Gal todel, kad negavau pasu? Arba norint gauti pasa, turejau ant trajako ar vos ne vidurio linijos nueiti ir pasiimti?
Gal todel, kad "zmones ale suprantantys zaidima" per visa game nesugebejo nei vienos sieneles pastatyt?
Gal todel, kad kai buvo aiskinama kaip nusiimti kamuoli, viena akimirka supranta, kita jau nebe?
Gal todel, kad nuejus po krepsiu as jau paso negaudavau, arba gaudavau bet koki?
Gal todel, kad zmonems, kuriems aiskiai buvo pasakyta, baudos aiksteleje nesukti ratu, ir nelysti i centra, ten lindo ir ten suko? Ir todel negalejau as niekaip ikirsti?
Gal todel, kad buvo pasakyta neskubeti. Buvo skubama.
Gal todel, kad buvo saukiama is arti, buvo daroma is tolo?
Gal todel, kad buvo sakoma nekisk bet kokio kamuolio, buvo atsakoma, as kisiu nes "reikia itraukti kuo daugiau zaideju" Ko pasekoje buvo klaidos?
Gal todel, kad kazkas budamas izaideju, nei karto nesugeba paimti kamuolio ir ji izaisti, juolab spaudimo metu neziuri ir net nebando padeti?
Gal todel, kad rubineje pasakoma. Man neidomu, jis saukia lai saukia, as jo neklausysiu nes darysiu taip kaip man atrodo geriau.
Nezinau... sito. Bet zinau viena. Jei visi eisim i aikste tik del statistikos ir tik delto, kad atlikti kuo daugiau metimu. Bus toks pats sudas, kaip yra dabar.
O statistika sneka paprastai.
Pries Roveri 29 taskai. Pergale.
Pries BMW 18 tasku. Pralaimejimas -13. Pridek, kad ir tuos 11 tasku ir butu tik -2. Taciau pasu as negavau. Norint daryti taskus reikejo lipti i medi, nes kitaip man padeti niekas nesistenge.
Pries Civic 19 tasku. Pergale. Nors pirmavom ir stipriai. Nes iki 3 kelynio buvau jau imetes 14 tasku. Tai per likusius 2, galiu imesti vos 5. Jus pradejo byreti ir nereikia lia lia. Tas varzybas mums realiai padovanojo teisejas. Ir laike edge ant ju nepyksta. Jie buvo labiau verti pergales nei mes.
Pries Autobanginius 14 tasku. Pralaimejimas. Pridek tuos mano 15 tasku kaip pvz ir mes +6 Laimejom. Juolab, kad velgi per 2 pirmus kelinius buvau imetes 12 tasku. Tada mes dar laikemes normaliai! Kas pasidare poto? Issigandot patys, kad galim laimeti???
Ne! Eilini karta. Kazkam pasidare gaila, kad taskus daro Dionisas.
Skaiciuok kaip tu tik nori. Arba darot patys taskus ir laimit. Arba duokit kitam ir suteikit jam salygas daryti TAI.
Galiu paemes is kitu Postu pacituoti Cibuli. Ir jo priekaista del musu statistikos ale 3:13 (ar kiek jis rase) pataikyti. Taip tai buvo replika man?
Ok, tu metai juk geriau pas tave procentas geresnis.

))) Taciau kai lieka 2 min ir yra -5. Ir niekas nesugeba duoti kamuolio, pradedi stengtis mesti bet koki. Kodel as turiu ateiti pasiimti kamuoli nuo tritaskio linijos arba nuo vidurio aikstes? Nezinau. Nes kiek gaunu baudos aiksteleje, tai arba taskai arba baudos. O kai baudos, mano metimus vistiek skaiciuoja kaip atliktus nors buvo baudos. Tai naturalu kad hujovai atrodau

Ale paimk kita aspekta. As vienintelis komandoje zmogus, pries kuri prasizengia vien metimo laiku ~5 kartus. Ka tai sako. Ta kad baudoje manes negali lengvai sulaikyti. Paskaiciuokit kiek pasu gal gavau i baudos aikstele? Nereikia manau.....
Noryt dar priekaistu prasom. Wiz'ai, taip tu per apsylima meti 8 trajakus is eiles. O bloku gaves 3! Jau vien delto, kad tavo labai labai labai letas ismetimas. Bet ne tame esme. Ka tu padarai, kad gautum proga mesti? Nieko! Nubegi i kampa ir stovi. Kaip lashas sake. Kaip tau ten kamuoli paduoti. Turi padeti kurti proga, turi padeti sukurti galimybe.
Taip kad aps.....
As lenta pasiemu pastoviai ir stabiliai daug. Perimtu irgi darau, isprovokuoju prazangu daugiausia. Tai bbd jeigu uz atidirbta darba gynyboje as leisiu sau atlikti darba ir puolime. Nes tuos kamuolius as pasiemiau per savo darba.
O dabar galite jus zaisti kaip noryt. Galiu as tiesiog nezaisti. Bo didziausia problema matau savo! Ir visu nepasitenkinima.
Taip kad zaiskyt sau mielieji patenkinti ir laimekyt. Linkiu as jums tik sekmes.
Bet bukim biedni bet teisingi. Tiek pries BMW tiek pries Autobanginius, pralosem ne per mane. O laimeti galejom.....