Pakaitinimo žvakės ir relės
ARMONDS
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:ICELAND
-
Automobilis:Peugeot 5008 1.5 BlueHDI EAT8 2022
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 18:44
sveiki pezo turetojai, gal kas esate susidure su toki dalyku kaip zvakiu nekaitinimas.
Man cia tokia nemaloni problema iskilo. Nukrito temperatura ziema ir kai ijungi degima zvakiu lempute uzgesta po kokiu 2-3 sekundziu, ir kai pradedi kurt tai toks jausmai kad visiskai zvakes nepasile. pas elektrikus nuvariau patikrino zvakes rele viskas ok. sake reikia pasikeist temperaturos davikli. pasikeiciau ta davikli ir vistiek tas pats. kai is daviklio istrauki fiskute tai tada zvakes kaitina normaliai, o kai ikisi ja atgal vel tas pats 2-3 s. elektrikai sake kad tas daviklis neperduoda kompui kad temperatura minusine, bet kai pakeiciau ta davikli vistiek tas pats.
gal kas zinot koks gedimas gali but?
o koki temparaturos davikli pasikeitei ,ar ta zalia
Šį pranešimą redagavo ARMONDS: 2009 gruodžio 22 - 18:45
kebabas
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:klaipeda
-
Automobilis:peugeot 406hdi
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 19:01
restauravimas bent ju klaipedoje 300 lituko - vieno purkstuko:)
Šį pranešimą redagavo kebabas: 2009 gruodžio 22 - 19:01
Marius307hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Automobilis:peugeot, 307 hdi
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 19:30
taip ta zalia cia tipo toks priklauso pagal kataloga parinko.
Laimisxx
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Vilnius
-
Automobilis:Peugeot 406 2,0 HDI 66kw 1999
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 20:24
sveiki pezo turetojai, gal kas esate susidure su toki dalyku kaip zvakiu nekaitinimas.
Man cia tokia nemaloni problema iskilo. Nukrito temperatura ziema ir kai ijungi degima zvakiu lempute uzgesta po kokiu 2-3 sekundziu, ir kai pradedi kurt tai toks jausmai kad visiskai zvakes nepasile. pas elektrikus nuvariau patikrino zvakes rele viskas ok. sake reikia pasikeist temperaturos davikli. pasikeiciau ta davikli ir vistiek tas pats. kai is daviklio istrauki fiskute tai tada zvakes kaitina normaliai, o kai ikisi ja atgal vel tas pats 2-3 s. elektrikai sake kad tas daviklis neperduoda kompui kad temperatura minusine, bet kai pakeiciau ta davikli vistiek tas pats.
Zemynos 18 pasilaičiai. 100 procentu išpres tavo beda ir tilpsi 100 lt.
Marius307hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 20:29
O tai gal koki numeri turi kad pasiskambinti del isankstines registracijos nes as pats siaip is kedainiu tai zinai nelaibai butu smagu butu nuvaziavus isgirsti kad negali priimti nes neturi vietos ta diena. Is anksto esu labai dekingas
ARMONDS
-
-
Senbuviai
-
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 20:43
O tai gal koki numeri turi kad pasiskambinti del isankstines registracijos nes as pats siaip is kedainiu tai zinai nelaibai butu smagu butu nuvaziavus isgirsti kad negali priimti nes neturi vietos ta diena. Is anksto esu labai dekingas
kai sutvarkys butinai parasyk kaip sekesi
mindasas
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Vieta:Kaunas
-
Automobilis:Audi A8 2006m. 171kW:)
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 20:45
Tu is Kedainiu.Tai varyk i Paobele,geras meistras yra.Arba Shell
Žemės ūkio technika- www.agrosistemos.lt
Marius307hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 20:48
poryt vel varau pas elektrikus.sake kad jiems reikia saltos masinos tai ir reiks kad nutrauktu kas nors. nes pasak ju ant karsto motoro nieko negali pamatyt kompe.
butinai pranesiu rezultatus
Marius307hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 20:51
Tu is Kedainiu.Tai varyk i Paobele,geras meistras yra.Arba Shell
tai pas rusla as buvau, pirma karta nepadejo sake atvaryt dar karta.
o kas ten per meistras paobelej?
mindasas
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Vieta:Kaunas
-
Automobilis:Audi A8 2006m. 171kW:)
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 20:59
Kur Regitra buvusi,rasi tikrai
Žemės ūkio technika- www.agrosistemos.lt
Marius307hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 22 - 21:09
Kur Regitra buvusi,rasi tikrai
o tai sakai ten geriau daro nei rusla? o brangiai ima uz diagostika?
kebabas
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:klaipeda
-
Automobilis:peugeot 406hdi
Parašyta 2009 gruodžio 23 - 12:29
kiek pamenu po lempuciu uzgesimo zvakes dar apie 20 - 30sek. sildo
Marius307hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 23 - 13:18
kiek pamenu po lempuciu uzgesimo zvakes dar apie 20 - 30sek. sildo
ta as tai zinau kad dar zvakes sildo po lemputes uzgesimo tai pas mane tokia ir problema kad lempute uzgesta po 2 sekundziu ir zvakes nekaitia. ir nesigirdi kad sudirbtu rele nes kai zvakes pakaista iki reikiamo lygio pasigirsta reles spraklelejimas reiskiantis jog zvakes uzkaito. o toks dalykas pas mane nevyksta. nors ir rele gera. kai istrauki fiskute is daviklio tada rele ir zvakes dirba. tik tada kompas grybauja ir pranesa kad auto temperatura 110 ir reikia nedelsiant uzgesinti masina nors katik buvo pakurta. va kokia pas mane problema.
ARMONDS
-
-
Senbuviai
-
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 23 - 16:50
ta as tai zinau kad dar zvakes sildo po lemputes uzgesimo tai pas mane tokia ir problema kad lempute uzgesta po 2 sekundziu ir zvakes nekaitia. ir nesigirdi kad sudirbtu rele nes kai zvakes pakaista iki reikiamo lygio pasigirsta reles spraklelejimas reiskiantis jog zvakes uzkaito. o toks dalykas pas mane nevyksta. nors ir rele gera. kai istrauki fiskute is daviklio tada rele ir zvakes dirba. tik tada kompas grybauja ir pranesa kad auto temperatura 110 ir reikia nedelsiant uzgesinti masina nors katik buvo pakurta. va kokia pas mane problema.
tai gal tas daviklis brokuotas,as pries metus ta davikli keiciau,ir viskas normaliai,tos zvakes pas HDI labai greitai kaitina,man prie -10 yrgi kokias 3,,4 sekundes padega ta spirale i fsio,nespeju ne pamatyti kaip reikiant,tai vesdamas nieko nelaukiu,suku rakteli kaip benzininei,ir uzsiveda is kart,o jai palaukiu tai truputi ilgiau reik pasukti starteri,mano pugas prabeges 318000 km,dideliu bedu kaip ir neturejau ,tai ir nesuku galvos del to kad zvakes trumpai veikia,na jai jau blogai vestusi ,tai aisku tada jau reiktu ziureti ;)
Šį pranešimą redagavo ARMONDS: 2009 gruodžio 23 - 16:52
a_rturas
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:vilnius-mazeikiai
-
Automobilis:peugeot307 1.4 HDI
Parašyta 2009 gruodžio 23 - 20:17
O masina tau nera persijungusi i avarini rezima?
Man kai nekaitino tai taip buvo ir bedos nedaug buvo tik kol meistra radau kuris sugebejo padet-siaip shpakenas is Panevezio padejo.
Man buvo pliusainis laidas einantis link zvakiu prie kuro filtro jis turi tarpine jungti tai toi vietoi nekontaktavo ir zvakes visiskai nekaito
Marius307hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 24 - 09:44
O masina tau nera persijungusi i avarini rezima?
Man kai nekaitino tai taip buvo ir bedos nedaug buvo tik kol meistra radau kuris sugebejo padet-siaip shpakenas is Panevezio padejo.
Man buvo pliusainis laidas einantis link zvakiu prie kuro filtro jis turi tarpine jungti tai toi vietoi nekontaktavo ir zvakes visiskai nekaito
o kelintam pezui pas tave buvo ta problema?
Marius307hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 24 - 09:46
tai gal tas daviklis brokuotas,as pries metus ta davikli keiciau,ir viskas normaliai,tos zvakes pas HDI labai greitai kaitina,man prie -10 yrgi kokias 3,,4 sekundes padega ta spirale i fsio,nespeju ne pamatyti kaip reikiant,tai vesdamas nieko nelaukiu,suku rakteli kaip benzininei,ir uzsiveda is kart,o jai palaukiu tai truputi ilgiau reik pasukti starteri,mano pugas prabeges 318000 km,dideliu bedu kaip ir neturejau ,tai ir nesuku galvos del to kad zvakes trumpai veikia,na jai jau blogai vestusi ,tai aisku tada jau reiktu ziureti ;)
siandien pabandziau taip daryt kaip tu parasei kad net nekaitinus kurti tai is pirmo abaroto uzsikure, gal tai tik sutapimas. pas meistra siandien nuvariau tai sake kad nieko negali padet kol variklis nera visiskai atsales kaip ledas. tai kazkaip nelabai paliko dideli ispudi meistras toks.
Marius307hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 24 - 10:50
dar vienas klausimas iskilo, gal kas zinot kaip patikrinti ta kaitinimo zvakiu rele?
ARMONDS
-
-
Senbuviai
-
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 24 - 14:21
siandien pabandziau taip daryt kaip tu parasei kad net nekaitinus kurti tai is pirmo abaroto uzsikure, gal tai tik sutapimas. pas meistra siandien nuvariau tai sake kad nieko negali padet kol variklis nera visiskai atsales kaip ledas. tai kazkaip nelabai paliko dideli ispudi meistras toks.
jai paviks issiaiskinti kame saknis,parasyk kas ir kaip,as taip pat itarciau reles darba,bet sakau kol eina nesuku galvos,jai prie -10 uzsiveda iskart ,tai as manau kad ,vis tik zvakes speja ikaisti,tik labai jau greitai,jau baigiu uzmirsti kad cia dizelis ,kad reikia pakaitinti tas zvakes,kad tik kolonelei prisiminciau ,kad ne benzino piltis ,o saliaros
Marius307hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
-
Parašyta 2009 gruodžio 24 - 14:31
butinai pranesiu kai issiaiskinsiu ka nors, tik kad va niekas neapsviecia kaip ta rele paciam patikrinti ar ji veikia ar ne.