Jump to content

Photo

Lietuvos autoklubų lyga

• Please log in to reply
1373 replies to this topic

#501 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 122
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Posted 2008 February 20 - 22:22

sorry, vyrai, kad nieko nepranesiau... Pirmadieni ant kalno buvau su snowboardu ir griuvau viena karta nesekmingai, peti desini susitrenkiau labai :( tikiosi jau antradieni prisidesiu prie treniruotes :beer:

Edited by wikkys, 2008 February 20 - 22:23.

• 0

#502 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36
  • Automobilis:Druges P206 :)

Posted 2008 February 20 - 23:07

sorry, vyrai, kad nieko nepranesiau...
Pirmadieni ant kalno buvau su snowboardu ir griuvau viena karta nesekmingai, peti desini susitrenkiau labai :(
tikiosi jau antradieni prisidesiu prie treniruotes :beer:

o taves reikejo
  • 0
Prausiasi tie, kas tingi kasytis...

#503 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 227
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Posted 2008 February 20 - 23:14

jei pazesim tik i statistika, tai vel blogiausiai suzaidziau as

tu jau net mane baigi itikint kad tu pats blogiausias zaidejas :)
neisizeisk :)
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#504 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 122
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Posted 2008 February 20 - 23:14

sorry, vyrai, kad nieko nepranesiau...
Pirmadieni ant kalno buvau su snowboardu ir griuvau viena karta nesekmingai, peti desini susitrenkiau labai  :(
tikiosi jau antradieni prisidesiu prie treniruotes  :beer:

o taves reikejo

Na, kad labai ranka skaudejo, negalejau normalei i virsu pakelt... sian jau lengviau biski
  • 0

#505 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 21 - 10:53

tu jau net mane baigi itikint kad tu pats blogiausias zaidejas :)
neisizeisk :)

o taip nera?jei ziuresim tik i statistika?cia pas mus imu isitikint, kad dauguma zaideju tik ir vaikosi statistikos. :( o tai yra labai blogai komandai.
  • 0

#506 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2008 February 21 - 11:09

tu jau net mane baigi itikint kad tu pats blogiausias zaidejas  :)
neisizeisk  :)

o taip nera?jei ziuresim tik i statistika?cia pas mus imu isitikint, kad dauguma zaideju tik ir vaikosi statistikos. :( o tai yra labai blogai komandai.

Pakonkretinkit. Kas tie dauguma ir kas vaikosi?
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#507 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 21 - 11:18

Pakonkretinkit. Kas tie dauguma ir kas vaikosi?

Darka, nu nebukim dabar tokie tardytojai.juk pats puikiai matai, kam statistika yra svarbiau uz bendra rezultata. :)
ir jei zmogus bega nuo kamuolio, kad gink dieve nepadaryt klaidos, tai kam tada reikia tokio zmogaus aiksteje.zinai, as tingiu rasynetis tokiomis temomis.nes zinau, kad su savo tokiais pasisakymais, tapsiu nemegstamiausiu zmogumi komandoje numeris 2. nes pastebejau, kad nemegstamiausiu nr 1 kazkodel, visi bando padaryt Dionisa.zmogu, kuris istikro tik vienas nori labiausiai laimet... tad... :angry:
  • 0

#508 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2008 February 21 - 12:35

Klausyk, lashas, asmeniškai aš manu, kad laimėtnori visi, priešingu atveju manau niekas neitų aikštėn. Antras dalykas, kad nėra bendro supratimo kaip tas pergales pasiekt. Į komandą susirinko krūva skirtingų žmonių. Va iš tos krūvos molio reikia nulipdyt komandą. Man asmeniškai yra didelis galvos skausmas kaip tą padaryt, bet likusiems tai nė motais. Todėl aš ir sakau, kad su tokia molio krūva mes netoli nuriedėsim. Asmeniškai aš nei vieno nelaikau kažkokiu priešu ar panašiai, jeigu taip būtų aš paprasčiausiai nebežaisčiau, nes mano supratimu, jeigu yra kažkokia antipatiška trintis komandoj, tai tada reikia keisti ne žaidimo stilių, o komandos sudėtį. Man asmeniškai ant statistikos nusišikt, aš pripažįstu vieną statistiką - laimėjom arba gavom. Jeigu gavom, reikia sėst ir analizuot klaidas, kur galima tobulint ir panašiai. Aš sutinku su Dioniso pastabom, rungtyniu metu, kad tas ar anas netaip kažką padarė ar panašiai, bet tai nekeičia žaidimo plano, tai absoliučiai neprisideda prie komandinio žaidimo kūrimo, tai tik kosmetiniai padažymai, bet lavoną kad ir kaip dažysi, jam nuo to geriau nebus. Prieš pora savaičių, turėjom laisvą antradienį ir daug laiko kažką patobulint. Prieš tai visi sutartinai linksėjom, kad dabar padirbėsim ir t.t. Kas gavosi? Tas pats debilišas lakstymas pirmyn angal. Nors vienas iš tų, kurie gauna daugiausia pylos nuo dioniso bent pabandė sustabdyt ir pasakyt, nu davai baigiam tą šūdą ir padarom kažką naudingą. Nei vienas. Aš specialiai tylėjau. Tiesiog norėjau pažiūrėt kiek žmonės suinteresuoti kažką keist, pasirodo mes suinteresuoti gyvent šia diena ir taškas. Eilinį kartą pridarom debiliškų klaidų per varžybas, vėl išsikoliojam, bet keist nenorim nieko.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#509 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2008 February 21 - 13:07

matau, kad neturit jus rimtesniu problemu ;] :beer:
  • 0
Roots to roots

#510 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 23 - 10:20

gal kas neturit ka veikt siandien ir nori nuvaryt pazet kaip bmw losia su civic? 14-16val. kaip manot?
  • 0

#511 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • posts 398
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Posted 2008 February 23 - 10:36

gal kas neturit ka veikt siandien ir nori nuvaryt pazet kaip bmw losia su civic? 14-16val. kaip manot?

As jei spesiu susitvarkyt reikalus varyciau... Duosiu zinot.
  • 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#512 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 24 - 11:11

vakar su wiz'u buvom nuleke paziuret, kaip civic losia su bmw.ir tiesa pasakysiu, as nesuprantu ir man geda kaip mes sugebejom nuo bmw gauti i kaulus... :( jie bent jau vakar lose kaip visiski luzeriai.... :D
  • 0

#513 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2008 February 24 - 13:11

Pazhejus statistika, tai abi komandos zhaide kaip luzeriai ... :huh: Kiek supratau komandos vietą pogrupy (esant vienodam skaiciui) lemia tik daugiau imestu / praleistu tashku skaicius, ane?
  • 0

#514 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • posts 398
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Posted 2008 February 24 - 13:14

Pazhejus statistika, tai abi komandos zhaide kaip luzeriai ... :huh:

Civicas dar be savo centro zaide. Buvo astuoniese, o BMW buvo pilna sudetim. Po kasiu nieko nepadare, net keista.
Civica tempe 8 ir 23 numeriai.
  • 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#515 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 24 - 14:24

juokingos varzybos buvo vakar,mes su savo komanda juokemes is ju zaidimo,o ypac is nulinio zaidejo kuris labiausiai kalba ten :D vienas epizodas istriges, tas nulinis nukrito mano kolega sako jam ko cia griuvineji tas sako noriu ir griuvineju :lol: :lol: :lol: toks zvengas paeme tai nu namas :D ir tokiu epizodu buvo daugiau :beer: as irgi nesuprantu kaip jus galejot pralaimet jiems,ir kaip jus vos laimejot pries mus :P antram etape pamatysim kas kaip prie ko :D
  • 0

#516 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 24 - 14:41

Sveikinu, Civic'us. Saunuoliai! O kas link musu, tai as irgi to nesuprantu, kaip mes pralosem BMW, Autobanginiam ir t.t. Ale :) Tikrai laimejom mes tik pirma kova. Ir tai buvo geriausios varzybos visai komandai. Poto kazkaip visiems sparnai isdygo. Labiausiai graudu yra tai, kad panasu, kad pergaliu daugiau nebebus...... Nu o jeigu ir bus, tai tikrai ne su tokiu zaidimu ir mastymu... Ir greiciausiai be...
  • 0

#517 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 24 - 18:46

Sveikinu,

Civic'us. Saunuoliai!

O kas link musu, tai as irgi to nesuprantu, kaip mes pralosem BMW, Autobanginiam ir t.t. Ale :)
Tikrai laimejom mes tik pirma kova. Ir tai buvo geriausios varzybos visai komandai. Poto kazkaip visiems sparnai isdygo.
Labiausiai graudu yra tai, kad panasu, kad pergaliu daugiau nebebus...... Nu o jeigu ir bus, tai tikrai ne su tokiu zaidimu ir mastymu... Ir greiciausiai be...

dekui tamsta ;) nenuleiskit nosies tikrai laimesit ir ne vieneres varzybas,tik susede prie bokalo alaus aptarkit tvarkingai viska,ir su nuotaika ateikit i varzybas kaip mes pries bemsus :D neduos berots WIZ sumeluot ir kolega buves su juo :lol:
  • 0

#518 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 24 - 21:31

neduos berots WIZ sumeluot ir kolega buves su juo :lol:

tas kitas,tai buvau as :P

bet labai graziai suzaidet.sveikinu :beer:
  • 0

#519 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 24 - 22:13

neduos berots WIZ sumeluot ir kolega buves su juo  :lol:

tas kitas,tai buvau as :P

bet labai graziai suzaidet.sveikinu :beer:

dekui :beer: vo pazistami busim :P tik aisku nezinau pagal nikus kuris yra kuris,tik nesakyk kad lashas tas stambesnis?! :lol:
  • 0

#520 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 24 - 22:19

tik aisku nezinau pagal nikus kuris yra kuris,tik nesakyk kad lashas tas stambesnis?! :lol:

nu taip, o kas cia tokio stebetino ir juokingo? :blink:
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users