Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Lietuvos autoklubų lyga

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1373

#121 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 sausio 09 - 12:11

Man nepatiko komentaras apie mane :lol: Škias diplomatija yr gerai, bet čia ne vietoj. Galima užvažiuot ir drasiau. Nu kad aš formaliai treneris, tai nereiškia, kad galima nutylėt :lol: Na jeigu rimčiau, tai iš esmės viskas teisingai pastebėta. Vakar gryžęs bandžiau susistemint mūsų pagrindines klaidas ir palygin su jų žaidimu. Baisiai tingiu čia barškint, bo tikslo nėra. Iš tikrųjų minčių yra, ką galime bent minimaliai įvest į žaidimą, kad atsirastų kažkokia tvarka, bet sakau iš karto, tam reikia dviejų dalykų: pirma - antradieniais pavyzdingai visiems rinktis ir antra - tais pačiais antradieniais baigt beprasmiškai lakstyt ir daužyt kamuolį, o padaryt rimtas treniruotes, su aiškinimais - schemom, pastumdymais kaip šachmatus lentoj, kad kiekvienas suprastų kas kur ir ką privalo daryt ir kaip tas turi atrodyt. Tik taip mes galėsim kažką pasiekt ir nedaryt iš savęs pajuokos objekto. Aš suprantu, kad antradieniai taps ne visai malonus pasilakstymas, bet... Jeigu mes bandom kažką rimčiau kurt, tai ir pradedam į tai rimtai žiūrėt. Jeigu ne, tada sorry, aš turiu rimtesnių užsiėmimų ir avantiūroj nedalyvauju. Todėl dar kartą siūlau kiekvienam rimtai įvertint savo norą ir galimybes ir apsispręst "arba - arba". Aš pabandyčiau apsiimt sudarinėt treniruočių grafiką, ką ir kokį antradienį taisom, tobulinam, tikiuosi Dionisas ir kiti padės, bo pas mane trenerio patirties nulis. Tai tiek. Beje, jeigu vistik jama šitą darbą, tai galiu pasakyt kokia realybė: per treniruotes dirba visi vienodai, bet per varžybas visi žais tikrai ne vienodai. Už salę mokam visi po 20Lt. Jeigu kas galvoja, kad tai diskriminacija, visada galima atsisakyt. Pamastykit apie tai ir čia tikrai be ironijos.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#122 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 sausio 09 - 12:19

Aciu lashui. Bent vienas zmogus, palaiko mano zodzius. Kiek as vakar rekiau, aiskinau, ar kas nors klauset? Kaip sakydavo mano mokytas: "vargu bau..." As juk neshaukiu kad pasus duoti man, ar tik per mane zaistim, man nereikia tu tasku. As lygiai taip pat dziaugiausi kai lashas imete ar darka. Juk tai komanda. As noriu paaiskinti kad taip negalima ar kitaip, o jei jau eini vienas, privalai susikurti sau tokia pozicija, kad ji butu bent jau 50/50. Pagrindiniai mano saukimai, del absoliucios abstrakcijos, aka man px as dievas niekas man proto nepis..... Kaip jau vakar minejau: Pirmiausia reikia zaisti del sportinio pykcio, savigarbos sau. O jeigu jos nera. Nesvarbu kad ir labai geras, tau nereikia zaisti, aiksteje tau nevieta, jeigu negali saves viso atiduoti tik delto kad tau nebutu geda. Elementarus pavizdys melyni (tik nesupykit), jusu fiziniai duomenys tikrai geresni nei mano, AS STORAS. Bet galim eiti sprinta arba aiksteje driblinga persimesti, as galiu duoti ranka nukirsti as jus ir apsoksiu ir apibegsiu. Kodel? Todel kad as greiciau plaucius savo prarukytus isspjausiu, bet man savigarba neleis apsijuokti taip, kaip jus vakar leido. Nevardinsiu gal kiek tasku padaret, ar kiek gynyboje praleidote zmoniu. Isvardinsiu taip, astuoni atlikti metimai, per 3-4 zmoniu rankas, 2 is po kasio, vienas realizuotas, 4 kartus padaryti ZINGSNIAI. 3 pasai i auta. Nekalbant apie greiciausiai vos 1-2 kamuolius atkovotus, pries zaidejus, kurie visa GALVA uz jus zemesni. Imkit pvz is Mamuto, jis pas mus zemiausias, bet as pats vakar maciau kaip jis kelis tokius grazius kamuolius nusieme, uz tikrai aukstesni zmogu (daugiau nei visa galva). Jis stengesi, o tai svarbiausia buvo. Kodel asmenine gynyba suprantama, kad tik isikabinau i zmogu, as vakar sakiau taip. Ir taip yra iki tol kol tavo zmogus neatejo iki kasio arba nepaliete kamuolio. Jei jis kamuoli palieti privalai matyti ir zmogu ir kamuoli, ir svarbiausia keistis, uzstoti kelia, neleisti lengvai ikirsti, kamuoli kovojant visu pirma atsitverti zmogu, rankomis uz nugaros, kad jis taves nepersokti. Ir tik tada, tik tada bandyti kamuoli sugauti. Sugavus kamuoli, dabar uz mano issakytus zodzius nepykit.: "Sugavai kamuoli, suspaudi ji dviems rankomis lyg paskutini duonos kasni, o valges nesi jau ilga laika, ir prispaudi prie krutines, alkunes atkisdamas i sona. NEJUDAM, STOVIM, KAMUOLIO NESIVAROM. Ateis lashas ar darka, tada ji atiduosyt, nesivarinekyt. Nereikia!!! PASA per visa aikste i prieki GALI DUOTI tik Lashas, kITI NE. NES RANKOS IS SIKNOS SIUO Klausimu isaugusios. Nu tiesiog nera tam igudziu. Va jeigu sito laikysimes, tai prie vakar rezu prie lentos pridekit, minimum 15 kamuoliu atkovotu, minim 4 blogi pasai, minimum 6 perimti kamuoliai is ranku. Ir viso tai isju atims kokius 20 tasku. Vaziuojam toliau? Lashas duodamas pasa i prieki, geriau duok stipresni, dzin bengsiu nepagausiu, nepavysiu kamuolio, bet kamuoli turi permesti man ar kitam beganciam i prieki, kad kamuoli tektu vytis!!!! O ne ji gaunant bandyti issivaduoti is varzovu ir tik tada mesti! Taip nieko nebus. Nu ka, jau kaip ir isismaginau! Chibulis, nemesk bile mesti, ant trajako linijos nestovek, judek, jei kamuolio neduoda, bek skersai aikstes. Pvz jei stovi ant trajako virsuje kaireje. Tai jei vienas is zmoniu pakilo i virsu, atidaves jam pasa, nerk skersai aikstes i desini kampa, taip judesim ir mes ir priesininkai, ten kampe is virsaus gauni pasa, teks pokst trajakas. Taskai. Bet tik kai laisvas! Jei ne pasa duodi atgal. Ir begi pagal galine linije i kita kampa. Zmogus kuris stovi kitoje puseje daro anologiskai, negalime sustoti, turime kuo daugiau judeti, tada ir priesininkai juda, tada ir atsidengti sansas, ir islysti. VISA TAI GALIOJA VISIEMS!!!! Pvz Jaska ir macas, jei stebesyt varzyvas, tik taip ir laksto ir tik taip jie islenda ir gauna laisvi metimus. Nieko nieko, jau i pabaiga. Lashas - Netingek, puolime vakar nekrito nes skubejai. Jei meti trajaka palauk, paziurek ar bus kas gales kovoti, jei ne islauk. Pasai buvo ok, kartais prisibijojai, bet cia viskas buvo gerai, tik su laiku pazinsim vieni kitus ir matysim ka jie gali ir ko ne. Puolime as duodu siaip gera bala :) Ginyboje.... Tingejai!? Nesikeitei, nelakstei paskui. O kartais ir nejudejai. bet viso vistiek buvo daugiua maziau bet norma. Mamutas - viskas gerai, kartais metimai eksprontu, bet svarbu proga susikuri ne per rankas 4 zmoniu o tik per 1. Kartais paskubejai, bet ta darem mes visi. Siaip viskas buvo gerai, ikirtinejai, begiojai. Mane tai tenkino. Vo. Tomasas - viskas ok, tik replikos del atkovotu kamuoliu :) Pasiskaityk prasom kaip reikia saugoti kamuoli. Wikkys - zmogus turintis labai daug potencialo, ir bega, ir klauso, ir svarbiausia tai ka isklauso, daro ar bent jau bando daryti. Nuosirdziai, neturiu priekaistu. Darka - daugiau inciatyvos, maziau kirsk po kase, ten as jau esu :) Geriau su lashu pajudinkit zmones, aikste matai, pasus jau zinau moki duoti, pasukit kamuoli, pavadovaukit. Po kase jei bus dar kas be manes, bus gerai, kai musu ten per daug irgi blogai. Todel manau nera tau butinybes ten lysti. Juolab po trajako ar kito blogo metimo jums su lashu galiam greiciau grizti, taip sustabdant greita puolima. Ojei tu prie po krepsiu, nu pats supranti... gaunam 2ar net 3 x 1... Dzeusas - pykc kai velnias :) Savo jega ir sportini pykti prasome isnaudoti sokant, keliant ranka ir kovojant kiekviena kamuoli, bet ne baubiant ant priesininku :) O su tavo fizinia jega, man po kase butu buve 100 kartu lengviau ! Nus rodos kaip ir viskas butu. Prasom melstis ryte, vakare ir per pietus. Juk krepsinis tai musu religija :D Lietuva !!!! :P O juokai juokais, siandien ryt bus varzybos, paziurekit i jas, paziurekit kaip juda zmones, kaip atsitveria, kaip juda zona, kaip keiciasi. Paaukokit vakare nepramogai ir alui. O analizei, tiesiog mazai krepsinio suvokimo pamokai. Vo. /me in buda :) P.S. Uzpyp bl... emocijas is laisko isrinkinet :( hr... 20 min kol isrinkau smailu ir pykciu kruva
  • 0

#123 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 sausio 09 - 12:20

Nu vo galu gale isvaliau smailu kruva :) Te, skaitom, pykstam ir sumalam mane i miltus :)
  • 0

#124 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Parašyta 2008 sausio 09 - 12:29

Kad ir kaip bebutu, galesiu tik kita sezona prie jusu prisidet...nes jau sudeti 12 zmoniu seniu seniausiai surinko :)
  • 0

#125 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 sausio 09 - 12:43

Manau sita reikala imanoma pakoreguot. Ane Mamutai? Vardan komandos labo, galima rasti iseiti manau. P.S. Mamutai, kodel neveikia forumo laisku counteris? :) Pas mane jau 2 menesiai kaip 95 laiskai :)
  • 0

#126 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 sausio 09 - 12:52

Na jeigu bus imanoma, tai su malonumu prisidesiu ir kuo galesiu tuo padesiu
  • 0

#127 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2008 sausio 09 - 12:55

Manau sita reikala imanoma pakoreguot. Ane Mamutai? Vardan komandos labo, galima rasti iseiti manau.

P.S. Mamutai, kodel neveikia forumo laisku counteris? :) Pas mane jau 2 menesiai kaip 95 laiskai :)

mhmhmhm... marshkinelius jau gal velokai uzhsakinet... :unsure: (Barkli? :unsure: ) nebent kazhkas ish komandos negaletu zhaist ir galetu paskolyt savishkius... :unsure: Per dideli manau nebutu - i taip su per dideliais laksta ... ^_^

counteris neveikia, nes cia ''ish tushcio i kEUra...''
  • 0

#128 Svečias_Dionisas_*

Svečias_Dionisas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 sausio 09 - 12:57

Blogiausiu atveju, manau gi marskinelius galima skolintis ar kaip ten ;) Nus bet gal dar galima uzsakyti vienus papildomai, Juolab dar laiko tam yra.
  • 0

#129 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 sausio 09 - 13:14

Na jei galima butu papildomai tai uzsakyciau, o jei ne tai tikrai per dideli nebutu :) nes mano XL ismera :D
  • 0

#130 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai

Parašyta 2008 sausio 09 - 13:44

Barklis sake bus papildomas uzhsakymas marshkineliu (jiem irgi prireike) - tik veliau aishq... na ne paskutinis turnyras manau - taigi dafai - permeti staigiai temos pradzhioj duomenis, ishsimatuoji - ir pateiki savo...
  • 0

#131 Svečias_nerka_*

Svečias_nerka_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 sausio 09 - 14:20

Na jei galima butu papildomai tai uzsakyciau, o jei ne tai tikrai per dideli nebutu :) nes mano XL ismera :D

del svento reikalo galesiu savo paskolyt, norst tiek prisidesiu prie tikslo:)
aisku jei ismera tiks

beje vakar jusu oponentai turejo dekoti, kazkuris is ju buvo pametes ale 'kasilioka', mes iseinant radom, atidavem.

ir dar, kita karta kai kviesites kolegas varzybom, but gerai kad sutartumet kur kas persivelka.
o tai daug pasimetusiu buvo vakar.

sekmes sportuojant.
tiesa, sorry nezinau visu klubieciu veidu, bet jei jau ateinat valanda anksciau tai vilkites apranga ir junkites prie musu.
  • 0

#132 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 sausio 09 - 16:56

Barklis sake bus papildomas uzhsakymas marshkineliu (jiem irgi prireike) - tik veliau aishq... na ne paskutinis turnyras manau - taigi dafai - permeti staigiai temos pradzhioj duomenis, ishsimatuoji - ir pateiki savo...

Wikkys (Viktoras Kumpin, 1985.10.13) - ugis ~179 cm., svoris ~74 kg., krut. ap. ~100 cm., Nr. 3
p.s. jei normalei tai butu M dydis, bet noreciau L (nekenciu trumpu sortu ir aptemptu marskineliu) :D

Šį pranešimą redagavo wikkys: 2008 sausio 09 - 18:59

• 0

#133 cibulis

cibulis
  • Senbuviai
  • Vieta:Vln.
  • Automobilis:Volvo V70 2.4D 2004. Ex. Peugeot 406 2.0 HDi, 1999

Parašyta 2008 sausio 09 - 17:50

Ooo. liux kritika. Dabar kai atveso emocijos pilnai su viskuom sutinkam kolegos. Taip, reliaia iki siol tie antradieniniai susitikimai budavo tik tiek kad pavarinet kamuoli ir mest bet kaip ,tia buvo daugiau pramoga, dabar tai privales buti jau kaip darbas. Ir Dionisas su Darka jei pavadovaus ir pareguliuos kas kaip manau padarysim nemazai, bet reikia dirbt ir daug, jei iseitu kur papildomai pasitreniruot dar savaites begyje butu irgi liux. -_-
  • 0

#134 Wiz

Wiz
  • Senbuviai
  • Vieta:Lietuva, Vilnius.
  • Automobilis:Peugeot 406 1996

Parašyta 2008 sausio 10 - 09:56

Kaip supratau, si sekmadieni, draugisku nenorit? :unsure:
  • 0
Obviously, the faster you travel, the sooner you get to where you're going. So you can see more and do more and learn more. Speed, as I've said many times before, makes you cleverer. ©J.Clarkson

#135 Barklis

Barklis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyota

Parašyta 2008 sausio 10 - 10:23

Labas rytas, Manau, kad pirmadienio darbo pabaigai galesime jau Jums atiduoti sportines aprangas:) Del papildymo. Zinoma, galite atsiusti duomenis ir mes pagaminsime, 1,5 men manau laukt nereikes. Aprangos su marginimu kaina - 109,00Lt (pritaikius nuolaidele:)) Pagarbiai, Ramune Blazeviciute Xpert Fashions 8 37 363435
  • 0

#136 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai

Parašyta 2008 sausio 10 - 10:40

Wikkys (Viktoras Kumpin, 1985.10.13) - ugis ~179 cm., svoris ~74 kg., krut. ap. ~100 cm., Nr. 3
p.s. jei normalei tai butu M dydis, bet noreciau L (nekenciu trumpu sortu ir aptemptu marskineliu) :D

perzhiurek kaunieciu sarashus - 3 pas juos yra... geriau but, kad nesikartotu... :unsure:
  • 0

#137 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 sausio 10 - 12:01

perzhiurek kaunieciu sarashus - 3 pas juos yra... geriau but, kad nesikartotu... :unsure:

nu tadu lai buna 55 :)
  • 0

#138 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai

Parašyta 2008 sausio 10 - 12:33

Ishsiunciau Barkliui prashyma marshkineliam, Erikui (organizuojanciam autoklubu lyga) prashyma itraukt i komanda - tikesimes visks bus ok - kad ir nuo puses turnyro pradesi zhaist kai marshkinelius pagamins...
  • 0

#139 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 sausio 10 - 13:06

Ishsiunciau Barkliui prashyma marshkineliam, Erikui (organizuojanciam autoklubu lyga) prashyma itraukt i komanda - tikesimes visks bus ok - kad ir nuo puses turnyro pradesi zhaist kai marshkinelius pagamins...

Ok, aciu lb uz rupesti ;)
marskinelius gal greiciau pagamins, tuo labiau, kad pirmos rungtynes tik sausuio 22. Daug laiko dar
  • 0

#140 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai

Parašyta 2008 sausio 10 - 13:22

Ok, aciu lb uz rupesti ;)
marskinelius gal greiciau pagamins, tuo labiau, kad pirmos rungtynes tik sausuio 22. Daug laiko dar

Prashom ... ;)
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0