na nzn - aš tai pritarsiu ralliui - pas mane irgi jis blizga kaip pautai ...matyt nebuvai isardes , trunyja ir kaip reikalas tas "originalus" tinklelis. Ir dar paskui byra dratos i ipylimo slanga. Nezinau galbut su tepalu gali patekt ir i varikli tie dratgaliaigi orginalus tinklelis yra is nerudijancio plieno, kai ji issiardai ir isplauni (kaip, rases buvau anksciau) blizga kaip suns pautai, kam ji keisti ..
tepalo ir kondensato emulsijos išspjovimas žiemą
Parašyta 2005 sausio 31 - 15:15
#162 Svečias_rally69_*
Parašyta 2005 sausio 31 - 15:22
galeciau savo parodyt, aisku ne pautus ,na nzn - aš tai pritarsiu ralliui - pas mane irgi jis blizga kaip pautai ...
matyt nebuvai isardes , trunyja ir kaip reikalas tas "originalus" tinklelis. Ir dar paskui byra dratos i ipylimo slanga. Nezinau galbut su tepalu gali patekt ir i varikli tie dratgaliaigi orginalus tinklelis yra is nerudijancio plieno, kai ji issiardai ir isplauni (kaip, rases buvau anksciau) blizga kaip suns pautai, kam ji keisti ..
sutrunijes taip kad rankose byra
#165 Svečias_rally69_*
Parašyta 2005 sausio 31 - 15:24
nu, nezinau, gal pasjumi irgi kokiu nors auksarankiu keisti...trunyja ir kaip reikalas tas "originalus" tinklelis. Ir dar paskui byra dratos i ipylimo slanga. Nezinau galbut su tepalu gali patekt ir i varikli tie dratgaliai
p.s. gi pas senius tikrai gali isigyti nerudijancio plieno tinklelio, issikirpti reikiamos formos, susisukti ir imontuoti ...
Parašyta 2005 sausio 31 - 15:30
#167 Svečias_rally69_*
Parašyta 2005 sausio 31 - 15:43
Parašyta 2005 sausio 31 - 15:48
Vilnius
Parašyta 2005 sausio 31 - 16:05
Parašyta 2005 sausio 31 - 16:40
Tik dulitrinius.605 taip pat liecia
Striaublio nukirst neduosiu, bet kiek pamenu tei čia 1.6 ir 1.9 XU liga...Atleiskit uz neprotinga klausima - tingiu mazhuma listi i paieska, be to kaip tik tema pasisuko...
Ar 605 galioja majonezo problemos? Kazkaip vazineju antra ziema vargo nematydamas, gal reiketu susirupinti?
#171 Svečias_rally69_*
Parašyta 2005 vasario 06 - 16:56
Sestadieni liutas priverte gaurus kedenti : uzsalo slangos, tepalus prapute pro salnikus, tad atsidejus teko visas slangas nuimineti ir valyti. Idomu tai kad ~150 gr. garu, vandens pavidale, isvarvinau ... :mad:Kamstyje nemačiau kaip jis ten galėtų išsivinioti, nes teko išpurtyti tik jo liekanas vielų pavidale, o didysis cilindro formos - true, sprendžiant iš dar likusių sveikų gabalų buvo suviniotas iš tinkliuko, bet suridyjęs juodai.
Manau pilnai pakanka neržaveikos šveistuko į kamštį.
Tad istraukiau ir kamscio tinkleli (nors jis ir svarus) paziureti kaip jis sudarytas. Ogi paprasciausiai: susuktas i kugi nerudyjancio plieno vielos tinklelis, "uzhamutintas" vinuku ...
P.s. supratau, kad bent jau 205 gti, del vietos stokos neigyvendinsiu svajones: istiesinti alsuoklio slangu raizgalynes ...
Parašyta 2005 vasario 06 - 21:35
Aš tą jau padariau , prieš pora valandu, žiurėsim koks rezultatas bus (beje papildomai tas žarnas ir bakelį apšiltinau, tik nepadariau papildomai pašildymo )P.s. supratau, kad bent jau 205 gti, del vietos stokos neigyvendinsiu svajones: istiesinti alsuoklio slangu raizgalynes ...
Parašyta 2005 vasario 07 - 09:33
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
#174 Svečias_Zygimantas_*
Parašyta 2005 vasario 07 - 09:35
Labas, Pas tave p405??? butent kuria slanga, storaja istiesinai?? As pas save irgi ziurejau, kad tai galima padaryti, bet i kamsti ateinancios slangos tada tures pailgeti:(( Ar tai nebus blogai??? reikia dar minciu, pasidalinkiteAš tą jau padariau , prieš pora valandu, žiurėsim koks rezultatas bus (beje papildomai tas žarnas ir bakelį apšiltinau, tik nepadariau papildomai pašildymo )
#175 Svečias_rally69_*
Parašyta 2005 vasario 07 - 13:59
...o bacioka i kita vieta perkelei?....405 turetu buti erdviau,... bent tarp radiatoriaus ir oro sklendes ... idomu butu pamatyti ...Aš tą jau padariau
Parašyta 2005 vasario 07 - 14:31
#177 Svečias_rally69_*
Parašyta 2005 vasario 07 - 15:03
ispradziu ir as taip galvojau ...tik pamatavus atsuma tarp radiatoriaus ir oro sklendes (cia 205gti) supratau kad bacioko neikisiu... kilusi ideja: pabandyti perkelti bacioka is kaires puses ipurskimo kolektoriaus (cia prie generatoriaus), tektu prailginti virsutines, plonasias zarnas, kurios kaip pastebeta nelabai uzsikemsa. Gal neturetu ju ilgis-atstumas itakoti oro pasiskirstymui ... kai valiau slangas, smarkiai uzsikimsusi buvo ir plona, ateinanti nuo velenelio dangtelio nusileidzianti i variklio korpusa prie pat tepalo filtro, nors ji pakankamai ir tiesi .... p.s. taip sklandziai ir aiskiai aprasei, kad beveik ir pamatyti nereik ... , nors kai busiu Panevezy, bandysiu uzmesti aki....Perkėliau - dabar jis pas mane stovi prieš variklį - tarp radiatoriaus ir kolektoriaus, prispaustas prie kolektoriaus maždaug ten kur pasijungia droselis
Parašyta 2005 vasario 07 - 15:36
#179 Svečias_Zygimantas_*
Parašyta 2005 vasario 07 - 16:03
#180 Svečias_rally69_*
Parašyta 2005 vasario 07 - 16:08
ja ja ...susimaisiau: pas mane ji irgi taip jungiasi ...i troinika... kad butu efektyvus pasildymas, jis reikalingas kada masina jau uzgesinta, po kurio laiko, kada tu jau darbe ar namuose vakarieniauji.... su laiko rele tai sakant ... - jei elektrinis pasildymas p.s. o jei atvedus slangute is radiatoriaus, ja apvyniojus storaja slanga, padavus elektrini siurbliuka (kur montuojasi stikliu apipurksti, nuvedus vel i radiatoriu, o siurbliuka pajungus ant laiko reles ...(gali neatlaikyt siurbliukas ilgesnem apkrovom ?) ???Sita man kažkodėl nei karto nebuvo užakusi, beje ji pas mane jungiasi per troiniką į storaja prie pat kolektoriaus Beje man kažkodėl yra negera nuojauta, kad mano veiksmų nepakaks - manau kad pilnai išspręst majonezą , teks vis dėlto pašildymą daryti storiosios ir bakelio.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0