Jeigu gerai perskaitysi, tai šūdais niekieno auto nevadinu, tiesiog matau kad važinėjat ne pirmos jaunystės auto, todėl darau tokias prielaidas. Antras dalykas, nemaža dalis susidėjusių zenonus iš laimės triedė, kad anys taip gerai šviečia, kad nereikia net ilgųjų šviesų. Originalūs taip nešviečia ir man asmeniškai tikrai reikia ilgųjų. Todėl palyginęs ką turiu ir kuom čia džiaugiasi aplinkiniai darau išvadą, kad pas jumi buvo tokios lempos, kad švietė kaip pagrabinės žvakės. Štai ir viskas.Darka o nebuvo galima normaliai atsakyt nesiuntinejant? jeigu ka as tik pasakiau paprasciausia pastebejima kaip buvo suklysta del xenonu ir paprastu lempu.... be to pats sakai sviecia gal 20 proc geriau... tai tu nori pasakyt dvidesimt proc yra mazai? manau nakti neapsviestam keli kiekvienas papildomas procentas yra gerai...
P.S. as tavo auto sudais nevadinu tai kokia tu teise turi varyt ant kitu zmoniu masinu nemates ju bukles....
O kas dėl normaliai atsakyt ir siuntinėjimo... Na tu manęs nepažįsti, bet bandyt man sakyt, kad aš nežinau kokios pas mane lempos stovi... Jau geriau šlapiu skuduru...