Nixuja. Va pries metus ziema keiciau tapala kieme ant sniego ir isliejau kelis simtus gramu. Pavasari, kai aptirpo, islindo auksciausios rusies majonezas.Visų pirma nulašėjęs tepalas ir liks nulašėjusiu tepalu, majonezu jis nevirs.
tepalo ir kondensato emulsijos išspjovimas žiemą
Parašyta 2004 kovo 16 - 17:01
206
Parašyta 2004 kovo 16 - 17:06
Nesiginčysiu, man asmeniškai to neteko matytNixuja. Va pries metus ziema keiciau tapala kieme ant sniego ir isliejau kelis simtus gramu. Pavasari, kai aptirpo, islindo auksciausios rusies majonezas.Visų pirma nulašėjęs tepalas ir liks nulašėjusiu tepalu, majonezu jis nevirs.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 kovo 16 - 17:09
Dėl triukšmo taip, nors jeigu viskas savo vietose, tai čia ne problema.Gal Darka, galėtum pakomentuot tokį teiginį , nes man kažkodėl atrodo, kad man labiau patiktų jei išmetimo kolektorius stovėtų iš priekio, tarp variklio ir radijatoriaus. Manau triukšmo salone būtų mažiau
O visa kita ne Tingiu plėstis, šiaip daug priežasčių
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 kovo 16 - 17:15
Tingiu plėstis, šiaip daug priežasčių
ĖĖ nebuk tas kur upelyje gyvena nepatingėk ir išsiplėsk a
Parašyta 2004 kovo 16 - 17:27
Pinigus galite grynais arba pavedimu pervesti į sąskaitą...Tingiu plėstis, šiaip daug priežasčių
ĖĖ nebuk tas kur upelyje gyvena nepatingėk ir išsiplėsk a
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 kovo 16 - 17:42
Fui begėdis... :mad:Pinigus galite grynais arba pavedimu pervesti į sąskaitą...
Parašyta 2004 kovo 16 - 17:45
Pritariu. Tikras rupūžė.Fui begėdis... :mad:Pinigus galite grynais arba pavedimu pervesti į sąskaitą...
Parašyta 2004 kovo 16 - 17:51
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 kovo 16 - 18:32
Parašyta 2004 kovo 16 - 18:45
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 kovo 16 - 20:07
Man net syki buvo pasikures tepalas ant kelniu, gerai kad paziurejau ir lengvai uzgesinauIšmetimo kolektorius tepaluotas.tad adar pasakykit is kur po kapotu dumai uzkurus salta dwiga?dumai ruksta is ten kur tarpas tarp dvigo ir salono...
#52 Svečias_Pagon_*
Parašyta 2004 gegužės 14 - 15:27
#53 Svečias_Violetinis_*
Parašyta 2004 gegužės 14 - 15:31
Šį pranešimą redagavo Violetinis: 2004 gegužės 14 - 15:32
#54 Svečias_Zygimantas_*
Parašyta 2004 gegužės 14 - 15:45
1.9 ipurskimas taip pat sia beda turi, ziema buvo viskas man uzsale, tai variklis apejo tepalais, kai visus metalinius filtrus ismeciau lauk, ir isvaliau slangas, daugiau niekas nebesalo, tik pats kondensatas dingo, kai jau buvo pavasaris ir aukstesne temperatura nei 10Ckarterio ventiliacijos-alsuoklio slangose kaupiasi kondensatas,kuris pavojaus nekelia,kol nera dideliu salciu.
kai bais salta lauke,tai uzsala kondensatas ko pasekoje susidaro slegis ir ji isstumia per tepalo matuokle.
1.8,1.6 berods
isvengti galima perkant kitus dwigus arba apsiltinant slangas,kad ne taip kauptusi kondensatas.
Parašyta 2004 gegužės 14 - 15:56
#56 Svečias_Zygimantas_*
Parašyta 2004 gegužės 14 - 16:29
Man pavyko isimti ta filtra, reikejo tik is apacios pamusti piltuvelio truputi matoma vamzduka ir iskrenta "piltuvelis", o ten jis atrode siaubingai, na dar neprisiruosiau ju sudeti atgal.Visgi ant vasaros filtra atgal sukisau i tepalo uzpylimo kamsti. Ziema buvau isemes. Baisu kas ten viduj buvo , isvaliau viska. Ten labai graziai issivynuoja tas metalinis tinkliukas, veliau sukabini vinuku ir ikisi i kamsti.
O vat pacios kolbos sietelio niekaip nepavyko isismti , teko pamirkyti keleta valandu zibale, dar prapuciau su slegiu. Prasivale kazkiek.
As tai bandziau su benzinu valyti, tai nelabai ka padejo, jauciu reiks pabandyti su zibalu
#57 Svečias_kzinas_*
Parašyta 2004 gegužės 14 - 17:11
Parašyta 2004 gegužės 14 - 17:14
benzinas dar geriau tirpdo visa ta sch.... ;) . Bet brangus daikts visgi, as mirkiau tame kas po ranka buvo, gerai tiktu kad ir acetonas ar koks nors skiediklis kad tik plastmases negadintu . plia kiek dauziau ta piltuvelio krasta tai ne is vietos, baisu suskaldyt .Man pavyko isimti ta filtra, reikejo tik is apacios pamusti piltuvelio truputi matoma vamzduka ir iskrenta "piltuvelis", o ten jis atrode siaubingai, na dar neprisiruosiau ju sudeti atgal.Visgi ant vasaros filtra atgal sukisau i tepalo uzpylimo kamsti. Ziema buvau isemes. Baisu kas ten viduj buvo , isvaliau viska. Ten labai graziai issivynuoja tas metalinis tinkliukas, veliau sukabini vinuku ir ikisi i kamsti.
O vat pacios kolbos sietelio niekaip nepavyko isismti , teko pamirkyti keleta valandu zibale, dar prapuciau su slegiu. Prasivale kazkiek.
As tai bandziau su benzinu valyti, tai nelabai ka padejo, jauciu reiks pabandyti su zibalu
Kad jau isemei viska tai pravalyt jokiu problemu
#59 Svečias_Kursis_*
Parašyta 2004 gegužės 14 - 22:31
#60 Svečias_Merunas_*
Parašyta 2004 gegužės 15 - 14:32
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0