neissisuka zvake
Parašyta 2008 sausio 20 - 22:32
Parašyta 2008 sausio 21 - 00:39
Privaryk sriegin tepaliuko. Po to suk po 1/12 apsisukimo pirmyn-atgal lauk...Tai gi, tokia beda vakar uzklupo.Keiciau zvakes,3 issukau ir isukau atgal normaliai, o ketvirtos neiseina issukt.Truputi pasisuko,vos vos atsilaisvino ir vsio- ne krust.Uzverzti(isukti) , kiek buvo atsukta, iseina. Vel bandai isukti ir vel tas pats. Kame saknys, sriegis prasukats ar kas? net rakta sulauziau( kitaiska piguva) HELP...
Pasiruošk sriegiklį pravalymui (nepamenu matmens). Prasriegi - ir ,neįsukęs žvakės, prasuki matarą , kad išpūstų "stružkes"...
Jei rankos tokios pačios, kaip ir liežuvis - perki naują galvą...
Parašyta 2008 sausio 21 - 08:48
Parašyta 2008 sausio 21 - 18:01
aciu uz patarima, bet gal pameni, koks to sriegiklio numberis? o tavo paskutinio sakinio nesupratau...Privaryk sriegin tepaliuko. Po to suk po 1/12 apsisukimo pirmyn-atgal lauk...
Pasiruošk sriegiklį pravalymui (nepamenu matmens). Prasriegi - ir ,neįsukęs žvakės, prasuki matarą , kad išpūstų "stružkes"...
Jei rankos tokios pačios, kaip ir liežuvis - perki naują galvą...
Parašyta 2008 sausio 21 - 23:39
Parašyta 2008 sausio 31 - 17:27
jei gali,parasyk,ka konkreciai jie dare, nes man cia tiek visko pribure... Kiek laiko truko,gal ju numeriuka galetum imest?Jei ka Shiauliuose man prasukta zvake sutvarke ir sriegi padare viskas 80lt kainavo, auto servisas prieshais Bruklino PC, shalia Minderos t.y geltono zapuko
Dekui
Parašyta 2008 sausio 31 - 21:17
palikau mašiną ir iki to momento kai paskambino praėjo kiek daugiau nei valanda. Matai pas mane žvakė jau buvo išovusi, jiems tereikėjo tik atsiardyti kas reikia ir su speshl įrankiu padaryti sriegį bei susukti viską atgal. Jų valandinis įkainis 80lt. Telefono nr namie nerasiu, jei ryt parašytum man į [email protected] pažiūrėčiau darbe nes ten visa kartotekajei gali,parasyk,ka konkreciai jie dare, nes man cia tiek visko pribure... Kiek laiko truko,gal ju numeriuka galetum imest?
Dekui
Parašyta 2008 vasario 07 - 16:33
as girdejes kad kaiptik karstam varikliui negalima issukinet zvakiu nes tipo sriegi galima issukti visa, bet cia tik girdejes, susidurt netekoPatarciau zvakes ishsukinet esant karshtam varikliui, lengviau ishsisuka, galva buna ikaitus ir shiek tiek ishsipletus, ne taip spaudzia sriegi
Parašyta 2008 vasario 07 - 17:07
kazhkas pajuokavo, pabandyk ir pamatysi, aliuminis lydosi ne 90 laipsniu temperaturoj , teko ishsukinet, atsisuka tikrai lengviauas girdejes kad kaiptik karstam varikliui negalima issukinet zvakiu nes tipo sriegi galima issukti visa, bet cia tik girdejes, susidurt neteko
Šį pranešimą redagavo Alba: 2008 vasario 07 - 17:07
Parašyta 2008 vasario 07 - 17:16
Parašyta 2008 vasario 07 - 17:53
nu blyn nerwai nelaiko-skambyjau i ta servisa,tai jie atsisako toki darba daryt. Kadangi zvakes stovi vos pakrypusios i salono puse,tai jie neprieis ir to nepadarys...Gal dar kas Siauliuose toki dalyka daro?palikau mašiną ir iki to momento kai paskambino praėjo kiek daugiau nei valanda. Matai pas mane žvakė jau buvo išovusi, jiems tereikėjo tik atsiardyti kas reikia ir su speshl įrankiu padaryti sriegį bei susukti viską atgal. Jų valandinis įkainis 80lt. Telefono nr namie nerasiu, jei ryt parašytum man į [email protected] pažiūrėčiau darbe nes ten visa kartotekajei gali,parasyk,ka konkreciai jie dare, nes man cia tiek visko pribure... Kiek laiko truko,gal ju numeriuka galetum imest?
Dekui
Parašyta 2008 vasario 07 - 18:42
Parašyta 2008 vasario 07 - 22:10
Aciu uz info bei numberi.Bandysiu ryt skambint, gal bent paguosdar turiu vieną nr bet Kuršėnuose, man rods tiktų tau vis arčiau
868795171 Viktoras vadas servizo, o tokius darbus daro jo tėvukas ar uošvis tikrai nepamenu. Susisiek su juo jis ką nors tau papasakos.Tas diedukas gerai daro, bendradarbiui AUDY sutvarkė liuks, bet vargšė tik dvi dienas važiavo , po to jai šikną nutraukė iki galinių sėdynių :mad:
Parašyta 2008 vasario 08 - 16:38
Tai va, skambyjau siandien tuo numeriu.pasake,kad neapsiims dabar,nes labai daug darbo.Paklausiau,o mazdaug kada but galima,tai mane grazioj formoj pasiunte nx...:geriau tu kitur ieskok kas tai padarytu. Nu,gal dar kas turi kokiu ideju ar pasiulymu?dar turiu vieną nr bet Kuršėnuose, man rods tiktų tau vis arčiau
868795171 Viktoras vadas servizo, o tokius darbus daro jo tėvukas ar uošvis tikrai nepamenu. Susisiek su juo jis ką nors tau papasakos.Tas diedukas gerai daro, bendradarbiui AUDY sutvarkė liuks, bet vargšė tik dvi dienas važiavo , po to jai šikną nutraukė iki galinių sėdynių :mad:
Parašyta 2008 vasario 08 - 19:57
Parašyta 2008 vasario 08 - 20:11
Parašyta 2008 vasario 09 - 00:23
Parašyta 2008 vasario 09 - 00:43
Parašyta 2008 vasario 09 - 00:56
reiks kokia laisvesne diena pasiimt zvake ir prasinest pro krautuves ieskan norm. rakto, nes ankstesnysis luzo bandant ta zvake issukt.Suvirinau,bet reikia vis tiek norm. ieskot. O kaip tas meistras Garazu gatveje,jis daro tokius dalykus?na jei uosvis metuose turetu suprasti kaip reikia ja iskrushti lauk, reik tik gero rakto ir alkunes jegos momentui, turi eit niekur ji nedings.Apie sregikli kol kas nesuk galvos, cia jo prireiks jei suvarysi sriegi.Sekmes
Šį pranešimą redagavo shakilas: 2008 vasario 09 - 00:57
Parašyta 2008 vasario 09 - 01:31
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0