Cinderella man. Su R. Crowe, biografinis filmas apie boksininko karjerą, jo skurdą ir siekį išgyventi Didžiosios Depresijos metais, apie viltį ir sugrįžimą. Filmas kokybiškas, žiūrėti nėra nuobodu, tačiau nieko nėra ypatingo, niekas neužkliūva. Vis lyginu šį filmą su Rokio 1- a dalimi, ir negalėčiau vienareikšmiškai tvirtinti, jog Rocky yra blogesnis. Tinka ramiam vakarui.
American psycho. Filmas apie japių kultūros spindesį ir absurdą, apie psichopatišką aplinką ir jos gyventojus, besididžiuojančius savo vizitinėmis kortelėmis, šniaukščiančius kokainą ir ieškančius iškreipto malonumo. Filmas tamsus, juodas, jame nėra paaiškinimo, motyvo, prasmės. Puiki C. Bale vaidyba, taip pat - trumpas kursas apie "Genesis" kūrybą. N-18 dėl smurto ir sekso scenų.
Thank you for smoking. Amerikietiškas lengvas, ironiškas, juoduoju jumoru pagardintas kursas apie demagogiją, lobizmą, visuomenės nuomonės formavimą ir atsakomybę už tai. Filmas įdomus, neprailgsta, tik nepalieka jausmas, jog "praplaukta paviršiumi". Nors tai - komedija, ką aš čia... Galima vakarui su draugų kompanija, kauptis filmui nereikia.
Man from the earth. Pristatomas kaip vienas iš geriausių mokslinės fantastikos filmų. Nėra sekso, nėra žiaurumo, nėra efektų, nėra veiksmo. Dėl fantastikos nesiginčiju - vaizduotės filmo kūrėjams nestinga. Visa pusantros valandos - pakankamai nekvailų žmonių diskusija apie istoriją, antropologiją, psichologiją ir biologiją. filmas galėtų patikti tiems, ką užkabino "k-pax" ar "Interviu su vampyru" , tačiau šiuo atveju kažko pritrūko, ir "happyend'as" šiuo atveju atrodė neišvengiama, tačiau nebūtina.. tinka vakarui su draugų kompanija..
Šį pranešimą redagavo nereo: 2011 gegužės 26 - 18:54
Show must go on...
Toyota 107 2-tronic
ex P106 XT 1,6 automatic
ex Renault twingo"matic"
ex P205 1,6 automatic