Peršokti prie turinio

Nuotrauka

tepalo ir kondensato emulsijos išspjovimas žiemą

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 660

#241 aroone

aroone

Zanūda

• Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:P3008 GT-Line 1.5 BlueHDI AT8

Parašyta 2005 lapkričio 07 - 22:12

1.4 ta problema irgi sirgo, kol uzinau....

ex maniskis TU3MC/L/Z tokia liga nesirgo, nes nera ten kur jam kauptis.... alsuoklio zarna buvo vos gal ~10cm...nuo galvutes dangtelio iki isiurbimo kolektoriaus
  • 0
Autobusų parkas. Paliuosintas.

#242 Svečias_Vaidulis_*

Svečias_Vaidulis_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 lapkričio 07 - 22:21

ex maniskis TU3MC/L/Z tokia liga nesirgo, nes nera ten kur jam kauptis.... alsuoklio zarna buvo vos gal ~10cm...nuo galvutes dangtelio iki isiurbimo kolektoriaus

O kelintu metu pezas buvo? Jauciu tik dizelinio reiks ieskot
  • 0

#243 aroone

aroone

Zanūda

• Moderatoriai
  • Automobilis:P3008 GT-Line 1.5 BlueHDI AT8

Parašyta 2005 lapkričio 07 - 23:27

O kelintu metu pezas buvo? Jauciu tik dizelinio reiks ieskot

'94

Majonezine problema pasireiskia visu markiu visuose varikliuose, kuriu alsuoklio zarnos yra ilgos, siauros ir neapsaugotos nuo salcio.
  • 0
Autobusų parkas. Paliuosintas.

#244 Svečias_SvetimazS_*

Svečias_SvetimazS_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 00:02

http://img280.images...vaizd0186wg.jpg
pabraizykit kur ce tas tinklelis randasi kur valyti reikia.kur majonezas susirenka.

ir kaip ce ta alsuoklio slanga ilga?
  • 0

#245 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 00:36

tas pats ir su 1.4 306. Viena meeta mes labai atidziai atsidare dangcius studijavom alsuoklio zarnos ilgi. Bene geriausias variantas ir buvo 1.4. Tik nesuprantu kodel negalejo to paties ir kitiems padaryti. 1.8 isvis nesamone - eina su susiarejimu ir dar slanga is dvieju daliu susimauna. Tame susiaurejime 100 proc. pradeda kauptis, o po to ir kimstis tas brudas. Man tai viena ziema kainavo paskirstymo velenelio ispusta rieboksli, ko pasekoje po to reikejo dar ir dirza keisti bo visas buvo permirkes tepalu (aisku ir itempeju). Zodziu ir nervu ir pinigu kainavo. O durniausia, kad VICI nesugebejo rasti is kur varva tepalas, tai paskambine pasake, kad per karterio tarpine ir dar ta pakeite... kainavo dar papildomai... ech, velniava yra tas daikts "majaniezas" :(
  • 0
Roots to roots

#246 Svečias_SvetimazS_*

Svečias_SvetimazS_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 10:48

o kaip pas man?
  • 0

#247 Svečias_zbigis_*

Svečias_zbigis_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 10:51

Na visi čia taip apie tą majonezą susirūpino ir man parūpo. Tarkim kokiais intervalais tikrinat, ar yra tos košės, ar nėra? Ar patys kabinat majonezą su šaukštais, ar duodat atlikti servisui? Jei duodat servisui, kiek tokia operacija kainuoja? Įtariu, kad mano s16 ta liga irgi gresia.
  • 0

#248 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 11:07

Nu blyn, mano ex306, 1.6l variklio kodas TU... majonezo problemos tikrai nekamavo: ziemos metu ilgiausia kelio atkarpa 2,5km (t.y. nuo ijungimo iki isjungimo variklio) ir taip per diena isdykaudavau po 2-6 kartus. nors ryte buvo skiriama laiko stiklam nugramdyt, bet variklis darbines temperaturos praktiskai nepasiekdavo. p.s. zinoma dziaugiausi geru apetitu benzinui
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#249 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 11:18

Nu blyn, mano ex306, 1.6l variklio kodas TU...

Tai TU..., va butu XU..., tai jau but XU**va... :)
  • 0

#250 Mike

Mike
  • Senbuviai
  • Vieta:PaneWėžys
  • Automobilis:Peugeot 405SRi

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 12:13

bent man, praeita ziema, 1 karta uzsalo slangos po intensyviu kelioniu pastacius auto ramybes busenai 5 dienom ...

IMHO intensyvi kelionė prie didelio minuso su neuždengtu priekiu reiškia intensyvų alsuoklio žarnų aušinimą, ką aišku reiškia vandens garų kondensaciją ant šlangos sienelių ir tepalo gaudymo tinkliuko, tuo pačiu sekantis tepalo ir vandens susimaišymas ir manojezo gamyba su paskui sekančiu pastarojo užšalimu ir tepalo išvarymu pro visus galimus plyšius.
  • 0
Mike, Peugeot 405 SRi/LPG '87, 1.9l + Peugoet 306 Break '02, 1.6l

#251 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 12:19

galbut ex-maniskiame 405 2.0 nebuvo problemos del to jog virsutines groteles buvo uzdengtos (specialios gamyklines plastmases). ausinimo pakako per bamperyje esancias skyles net karsta vasara (tiesa - daznai uzgesinus varikli likdavo veikti ventiliatorius)
  • 0

#252 Valdux

Valdux

Gaz pedalizator

• Senbuviai
  • Automobilis:C5, 205

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 12:22

http://img280.images...vaizd0186wg.jpg
pabraizykit kur ce tas tinklelis randasi kur valyti reikia.kur majonezas susirenka.

ir kaip ce ta alsuoklio slanga ilga?

Jei neklystu, tai prie oro srauto matuokles yra tepalo uzpylimas, jei taip, tai ten turetu but sietka, o gal net ir dvi kaip pas XU... variklius. o alsuoklis tai tikriausiai ta slange kur nuo kamscio ant kolektoriaus eina link sklendes gazo (i gofra).
  • 0
Pug 205 CTi 16 Viatka 'avtomat' pagrindinis kelias yra tas, kuriuo važiuoja tankas

#253 Svečias_SvetimazS_*

Svečias_SvetimazS_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 13:13

Kaip 605 sri ten foto buvau mesteles variklio man gresia\? jei taip kur ten ka isvalyt reikia nubraizykit ant foto
  • 0

#254 Svečias_SvetimazS_*

Svečias_SvetimazS_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 18:42

tai padesit?
  • 0

#255 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Parašyta 2005 lapkričio 08 - 19:06

tai padesit?

nesimato tavo nuotraukoje tu slangu. jos giliau.
  • 0

#256 Svečias_Staponas_*

Svečias_Staponas_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 lapkričio 09 - 11:04

Tiek prisiskaicius :unsure: , man net baisu darosi... :blink:
  • 0

#257 Vadia

Vadia
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:406 Break 2.2 HDI '02, Audi A3 1.8T '98

Parašyta 2005 lapkričio 09 - 11:35

Posted Image
  • 0
Nuotrauka

#258 nereo

nereo
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas-Eiguliai, Šiauliai-Dainai
  • Automobilis:Peugeot 107 Trendy 2-tronic

Parašyta 2005 lapkričio 09 - 12:08

Na visi čia taip apie tą majonezą susirūpino ir man parūpo. Tarkim kokiais intervalais tikrinat, ar yra tos košės, ar nėra? Ar patys kabinat majonezą su šaukštais, ar duodat atlikti servisui? Jei duodat servisui, kiek tokia operacija kainuoja? Įtariu, kad mano s16 ta liga irgi gresia.

Pirmąkart, kol dar apie majonezą nieko nežinojau, o variklis apsipylė tepalais, jį pravalė Meharyje.
Dabar tai visada atlieku pats maždaug kartą per mėnesį (važiuoju po 2*7 km per dieną) - tam tereikia 10 raktelio, atsuktuvų bei vaitspirito arba benzino (jį patarė Meharyje). Paprasčiausiai nuimi ir praplauni visas žarnas, einančias nuo alsuoklio. Tam reikia gero pusvalandžio laiko, viską darant neskubant.
  • 0
Show must go on... Toyota 107 2-tronic ex P106 XT 1,6 automatic ex Renault twingo"matic" ex P205 1,6 automatic

#259 Svečias_zbigis_*

Svečias_zbigis_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 lapkričio 09 - 12:31

Reikės pabandyti man tokius bajerius atlikti su savo pūgu savaitgalį. Tiesa prieš tai gal į Meharį reikės užsukti, pasiklausti, kur ką nuimt.
  • 0

#260 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2005 lapkričio 09 - 15:55

Posted Image
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0