teisingai,tas gyvatukas ausina kura ;)Sveiki, nenorejau kurti naujos temos tai paklausiu cia.
radau kiaura kuro slangute platsmasine (griztancio kuro tokia gofruota kur islenda is tokio kaip landzeronas netoli kuro bako) ir betaisant pastebejau kad ji neina tiesiai i baka o dar "pavinguriuoja" po apsauga sudaro lyg gyvatuka ir tik tada eina i baka. Gal zinot kam tas "gyvatukas" gal kokia ausinimui? Gal jis nereikalingas, tada nupjauciau ir tiesiai sujungciau, nes netoli to "gyvatuko" ir itruke.
kuro sistemos valymas
Posted 2008 November 10 - 19:43
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Posted 2008 November 11 - 21:31
Posted 2008 November 17 - 20:31
Edited by alek, 2008 November 17 - 20:33.
#104 Svečias_vejas_*
Posted 2008 November 18 - 12:10
Posted 2008 November 18 - 12:28
Bendzininei praplovimas pades ir nepakenks,o dyzeliui,common railui sitie plovimai tai tas pats kas su "zubyla"taisymus daryti 150lt geriau priedams i kura isleistinesamone tie tipo praplovimai
Posted 2008 November 18 - 13:38
Gal ir tiesa sakai, nes mano aplinkoje siuo metu "sukasi" kuro sistemos valiklis MAXLIFE Diesel System Cleaner (Valvoline). Produkto kaina neatrodo didele, taciau biciuliai ji labai giria. Tiesa, bandyta ne common-rail'iniems dyzeliams, taciau variklio darbas po sio valiklio isikisimo "susvelneja" (tampa duslesnis), trumpesnis variklio reakcijos laikas. Zodziu, norintiems isbandyti ciaBendzininei praplovimas pades ir nepakenks,o dyzeliui,common railui sitie plovimai tai tas pats kas su "zubyla"taisymus daryti 150lt geriau priedams i kura isleisti
Posted 2008 November 18 - 21:55
#108 Svečias_Akula_*
Posted 2008 November 19 - 15:49
Posted 2008 November 20 - 11:15
#110 Svečias_Liutas_*
Posted 2008 November 25 - 19:27
Dainuska,sveiki as naujas jusu lankytojas,nuskaiciau kad galima paciam praplaut dyzelio sistema ir bijau kad nepadaryciau tik blogiau o pas mane tai beda tokia kad salta suku gal 5-10 sekundziu,su siltu moturu nera jokiu problemu.Buvo atlikta ne karta variklio diagnostika ir nieko jie neranda.Su sia problema vazineju jau 9 men.nuo pirkimo,neturiu daugiau kantrybes as su ja,galvoju apie pardavima.Ka patartumet ?
Pas mane ta pati PROBLEMIKE su kurimusi esant saltam varikliui.. Is antro abaroto uzkuriu.
Manau, kad Pakaitinimo zvakes [B][SIZE=7] ir kuro filtra reiktu pasikeist
Posted 2008 November 26 - 11:58
Posted 2008 December 03 - 00:35
Posted 2008 December 04 - 11:46
Edited by kebabas, 2008 December 04 - 11:51.
Posted 2008 December 04 - 13:07
+100 Va purvai pas CR sistema ir praktiskai lieka purkstuke(labai mazos purskimo skylutes,adata uzsikirtineja(kalena motoras))ir pasirodo kiek pas mus "tupu " vairuotoju yra (sory hebrike) bet ar ne geriau butu issiplauti baka ir po to viena karta jaigu nori ypilti koki prieda ?? jus galvojat kad ALEK`O sistemos valymo budas yra geras ?? .... nu gal siektiek nuosedas ir pravalo bet islieka netirpstantys brudai , tuo paciu atlaisvina visokius brudus kurios mes ysipylem ... beja o kur jie dingsta ? - eina i purkstukus - pasekmes slegio nelaikymas sistemoje ir purkstuku uzsikimsimas na o purkstukas manau zinot kiek kainuoja.
beja alek kai tu man praplovei sistema (kovo men. lygtais) jau teko pakeisti auksto slegio siurbly , tris purkstukus , ketvirtas dar biski gyvas .. nors pries metus juos tikrinausi buvo praktiskai kaip nauji :mad:
taigi tabar esu isistates papildoma fitra (smulkaus valymo) ir esu dej.s ant sistemos praplovimo ir niekam nesiulau.
Posted 2008 December 05 - 10:06
Posted 2008 December 05 - 21:34
Jei myli savo auto-dvitakciu varikliu tepalas i dyz.kura liux priemone(0.5lt/bako ;) Kuro sistema ilgiau tarnaus-patikrinta ;)o kokius priedus naudoti varikliam su common rail'u, ar jokio skirtumo? Turiu omeny dyzelius.
Posted 2008 December 08 - 10:43
Posted 2008 December 08 - 13:14
Taip,ir motoroleriams ;)cia tipo tas tepalas kur naudoja benzopjuklams?
Edited by Ramus, 2008 December 08 - 13:16.
Posted 2008 December 08 - 19:36
Mano valymas istikruju ne pridare bedu Tavo auksto sliegio siurbliui.ir pasirodo kiek pas mus "tupu " vairuotoju yra (sory hebrike) bet ar ne geriau butu issiplauti baka ir po to viena karta jaigu nori ypilti koki prieda ?? jus galvojat kad ALEK`O sistemos valymo budas yra geras ?? .... nu gal siektiek nuosedas ir pravalo bet islieka netirpstantys brudai , tuo paciu atlaisvina visokius brudus kurios mes ysipylem ... beja o kur jie dingsta ? - eina i purkstukus - pasekmes slegio nelaikymas sistemoje ir purkstuku uzsikimsimas na o purkstukas manau zinot kiek kainuoja.
beja alek kai tu man praplovei sistema (kovo men. lygtais) jau teko pakeisti auksto slegio siurbly , tris purkstukus , ketvirtas dar biski gyvas .. nors pries metus juos tikrinausi buvo praktiskai kaip nauji :mad:
taigi tabar esu isistates papildoma fitra (smulkaus valymo) ir esu dej.s ant sistemos praplovimo ir niekam nesiulau.
Ne galima sakit,kada ne zinai.Kas gali atsitikt?Siurbli istirpint,kad ne dirbtum,metala isgriauzt...?
Gali but tik mehaniskas pazeidimas,susidevejimas.......,nieko amzino ne buna
Butum blogas tas budas,tai jau pries metus,zmogus butum parasies.
Jis ta tiema ir pradejo,ir kiek buvo HDI,niekas ne pakeite siurblio
To labiau ,Tavo zodziai;
.......tuo paciu atlaisvina visokius brudus kurios mes ysipylem ... beja o kur jie dingsta ? - eina i purkstukus - pasekmes slegio nelaikymas .......
Taigi- yra ten sliegio reguliiatorius (valymas ten ne prie ko),tau kiekvienas dizielistas pasakys (ne bent nori isdurnint Tavia),kad nuraut pinigeliu.....toks naujas reguliatorius kainoja apie 700lt,dar yra alkunes padietes daviklis., Ji uztenka pravalyt ir paciam........yra elektro problemos........
Bet jai piliei visokius brudus,kam kaltint mano Valyma? Be to ,valiau kovo menesi .Ir teisingai parasei,kad kuro baka ir reikia ziuret,jai pilamas brudas
Posted 2008 December 08 - 19:52
Amnezija o ne dyzelistai Bent turi supratimo kaip tas reguliatorius dirba?Ir kad gali purkstukas "sifoninti"slegi,ir nuo ko a!? ..Karoce,verciau nutyletum...[.......tuo paciu atlaisvina visokius brudus kurios mes ysipylem ... beja o kur jie dingsta ? - eina i purkstukus - pasekmes slegio nelaikymas .......
Taigi- yra ten sliegio reguliiatorius (valymas ten ne prie ko),tau kiekvienas dizielistas pasakys (ne bent nori isdurnint Tavia),kad nuraut pinigeliu.....toks naujas reguliatorius kainoja apie 700lt,dar yra alkunes padietes daviklis., Ji uztenka pravalyt ir paciam........yra elektro problemos........
Edited by Ramus, 2008 December 08 - 19:56.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users