Kaip jum šių metų kuro kainos?
Parašyta 2011 gegužės 06 - 08:31
Ir tai parase zmogus turintis dzipa su duju iranga. Cia lygiai tas pats kas zmogus apsikarstes auksinemis grandinemis ir apsirenges polo rubais eitu i labdaros valgykla pavalgyti. Tau turetu buti dekingi visi zmones, nes suteiki vitamino C doze stovintis duju uzpylimo kolonelejeAtsiranda pora dėmesio ištroškusių išsišokėlių ( vienas jų jau užsitarnavo etatinio statusą ir "nebepagydomas" matomai) ir visi puola kažką gint ir teisint ar įrodinėt... Neimkit į galvą kiekvienam kaime po savą durnių turi būt
Parašyta 2011 gegužės 06 - 11:56
A kas cia blogo kad dzipas su dujom? Cia blogai tai kad sutaupo pinigu ir taip savo seimai suteikia sotesni gyvenima? Nu tu tikras kompleksuotas naujasis lietuvis. Tavo ziniai gan nemazai prabangiu automobiliu turi duju irangas. Dirban statoil'e teko matyt Porsche Cayenne S, naujutelaicius BMW, Mercedes, Lexus, Jaguar pilantis dujas. Ir su tais automobiliais vazineja tikrai daugiau uz tave pasieke zmones. Ir nesigedina jie to, kad taupo. O tau mat labai juokinga kad kazkas taupo. Ir dar paaiskink kuo dujos skiriasi nuobenzino? Tai blogesnis kuras? Vat kainos skirtumas akivaizdus, o esant tvarkingai sistemai vaziuoja taip pat sekmingi kaip ir benzinu.Ir tai parase zmogus turintis dzipa su duju iranga. Cia lygiai tas pats kas zmogus apsikarstes auksinemis grandinemis ir apsirenges polo rubais eitu i labdaros valgykla pavalgyti. Tau turetu buti dekingi visi zmones, nes suteiki vitamino C doze stovintis duju uzpylimo koloneleje
Ir beja per zinias skalambija, kad didieji degaliniu tiklai ruosiasi mazint kuro kainas.
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2011 gegužės 06 - 12:31
Sitam paciam forume radau tokia foto... Jauciu ir tada raudojom, koks brangus kurasprašau
Parašyta 2011 gegužės 06 - 13:37
Jo? kaip tik vakar pyst ir 9 centais pakilo dujos...Aisku, gal ne visi tai laiko automobiliu kuru..Ir beja per zinias skalambija, kad didieji degaliniu tiklai ruosiasi mazint kuro kainas.
Parašyta 2011 gegužės 06 - 13:43
aik tu... stabili pas mus kaina...Jo? kaip tik vakar pyst ir 9 centais pakilo dujos...Aisku, gal ne visi tai laiko automobiliu kuru..
Ir beja per zinias skalambija, kad didieji degaliniu tiklai ruosiasi mazint kuro kainas.
Parašyta 2011 gegužės 06 - 14:02
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2011 gegužės 06 - 16:18
Man pakankamai dėkinga mano pinigine, šeima, ir ko gero, žalieji , na ir žinoma pats sau dėkingas - nervų prasme. Kita vertus jeigu kurui per mėnesį išleidžiu 1000lt -1500lt tai kodėl nesusimažint tos sumos 50-čia procentų ? o gal čia kalba žmogelis dirbantis "vadzybininku", kuriam kurą darbdavys pila ? Patikėk, daugiau juoką kelią vargani lietuviai važinėdami su 15 metų gofais, reno, pezo, bmw ir pan vazineja ant benzo(kai kurie dar tokio amžiaus mašinas leidžia sau vadint prestižinėm) nes juk dujos nelygis, po to dar išsitraukia kokį iphone ( arba protingesni kitas alternatyvas) ir važiuoja i savo nuomojamą 1 kambario butą - namo... tada atsisėda prie interneto ir iš ten dėsto kas pasaulyje yra gerai o kas blogai... ir kaip kas turi ale gyventIr tai parase zmogus turintis dzipa su duju iranga. Cia lygiai tas pats kas zmogus apsikarstes auksinemis grandinemis ir apsirenges polo rubais eitu i labdaros valgykla pavalgyti. Tau turetu buti dekingi visi zmones, nes suteiki vitamino C doze stovintis duju uzpylimo koloneleje
Parašyta 2011 gegužės 07 - 09:29
Parašyta 2011 gegužės 07 - 09:51
va cia tai is koto verciantis teiginys, dar tokio nesu girdejes...Nu, as jau geriau kontrabanda pilsiu, nei kad dujomis vazinesiu.
Parašyta 2011 gegužės 07 - 10:25
Parašyta 2011 gegužės 07 - 10:40
gal todėl, kad nevisi gali sau leist vežiot savo mažamečius vaikus visokiom taburetėm, o po to rauda kai koks girtas įkala... Beje, net šitam forume buvo tema kaip skundėsi tu kelio guzų vairuotojai kad jų niekas nemato Gal nevisi tokie trumparegiai kad pirktų dyzeli is lietuvaičio kuris 5meti neaiskios kokybes kura pyle, ir po to keitinet siurblius uz masinos kaina ( tik nepradekit rasyt pasaku is masinu pirkimo vokietijoj.. )Nu, as jau geriau kontrabanda pilsiu, nei kad dujomis vazinesiu. Apskritai, nu neturiu supratimo, kam pirktis visokius dzipus ir kita ir [po to detis duju iranga, jei galima nusiprkti mazesni automobiliuka, kuris vaziuos dyzeliu ir jo ,,rys" mazai... Nu, bet cia tik mano asmenine nuomone.
Kitas niuansas mano konkreciu atveju modelis neturejo mane tenkinancio dyz. variklio, plius benzininis taip tap konkreciu atveju daug patikimesnis
o siaip kuo gilesne provincija, tuo ir kompleksu ir isitikinimu kvailų daugiau
Šį pranešimą redagavo Mindaugaz: 2011 gegužės 07 - 10:42
Parašyta 2011 gegužės 07 - 15:36
Per kuria vieta rys kuro tiek pat, jei ten dujos,tai trigubai Uz dyzeli duju maziau negali suryti.Lauriukste, kuro rys tiek pat, bet komfortas nepalyginamas, ar tu vaziuosi su dzipu ar su mazuteliu pezo
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2011 gegužės 07 - 15:40
Lauriukste,tu ne vyras nesuprasi, zinok, vyrams kuo trumpesnis kotas tuo didesne masinagal todėl, kad nevisi gali sau leist vežiot savo mažamečius vaikus visokiom taburetėm, o po to rauda kai koks girtas įkala... Beje, net šitam forume buvo tema kaip skundėsi tu kelio guzų vairuotojai kad jų niekas nemato Gal nevisi tokie trumparegiai kad pirktų dyzeli is lietuvaičio kuris 5meti neaiskios kokybes kura pyle, ir po to keitinet siurblius uz masinos kaina ( tik nepradekit rasyt pasaku is masinu pirkimo vokietijoj.. )
Kitas niuansas mano konkreciu atveju modelis neturejo mane tenkinancio dyz. variklio, plius benzininis taip tap konkreciu atveju daug patikimesnis
o siaip kuo gilesne provincija, tuo ir kompleksu ir isitikinimu kvailų daugiau
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2011 gegužės 07 - 15:54
Ir taip raso zmogus turintis KIA su duju iranga. Nu tiesiog mirk is juoko, ne veltui sakoma, juokiasi puodas, kad katilas juodasMan pakankamai dėkinga mano pinigine, šeima, ir ko gero, žalieji , na ir žinoma pats sau dėkingas - nervų prasme. Kita vertus jeigu kurui per mėnesį išleidžiu 1000lt -1500lt tai kodėl nesusimažint tos sumos 50-čia procentų ? o gal čia kalba žmogelis dirbantis "vadzybininku", kuriam kurą darbdavys pila ? Patikėk, daugiau juoką kelią vargani lietuviai važinėdami su 15 metų gofais, reno, pezo, bmw ir pan vazineja ant benzo(kai kurie dar tokio amžiaus mašinas leidžia sau vadint prestižinėm) nes juk dujos nelygis, po to dar išsitraukia kokį iphone ( arba protingesni kitas alternatyvas) ir važiuoja i savo nuomojamą 1 kambario butą - namo... tada atsisėda prie interneto ir iš ten dėsto kas pasaulyje yra gerai o kas blogai... ir kaip kas turi ale gyvent
Parašyta 2011 gegužės 07 - 17:19
tai mirk arba skaityk tol kol profiliavimo suzalota galvele supras kas ten parasytaIr taip raso zmogus turintis KIA su duju iranga. Nu tiesiog mirk is juoko, ne veltui sakoma, juokiasi puodas, kad katilas juodas
Šį pranešimą redagavo Mindaugaz: 2011 gegužės 07 - 17:20
Parašyta 2011 gegužės 07 - 18:57
o kas tau nepatinka?ta KIA gal brangesne uz daugumos 3pezukus i kruva sudetus:)Ir taip raso zmogus turintis KIA su duju iranga. Nu tiesiog mirk is juoko, ne veltui sakoma, juokiasi puodas, kad katilas juodas
Parašyta 2011 gegužės 07 - 20:38
Sprendžiant iš deklaruojamo po nicku modelio (306), norėjai netiesiogiai pasigirti savo anatominėm proporcijom?...Lauriukste,tu ne vyras nesuprasi, zinok, vyrams kuo trumpesnis kotas tuo didesne masina
Parašyta 2011 gegužės 07 - 20:50
Mano atvejis viens prie vieno Ir buvau persižegnojęs kad su dujom tai jau tikrai nevažiuosiu Niekada nesakyk niekada...Kitas niuansas - mano konkreciu atveju modelis neturejo mane tenkinancio dyz. variklio, plius benzininis taip tap konkreciu atveju daug patikimesnis
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0