Kuro slėgio reguliatorius
Parašyta 2012 rugpjūčio 16 - 15:39
Parašyta 2012 rugpjūčio 16 - 15:59
pirma reikia pajungti kompa, mazhiau reiks knistis, o paskui jau mechanishkai galesi ka nors zhiureti.Sveiki..
Yra problema.. Turiu peza 406 99m 2HDi..
Apsukos pulsuoja.. Uzglusinau EGR, kol saltas visvien pulsuoja, traukia geriau, kai susyla, tada lyg ir nepulsuoja..
Kas galetu buti? Cia jau gal siurblys i pabaiga?
patarkit..
Jokie meistrai kaip ir nepadeda... sako diagnostika nepades.. reikia ziuret ir t.t.
zodziu toliau nuo saves
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2012 rugpjūčio 16 - 18:16
tai kad jie nejungia.. sako nk nepamatysiu. sako tik pinigus i bala ismesi..pirma reikia pajungti kompa, mazhiau reiks knistis, o paskui jau mechanishkai galesi ka nors zhiureti.Sveiki..
Yra problema.. Turiu peza 406 99m 2HDi..
Apsukos pulsuoja.. Uzglusinau EGR, kol saltas visvien pulsuoja, traukia geriau, kai susyla, tada lyg ir nepulsuoja..
Kas galetu buti? Cia jau gal siurblys i pabaiga?
patarkit..
Jokie meistrai kaip ir nepadeda... sako diagnostika nepades.. reikia ziuret ir t.t.
zodziu toliau nuo saves
o pati kuro slegio reguliatoriu galima patikrinti ar jis geras, ar ne? Nuemus ar kitaip kazkaip?
man sake, kad greiciausiai gali buti auksto slegio siurblys..
Bet jei jis, ar gali pulsuot apsukos?
Ir dar, jei auksto slegio siurblys tai kaip man sake turetu pradet gest masina vaziuojant, ar ne taip?
Parašyta 2012 rugpjūčio 17 - 16:06
Parašyta 2012 rugpjūčio 17 - 17:35
Pas mane lygiai tas pats.. traukia irgi trukciodamas..Pas mane labai panaši problema tuščia eiga variklio apsukos pulsuoja, bet ne visada. Važiuojant vidutinėmis apsukomis šiek tiek jaučiasi kaip auto tampo (trūkčioja). Toks jausmas lyg, kuris nors purkštukas kvailiotų Labai jau erzinantis dalykas Kuro filtras naujas, oro filtras naujas, kuro bakas švarus. Irgi mastau ką daryt... Slėgio reguliatoriaus dar nežiūrėjau, gal pirmiausia į jį reiktų atkreipt dėmesį?
P.S. Kalba eina apie 406-ąjį 2000 m. 2.0 HDI.
atjunge EGR, tam kartui "padejo".. Bet vel tas pats - dirba kaip traktorius..
jei 100% zinociau, kad cia kuro slegio reguliatorius - imciau ir nusipirkciau ji.. Bet man 1 leptelejo, "gal siurblys pareina"..
tai taip ir likau nk nesuzinojes.. sako slegio reguliatorius gali padet tik trumpam.. zodziu.. nebezinau ka daryt..
Jei ka suzinosi duok zinot.. nes manau beda ta pati..
Parašyta 2012 rugpjūčio 19 - 21:45
Parašyta 2012 rugpjūčio 23 - 19:11
Parašyta 2012 rugpjūčio 23 - 19:20
keista, man kaip tik sako, kad greiciausia bus siurblys i pabaiga.. Bet nera tu simptomu ka jie vardino, kad turetu pradet masina gest vaziuojant ir t.t.Na va, dauguma meistrų teigia, kad kažkuris purkštukas streikuoja mano Peže. Teks nuiminėt ir vežt tikrint...
na pranesk ka suzinosi del savo purkstuku..
Parašyta 2013 sausio 02 - 10:54
2000m. Peugeot 406 2.0hdi
2005m. Skoda octavia combi 2.0tdi
2004m. Mercedes benz e 270 cdi
Parašyta 2013 sausio 03 - 18:08
Parašyta 2013 sausio 03 - 18:29
nebent siurblys jau drozles varo.. tai tada nespesi keist slegio reguliatorius.. jis kisis pastoviai.Kiek itakos turi kuro filtrai reguliatoriaus tarnavimui? keiciu filtrus dukart per metus bet tais nebrangiais, nors pasistaciau papildoma filtriuka bet vistiek beveik kas metus keiciu reguliatorius su galiuko nukirtimu. Vieni pila belekoku kura ir nera tureje problemu, kiti kaip zinau pastoviai taip pat turi problemu su tais reguliatoriais.Kas skiriasi kuro sistemose ar dar kas?
Parašyta 2013 sausio 04 - 00:32
Šį pranešimą redagavo mmedic: 2013 sausio 04 - 00:32
Parašyta 2013 sausio 04 - 15:22
As neperku is degalines kuro, taciau neperku ir is nepazystamu zmoniu gaunu to pacio kuro kuris degalinej tik pigiau.Kiek itakos turi kuro filtrai reguliatoriaus tarnavimui? keiciu filtrus dukart per metus bet tais nebrangiais, nors pasistaciau papildoma filtriuka bet vistiek beveik kas metus keiciu reguliatorius su galiuko nukirtimu. Vieni pila belekoku kura ir nera tureje problemu, kiti kaip zinau pastoviai taip pat turi problemu su tais reguliatoriais.Kas skiriasi kuro sistemose ar dar kas?
o kaip pvz normalios degtines butelys kiek kainuoja ir kiek norfines kokios. Kuo skiriasi juk laipsniai tie patys kiekis tas pats o kokybe ta pati?
Šį pranešimą redagavo lapeno: 2013 sausio 04 - 15:23
Parašyta 2013 sausio 04 - 19:26
na nzn kiek isvazinetum, bet as jau vaziuoju beveik metus su pulsuojanciu varikliu ir man sako kad "parejo siurblys"..Jei siurblys drozles varytu manai metus isvazineciau? as taip nemanau
sako varo drozles... as aisq nenoriu keist siurblio.. pirma pabandysiu praplaut reguliatoriu..
Parašyta 2013 sausio 06 - 12:41
Pilnai sutinku, tik idomu kodel vieni pildami rusiska ar belekoki kura neturi problemu, o kitiem eina is rikiuotes tie reguliatoriai, nors prieziura ir didesne( tarkim papildomas smulkaus valymo filtras) ir pan.As neperku is degalines kuro, taciau neperku ir is nepazystamu zmoniu gaunu to pacio kuro kuris degalinej tik pigiau.
o kaip pvz normalios degtines butelys kiek kainuoja ir kiek norfines kokios. Kuo skiriasi juk laipsniai tie patys kiekis tas pats o kokybe ta pati?
Parašyta 2013 sausio 06 - 18:19
Na manau tai lemia kokios bukles varikli nusiperki ypac kai perkam masinas pravaziavusias daug. Ir i variklio vidu nepaziuresi todel ir nepasakysi kodel kaikurie vargsta o kitiem px esu ir as pats pyles rusisko, baltarusiskoPilnai sutinku, tik idomu kodel vieni pildami rusiska ar belekoki kura neturi problemu, o kitiem eina is rikiuotes tie reguliatoriai, nors prieziura ir didesne( tarkim papildomas smulkaus valymo filtras) ir pan.As neperku is degalines kuro, taciau neperku ir is nepazystamu zmoniu gaunu to pacio kuro kuris degalinej tik pigiau.
Parašyta 2013 sausio 06 - 21:18
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2013 sausio 15 - 20:47
labai lengva atsukt apvertus reples kita puse..isbandytaBeje, gal kas zinote, kaip atsukti zemo slegio siurbliuka laikanti zieda (prisuktas prie kuro bako). Kadangi jis veikiamas spaudimo ar "prikepes" rankomis jo atsukti neimanoma; bandant atsuktuvu iremus kalti irgi nepavyksta.
Teko girdeti, kad bakai pleciasi, todel tikiu, kad ji veikia labai didele pasipriesinimo jega. Gal yra koks ziedinis raktas (gana didelio diametro), kurio pagalba pavyktu iveikti zieda?
Parašyta 2013 sausio 17 - 21:07
Parašyta 2013 sausio 17 - 21:47
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0