visur grieztai. LT irgi rasoGal zinot kaip Lenkai/ Vokieciai ziuri i ne orginalius xenon? nesustabdys viduri autostrados vokietys policininkas ir neisrasys baudos? nes kiek zinau grieztai ten pas juos..
Xenon
Parašyta 2011 liepos 24 - 16:15
Parašyta 2011 liepos 24 - 16:19
Šį pranešimą redagavo Alusgeras: 2011 liepos 24 - 16:20
Parašyta 2011 liepos 24 - 16:30
nu tai tas pats, suspabdys, patikrins - isp**** (solidzia suma)Na lietuvoje dar neturejau problemu, buvo nekarta sustabde, bet nei tikrino nei ka, tvarkingi lesiai plius sureguliuota gerai, - , masinos isvaizda nera sena. suprantu kaip raso tiem kas i senus lauzus dedasi.
o va vistik domina vokietija.
#784 Svečias_jofana_*
Parašyta 2011 liepos 29 - 15:32
Parašyta 2011 rugpjūčio 04 - 11:53
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2011 rugpjūčio 04 - 14:46
Butu gerai kad ir Lietuvelej visus zenonininkus isvaikytu apart originaliu, nes jauPrieš pora savaičių pervažiuota 7 šalys, nei vienoje neteko matyti nei vieno neoriginalaus sukrauto zenono.
Peugeot 407 Coupe 2.7HDi
Citroen DS5 14' 2.0 HDi
Peugeot 406c 2.2HDi
Parašyta 2011 rugpjūčio 04 - 15:01
Kodėl taip nusistatęs prieš? Aš kalbu apie normalius zenonus, o ne gariūninius po 15Lt.Butu gerai kad ir Lietuvelej visus zenonininkus isvaikytu apart originaliu, nes jau
Parašyta 2011 rugpjūčio 04 - 15:19
Peugeot 407 Coupe 2.7HDi
Citroen DS5 14' 2.0 HDi
Peugeot 406c 2.2HDi
Parašyta 2011 rugpjūčio 04 - 15:28
Ten kur aš važinėju žmonės ne tik kad zenonus deda, bet dar ir papildomus 2-3 ar daugiau halogenus montuoja. Ir tikrai ne dėl to, kad priekinis stiklas subraižytas ar faros akmenuku išdaužytos. Daugumoje pežų faros nusileidžia/pasikelia, todėl apie tiesioginį akinimą nėra ko kalbėt. Aš vėl gi kalbu apie teisingai sudėtas lemputes.Todel kad praktiskai pas visus kam jie nera pritaikyti tie xenonai akina...pries pora metu nusipirkau ir as del sportinio intereso ir suinstalinau i savo citroena isitikint ar tikrai geriau sviecia, likau nustebes kad tikrai geriau, nieko negaliu sakyt, bet akinimas ju yra ir nors tu ka, vistik sviesos srautas didesnis...issilupau juos ir susidejau paprastas lemputes,sureguliuotos buvo sviesos ne TA, bet kad gerai sviestu ir neakintu kitu,pakeiciau lepu stiklus i neisduzytus akmenuku,issivaliau reflektorius ir vazineju po siai dienai ir esu patenkintas... Beje, jei dar visi taip susitvarkytu savo sviesas ir pasikeistu priekini stikla NAUJU tai nereiketu tu zenonu ir neakintu kitiems Beje deda zenonus tam kad nakti saugiau butu, tai vietoj savo vienos gyvybes kuria tarkim prarastum be xenonu tai per tave gali zut dar daugiau, verta pamastyt O jeigu dar zmones ismoktu vaziuot sau saugiau greiciu, o ne nurodytu kelio zenkle tai ir tvarka atsirastu......taip tema galim tempt iki begalybes,tokie mano pamastymai sita tema
Parašyta 2011 rugpjūčio 04 - 16:11
Peugeot 407 Coupe 2.7HDi
Citroen DS5 14' 2.0 HDi
Peugeot 406c 2.2HDi
Parašyta 2011 rugpjūčio 06 - 11:54
nieko jie nesako,ben man nera buve.vokietijoj vazineju nemazaiGal zinot kaip Lenkai/ Vokieciai ziuri i ne orginalius xenon? nesustabdys viduri autostrados vokietys policininkas ir neisrasys baudos? nes kiek zinau grieztai ten pas juos..
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
#792 Svečias_Karinis_*
Parašyta 2011 rugpjūčio 11 - 16:44
Parašyta 2011 rugpjūčio 13 - 21:01
Vau is kur tokiu protingu atsirandaTodel kad praktiskai pas visus kam jie nera pritaikyti tie xenonai akina...pries pora metu nusipirkau ir as del sportinio intereso ir suinstalinau i savo citroena isitikint ar tikrai geriau sviecia, likau nustebes kad tikrai geriau, nieko negaliu sakyt, bet akinimas ju yra ir nors tu ka, vistik sviesos srautas didesnis...issilupau juos ir susidejau paprastas lemputes,sureguliuotos buvo sviesos ne TA, bet kad gerai sviestu ir neakintu kitu,pakeiciau lepu stiklus i neisduzytus akmenuku,issivaliau reflektorius ir vazineju po siai dienai ir esu patenkintas... Beje, jei dar visi taip susitvarkytu savo sviesas ir pasikeistu priekini stikla NAUJU tai nereiketu tu zenonu ir neakintu kitiems Beje deda zenonus tam kad nakti saugiau butu, tai vietoj savo vienos gyvybes kuria tarkim prarastum be xenonu tai per tave gali zut dar daugiau, verta pamastyt O jeigu dar zmones ismoktu vaziuot sau saugiau greiciu, o ne nurodytu kelio zenkle tai ir tvarka atsirastu......taip tema galim tempt iki begalybes,tokie mano pamastymai sita tema
Parašyta 2011 rugpjūčio 13 - 21:04
Ir kaip tu juos atskiri? Jei masina su lesiais ir skaidriom farom 99% neatskirtum neilindes po kapotu. Nekalbu apie proto bokstus kurie i faras kaip trilitrinio dugnai isideda xenon'usPrieš pora savaičių pervažiuota 7 šalys, nei vienoje neteko matyti nei vieno neoriginalaus sukrauto zenono.
Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2011 rugpjūčio 13 - 21:08
Parašyta 2011 rugpjūčio 14 - 09:59
as esu dejas tik Vertex i kelias masinas. Priekaistu nebuvo.o ar yra didelis skirtumas kokios firmos dedi xeonus? kiek zinau philips neblogi? koks tarp ju skirtumas? ar koki dar gera zinot?
Parašyta 2011 rugpjūčio 16 - 07:51
Reikia žinot kaip atskirt.Ir kaip tu juos atskiri? Jei masina su lesiais ir skaidriom farom 99% neatskirtum neilindes po kapotu. Nekalbu apie proto bokstus kurie i faras kaip trilitrinio dugnai isideda xenon'us
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2011 spalio 18 - 00:51
Parašyta 2011 spalio 18 - 10:43
paskambink 864748213 andriusTuriu jau senokai nusipirkes Ollo xenonus. Buvau isidejes i savo Opel vectra B, bet kai pradejo bausti visus is eiles, tai issiemiau. Nuvaziavau su jais gal 10000km. Dabar turiu P 407, paklausiau elektriko is Peugeot Vilniaus centro, tai sake jokiais budais, nes sugadina visokius BSI kompus ar net valytuvu kompiuteriukus (typo daug masinu atvaziuodavo ir nesuprasdavo kodel viskas pradedavo gesti, kol nepamatafo su osceolografu). Tai sakau, gal xebra, klubieciai turite sugalvoje kokius filtrus ar pan.. Butu ziauriai smagu juos panaudoti
Parašyta 2011 gruodžio 30 - 03:37
Parašyta 2011 gruodžio 30 - 14:13
Isbandyta ant savo kailio viskas su farom kurios nepritaikytos xanonam,o dabar mielai su lazda faras isdauzyciau kuris vazineja ir ale neakina...Vau is kur tokiu protingu atsiranda
Peugeot 407 Coupe 2.7HDi
Citroen DS5 14' 2.0 HDi
Peugeot 406c 2.2HDi
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0