Jump to content

Photo

Lietuvos autoklubų lyga

• Please log in to reply
1373 replies to this topic

#521 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2008 February 25 - 10:16

Sveikinu,

Civic'us. Saunuoliai!

O kas link musu, tai as irgi to nesuprantu, kaip mes pralosem BMW, Autobanginiam ir t.t. Ale :)
Tikrai laimejom mes tik pirma kova. Ir tai buvo geriausios varzybos visai komandai. Poto kazkaip visiems sparnai isdygo.
Labiausiai graudu yra tai, kad panasu, kad pergaliu daugiau nebebus...... Nu o jeigu ir bus, tai tikrai ne su tokiu zaidimu ir mastymu... Ir greiciausiai be...

Hmmm... Tie patys civic nuo autobanginių gavo 36, mes tik 9. Čia galima vartytis kiek tik norim. Visos komandos žaidžia žiauriai nestabiliai. Ir visa tai normalu. Pirmas ratas daugiau žvalgytuvės. O va antras rataspradės dėliot taškus ant i.

p.s. Išsirašiau mūsų komandos pagrindinę statistiką, pabandžiau pažiūrėt į visa tai kitu kampu. Viskas gana įdomu. Jums leidus, pakalbėsim apie tai antradienį. Čia taikoma visiems.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#522 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36
  • Automobilis:Druges P206 :)

Posted 2008 February 25 - 11:31

p.s. Išsirašiau mūsų komandos pagrindinę statistiką, pabandžiau pažiūrėt į visa tai kitu kampu. Viskas gana įdomu. Jums leidus, pakalbėsim apie tai antradienį. Čia taikoma visiems.

planuoji pikta ir rimta pokalbi su ir apie kiekviena? ;) gal ir gerai.
o apranga imti ar cia bus tik apkalbejimas?ir nebebus laiko sportuot
  • 0
Prausiasi tie, kas tingi kasytis...

#523 Svečias_erikas(ege)_*

Svečias_erikas(ege)_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 25 - 11:39

tai jus del statistikos zaidziat,ar del rezultato ? kaskaip cia pas jus keista.
  • 0

#524 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 25 - 11:49

tai jus del statistikos zaidziat,ar del rezultato ? kaskaip cia pas jus keista.

Norint geresnio rezultato ateity, nereikia pamiršt praeities ;)
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#525 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 25 - 11:51

planuoji pikta ir rimta pokalbi su ir apie kiekviena? ;) gal ir gerai.

Ne. Apie kiekvieną nekalbėsiu ir tam stato nerinkau. Žiūriu bendrą vaizdą. Aprangos reikia būtinai.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#526 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 25 - 12:45

planuoji pikta ir rimta pokalbi su ir apie kiekviena?  ;)  gal ir gerai.

Ne. Apie kiekvieną nekalbėsiu ir tam stato nerinkau. Žiūriu bendrą vaizdą. Aprangos reikia būtinai.

na, manau reikia zeti ne i statistika.nes bet kokiu atveju nera ko kuo keist. :( manau, kad reikia zaist del rezultato, neziurint statistikos.matai, pirma kame yra problema, tai pas mus nera zaidimo.patikek, pavydas eme is civic'u, kai maciau kaip jie ZAIDZIA su bmw.o mes tuos taskus vargstam, o ne laisvai sumetam.ka mes garantuoju mokam daryt :mellow:
  • 0

#527 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 25 - 12:45

Sveikinu,

Civic'us. Saunuoliai!

O kas link musu, tai as irgi to nesuprantu, kaip mes pralosem BMW, Autobanginiam ir t.t. Ale :)
Tikrai laimejom mes tik pirma kova. Ir tai buvo geriausios varzybos visai komandai. Poto kazkaip visiems sparnai isdygo.
Labiausiai graudu yra tai, kad panasu, kad pergaliu daugiau nebebus...... Nu o jeigu ir bus, tai tikrai ne su tokiu zaidimu ir mastymu... Ir greiciausiai be...

Hmmm... Tie patys civic nuo autobanginių gavo 36, mes tik 9. Čia galima vartytis kiek tik norim. Visos komandos žaidžia žiauriai nestabiliai. Ir visa tai normalu. Pirmas ratas daugiau žvalgytuvės. O va antras rataspradės dėliot taškus ant i.

Juokinga odnako.... Ale ka jau darysi... Zvalgytuves.

Nekomentuosiu gal.
  • 0

#528 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 25 - 14:08

Juokinga? O man nelabai. Galiu pavyzdžiais. Jeigu mes prieš civikus būtume žaidę kaip prieš roverius, jau po poros kėlinių būtume iš gėdos dingę namo. Tas pats ir su autobanginiais. Jeigu nebūtų kažkas nuvažiavęs ir pažiūrėjęs kaip jie žaidžia ir nebūtume padarę išvadų, tai po pirmų dviejų kėlinių būtų buvę ne +3, o -25. Jeigu jūs krepšinį suprantat ale lebroniaus šou ir nba parodija, varykit į sveikatą. Jeigu nenorit rimtai paanalizuot kas buvo, ką turim ir ko dar reikia ir jaučiat malonumą kiekvieną kartą lipt ant grėblio, tai jūsų valia. Aš nesu mazochistas. "Daryti" rezultatą? Paaiškinkit nors vienas man iš tų, kurie "darot" rezultatą. Kaip jūs jį suprantat. Dabar aš matau tą "darymą" tik tiek. Duodam kamuolį Dionisui ir jis daro rezultatą. Bet deja, visi priešininkai tai žino ir labai lengvai su tuom susitvarko. Ir to deja jau nepakanka ir kuo toliau, tuo labiau. p.s. galėsit vėl antradienį pirmyn atgal palakstyt, o šeštadienį daryt rezultatą. Aš pastebėsiu viską nuo suolelio.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#529 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 25 - 14:59

Drasiai ... ;-) Geriau, kad tu rezultata darytum. Juk statistika rulez.... Beje jei butume zaide taip kaip su roveriais pries BMW ar autobanginius, tai tikrai butume laimejo..... O ne siknoje sulinde sedeje.

Edited by Dionisas, 2008 February 25 - 15:00.

• 0

#530 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 25 - 15:17

Beje jei butume zaide taip kaip su roveriais pries BMW ar autobanginius, tai tikrai butume laimejo..... O ne siknoje sulinde sedeje.

O tai kodėl nežaidei taip?
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#531 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 25 - 15:41

Gal todel, kad negavau pasu? Arba norint gauti pasa, turejau ant trajako ar vos ne vidurio linijos nueiti ir pasiimti? Gal todel, kad "zmones ale suprantantys zaidima" per visa game nesugebejo nei vienos sieneles pastatyt? Gal todel, kad kai buvo aiskinama kaip nusiimti kamuoli, viena akimirka supranta, kita jau nebe? Gal todel, kad nuejus po krepsiu as jau paso negaudavau, arba gaudavau bet koki? Gal todel, kad zmonems, kuriems aiskiai buvo pasakyta, baudos aiksteleje nesukti ratu, ir nelysti i centra, ten lindo ir ten suko? Ir todel negalejau as niekaip ikirsti? Gal todel, kad buvo pasakyta neskubeti. Buvo skubama. Gal todel, kad buvo saukiama is arti, buvo daroma is tolo? Gal todel, kad buvo sakoma nekisk bet kokio kamuolio, buvo atsakoma, as kisiu nes "reikia itraukti kuo daugiau zaideju" Ko pasekoje buvo klaidos? Gal todel, kad kazkas budamas izaideju, nei karto nesugeba paimti kamuolio ir ji izaisti, juolab spaudimo metu neziuri ir net nebando padeti? Gal todel, kad rubineje pasakoma. Man neidomu, jis saukia lai saukia, as jo neklausysiu nes darysiu taip kaip man atrodo geriau. Nezinau... sito. Bet zinau viena. Jei visi eisim i aikste tik del statistikos ir tik delto, kad atlikti kuo daugiau metimu. Bus toks pats sudas, kaip yra dabar. O statistika sneka paprastai. Pries Roveri 29 taskai. Pergale. Pries BMW 18 tasku. Pralaimejimas -13. Pridek, kad ir tuos 11 tasku ir butu tik -2. Taciau pasu as negavau. Norint daryti taskus reikejo lipti i medi, nes kitaip man padeti niekas nesistenge. Pries Civic 19 tasku. Pergale. Nors pirmavom ir stipriai. Nes iki 3 kelynio buvau jau imetes 14 tasku. Tai per likusius 2, galiu imesti vos 5. Jus pradejo byreti ir nereikia lia lia. Tas varzybas mums realiai padovanojo teisejas. Ir laike edge ant ju nepyksta. Jie buvo labiau verti pergales nei mes. Pries Autobanginius 14 tasku. Pralaimejimas. Pridek tuos mano 15 tasku kaip pvz ir mes +6 Laimejom. Juolab, kad velgi per 2 pirmus kelinius buvau imetes 12 tasku. Tada mes dar laikemes normaliai! Kas pasidare poto? Issigandot patys, kad galim laimeti??? Ne! Eilini karta. Kazkam pasidare gaila, kad taskus daro Dionisas. Skaiciuok kaip tu tik nori. Arba darot patys taskus ir laimit. Arba duokit kitam ir suteikit jam salygas daryti TAI. Galiu paemes is kitu Postu pacituoti Cibuli. Ir jo priekaista del musu statistikos ale 3:13 (ar kiek jis rase) pataikyti. Taip tai buvo replika man? Ok, tu metai juk geriau pas tave procentas geresnis. :)))) Taciau kai lieka 2 min ir yra -5. Ir niekas nesugeba duoti kamuolio, pradedi stengtis mesti bet koki. Kodel as turiu ateiti pasiimti kamuoli nuo tritaskio linijos arba nuo vidurio aikstes? Nezinau. Nes kiek gaunu baudos aiksteleje, tai arba taskai arba baudos. O kai baudos, mano metimus vistiek skaiciuoja kaip atliktus nors buvo baudos. Tai naturalu kad hujovai atrodau :) Ale paimk kita aspekta. As vienintelis komandoje zmogus, pries kuri prasizengia vien metimo laiku ~5 kartus. Ka tai sako. Ta kad baudoje manes negali lengvai sulaikyti. Paskaiciuokit kiek pasu gal gavau i baudos aikstele? Nereikia manau..... Noryt dar priekaistu prasom. Wiz'ai, taip tu per apsylima meti 8 trajakus is eiles. O bloku gaves 3! Jau vien delto, kad tavo labai labai labai letas ismetimas. Bet ne tame esme. Ka tu padarai, kad gautum proga mesti? Nieko! Nubegi i kampa ir stovi. Kaip lashas sake. Kaip tau ten kamuoli paduoti. Turi padeti kurti proga, turi padeti sukurti galimybe. Taip kad aps..... As lenta pasiemu pastoviai ir stabiliai daug. Perimtu irgi darau, isprovokuoju prazangu daugiausia. Tai bbd jeigu uz atidirbta darba gynyboje as leisiu sau atlikti darba ir puolime. Nes tuos kamuolius as pasiemiau per savo darba. O dabar galite jus zaisti kaip noryt. Galiu as tiesiog nezaisti. Bo didziausia problema matau savo! Ir visu nepasitenkinima. Taip kad zaiskyt sau mielieji patenkinti ir laimekyt. Linkiu as jums tik sekmes. Bet bukim biedni bet teisingi. Tiek pries BMW tiek pries Autobanginius, pralosem ne per mane. O laimeti galejom.....
  • 0

#532 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 25 - 15:43

O tai kodėl nežaidei taip?

nes mes jam neleidom taip zaist.ple, turim toki zaideja, kurio tikrai visos turnyro komandos noretu.bet neisnaudojam.ir neziurekit i ta statistika.pvz su autobanginiais.tikrai dionisas nemete 30 metimu.o kodel niekas nepaskaiciuoja kiek kartu jis iseidavo is baudos aiksteles ten turedamas kamuoli, be tasku ar bentbe prazangu pries ji.
nera sioje lygoje zmogaus, kuris ji uzdengtu, tad duokim zmogui kamuoli baudos aikste.o ten jis susitvarkys ;]
  • 0

#533 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 25 - 15:46

nes mes jam neleidom taip zaist.ple, turim toki zaideja, kurio tikrai visos turnyro komandos noretu.bet neisnaudojam.ir neziurekit i ta statistika.pvz su autobanginiais.tikrai dionisas nemete 30 metimu.o kodel niekas nepaskaiciuoja kiek kartu jis iseidavo is baudos aiksteles ten turedamas kamuoli, be tasku ar bentbe prazangu pries ji.
nera sioje lygoje zmogaus, kuris ji uzdengtu, tad duokim zmogui kamuoli baudos aikste.o ten jis susitvarkys ;]

Baik. Aciu bet nereikia manes ginti!
Visada yra, nebutinai zmogus, yra zmones yra komanda. Bet per tas 4 varzybas, manes niekas net nesistenge sulaikyti. Denge kaip ir visus.
  • 0

#534 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 25 - 16:29

Dionisai, pabandyk į visa tai pažiūrėt ne iš savo pozicijos. Taip, aš matau, kad tu stovi aikštelėj, bet nei aš, nei lashas nesam tokie geri kaip Šaras, kad sugebėtume sukaišiot kamuolius. Sutinku, kad tikrai buvo situacijų kai galima bandyt duot, bet aš nesu toks virtuozas, kad galėčiau įgrūst tau kamuolį pro tris žmones. Patikėk, tau tik taip atrodo, kad tavęs nedengia. Prie tavęs pastoviai prilipęs žmogus, o antras visada pasiruošęs padėt. Blogai yra tai, kad mes nesugebam išnaudot tos situacijos. Vienintelėse pirmose rungtynėse tavęs rimtai niekas nedengė, va ir turi rezultatą. Tu labai gerai pastebėjei, apie tavo įmetamų taškų skaičių ir nuo to priklausomo komandos rezultato, mums tai irgi reikia išnaudot. Yra dar keletas niuansų, kuriuos patvarkius galima gaut kažką kokybiškesnio. Apie visokius sukaliojimusis arba kamuolio nenusiėmimą, aš galiu pasakyt iš kitos srities pavyzdį, su kuom gyvenime teko susidurt. Ar manai, kad įdavus muzikos instrumentą į rankas, paaiškinus kaip su juo elgtis, kad ir 20 kartų ir dar pasodinus į bendrą orkestrą, jau gausis muzika? Po kiekvieno bandymo teks dar ir dar kartą aiškint. Nes tiktai noras, kantrybė, ir praktika duoda geidžiamą rezultatą. Taip yra visur ir visada. Per keletą metų kvailo bėgiojimo pirmyn atgal, žmonės įprato taip elgtis ir kaip žinia ištaisyt broką yra nepalyginamai sunkiau, nei pradėt viską nuo pradžių.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#535 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860

Posted 2008 February 25 - 16:32

Beje, kas dar nesusimokėjot už vasario mėnesį, būkit malonųs tai padaryt, aš nesu kredito įstaiga
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#536 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • posts 36

Posted 2008 February 25 - 16:38

Baik. Aciu bet nereikia manes ginti!
Visada yra, nebutinai zmogus, yra zmones yra komanda. Bet per tas 4 varzybas, manes niekas net nesistenge sulaikyti. Denge kaip ir visus.

negiriu taves,bet sakau kaip yra ir kaip turetume elgtis :unsure:
  • 0

#537 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 25 - 17:20

Dionisai, pabandyk į visa tai pažiūrėt ne iš savo pozicijos. Taip, aš matau, kad tu stovi aikštelėj, bet nei aš, nei lashas nesam tokie geri kaip Šaras, kad sugebėtume sukaišiot kamuolius. Sutinku, kad tikrai buvo situacijų kai galima bandyt duot, bet aš nesu toks virtuozas, kad galėčiau įgrūst tau kamuolį pro tris žmones. Patikėk, tau tik taip atrodo, kad tavęs nedengia. Prie tavęs pastoviai prilipęs žmogus, o antras visada pasiruošęs padėt. Blogai yra tai, kad mes nesugebam išnaudot tos situacijos. Vienintelėse pirmose rungtynėse tavęs rimtai niekas nedengė, va ir turi rezultatą. Tu labai gerai pastebėjei, apie tavo įmetamų taškų skaičių ir nuo to priklausomo komandos rezultato, mums tai irgi reikia išnaudot. Yra dar keletas niuansų, kuriuos patvarkius galima gaut kažką kokybiškesnio.
Apie visokius sukaliojimusis arba kamuolio nenusiėmimą, aš galiu pasakyt iš kitos srities pavyzdį, su kuom gyvenime teko susidurt. Ar manai, kad įdavus muzikos instrumentą į rankas, paaiškinus kaip su juo elgtis, kad ir 20 kartų ir dar pasodinus į bendrą orkestrą, jau gausis muzika? Po kiekvieno bandymo teks dar ir dar kartą aiškint. Nes tiktai noras, kantrybė,  ir praktika duoda geidžiamą rezultatą. Taip yra visur ir visada. Per keletą metų kvailo bėgiojimo pirmyn atgal, žmonės įprato taip elgtis ir kaip žinia ištaisyt broką yra nepalyginamai sunkiau, nei pradėt viską nuo pradžių.

Tai nekisk to kamuolio virtuuozisko ir kitiems..... Nu neesme. Jei sakau, kad manes nedengia vadinasi nedengia. Is sono gali bet kaip atrodyti. Aisku kai kamuoli pasiemu ant trajoko naturalu, kad liaudies daug..... Gaunasi prie manes.

Blyn. As gitara mokiausi groti.

Edited by Dionisas, 2008 February 25 - 17:21.

• 0

#538 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Posted 2008 February 25 - 17:39

Statistika

Cia taip sakant, pagrindine musu statistika. Galite drasiai paziuret. Kiek metimu ar kamuoliu daro visa komanda. Ir kiek kiekvienas.... Ir kokia tai procento dali sudaro komandos atzvilgiu, mestu ir pataikytu... Graziai klaidos arba rezultatyvus pasai matosi. Kamuoliai atkovoti....

Siaip.... Gal biski idomesniu kampu i statistika paziurekim.
  • 0

#539 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2008 February 25 - 19:34

Shita... o gal uzhteks tu bangu stiklinej? :huh:
  • 0

#540 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • posts 923
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Posted 2008 February 25 - 22:34

plia nenoriu cia dar mutint vandens, bet pasakysiu, kad tos kalbos apie statistikos vaikymasi biskuti is pirsto laustos. Mas asmeniskai giliai px kas ir kiek tasku pelnys, svarbu, kad galutinis rezas teigiamas. Tegu vienas Dionisas ar Darka ar bile kas 30-40pt daro per maca, svarbu kad laimetumem.
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

9 user(s) are reading this topic

0 members, 9 guests, 0 anonymous users