabar arba dar palaikys neuždarytą, gal pamatysiu tą kitą automobilį ir tada padarsy dažų tyrimus su ta auto.
išrašė savininkui baudą, nes jo auto buvo be draudimo, liepė man parašyti raštą, kad sutinku kad kaltininkas ne tas parašiua, kad manua kad gal ne tas nes vizualiai dažų spalva skiriais, nors aukščiai apgadinimų atitinka ir paleido mus namo.
po kurio laiko gavau laišką kad byla nutraukta nes neatsirado kaltininkas.
mano auto pažeidimai iš suskaldyto buferio, kurio net tvirtinimai nutrūko, išdaužto posūkio, sulaužytų juostelių po lempom ir kitų smulkių pabrozdinimų rašte apie bylos nutraukimą, jei gerai pamenu, atsipindėjo kaip perbrėžtas buferis ir posūkis.

taip kad nepradėk stresuot anksčiau laiko. nuvažiuosi, parodysi auto, sustatys automobilius, pafotkins (kaip marcin sako su šalia pastatyta liniuote), jei pasirodys kad aukščiai atitinka, tegu paima dažų mėginius ir siunčia tyrimui.
pas tave ant auto kaip suprantu jokių žymių nėra, tad būk ramus.
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass

Parašyta 2011 gruodžio 20 - 10:16

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2011 gruodžio 21 - 13:14

Parašyta 2011 gruodžio 21 - 13:17
Parašyta 2012 vasario 18 - 08:34
Parašyta 2012 vasario 18 - 08:42
Ikliuvai vyruti. Viskas ten matosi, ir snukelis ir numeriai. Saukimas i komisariata ateis berods per 30dienu.Sveiki, nezinau ar i tema bet papasakosiu. Vakar vaziuodamas i kauna nepastebejau zenklo 70 ir prie jo esancio radaro, o vaziavau atsiputes su autopilotu mazdaug ant 110, pamaciau blyksni. Kas dabar bus? Bauda garantuota? O gal ne visi nufotografuoti gauna bauda ir paziuri i juos pro pirstus? Man nera 2 metu stazo o virsijau greiti manau 30-40 kmh. Ar nuotraukoje matosi tik numeriai, jei taip gal surast turinti 2 metu staza kad prisiimtu kalte ir neatimtu tada teisiu? Dekui uz atsakymus.
Parašyta 2012 vasario 18 - 08:47
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0