Jump to content

Photo

Kelių policija

• Please log in to reply
603 replies to this topic

#501 Katinas

Katinas
  • Senbuviai
  • posts 382
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Yaris, 106XSi, Pantheon 125.

Posted 2008 July 18 - 10:12

Na, jei panaudojus ne diktofoną, o video? Ir ne teismams, o kokiai nors komercinei TV?
Kažkada net turėjau mintį įsigyt mažą kamerą ant stiklo su "prisoske". Ar abejotinas autoįvykis, ar mentas naglas...

Tai tau vien kameros nelabai užtektų.. Kažkuriam iš paskutiniu "avtoreviu" apie tokius reikaliukus buvo. Te marods trys prietaisai aptarti. Ir teisinė pusė jų panaudojimo (aišku pagal Rusijos įstatymus, bet manau, kad ne tiek daug nuo mūsiškių skirias).
  • 0
Variantas B

#502 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2008 July 18 - 16:14

Na, jei panaudojus ne diktofoną, o video? Ir ne teismams, o kokiai nors komercinei TV?
Kažkada net turėjau mintį įsigyt mažą kamerą ant stiklo su "prisoske". Ar abejotinas autoįvykis, ar mentas naglas...

Tai tau vien kameros nelabai užtektų.. Kažkuriam iš paskutiniu "avtoreviu" apie tokius reikaliukus buvo. Te marods trys prietaisai aptarti. Ir teisinė pusė jų panaudojimo (aišku pagal Rusijos įstatymus, bet manau, kad ne tiek daug nuo mūsiškių skirias).

Tai tada ir nesiskūskim. Patvarkė per antrą galą - šypsokimės... ^_^
Kažkodėl naiviai manau, kad jei plūsteltų žiniasklaidai daugiau tokių įrašų, nemažas kipešas kiltų. Mažu anys ir apsispakajytų... :ph34r:
  • 0
... labai piktas diedas...

#503 marazmas

marazmas
  • Senbuviai
  • posts 391
  • Vieta:Miami
  • Automobilis:Peugeot 206 1.4hdi

Posted 2008 July 18 - 16:37

svogeriuks is palangos silalej parleke 110 (galioma 90km/h).. sustabde, bet turejo tik 10 lt. :) ir zinot ka :D paeme 10 ir uzteko :D nu man tai nesuprantama, jau geriau tada isvis tik zodziu ispetu ir palinketu nebevirsyti ;]

netikiu kad silalej galejo paimti 10lt jie isvis neima lt tik baudas raso kazka priskiede tau cia...
  • 0

#504 Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*
  • Svečiai

Posted 2008 July 21 - 20:42

Vieną vakarą buvo sustabdę su drauges mašina(važiavom aš ir švogeris)-iš mašinos dokumentų turėjau tik draudimą, pažeidziau durna ženklą prie ukmergės senuku "sukti į kaire draudžiama" tai mentai grasino 150 lt bauda plius į aikštelę mašiną. Pradėjau kalbėt apie gimines policininkus kurių neturiu-tada kalba iškart pasikeite-patys pradėjo klaust ką siulau, piniginej 3 lt turėjau, sakau bankomatas šalia, bet jiem tai nelipo. Sako eik pas draugą kuris sėdi mašinoj gal tas ka turi. Nuejau-tas rado dar 10 lt. Finale iš juoko vos besilaikydamas duodu tuos 13 lt. mentas pasiziurėjo- ir sako"pasimk savo 13 lt ir mynk iš čia" :D Taigi visą vakarą buvo gera nuotaika, pareigunai nuvažiavo susinervinę :D :D :D
  • 0

#505 liutukas

liutukas
  • Moderatoriai
  • posts 622
  • Vieta:Vilnius, Telsiai
  • Automobilis:peugeot 205, suduzes baltukas =/

Posted 2010 May 27 - 08:29

Gegužės 25–30 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai avaringiausiose miesto gatvėse kontroliuos transporto priemonių greitį.

Siekiama sumažinti eismo įvykių dėl leistino greičio viršijimo ir eismo įvykių, nukenčiant eismo dalyviams atvejų, skaičių. Važiavimo greitis bus nustatomas tiek mobiliais greičio matavimo, tiek stacionariais automatinės greičio kontrolės prietaisais. Pareigūnai ypač dėmesingai fiksuos pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejus. Policija įspėja tiksliai laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų, vairuoti saugiai, neįsibėgėti mūsų miesto gatvėse ir nesukelti pavojaus savo ir kitų eismo dalyvių sveikatai ir
gyvybei.

Policija primena apie atsakomybę už nustatyto greičio viršijimą, numatytą LR administracinių teisės pažeidimų kodekse.
Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodeksas 124 straipsnis.

Nustatyto greičio viršijimas iki 10 kilometrų per valandą – užtraukiaįspėjimą vairuotojams.
Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 10, bet ne daugiau kaip 20 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo keturiasdešimties iki vieno šimto litų.
Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 20, bet ne daugiau kaip 30 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų.
Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 30, bet ne daugiau kaip 40 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo keturių šimtų iki šešių šimtų litų, o vairuotojams, neturintiems dvejų metų vairavimo stažo, – baudą nuo keturių šimtų iki šešių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trijų iki šešių mėnesių.
Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 40, bet ne daugiau kaip 50 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo šešių šimtų iki aštuonių šimtų litų, o vairuotojams, neturintiems dvejų metų vairavimo stažo, – baudą nuo šešių šimtų iki aštuonių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo šešių mėnesių iki vienerių metų.
Nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 50 kilometrų per valandą – užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno tūkstančio iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vieno iki trijų mėnesių arba septynių parų administracinį areštą su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu šešiems mėnesiams, vairuotojams, neturintiems dvejų metų vairavimo stažo, – baudą nuo vieno tūkstančio iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų ir šešių mėnesių ir vairuotojams, neturintiems teisės vairuoti transporto priemones, – baudą nuo vieno tūkstančio penkių šimtų iki dviejų tūkstančių penkių šimtų litų arba administracinį areštą nuo dvidešimties iki trisdešimties parų.
  • 0
Duodamas vis tiek daugiau gauni pats.

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass :) 106 (p 106) >>> Nissan Cube

#506 Neburtininkas

Neburtininkas
  • Senbuviai
  • posts 1,227
  • Vieta:danija
  • Automobilis:www

Posted 2010 May 27 - 20:55

silales nemazai i taurage perkrauste ;] bet tai ka tu sakai, tikras faktas ;]

delto kad musu galva Rudminas irgi silalinis. tai ir tempesi visus saviskiu. visi pavaduotojai buvo is silales.i trg niekas is kitur ir neina dirbti, o tik bega visi. o vadas saviskius is silales tempes.
  • 0

TFSI lpg hibrid 147kw

parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas

#507 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Posted 2011 December 19 - 19:48

Pasipasakosiu: Gaunu pakvietima i giraite, nes kazkas su mano seimyniniu universalu Vilniuje pazeide taiskles. Pirma beda - gaunu penktadieni vakare, o atvykti reikia treciadieni. Nueinu siandien ryte tikedamasis pamatyti savo nuotrauka is inkiliuko puses (nors pauksciuko ir nemaciau) arba kazka panasaus. O nuejus suzinau, kad mano masina padare avarija ir pabego :blink: Veiksmas pries kelias savaites Antakalnyje. Kiek galva islauziau niekam masinos paskolines nebuvau, pro Antakalni vos ne kasdien pravaziuoju. Kiek supratau veiksmas kazkokioj stovejimo aikstelej vyko. Prisimink dabar buvau as ten ar ne. Nu bet yra liudininkas kuris numerius ir vairuotoja mate. Supaisiau pasiaiskinima,kad neprisimenu ten buves ir apie joki ivyki nieko nezinau. :dntknw: Poryt vaziuosim sustatineti masinas ir ziureti ar pazeidimai sutampa. Tik va as apejau saviske ir jokiu pazeidimu (nauju) neradau.. :unsure: Ziuresim kaip ta kita masina atrodo. Gal ten ibrezimas koks, ir as nepastebejau kontakto, o gal kazkas persidazyti masina nori mano saskaita :mellow: Ziuresim kaip cia bus.
  • 0
kažkaip.....

#508 antanukas

antanukas
  • Nariai
  • posts 1,797
  • Vieta:Kėdainiai
  • Automobilis:607 2,2 HDI, 607 2.7 HDI

Posted 2011 December 19 - 19:56

taigi jau rase, kad mate tavo masina, o uz vairo ne tu buvai :wh:
  • 0

Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..

#509 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2011 December 19 - 20:42

Pasipasakosiu:
...
...

Ziuresim kaip cia bus.

Musiau, kažkam tavo moderastinimas nepatiko, tai atsitiešijo tokiu būdu... :ph34r:
Perkratyk atminties bloką...
  • 0
... labai piktas diedas...

#510 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai
  • posts 2,250
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Posted 2011 December 19 - 22:12

...masina padare avarija ir pabego... ...o gal kazkas persidazyti masina nori mano saskaita    :mellow:

Įdomiai čia tau. Anyway tikėkis, kad ne tavo bolidas ten buvo, nes su pabėgimu iš įvykio vietos susidūriau š.m spalio 8d. Tik prieš gerą savaitę baigėsi visi bajeriai, plius dar neatgavau 5oolt. Reziume moteriškė gavo minimalią baudą 3ooolt už pabėgimą, 1oolt už įvykį, ir dar bus 52oolt už mašiniuko remontą... :ph34r: Baisu, kad dėl tokio šūdniekio galima taip sau gyvenimą apsisunkinti... :blink:
Taip, kad, mažiau pergyvenk dėl perdažymo, baisesnė būtų bauda... :ph34r:
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda

#511 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200

Posted 2011 December 20 - 01:40

Tai, kad masina kiek suprantu mano. To as neuzgincisiu. Ir kadangi neturiu i ka pirstu parodyti, tai greiciausiai dar ir pats ta diena vaziavau. Tik va ka as ten uzkliudziau??? :dntknw: Nors kiek suprantu irodymu del mano pasisalinimo is ivykio vietos kaip ir nera, bet avarija uzpaisys. Kazkaip vistiek nemalonu.... Tavo atveju, jei masinos remontas kainavo 5200 Lt, abejoju ar cia netycia kliude ir nepastebejo :o
  • 0
kažkaip.....

#512 Marcin

Marcin
  • Senbuviai
  • posts 1,459
  • Automobilis:S80II AT D5 07, xc70 AT D5 06

Posted 2011 December 20 - 08:18

hm, kada ir kur viks akistata ? kokie sugadinimai (prasyk kad viska fotkintu su masteline liniuote)? lygink aukscius ir sugadinimų padarymo krypti, bei aplinkybes (db tai lb populiarus budas yra) arba gali kreiptis i teisma ir t.t (gali prasyt atlikti ekspertize (eismo ivykio- trasologine bei dazu) jei ras tawo pezo dazu, ant to kito ar atvirksciai, tada jau tikrai tu busi pasizymejęs..
  • 0

#513 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • posts 1,111
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Posted 2011 December 20 - 09:18

Tik va ka as ten uzkliudziau??? :dntknw: Nors kiek suprantu irodymu del mano pasisalinimo is ivykio vietos kaip ir nera, bet avarija uzpaisys. Kazkaip vistiek nemalonu....

siūlau pasinaudoti advokato paslaugomis... o tai rašydamas paaiškinimą, ne ten kablelį padėsi...
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#514 liutukas

liutukas
  • Moderatoriai
  • posts 622
  • Vieta:Vilnius, Telsiai
  • Automobilis:peugeot 205, suduzes baltukas =/

Posted 2011 December 20 - 10:05

Tai, kad masina kiek suprantu mano. To as neuzgincisiu. Ir kadangi neturiu i ka pirstu parodyti, tai greiciausiai dar ir pats ta diena vaziavau. Tik va ka as ten uzkliudziau???  :dntknw:  Nors kiek suprantu irodymu del mano pasisalinimo is ivykio vietos kaip ir nera, bet avarija uzpaisys. Kazkaip vistiek nemalonu....

Tavo atveju, jei masinos remontas kainavo 5200 Lt, abejoju ar cia netycia kliude ir nepastebejo  :o

1 kad pasakė tavo numerius, tai nereiškia kad tavo mašina dalyvavo veiksme, o jei dalyvavo auto, bet neaišku kas vairavo tai irgi pasaka užsitęs.

mano situacija buvo tokia:
ateinu ryte, į clio gerokai įvažiuota. kaltininkas pabėgo, niekas nieko nematė, nežino. :angry:
vakare pacanėliai atlekia į kiemą su visa sudaužyta mazda. pasižiūriu į mašiną, pažiūriu valstybinius numerius. už pažiūrėjimą pasiūlo man į galvą ir pabėga. :ph34r: pranešu policijai , kad įtariu kad tas automobilis apgadino mano automobilį.
iš kokio 4 karto automobilio savininkas atvažiuoja su tuo auto, parodyt jį policijai.
atvažiuoju aš, splavos vizualiai skiriasi (ant clio buferio šviesūs mėlyni dažai, mazda tamsiai mėlyna) iškart pradeda policijos pareigūnė sakyt, kad ai, čia tikrai spalvos skiriasi, neaišku kaip mazda galėjo kliudyt clio, nes visi mazdos kampai nudaužyti, sparnai sulankstyti, čia gal ne tas auto ir pan. :hmm:
pasiūlau sustatyt auto, mano clio priekinis dešnys kampas, mazdos galinis dešnys sparnas ir buferis.
sustatėm.aukščiai atitiko idealiai. bet kadangi spalva neatitiko, nors sakiau kad padarom tyrimą dažų,
pareigūnė pasakė kad nieko nepasieksiu, nes vizualiai akivaizdžiai dažų spalvos skiriasi, o dar kai auto savininkas pradėjo vyniot kažkokią pasaką, kad tokia pat mazda važinėja visa sudaužyta, gal ji įvažiavo, bet jis neskundikas ir neskays valstybinio numerio, tai pareigūnė išvis pradėjo mėtytis, man pradėjo aiškinti kad nutraukia bylą, nes nėra kaltininko, kai pasakiau kad nesutinku ir kad dar paieškosiu, kas galėjo į mano auto įvažiuot, ji pasakė kad neįsijausčiau aš čia, nes kiekvieną kart man pamačius mėlyna apgadintą auto jie pinigų nešvaistys ir nekvies čia visų iš eilės ir visiems dažų tyrimų nedarys. taip kad arba nutraukia bylą dabar arba dar palaikys neuždarytą, gal pamatysiu tą kitą automobilį ir tada padarsy dažų tyrimus su ta auto.
išrašė savininkui baudą, nes jo auto buvo be draudimo, liepė man parašyti raštą, kad sutinku kad kaltininkas ne tas parašiua, kad manua kad gal ne tas nes vizualiai dažų spalva skiriais, nors aukščiai apgadinimų atitinka ir paleido mus namo.
po kurio laiko gavau laišką kad byla nutraukta nes neatsirado kaltininkas.
mano auto pažeidimai iš suskaldyto buferio, kurio net tvirtinimai nutrūko, išdaužto posūkio, sulaužytų juostelių po lempom ir kitų smulkių pabrozdinimų rašte apie bylos nutraukimą, jei gerai pamenu, atsipindėjo kaip perbrėžtas buferis ir posūkis. :angry:

taip kad nepradėk stresuot anksčiau laiko. nuvažiuosi, parodysi auto, sustatys automobilius, pafotkins (kaip marcin sako su šalia pastatyta liniuote), jei pasirodys kad aukščiai atitinka, tegu paima dažų mėginius ir siunčia tyrimui.
pas tave ant auto kaip suprantu jokių žymių nėra, tad būk ramus.
  • 0
Duodamas vis tiek daugiau gauni pats.

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass :) 106 (p 106) >>> Nissan Cube

#515 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • posts 4,754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Posted 2011 December 20 - 10:16

apie silales mentus tai net nezinau, pries tai buvau neigiamos nuomones., senai beturejau su jais reikalu.., bet ir tai cia ant kokiu uztaikysi. Viena syk gyvenima man pasisekel silaleje, virsijus greiti, ejo susitarti, kad ipaisytu kita svelnesne bauda.. o vat su kitais ne pro kur nesutarsi.. pries pora savaiciu., per sniega ., buvau maloniai nustebintas mentais silales, ju pagalba, ir rupesciu.. o vat su rusijos sovietskiniais mentais tai tik mordas jiems isdauzyt noris... isvaziuoju is muitines., matau stovi tiesiai uz 50 metru zenklas apvalus ir rodykle tiesiai.., nu galvoju, cia jis isigalioja tik uz jo., as paimu ir pasuku i gatvele esancia kaireje ir privaziuoju prie parduotuves ir sustoju.. islipu ir ziu.. mentas pareina.. pasisodina i savo masina., paaiskina, kad tipo pazeidziau ta zenkla prie muitines., o prie parduotuves kur sustojau toje gatveleje yra vienpusis... bet jokio draudziamo zenklo nemaciau.. ir kiek anksciau pastebejau rusai ten vaziuoja sau. taigi pagrasino 1500rubliu bauda ir teisiu atemimu.... as kaip rusu kalbos beveik nemoku., salia susistabde kita lietuvi kad pavertejautu.. pavertejavo., pareiske mentai nori kysio.. issiryskinom.. kiseneje teturejau tik stambiais... taigi 100lt jiems i kisene, ir dovanu gavau baudos ceki 100 rubliu.. ir viso gero.. pries pora savaiciu lietuvi buvo susistabde irgi ., bet ten teises grasino atimti uz neonines svieseles masinoj..... :doh: sakau ne duok dieve pakliut jiems.., bet vat ir uztaikiau pats... nieko., pasimokiau, vaziuosiu senais takais ir bandydamas nekrist i akis :doh:
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#516 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200

Posted 2011 December 21 - 13:14

Nuvaziuoju as siandien i Giraite sutartu laiku automobiliu matavimui. Pralaukiu 20 min ir einam apziureti mano masinos. Kitas automobilis neatvaziavo :blink: Nes servise (laikas sutartas uzvakar buvo). Pakrapsto mano galini bamperi ir randa ale nubraukima ant apsaugines juostos. Nu masinai virs desimt metu, kita puse dar labiau nubraukyta, nu bet pagal liudininke liete kaire puse. Pamatavo auksti 51-59 cm, ant kitos masinos ibrezimas 55-59 cm. Mano masina apfotkijo, kitos nuotrauku nera. Sako pazeidimai puikiai tinka. Gavau protokola uz eismo iviki, bet kadangi pazeidimai masinu menki, tai traktavo, kad as nepastebejau ir pabegimo neprikabino. Tikejausi pamatyti kita masina ir pats ivertinti ar galejo 406-tas ja kabinti ar ne. O dabar... Is vienos puses nesijauciu 100 procentu garantuotas, kad kabinau kita masina. Is kitos puses pradejus kapstyti giliau ar kelti triuksma gali gal ir pabegima ipaisyti. Kazkaip...
  • 0
kažkaip.....

#517 Marcin

Marcin
  • Senbuviai
  • posts 1,459
  • Automobilis:S80II AT D5 07, xc70 AT D5 06

Posted 2011 December 21 - 13:17

nu ple, keistai cia, siaip turi ivertint nurodytas aplinkybes, aukstis gali tikt, bet ant kuriu daliu ir sugadinimu kryptis gali skirtis... kas tyrima atlieka ? pareiguno pavarde gali parasyt
  • 0

#518 iceman13

iceman13
  • Forumo naujokai
  • posts 26
  • Automobilis:Peugeot 406 coupe

Posted 2012 February 18 - 08:34

Sveiki, nezinau ar i tema bet papasakosiu. Vakar vaziuodamas i kauna nepastebejau zenklo 70 ir prie jo esancio radaro, o vaziavau atsiputes su autopilotu mazdaug ant 110, pamaciau blyksni. Kas dabar bus? Bauda garantuota? O gal ne visi nufotografuoti gauna bauda ir paziuri i juos pro pirstus? Man nera 2 metu stazo o virsijau greiti manau 30-40 kmh. Ar nuotraukoje matosi tik numeriai, jei taip gal surast turinti 2 metu staza kad prisiimtu kalte ir neatimtu tada teisiu? Dekui uz atsakymus.
  • 0

#519 PatsSauDievas

PatsSauDievas
  • Senbuviai
  • posts 350
  • Automobilis:Peugeot 504 GL

Posted 2012 February 18 - 08:42

Sveiki, nezinau ar i tema bet papasakosiu. Vakar vaziuodamas i kauna nepastebejau zenklo 70 ir prie jo esancio radaro, o vaziavau atsiputes su autopilotu mazdaug ant 110, pamaciau blyksni. Kas dabar bus? Bauda garantuota? O gal ne visi nufotografuoti gauna bauda ir paziuri i juos pro pirstus? Man nera 2 metu stazo o virsijau greiti manau 30-40 kmh. Ar nuotraukoje matosi tik numeriai, jei taip gal surast turinti 2 metu staza kad prisiimtu kalte ir neatimtu tada teisiu? Dekui uz atsakymus.

Ikliuvai vyruti. Viskas ten matosi, ir snukelis ir numeriai. Saukimas i komisariata ateis berods per 30dienu.
  • 0

#520 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • posts 1,468
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Posted 2012 February 18 - 08:47

Deja matysis ir vairavusio veidas.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users