filmai
Parašyta 2010 spalio 04 - 13:52
Parašyta 2010 spalio 04 - 17:02
Keista... Tikrai mačiau, bet nieko apie jį neparašiau...? Matyt nonorėjau kokio labai negražaus žodžio apie Magregarą sakyt, bet, kad jis neretai nusipigina, tai manęs kažkaip neramina... Negi Long Way Down/Round ir liks geriausias jo kino bandymas...?vakar ziurejau per LNK "Sala". Sudas holivudinis paskutinis
Parašyta 2010 spalio 07 - 08:59
Nu vienas įdomus momentas buvovakar ziurejau per LNK "Sala". Sudas holivudinis paskutinis
Parašyta 2010 spalio 07 - 09:10
nu ple tikrai ir kaip jo nepastebejau???Nu vienas įdomus momentas buvo
o siaip, tai tikrai pradzioj suintrigavo ir siuzetas buvo nieko, kol jie nesurado to jo seimininko... po to gryzimas atgal ir pats galas visiskai berazumis. Toks lekstas ir be pabaigos (tipo va kaip graziai viskas pasibaige ).
Jei dar nebutu sekmadienis ir su reklamom istempta iki 00.30 laiko...
Parašyta 2010 spalio 07 - 09:20
žinok nėr taip lengva - aš net žinodamas šį momentą ir įsistebeilydamas reikiamu laiku į reikiamą kampą nespėjau užtikrintai perskaityt...nu ple tikrai ir kaip jo nepastebejau???Nu vienas įdomus momentas buvo
filmo idėją užskaitau, tačiau pateikimas... buvo galima labiau pasistengt... nu makgregaras su johanson dar kazkiek tempe filma, ale...
Parašyta 2010 spalio 07 - 10:09
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2010 spalio 07 - 10:44
del to ir tavo nuotaika geresne nei manoTiesa pasakius iki galo ir nedažiūrėjau
Parašyta 2010 spalio 07 - 11:01
Šį pranešimą redagavo aga: 2010 spalio 07 - 11:01
Parašyta 2010 spalio 07 - 13:15
klaustrofobija nesusirgai? Nu nx tokie filmai...savaigali ziurejau Palaidotas Gyvas bet nalabai patiko. Visas veiksmas tam karste isores net neparode
Parašyta 2010 spalio 07 - 13:26
ten kaip supratau psihologinis trileris. na sedejom visi be emociju ir ziurejom kaip vyrukas varksta diezejeklaustrofobija nesusirgai? Nu nx tokie filmai...
Parašyta 2010 spalio 07 - 13:47
ir kiek laiko žiūrėjot?ten kaip supratau psihologinis trileris. na sedejom visi be emociju ir ziurejom kaip vyrukas varksta diezeje
Parašyta 2010 spalio 07 - 13:51
1,5 valndosir kiek laiko žiūrėjot?
Parašyta 2010 spalio 07 - 13:55
Parašyta 2010 spalio 07 - 23:01
Šį pranešimą redagavo Snatch: 2010 spalio 07 - 23:02
Parašyta 2010 spalio 08 - 10:16
Išdėstyk, prašau, eilės tvarka, kokios trilogijos sudedamosios. Mergina, su drakono tatuiruote - labai patiko.Taigi, "baigiau" šiaip ne taip švedišką trilogiją... Tam tikra prasme. "Mergina su drakono tatoo" nors tikresnis pavadinimas "Vyrai nekenčiantys moterų". (moonai, šito originalą tikiuosi toks hakeris kaip tamsta pats susirasi ) Geriausia trilogijos dalis. Visais atžvilgiais. Nors ją rotuočiau N-18, nes yra keletas itin gerai atliktų seksualinės ir netik prievartos scenų, kas ir yra tikrasis grožis. Kalbu apie filmą, jeigu ką... Antra dalis stipriai silpnesnė visais atžvilgiais ir jai labai tinka holivudo taisyklė: jeigu prie filmo pavadinimo yra koks nors skaičius, filmo neverta žiūrėt. Šiuo atveju skaičiaus nėra, o yra sugudrauta kitu pavadinimu, kuris mums pateikiamas kaip "Mergina, kuri žaidė su ugnimi".... Nu po to bandžiau vėpsot trečią dalį "Mergina, kuri užkliudė širšių lizdą", bet ruskių namudinis vertimas ir įgarsinimas toks PARŠYVAS, kad nervai nebeatlaikė ir aš pasakiau kur jiems ait. Nors... jie ir patys tai seniai žino... Žmona ištvėrusi iki galo sakė, kad trečia dalis nėra tokia bloga, kokia buvo antroji.
p.s. nei vienos knygos neskaičiau.
p.p.s. knygoms yra atskira tema forume...
Parašyta 2010 spalio 08 - 10:49
Jau mačiau, kažkaip man nesukėlė ypatingų emocijų."Mergina su drakono tatoo" nors tikresnis pavadinimas "Vyrai nekenčiantys moterų". (moonai, šito originalą tikiuosi toks hakeris kaip tamsta pats susirasi ) Geriausia trilogijos dalis. Visais atžvilgiais.
Ta proga keletas man patikusių filmų:
"Tokyo sonata" - apie šeimos bendrai ir kiekvieno šeimos nario atskirai vidaus problemas, žiūrėjimui ne kompanijoje.
Almodovaro "Virpantys kūnai", ne kompanijai.
Jarmuscho "The limits of control" - ne kompanijai, reik žiūrėti atidžiai. Filmas praktiškai be siužeto, love it or hate it tipo
Parašyta 2010 spalio 08 - 20:56
Galiu klysti, bet po drakono eina ugnis, o paskui širšės, mąrods.... Nu bet nelabai verta žiūrėt antrą filmą... Nu jis toks paholivudintu scenarijum biškį... Trečias dar dar..Išdėstyk, prašau, eilės tvarka, kokios trilogijos sudedamosios. Mergina, su drakono tatuiruote - labai patiko.
Parašyta 2010 spalio 08 - 21:00
Oba.. Tokyo sonata kažkaip pražiopsojau....Jau mačiau, kažkaip man nesukėlė ypatingų emocijų.
Ta proga keletas man patikusių filmų:
"Tokyo sonata" - apie šeimos bendrai ir kiekvieno šeimos nario atskirai vidaus problemas, žiūrėjimui ne kompanijoje.
Almodovaro "Virpantys kūnai", ne kompanijai.
Jarmuscho "The limits of control" - ne kompanijai, reik žiūrėti atidžiai. Filmas praktiškai be siužeto, love it or hate it tipo
Parašyta 2010 spalio 11 - 12:15
Tikrai neblogas, bet "Išėjusieji" juokingesnis. Sonatoje man labai patiko kadro pastatymai ir montažas."Tokyo sonata" - apie šeimos bendrai ir kiekvieno šeimos nario atskirai vidaus problemas, žiūrėjimui ne kompanijoje.
Šį pranešimą redagavo Snatch: 2010 spalio 11 - 12:20
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0