Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Lietuvos autoklubų lyga

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1373

#481 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Parašyta 2008 vasario 18 - 23:34

Cia kas kur nebus? Cia linkejimais visi dalinas... A ryt busit? :unsure:
  • 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#482 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 18 - 23:38

/me bus. Rodos gyvas grizau :)
  • 0

#483 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Druges P206 :)

Parašyta 2008 vasario 19 - 08:57

as busiu.jau net ir kedus naujus nusipirkau :P kada renkames? uzuojauta mamutui.greiciau sveik
  • 0
Prausiasi tie, kas tingi kasytis...

#484 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 vasario 19 - 10:07

Jeigu tomaskas turi kokios tai info, reiktu bent jau 20:00 susibėgt. Blemba, su tais banginiais galima žaist, ale sakyč vienintelė problema, tas jų pataikymo procentas...
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#485 lashas

lashas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 19 - 10:31

Jeigu tomaskas turi kokios tai info, reiktu bent jau 20:00 susibėgt. Blemba, su tais banginiais galima žaist, ale sakyč vienintelė problema, tas jų pataikymo procentas...

tai, jei ginsimes, tai ir tas procentas bus nedidelis.tik klausimas - ar mes apsiginsim!? :unsure:
  • 0

#486 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2008 vasario 19 - 10:43

Procentas ju nemazas, nes bent jau su subarikais zaidziant, 70-80% ataku antroje zaidimo puseje buvo greitos kontraatakos ;] Po apsurdiskos subaru 1-2 zaideju atakos atkovojamas kamuolys ir seka tolimas perdavimas i prieki. Tada geriausiu atveju paprasti du taskai. Kartais ir dejimas. Sita kazkaip pasaugojus, manau galima suzaist.
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#487 Wiz

Wiz
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 19 - 10:46

Is a.B forumo:

tikiuosi siandi gausis ir susirinkti bent 6iems

• 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#488 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 19 - 10:51

Daugiau mažiau aišku. Šiandien teks daug bėgt.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#489 lashas

lashas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 19 - 11:25

tai zmones! kelinta renkames? tiksliai!
  • 0

#490 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 vasario 19 - 13:48

Nus ti renkames kad ir 20:00 neesme :) Lashas mane paimsi? :D
  • 0

#491 lashas

lashas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 19 - 15:53

Lashas mane paimsi? :D

gal ir galiu paimti. :P
  • 0

#492 lashas

lashas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 20 - 01:08

nors ir pralaimejom. noriu padekot visiems, kurie mus palaike. ACIU!!!
  • 0

#493 lashas

lashas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 20 - 11:16

zadejau nieko nerasyt forume, bet vakar grizes viska ramiai permasciau kas buvo netaip.ir visgi nutariau pasidalint savo nuomone su visais.Esme tame, kad as tikrai nenoriu apipilt zmoniu purvu.bet... taip, jei pazesim tik i statistika, tai vel blogiausiai suzaidziau as.bet zmones, ar bent vienas be Dioniso pabandet man pagelbet, kad taip nebutu.kiekviena karta sakom, kad be manes like du musu mazesni zmones man padet turi iveikt ju spaudima per visa aikste, o kiek kartu padejot?is wiz'o negavau jokios pagalbos.darka pora kartu pabande pastatyt uztvara, bet man pro ja prabegus liko stovet man uz nugaros, taip automatiskai as negalejau atmest jam kamuolio.o wiz'as apskritai nulekia i kampa ir ten laukia kamuolio.bet paaiskinkit man durnam padarui kaip Jam imest kamuoli nors Jis ir laisvas, bet mane spaudzia du aukstesni zmones??? wiz'ai - ka vakar darei aiksteleje?juk zaidi kase ir is Taves mes tikimes daugiau.bet kad Tu bijai kazka daryt!kodel??? darka - esi izaidejas kaip ir as!kaseje gaudais, matai kad mane spaudzia, tai pasiimk kamuoli ir Tu paorganizuok pora ataku, jie susitelks prie Taves, tada vel as galesiu.ir nelisk taip aklai po kase.as suprantu, kad Tu kartais gali palist ten, bet esmeje, ten Tau nera vietos! tomaska'i - ko vakar bijojei?del puolimo as nieko nesakau - visiems juodu dienu buna.bet gynyba - negali pasikeist.su savo mase - tik 4 paimti kamuoliai.ka cia reiskia? mano manymu, kad truko noro. dzews - pasikartosiu, puolimo dabar neaptarinesiu.bet irgi tik 4 kamuoliai.turi juk duomenis, esi elastingas.moki isnaudot savo kuna.kodel to nebuvo vakar?juk Jums yra aiskinta nekarta kaip reikia kovot del kamuolio.pirma atsitverkit.tik tada bandykit kovot.ar Tavo darbas mest 3jaka???? cibulis - zaidei labai nedaug, bet gynyboje visiskai nespejei ir nematei kaip juda Dionisas aiksteje.ir Tavo pagalbos Jam as nemaciau. o apie dionisa as nekalbesiu nieko.nes man Jusu gerbiamieji visi pareiskimai, kad Jis bene viska daro blogai ar savanaudiskai, tai yra apsurdiski.visi mes kartais paskubam, ir Jis galbut taippat.bet Jam padavus kamuoli, ar mes bandom kazka padaryt, kad Jis turetu kam atmest???paimkit toki pavizdi, jis gauna kamuoli baudos aiksteleje, kiek kartu Jis is jos iseina be tasku ar be baudos?pagalvokit kiekvienas asmeniskai.ir tada gal suprasim, kurioje aikstes vietoje stovi musu beveik garantuoti taskai.ten turi atsirast kamuolys. darykim isvadas gerbiamieji.nes jei taip zaisim ir toliau, antram rate mes visas pralaimesim.o mes galim geriau zaist.tikrai. dabar galit visi mane suvaryt!!! ;)
  • 0

#494 cibulis

cibulis
  • Senbuviai
  • Vieta:Vln.
  • Automobilis:Volvo V70 2.4D 2004. Ex. Peugeot 406 2.0 HDi, 1999

Parašyta 2008 vasario 20 - 11:27

Jop, na be tmanyciau pasipriesinta buvo, ir tas skirtumas pakankamai nedelis gavosi. Panarsiau po statistikas tai pas mus didziausia problema islenda su taiklumu (statistikose pakutine vieta per visas komandas :ph34r: ), bent jau kiek ta statistika galima tiket. Visur kitur pagal ta statistika esam per viduri, zinoma dar ten statistikose ne visu vienodas suzaistu rungtyniu skaicius. Aisku nera blizgejimo visur, bet ko noret pirmas islindimas is paprasto kamuolio raiciojimo is vieno sales galo i kita. labai kazkaip keistai kai preis rungtynes apsildami metom is tritaskiu is dvitaskiu vos ne po 5 is eiles kartus o per rungtynes vidutiniskai tepataikom 3 is 10. Tai arba rankos kreivos visiskai arba metimai is labai nepatogiu padeciu. Is to kas matosi kaip metom per apsilimus ir siiap kai zaidziam tai pataikymas gan neblogas buna, vadinasi... Bet siaip is pradziu maniau vakar bus blogiau, aisku pikt akad nepadarem pergales nors relaiai tikrai ne taip toli ir buvo viskas. Darka, kaip tu, a labai baisiai atrodai siandien?
  • 0

#495 cibulis

cibulis
  • Senbuviai
  • Vieta:Vln.
  • Automobilis:Volvo V70 2.4D 2004. Ex. Peugeot 406 2.0 HDi, 1999

Parašyta 2008 vasario 20 - 11:46

Nu taip sutinku su lashu. Na aisku ir tia kad zaidziau nedaug, ar praktiskai paemus ta laika per rungtynes kuri zaidziu tia gal 5 min susidarys pervisas rungtynes :) Aisku norisi pasiguost gal. Del pagalbos ir pan. sutinku 200%, neseina vis dar suorganizuot gero pastiprinimo tau issivarant. Aisku vienas variantas buvo tia kad darka tua pastate uztvara is kaires puses bet kakziap tu praejai pro ta pacia puse kur buvo ju gynejas, tai t auztvarka buvo kaip ir nereikalinga tada. Nemanau kad tave vartyt reiktu cia, ziadei manau tikrai gerai, tik kad is musu puses tau pagalbos nebuna tai jau tikria negerai.
  • 0

#496 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 20 - 12:09

lashas, mano atžvilgiu tu neteisus, kodėl? Papasakosiu antradienį. Apskritai siūlau antradienį skirt kokias 20 min ir aptart šias rungtynes. Emocijos bus susigulėjusios ir galėsim blaiviau pažiūrėt. O dėl antro rato, lashas, tu teisus, jeigu ir toliau taip lošim, gausim nuo visų, bet ne dėl tavo išvardintų priežasčių. Tingiu brazdint čia, o ir tikslo nematau. Antradienis bus diena, kai bus galima apkalbėt viską. O aš atrodau gerai, kaip saulėns :lol:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#497 lashas

lashas
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 20 - 13:30

lashas, mano atžvilgiu tu neteisus, kodėl? Papasakosiu antradienį. Apskritai siūlau antradienį skirt kokias 20 min ir aptart šias rungtynes. Emocijos bus susigulėjusios ir galėsim blaiviau pažiūrėt.

tada jau niekas nebenores kalbet apie sias varzybas :(
  • 0

#498 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 20 - 13:42

tada jau niekas nebenores kalbet apie sias varzybas :(

Jeigu yra noras dar pajaust pergalių skonį - norės.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#499 Wiz

Wiz
  • Senbuviai

Parašyta 2008 vasario 20 - 13:49

wiz'o negavau jokios pagalbos.darka pora kartu pabande pastatyt uztvara, bet man pro ja prabegus liko stovet man uz nugaros, taip automatiskai as negalejau atmest jam kamuolio.o wiz'as apskritai nulekia i kampa ir ten laukia kamuolio.bet paaiskinkit man durnam padarui kaip Jam imest kamuoli nors Jis ir laisvas, bet mane spaudzia du aukstesni zmones???
wiz'ai - ka vakar darei aiksteleje?juk zaidi kase ir is Taves mes tikimes daugiau.bet kad Tu bijai kazka daryt!kodel???

Tave uzspaudzia, priebegu, kad atiduotum kamuoli - suingoruoji.
Pabandau tau pastatyt sienele(kai buni su kamuoliu) - nueini nezina kur.
Kodel maluosi kampuose? Nes pataikau.. Per apsilimus po 8, ar daugiau is eiles sumetu. Bet tai galiu padaryt tik visiskai laisvas, todel kampuose stoviu, kai priesininkai ginasi zona. Kai pradejo gintis asmeniskai, mane denge 12 numeris. Nu neatlipo, kad ir kur begciau. Kai tave pradejo spaust, Darka tau pastate sienele, o as isbegu lasivas - neduodi kamuolio.
Del pabrauktos vietos. Jei tave spaudzia du aukstesni zmones, vadinas kazkas is musu aukstesniu turi but laisvas. O ir paso nelaukiu tiesiogiai is taves. Gali padaryt per 2-3 pasus.

Bet kaip Darka minejo, antradieni susirinkus viska aptart. Dar ka reiktu pamodeliuot, tai ginyba. Aikstelej, IMO, bus geriau viska padaryt "gyvai".

Šį pranešimą redagavo Wiz: 2008 vasario 20 - 13:51

• 0

#500 Laucius

Laucius
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 106 1.4 Equinoxe

Parašyta 2008 vasario 20 - 18:38

vyrai as cia tik foto idedu ir viskas. :mellow:
  • 0
VAULT Crew

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0