Peršokti prie turinio

kuro sistemos valymas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 235

#101 Ramus

Ramus
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2008 lapkričio 10 - 19:43

Sveiki, nenorejau kurti naujos temos tai paklausiu cia.

radau kiaura kuro slangute platsmasine (griztancio kuro tokia gofruota kur islenda is tokio kaip landzeronas netoli kuro bako) ir betaisant pastebejau kad ji neina tiesiai i baka o dar "pavinguriuoja" po apsauga sudaro lyg gyvatuka ir tik tada eina i baka. Gal zinot kam tas "gyvatukas" gal kokia ausinimui? :blink: Gal jis nereikalingas, tada nupjauciau ir tiesiai sujungciau, nes netoli to "gyvatuko" ir itruke.

teisingai,tas gyvatukas ausina kura ;)
  • 0

Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas  ne remontas

#102 varnas

varnas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kupiskis
  • Automobilis:peugeot 607 2.2 hdi

Parašyta 2008 lapkričio 11 - 21:31

sveiki,as cia pirma karta.turiu 406td,96m.kazko pradejo kuro siurblys durniuoti..padare diagnostika,pravale purkstukus,pakeite 2 zvakes,taciau ant tusciu apsuku,vistiek jauciamas kaip ir bangavimas..gal ka patarsite?
  • 0

#103 alek

alek
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:pegeot

Parašyta 2008 lapkričio 17 - 20:31

Aplamai tas bangavimas turietum but nuo siurblio.Reikia ziuret koks siurblis ten pas Tavia. gali but toks variantas ,kad ne paduoda tam tikra sliegi Nuvaziok pas dizelistus,tegul pamatoja sliegi. Jai sliegis normalus,tai atvaziok pas Mania,sutvarkisim Jai buni Viln ,tai duosiu gero dizelisto NR

Šį pranešimą redagavo alek: 2008 lapkričio 17 - 20:33

• 0

#104 Svečias_vejas_*

Svečias_vejas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 18 - 12:10

nesamone tie tipo praplovimai
  • 0

#105 Ramus

Ramus
  • Senbuviai

Parašyta 2008 lapkričio 18 - 12:28

nesamone tie tipo praplovimai

Bendzininei praplovimas pades ir nepakenks,o dyzeliui,common railui sitie plovimai tai tas pats kas su "zubyla"taisymus daryti :D 150lt geriau priedams i kura isleisti :lol:
  • 0

#106 Dandy

Dandy
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:P3008, GT Line

Parašyta 2008 lapkričio 18 - 13:38

Bendzininei praplovimas pades ir nepakenks,o dyzeliui,common railui sitie plovimai tai tas pats kas su "zubyla"taisymus daryti  150lt geriau priedams i kura isleisti 

Gal ir tiesa sakai, nes mano aplinkoje siuo metu "sukasi" kuro sistemos valiklis MAXLIFE Diesel System Cleaner (Valvoline). Produkto kaina neatrodo didele, taciau biciuliai ji labai giria. Tiesa, bandyta ne common-rail'iniems dyzeliams, taciau variklio darbas po sio valiklio isikisimo "susvelneja" (tampa duslesnis), trumpesnis variklio reakcijos laikas. Zodziu, norintiems isbandyti cia
  • 0

#107 alek

alek
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 lapkričio 18 - 21:55

Sio atveju,ne buvo parasyta,kad reikia valyt,kodel smieizimas is kart? pasiuliau zmogui atvaziot ir sprest problema,viskas. Toliau-Ramus kaskaip ne gali nusiramint,jiesko kablumu.Isbande ta valyma.Praplove profilaktiskai Profilaktika,tai reiskie -kad ne butum problemu Privedu pavizdi,nu paimsim pavizdi is vaziokles; paprastas dalikas-ratlankis gavo smugi,lig viskas gerai,bet vibracija veikia guoliui ir vairo traukos antgaliui. Zmogus kuris ne supranta,vazineja ir toliau.Vibracija vel viksta.Ta vibracija kenkia padangai,antgaliui,salenblokams,guoliams.......... Ne spejai viska sutvarkit,tai vazioji tvarkit visa vazioklie,ir dar darai suvedima.galietum profilaktiskai ,sumokejus 5lt patikrint ,kaip atrodo tas ratlankis,patingejai,paskui sumokiesi 1000lt Toliau-Comon Rayl Pegeot kuro sistema-yra is sunkiausiu.(patikekit) Siurblije yra dar visokiu voztuvu........ten jau reikia ziuret su kompu,kaip dirba Jie. Nu o del valikliu-tai prasau,pilkit ,naudokit.Tiesiog turekit po ranka Mano tel Nr kas pas mania valiesi,tam paaiskinau del tu priedu,bet kai kurie ne isgirdo. P.S. Mano vyma,reikia daryt pries,tai kai kas nutinka,o ne po to,kai atsiranda daug bedu Ir dar,ateina salciai,ne laukit probliemu,pasiruoskit ziemai,pritariu:) paskui biegiosit per servisus,jieskosit bedu.ziemai tai aktualu dizeliui
  • 0

#108 Svečias_Akula_*

Svečias_Akula_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 19 - 15:49

Sveiki. Turiu klausima. Snd buvau servize ir liepe issiplaut kuro baka, nes pilnas visokio brudo. Pas mus 605 TDI, bakas plasmasinis. Kur tai galeciau padaryt Kaune? :unsure:
  • 0

#109 alek

alek
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 lapkričio 20 - 11:15

Busiu Kaune rytoi,kas nori isvalyt kuro sistema,skambinkit
  • 0

#110 Svečias_Liutas_*

Svečias_Liutas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 lapkričio 25 - 19:27

sveiki as naujas jusu lankytojas,nuskaiciau kad galima paciam praplaut dyzelio sistema ir bijau kad nepadaryciau tik blogiau o pas mane tai beda tokia kad salta suku gal 5-10 sekundziu,su siltu moturu nera jokiu problemu.Buvo atlikta ne karta variklio diagnostika ir nieko jie neranda.Su sia problema vazineju jau 9 men.nuo pirkimo,neturiu daugiau kantrybes as su ja,galvoju apie pardavima.Ka patartumet ?

Dainuska,

Pas mane ta pati PROBLEMIKE su kurimusi esant saltam varikliui.. Is antro abaroto uzkuriu.
Manau, kad Pakaitinimo zvakes [B][SIZE=7] ir kuro filtra reiktu pasikeist :blink:
  • 0

#111 alek

alek
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 lapkričio 26 - 11:58

Lapkr.27 (ketv)-busiu Kaune
  • 0

#112 alek

alek
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gruodžio 03 - 00:35

Nu Ramus ,matau ir cia ne ramus tu,kaskokia tai reklama stumdai,labai lengva ,kada takielis pramindziotas,siulit koki ........ pats valei pas mane sistema,labai pagirei,kur tas pagirimas,?istrinei? Buk ramus ir nusiramink.,ne buvai panasus i smeizika,kol valiau tau sistema,bet ziuriu labai aktivus pasidarei:)
  • 0

#113 kebabas

kebabas
  • Senbuviai
  • Vieta:klaipeda
  • Automobilis:peugeot 406hdi

Parašyta 2008 gruodžio 04 - 11:46

ir pasirodo kiek pas mus "tupu " vairuotoju yra (sory hebrike) bet ar ne geriau butu issiplauti baka ir po to viena karta jaigu nori ypilti koki prieda ?? jus galvojat kad ALEK`O sistemos valymo budas yra geras ?? <_< .... nu gal siektiek nuosedas ir pravalo bet islieka netirpstantys brudai , tuo paciu atlaisvina visokius brudus kurios mes ysipylem ... beja o kur jie dingsta ? - eina i purkstukus - pasekmes slegio nelaikymas sistemoje ir purkstuku uzsikimsimas na o purkstukas manau zinot kiek kainuoja. beja alek kai tu man praplovei sistema (kovo men. lygtais) jau teko pakeisti auksto slegio siurbly , tris purkstukus , ketvirtas dar biski gyvas .. nors pries metus juos tikrinausi buvo praktiskai kaip nauji :mad: taigi tabar esu isistates papildoma fitra (smulkaus valymo) ir esu dej.s ant sistemos praplovimo ir niekam nesiulau. :beer:

Šį pranešimą redagavo kebabas: 2008 gruodžio 04 - 11:51

• 0

#114 Ramus

Ramus
  • Senbuviai

Parašyta 2008 gruodžio 04 - 13:07

ir pasirodo kiek pas mus "tupu " vairuotoju yra (sory hebrike) bet ar ne geriau butu issiplauti baka ir po to viena karta jaigu nori ypilti koki prieda ?? jus galvojat kad ALEK`O sistemos valymo budas yra geras ?? <_< .... nu gal siektiek nuosedas ir pravalo bet islieka netirpstantys brudai , tuo paciu atlaisvina visokius brudus kurios mes ysipylem ... beja o kur jie dingsta ? - eina i purkstukus - pasekmes slegio nelaikymas sistemoje ir purkstuku uzsikimsimas na o purkstukas manau zinot kiek kainuoja.
beja alek kai tu man praplovei sistema (kovo men. lygtais) jau teko pakeisti auksto slegio siurbly , tris purkstukus , ketvirtas dar biski gyvas .. nors pries metus juos tikrinausi buvo praktiskai kaip nauji :mad:
taigi tabar esu isistates papildoma fitra (smulkaus valymo) ir esu dej.s ant sistemos praplovimo ir niekam nesiulau. :beer:

+100 :beer: :) Va purvai pas CR sistema ir praktiskai lieka purkstuke(labai mazos purskimo skylutes,adata uzsikirtineja(kalena motoras)) :lol: :lol:
  • 0

#115 Dooshele

Dooshele
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 gruodžio 05 - 10:06

o kokius priedus naudoti varikliam su common rail'u, ar jokio skirtumo? Turiu omeny dyzelius.
  • 0

#116 Ramus

Ramus
  • Senbuviai

Parašyta 2008 gruodžio 05 - 21:34

o kokius priedus naudoti varikliam su common rail'u, ar jokio skirtumo? Turiu omeny dyzelius.

Jei myli savo auto-dvitakciu varikliu tepalas i dyz.kura liux priemone(0.5lt/bako ;) Kuro sistema ilgiau tarnaus-patikrinta ;)
  • 0

#117 Dooshele

Dooshele
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 gruodžio 08 - 10:43

cia tipo tas tepalas kur naudoja benzopjuklams?
  • 0

#118 Ramus

Ramus
  • Senbuviai

Parašyta 2008 gruodžio 08 - 13:14

cia tipo tas tepalas kur naudoja benzopjuklams?

Taip,ir motoroleriams ;)

Šį pranešimą redagavo Ramus: 2008 gruodžio 08 - 13:16

• 0

#119 alek

alek
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2008 gruodžio 08 - 19:36

ir pasirodo kiek pas mus "tupu " vairuotoju yra (sory hebrike) bet ar ne geriau butu issiplauti baka ir po to viena karta jaigu nori ypilti koki prieda ?? jus galvojat kad ALEK`O sistemos valymo budas yra geras ?? <_< .... nu gal siektiek nuosedas ir pravalo bet islieka netirpstantys brudai , tuo paciu atlaisvina visokius brudus kurios mes ysipylem ... beja o kur jie dingsta ? - eina i purkstukus - pasekmes slegio nelaikymas sistemoje ir purkstuku uzsikimsimas na o purkstukas manau zinot kiek kainuoja.
beja alek kai tu man praplovei sistema (kovo men. lygtais) jau teko pakeisti auksto slegio siurbly , tris purkstukus , ketvirtas dar biski gyvas .. nors pries metus juos tikrinausi buvo praktiskai kaip nauji :mad:
taigi tabar esu isistates papildoma fitra (smulkaus valymo) ir esu dej.s ant sistemos praplovimo ir niekam nesiulau. :beer:

Mano valymas istikruju ne pridare bedu Tavo auksto sliegio siurbliui.
Ne galima sakit,kada ne zinai.Kas gali atsitikt?Siurbli istirpint,kad ne dirbtum,metala isgriauzt...?
Gali but tik mehaniskas pazeidimas,susidevejimas.......,nieko amzino ne buna
Butum blogas tas budas,tai jau pries metus,zmogus butum parasies.
Jis ta tiema ir pradejo,ir kiek buvo HDI,niekas ne pakeite siurblio
To labiau ,Tavo zodziai;
.......tuo paciu atlaisvina visokius brudus kurios mes ysipylem ... beja o kur jie dingsta ? - eina i purkstukus - pasekmes slegio nelaikymas .......
Taigi- yra ten sliegio reguliiatorius (valymas ten ne prie ko),tau kiekvienas dizielistas pasakys (ne bent nori isdurnint Tavia),kad nuraut pinigeliu.....toks naujas reguliatorius kainoja apie 700lt,dar yra alkunes padietes daviklis., Ji uztenka pravalyt ir paciam........yra elektro problemos........
Bet jai piliei visokius brudus,kam kaltint mano Valyma? Be to ,valiau kovo menesi .Ir teisingai parasei,kad kuro baka ir reikia ziuret,jai pilamas brudas
  • 0

#120 Ramus

Ramus
  • Senbuviai

Parašyta 2008 gruodžio 08 - 19:52

[.......tuo paciu atlaisvina visokius  brudus kurios mes ysipylem ... beja o kur jie dingsta ? - eina i purkstukus - pasekmes slegio nelaikymas .......
Taigi- yra ten sliegio reguliiatorius (valymas ten ne prie ko),tau kiekvienas dizielistas pasakys (ne bent nori isdurnint Tavia),kad nuraut pinigeliu.....toks naujas reguliatorius kainoja apie 700lt,dar yra alkunes padietes daviklis., Ji uztenka pravalyt ir paciam........yra elektro problemos........

:D Amnezija o ne dyzelistai :lol: Bent turi supratimo kaip tas reguliatorius dirba?Ir kad gali purkstukas "sifoninti"slegi,ir nuo ko a!? :D ..Karoce,verciau nutyletum... :D :D

Šį pranešimą redagavo Ramus: 2008 gruodžio 08 - 19:56

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0