Tas pats 605 su valtybiniu nr AEH 776 su intelekto nepabjauroto veido vadybininkėliu man stovint ramiai kamštyje važiuoja dviračių taku, nubraukia savo veidrodžiu mano veidrodį ir net neatsisuka su atsiprašymo persunkta fizionomija.... Taigi, kreipimasis toks - tu papuvęs tarpkojo turiny, atsiliepk, kol neišsiaiškinom kas esi, nes kitą kartą taip nesibaigs, kad ir kaip, kad ir kur, kad ir kada skubėčiau! Kreipimasis du toks - chebryte su lipaluotais automobiliais, parduodami debilui savo kledarą, faking būtinai pasirūpinkite lipduku, t.y. jo nulupimu. Trečias pasiūlymas-kreipimasis toks.. Ar jūs kaip ir ponai seimūnai lauksit kol koks idiotas su klubo lipduku užmuš žmogų gatvėje ar vis tik susigribsit anksčiau įteisint klubo veiklą ir pradėsit riboti legalios klubo atributikos naudojimą?Tamsus 605 AEH*** lyg sestadieni G.Wilko gatvej.
mano akyse koks 10 manevru be nei vieno posukio, greitis leidziamas x2, drosė, kap vyrs nuleke, lipduku maskatuodamas.
Klubas ir as
Posted 2007 November 14 - 23:37
Posted 2007 November 15 - 08:18
Edited by Argus, 2007 November 15 - 08:18.
Posted 2007 November 15 - 08:30
Bijau, jog pagal LR istatymus butu sudetinga iregistruoti dar viena policine struktura pavadinimu "Pezofilas".Trečias pasiūlymas-kreipimasis toks.. Ar jūs kaip ir ponai seimūnai lauksit kol koks idiotas su klubo lipduku užmuš žmogų gatvėje ar vis tik susigribsit anksčiau įteisint klubo veiklą ir pradėsit riboti legalios klubo atributikos naudojimą?
#4 Svečias_Wega_*
Posted 2007 November 15 - 08:35
Posted 2007 November 15 - 08:37
Siaip dar klausimas. Ne visus atributika ipareigoja tvarkingai elgtisJeigu punktas nr.2 butu vykdomas tvarkingai, punkto nr.3 net nereiktu.
Posted 2007 November 15 - 09:18
Gal jau nebe joTas pats 605 su valtybiniu nr AEH 776 su intelekto nepabjauroto veido vadybininkėliu man stovint ramiai kamštyje važiuoja dviračių taku, nubraukia savo veidrodžiu mano veidrodi...Tamsus 605 AEH*** lyg sestadieni G.Wilko gatvej.
mano akyse koks 10 manevru be nei vieno posukio, greitis leidziamas x2, drosė, kap vyrs nuleke, lipduku maskatuodamas.
Posted 2007 November 15 - 09:28
Dėl atributikos, siūlyčiau padaryt tokį variantą. Rėmelis 200Lt, lipdukas 100 Lt. Jeigu parduodi auto ir gražini klubui rėmelį, tai atgauni 190, jeigu gražini lipduką atgauni 90. Kadangi pas mus žmonėm sąmoningumo trūksta, reikia daryt kitaip. Gal būt atsirastų truputis painiavos su registracija kam kiek ir ko išduota, bet manau, kad dėl reputacijos galimaDel antro varianto jau buvo mineta ne viena ir ne du kartus. Taciau, matyt, parduodami automobilius zmogeliai taip susijaudina, kad pamirsta ne tik atributika pasirupinti, bet ir apie klubo varda pagalvoti. Keista, kad dar pinigu paimt nepamirsta???
Jeigu punktas nr.2 butu vykdomas tvarkingai, punkto nr.3 net nereiktu.
p.s. aišku pradinę kainą galima būtų padaryt ir didesnę.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Posted 2007 November 15 - 10:34
#9 Svečias_jurgacka_*
Posted 2007 November 15 - 10:37
Asmeniškai man gaila žmonių, kuriems užkrausim pareigą saugot visų mūsų pinigus, nekalbant apie administravimo darbą. Be to, kaip sakė Tomaskas, ne visus lipdukas įpareigoja gražiai elgtis.Dėl atributikos, siūlyčiau padaryt tokį variantą. Rėmelis 200Lt, lipdukas 100 Lt. Jeigu parduodi auto ir gražini klubui rėmelį, tai atgauni 190, jeigu gražini lipduką atgauni 90. Kadangi pas mus žmonėm sąmoningumo trūksta, reikia daryt kitaip. Gal būt atsirastų truputis painiavos su registracija kam kiek ir ko išduota, bet manau, kad dėl reputacijos galima.
Edited by jurgacka, 2007 November 15 - 11:27.
Posted 2007 November 15 - 10:39
Pinigus saugo bankas. Žmogus tik prižiūri sąskaitą, bei informuoja atributikos dalintojus ir "autorius" apie atliktus pavedimus.Asmeniškai man gaila žmonių, kuriems užkrausim pareigą saugot visų mūsų pinigus, nekalbant apie administravimo darbą.
#11 Svečias_jurgacka_*
Posted 2007 November 15 - 10:47
Posted 2007 November 15 - 10:49
Man asmeniškai labiau gaila tų kelių žmonių, kurie dėl klubo laksto, organizuoja renginius ir nieko už tai neprašo, kai dauguma tik šūdą mala. Visus ir visur ir visada niekada niekas neįpareigos, bet dėl daugumos ir dėl bandymo pasidaryt tvarką ar bent jau atsisijot tuos, kurie turi rimtesnių ketinimų, ei pora savaičių blevyzgų, manau galima.Asmeniškai man gaila žmonių, kuriems užkrausim pareigą saugot visų mūsų pinigus, nekalbant apie administravimo darbą. Be to, kaip sakė Tomaskas, ne visus lipdukas įpareigoja gražiai elgtis.
Ir, kad nebūtų OT, vakar mačiau Wega, tiksliau jis matė mane .
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Posted 2007 November 15 - 10:50
Dėl piniginių reikalų manau buvo kalbėta daug kartų. O sąskaitą prižiūrintis žmogus privalės investuoti klubo naudai. ;)Manau, kad laikas šiai diskusijai kurt atskirą temą.
Norai geri, bet lipaluotų ir įrėmintų tikrai sumažės, nes ne kiekvienas gali iškart atiduot 300 Lt, kuriuos atgaus, pvz., po 5 metų.
P.s. o žmogus, kuris prižiūrės sąskaitą, galės tuos pinigus investuot?
Posted 2007 November 15 - 10:53
Apie tai ir kalba. Jeigu žmogus masto rimtai apie klubą gal ir nepagailės.Norai geri, bet lipaluotų ir įrėmintų tikrai sumažės,
O dabar tie rėmeliai ir lipdukai, kaip skuduras prie durų.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
#15 Svečias_Wega_*
Posted 2007 November 15 - 10:54
Posted 2007 November 15 - 10:57
Savęs necituosiu, bet tada klausimas - kam apskritai reikalinga atributika? Kam kiekvienam norinčiam klubo lipduko, jo reikia?pabusiu zanuda i pasakysiu ocakingai: nekelkit ereziju, nieks tuo neuzsiims.
nieks neturi tam nei laiko nei noro. paburnosit siandien i praeis. iki kito karto.
vot.
Posted 2007 November 15 - 10:58
kažkaip šį kartą pritariu Wegaipabusiu zanuda i pasakysiu ocakingai: nekelkit ereziju, nieks tuo neuzsiims.
nieks neturi tam nei laiko nei noro. paburnosit siandien i praeis. iki kito karto.
vot.
Posted 2007 November 15 - 11:06
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Posted 2007 November 15 - 11:07
#20 Svečias_jurgacka_*
Posted 2007 November 15 - 11:10
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users