filmai
Parašyta 2011 sausio 30 - 20:41
Parašyta 2011 sausio 31 - 14:28
manau verta paziureti,nebloga komedija apie du bicus keliaujancius per amerika automobiliu,siulyciau tik originalo kalba ir tik kompanijoj.
http://www.imdb.com/title/tt1231583/
Parašyta 2011 sausio 31 - 14:45
Treileris neprivertė susidomėt, bet jagui jau tu sakai ka verta...?... nu tai....Turistas (The Tourist)
Tiesą pasakius buvau nusiteikęs gana skeptiškai prieš žiūrint šį filmą... Tačiau... Johnny Depp ir Angelina Jolie () parodė, kad vis dar turi smarvės...
Iki pat filmo pabaigos vedžiojami už nosies agentai kelia šypseną... Tačiau linksmiausia būna tada, kai supranti, kad labiausiai išdurtas lieki pats...
Tiesiog lengvas, neįpareigojantis, skanus iki paskutinio kąsnio filmas...
Parašyta 2011 vasario 01 - 05:40
Grynas plagiatas. Eilinį kartą amerikiečiai nusižiūrėjo europos kiną. Šį kartą auka buvo prancūzų "afera pagal antoni zimmeri".Turistas (The Tourist)
Tiesą pasakius buvau nusiteikęs gana skeptiškai prieš žiūrint šį filmą... Tačiau... Johnny Depp ir Angelina Jolie () parodė, kad vis dar turi smarvės...
Iki pat filmo pabaigos vedžiojami už nosies agentai kelia šypseną... Tačiau linksmiausia būna tada, kai supranti, kad labiausiai išdurtas lieki pats...
Tiesiog lengvas, neįpareigojantis, skanus iki paskutinio kąsnio filmas...
Parašyta 2011 vasario 01 - 08:38

Parašyta 2011 vasario 01 - 09:30
Nujaučiau, oi nujaučiau...Zimmerio nemačiau. Bet dabar jau ir nežiūrėsiu, nes vakar jį sugadino Turistas. Tiksliau pagrindinė kūrėjų klaida - visą filmą statyti ant Brangelinos. Ji tiesiog per prasta aktorė tokiam reikalui, o jiems irgi kiaušų kietumo pritrūko. Po šiai dienai nesuprantu - ką tas Brad'as joje rado...

Parašyta 2011 vasario 01 - 09:38
Na, nesiūlau būti itin kategorišku. "Zimmerį" mačiau, ir mano manymu, jis išvengė paminėtų klaidų - filmas "nepastatytas ant vieno aktoriaus". Be to, amerikiečių perdirbiniai labai retai būna geresni už originalus (aš į perdirbinius žiūriu labai atsargiai ir gan kritiškai).Zimmerio nemačiau. Bet dabar jau ir nežiūrėsiu, nes vakar jį sugadino Turistas. Tiksliau pagrindinė kūrėjų klaida - visą filmą statyti ant Brangelinos. Ji tiesiog per prasta aktorė tokiam reikalui, o jiems irgi kiaušų kietumo pritrūko.
Parašyta 2011 vasario 01 - 13:09
Nu tai nebuvo blogas filmas. Bet jis toks... labiausiai tiktų televizoriuje rodyt su Tulevičiaus balsu.Nujaučiau, oi nujaučiau...
Kitąkart mažiau kreipsi dėmesį į neišlavinto skonio žiūrovų rekomendacijas...

Parašyta 2011 vasario 01 - 13:13
Kaip tai nesiūlai? Nesiūlai būti tokiu, kokiu labiausiai mėgstu???Na, nesiūlau būti itin kategorišku. "Zimmerį" mačiau, ir mano manymu, jis išvengė paminėtų klaidų - filmas "nepastatytas ant vieno aktoriaus". Be to, amerikiečių perdirbiniai labai retai būna geresni už originalus (aš į perdirbinius žiūriu labai atsargiai ir gan kritiškai).

Parašyta 2011 vasario 02 - 08:17
Na, iš dalies sutinku, tai skirtingi dalykai - žiūrėti originalą anksčiau arba vėliau. Soliario su G. Clooney net nenoriu bandyt...Kaip tai nesiūlai? Nesiūlai būti tokiu, kokiu labiausiai mėgstu???
Zimmerį matyti prieš Turistą ir po jo yra du skirtingi dalykai. Esu tikras, kad tokio pobūdžio istorija neverta didesnio gilinimosi.
Keletas filmų apie muzikantus:
The Soloist - filmas apie šizofrenija sergantį muzikantą, grojantį benamiams ir apie žurnalistą, pasakojantį jo istoriją ir besistengiantį jam padėti. Filmas sukels daug asociacijų su August rush (kurio nemėgstu, nes man per saldu ir netikra). Filmas lėtas,paprastas, tinka ramiam vakarui su šeima prie ekrano. Šiaip nieko ypatingo - nei gerai, nei blogai.
Crazy hearts - su "Didžiuoju Lebovskiu" J. Bridges'u. Apie kantri muzikanto grįžimą į gyvenimą. Daug kantri muzikos (ne "Jonio" stiliaus

Parašyta 2011 vasario 02 - 08:44
Matai, pats viską supranti...Na, iš dalies sutinku, tai skirtingi dalykai - žiūrėti originalą anksčiau arba vėliau. Soliario su G. Clooney net nenoriu bandyt...
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Parašyta 2011 vasario 03 - 00:24
Parašyta 2011 vasario 04 - 00:14
Šį pranešimą redagavo Snatch: 2011 vasario 04 - 00:15
Parašyta 2011 vasario 04 - 00:58
Filmas stipriu nervu ziurovamsLE TEMPS DETRUIT TOUT. Angliška pavadinimo versija - Irreversible. Vincentas Kaselis ir Monika Beluči. 2002m. Naujai kino bangai priskirtinas kūrinys. Griežtai N-18, ne mažiau. Ir tai rašydamas nejuokauju. Smurto ir prievartos scenos ilgos ir itin realistiškos. Veiksmas dėliojamas "mindfuking" stiliumi nuo galo į priekį, gabalais. Montuojant mėgaujamasi juodais laukais, o filmuojant į visus šonus reikia/nereikia besivartaliojančia kamera. Filmas - ne iš lengvųjų. Žanras, tikriausiai, drama. Apie vienos poros vieną bendro gyvenimo epizodą. Geros nuotaikos nesitikėkit jokiu atveju. Ten jos nėra.

Parašyta 2011 vasario 04 - 01:07
Dar yra vienas filmas apie muzikantus,kuris nebuvo paminetas sioje temoje "the legend of 1900".Filmas geras,nekreipiant demesi kaip baigiasi...Ir paskutiniai dialogai gazkokie nelogiski,norint padaryti taip kaip vystytusi scenarijus...Visumoj smaikstus filmas.Na, iš dalies sutinku, tai skirtingi dalykai - žiūrėti originalą anksčiau arba vėliau. Soliario su G. Clooney net nenoriu bandyt...
Keletas filmų apie muzikantus:
The Soloist - filmas apie šizofrenija sergantį muzikantą, grojantį benamiams ir apie žurnalistą, pasakojantį jo istoriją ir besistengiantį jam padėti. Filmas sukels daug asociacijų su August rush (kurio nemėgstu, nes man per saldu ir netikra). Filmas lėtas,paprastas, tinka ramiam vakarui su šeima prie ekrano. Šiaip nieko ypatingo - nei gerai, nei blogai.
Crazy hearts - su "Didžiuoju Lebovskiu" J. Bridges'u. Apie kantri muzikanto grįžimą į gyvenimą. Daug kantri muzikos (ne "Jonio" stiliaus), lėtas, vietomis ištemptas, kartais - su spragomis (scenarijuje ir logikoje). Ramus filmas šeimai.
Parašyta 2011 vasario 05 - 00:23
Man ispoudzio irgi nepaliko, nuobodus filmas ir tiek.Zimmerio nemačiau. Bet dabar jau ir nežiūrėsiu, nes vakar jį sugadino Turistas. Tiksliau pagrindinė kūrėjų klaida - visą filmą statyti ant Brangelinos. Ji tiesiog per prasta aktorė tokiam reikalui, o jiems irgi kiaušų kietumo pritrūko. Po šiai dienai nesuprantu - ką tas Brad'as joje rado...
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2011 vasario 07 - 09:18
Šį pranešimą redagavo Snatch: 2011 vasario 07 - 09:20
Parašyta 2011 vasario 07 - 11:23

Parašyta 2011 vasario 10 - 08:14
Parašyta 2011 vasario 13 - 11:56
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0