del air bagu, zybsi pagalviu lempele
Svečias_dudelis_*
Parašyta 2007 rugsėjo 18 - 07:05

Svečias_mmx_*
Parašyta 2007 rugsėjo 18 - 08:43
as du kartus valiau, po antro jau pusantru metu kai viskas ore ;)man tai buvo kai pradejo mirkseti tai fiskes nekontaktavo po keleivio sedyne, pamenu ilgai ieskojom ir radom rusu forume kad cia likga ir po keleivio sedyne pradeda nekontaktuoti 2 fiskes.. veliau perskaiciau ir peugeot lazer programoje: "pravalyti kontaktus ir susitvarkys, jei pasikartos antra karta tai pjauti nx kontaktus ir sulituoti..." tai pirma karta valiau antra karta pjoviau ir nebemaciau mirksint...
Parašyta 2007 rugsėjo 18 - 11:20
airbago ir dirzu ytempeju fiskes atskiros kaip ir lemputes kurios yra atskiros tik kad jie suveikia vienu metuNebūtinai airbago - o pirotechninių diržų įtempėjų.
Įvykus bum, juk viskas kartu veikia - Pagalvėlės skleidžias ir diržiukas suveržiamas.
Parašyta 2007 rugsėjo 18 - 19:49
Nekuriems galiu pakartoti: už tiek man keitė Kaune, Meharyje (už McDonaldo). Ir keitė prie mano akių. Vat ar naujas, ar naudotas, tai niekam nebuvo įdomu....uz tokius pinigus tik marijampoleje keicia(jei tikrai keite).
P.S. iš kur tokios kiekvieno miesto įkainių žinios? Gal atsiūsi sąrašiuką?...

Svečias_dudelis_*
Parašyta 2007 rugsėjo 19 - 07:00

Šį pranešimą redagavo dudelis: 2007 rugsėjo 19 - 07:01
Parašyta 2007 rugsėjo 19 - 07:11
Man sutvarkė tą blokelį už 130 lt. Ar gerai padarė, pamatysim po eismo įvykio( tfū, tfū, tfū).Nekuriems galiu pakartoti: už tiek man keitė Kaune, Meharyje (už McDonaldo). Ir keitė prie mano akių. Vat ar naujas, ar naudotas, tai niekam nebuvo įdomu...

Svečias_egida_*
Parašyta 2007 rugsėjo 19 - 17:23
Devil ar gali parasyti kas marijampolej MSV garazais uzsiimais air bag tvarkymu. aciupatikek tikrai yra ;) juk daugiau kaip puse marijampoles "sedi" ant automobiliu biznio jau minejau tau meistruka MSV garazuose o ir kitas meistrukas visu tuo reikalu uzssima berods medziotoju gatvej dirba! jei ka, klausk papasakosiu smulkiau ;)
Parašyta 2007 rugsėjo 24 - 11:07
Veikia ne kartu. Pirma itempia dirzhus ir tik po to airbagai shauna.airbago ir dirzu ytempeju fiskes atskiros kaip ir lemputes kurios yra atskiros tik kad jie suveikia vienu metu
© J. Erlickas
Svečias_Andriuselis_*
Parašyta 2007 rugsėjo 24 - 14:41

Parašyta 2007 rugsėjo 24 - 14:48
airbagu fiskes ir sukistos kitur, tik dirzu itempeju fiskes po sedynemskaitau skaitau ir man klausimu iskilo.
![]()
Tai kodel tos airbagu ir dirzu fiskes sukistos po sedyne, o ne kur nors kitur?
Parašyta 2007 rugsėjo 24 - 16:27
Tai gal ten, po sedyne, blokelis (aka kompas) stovi ir apkrovos davykliai?skaitau skaitau ir man klausimu iskilo.
![]()
© J. Erlickas
Svečias_Andriuselis_*
Parašyta 2007 rugsėjo 24 - 18:11
Ten nera jokio blokelio, tiesiog i sedyne is po kilimo ateina laidai i i pacia sedyne.airbagu fiskes ir sukistos kitur, tik dirzu itempeju fiskes po sedynemskaitau skaitau ir man klausimu iskilo.
![]()
Parašyta 2007 rugsėjo 24 - 22:21
marjampole-HDI 2,2l purkstukai(4 vnt. 2004m-beveik nauji) kainuoja 280 lt. panevezys- 1-nas purkstukas-200lt ir tas 2-viem metais senesnis.Nekuriems galiu pakartoti: už tiek man keitė Kaune, Meharyje (už McDonaldo). Ir keitė prie mano akių. Vat ar naujas, ar naudotas, tai niekam nebuvo įdomu...
Parašyta 2007 rugsėjo 25 - 22:03
passs mumi toookiemarjampole-HDI 2,2l purkstukai(4 vnt. 2004m-beveik nauji) kainuoja 280 lt. panevezys- 1-nas purkstukas-200lt ir tas 2-viem metais senesnis.Nekuriems galiu pakartoti: už tiek man keitė Kaune, Meharyje (už McDonaldo). Ir keitė prie mano akių. Vat ar naujas, ar naudotas, tai niekam nebuvo įdomu...

Svečias_dudelis_*
Parašyta 2007 rugsėjo 28 - 11:52
Svečias_pavel5_*
Parašyta 2008 liepos 01 - 18:04

Parašyta 2008 liepos 01 - 18:09
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Svečias_pavel5_*
Parašyta 2008 liepos 01 - 18:12

Parašyta 2008 liepos 01 - 18:19
jei jau pradejo mirkset, kas pries tai nebuvo tai turetu buti minetas dalykas , nusiemes vaira pamatysi ir pasitikrink ar sveikas tas mechanizmas.buvo eismo ivykis, bet jau as nusipirkau sutvarkyta, tai nzn db nuo ko pradeti, kur ziureti..
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0