Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Pakaitinimo žvakės ir relės

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 810

#321 a_rturas

a_rturas
  • Senbuviai
  • Vieta:vilnius-mazeikiai
  • Automobilis:peugeot307 1.4 HDI

Parašyta 2009 gruodžio 24 - 14:36

sveiki pezo turetojai, gal kas esate susidure su toki dalyku kaip zvakiu nekaitinimas.
Man cia tokia nemaloni problema iskilo. Nukrito temperatura ziema ir kai ijungi degima zvakiu lempute uzgesta po kokiu 2-3  sekundziu, ir kai pradedi kurt tai toks jausmai kad visiskai zvakes nepasile. pas elektrikus nuvariau patikrino zvakes rele viskas ok. sake reikia pasikeist temperaturos davikli. pasikeiciau ta davikli ir vistiek tas pats. kai is daviklio istrauki fiskute tai tada zvakes kaitina normaliai, o kai ikisi ja atgal vel tas pats 2-3 s. elektrikai sake kad tas daviklis neperduoda kompui kad temperatura minusine, bet kai pakeiciau ta davikli vistiek tas pats.
gal kas zinot koks gedimas gali but?

O masina tau nera persijungusi i avarini rezima?
Man kai nekaitino tai taip buvo ir bedos nedaug buvo tik kol meistra radau kuris sugebejo padet-siaip shpakenas is Panevezio padejo.
Man buvo pliusainis laidas einantis link zvakiu prie kuro filtro jis turi tarpine jungti tai toi vietoi nekontaktavo ir zvakes visiskai nekaito

o kelintam pezui pas tave buvo ta problema?

307 1.4HDI
  • 0

#322 Marius307hdi

Marius307hdi
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot, 307 hdi

Parašyta 2009 gruodžio 24 - 14:58

sveiki pezo turetojai, gal kas esate susidure su toki dalyku kaip zvakiu nekaitinimas.
Man cia tokia nemaloni problema iskilo. Nukrito temperatura ziema ir kai ijungi degima zvakiu lempute uzgesta po kokiu 2-3  sekundziu, ir kai pradedi kurt tai toks jausmai kad visiskai zvakes nepasile. pas elektrikus nuvariau patikrino zvakes rele viskas ok. sake reikia pasikeist temperaturos davikli. pasikeiciau ta davikli ir vistiek tas pats. kai is daviklio istrauki fiskute tai tada zvakes kaitina normaliai, o kai ikisi ja atgal vel tas pats 2-3 s. elektrikai sake kad tas daviklis neperduoda kompui kad temperatura minusine, bet kai pakeiciau ta davikli vistiek tas pats.
gal kas zinot koks gedimas gali but?

O masina tau nera persijungusi i avarini rezima?
Man kai nekaitino tai taip buvo ir bedos nedaug buvo tik kol meistra radau kuris sugebejo padet-siaip shpakenas is Panevezio padejo.
Man buvo pliusainis laidas einantis link zvakiu prie kuro filtro jis turi tarpine jungti tai toi vietoi nekontaktavo ir zvakes visiskai nekaito

o kelintam pezui pas tave buvo ta problema?

307 1.4HDI

pas mane ten labai tupai gaunasi jei as nuimu fiskute nuo temperaturos daviklio tai tada zvakes kaista o jei uzdedu tai zvakes kaista 2 s tai jei gerai suprantu jei butu kaltas tas laidas man bet kokiu atveju nekaistu zvakes ane.
  • 0

#323 Senas

Senas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 807

Parašyta 2009 gruodžio 24 - 15:04

kai nuimi fyske, kompas negauna signalo ir pagal algoritma "mato" apie -20 - 30 celsijaus
  • 0

Ne viskas taip baisu, kaip mes čia rašome...
Automobilio mechanizmų ir sistemų diagnostika ir remontas
tel.: 8-612-63215

#324 Marius307hdi

Marius307hdi
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 gruodžio 24 - 15:12

kai nuimi fyske, kompas negauna signalo ir pagal algoritma "mato" apie -20 - 30 celsijaus

bet tada pasakyk ar tai normalu tokia elgsena 2l HDI as manau kad kaip bebutu vistiek turi kaitinti zvakes ar ne? :unsure:
  • 0

#325 a_rturas

a_rturas
  • Senbuviai
  • Vieta:vilnius-mazeikiai
  • Automobilis:peugeot307 1.4 HDI

Parašyta 2009 gruodžio 24 - 15:48

bet tada pasakyk ar tai normalu tokia elgsena 2l HDI as manau kad kaip bebutu vistiek turi kaitinti zvakes ar ne? :unsure:

Siaip kai silta iki -10C man tos zvakes tesil tas kelias sekundes,o kai -18 tai ilgiau
  • 0

#326 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai
  • Vieta:ICELAND
  • Automobilis:Peugeot 5008 1.5 BlueHDI EAT8 2022

Parašyta 2009 gruodžio 24 - 16:07

Siaip kai silta iki -10C man tos zvakes tesil tas kelias sekundes,o kai -18 tai ilgiau

kazkaip ir man atrodo,kad taip yra,tiesiog gal taip ir turi buti,nezinau,man kuo saltesnis oras tuo geriau vedasi,o kai -10,tai nekaitinant ,ta prasme nelaukiant kol tas pakaitinimas uzges vedasi kaip prie pliusines temperaturos,o del zvakiu kaitimo nespeju dorai pamatyti,kaip parodo ta spirale,neissivaizduoju ar cia normalu ,idomu kaip pas kitus HDI turetojus,gal visiem taip pat
:pug:
  • 0

#327 justis

justis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:siauliai
  • Automobilis:peugeot 406 hdi

Parašyta 2009 gruodžio 24 - 18:09

kazkaip ir man atrodo,kad taip yra,tiesiog gal taip ir turi buti,nezinau,man kuo saltesnis oras tuo geriau vedasi,o kai -10,tai nekaitinant ,ta prasme nelaukiant kol tas pakaitinimas uzges vedasi kaip prie pliusines temperaturos,o del zvakiu kaitimo nespeju dorai pamatyti,kaip parodo ta spirale,neissivaizduoju ar cia normalu ,idomu kaip pas kitus HDI turetojus,gal visiem taip pat

tas pat ir pas mane iki -10 kaip benzinas :D ir zvzkes 2s tik tedega,o jau prie -19 dega apie 5-7s ir pasukt ilgiau reikia,manau temos autorius pries tai turejo ww,ar audi,kur pakaitinimo zvakems uzsidegus galima spet ir parukyt :D ce hdi :beer:
  • 0

#328 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gruodžio 24 - 18:40

tas pat ir pas mane iki -10 kaip benzinas :D ir zvzkes 2s tik tedega,o jau prie -19 dega apie 5-7s ir pasukt ilgiau reikia,manau temos autorius pries tai turejo ww,ar audi,kur pakaitinimo zvakems uzsidegus galima spet ir parukyt :D ce hdi :beer:

tai turbut ir nerasim slieku ,viskas cia ok,tiesiog linksmu svenciu,geru nuotaiku :beer: :beer: :D :pug:
  • 0

#329 kebabas

kebabas
  • Senbuviai
  • Vieta:klaipeda
  • Automobilis:peugeot 406hdi

Parašyta 2009 gruodžio 25 - 12:10

-3 net neuzsidege pugs 406 hdi
  • 0

#330 egariukas1

egariukas1
  • Senbuviai
  • Automobilis:peugeot605 sr dt

Parašyta 2009 gruodžio 25 - 21:05

nera jokiu saibu,tik 1,2 cilindro smagu keist.o laimisxx gali ne tik zvakes buti problema.Dar gali buti variklio kompresija prasta :o Cia jau blogiau :unsure:
  • 0

#331 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2009 gruodžio 26 - 17:10

nera jokiu saibu,tik 1,2 cilindro smagu keist.o laimisxx gali ne tik zvakes buti problema.Dar gali buti variklio kompresija prasta :o Cia jau blogiau :unsure:

ant antro is desines arba trecio is kaires cilindro zvake reikejo keisti, bet butu daug blogiau jei pirma ar paskutine butu gatava :doh: Na jei masina neuzsiveda sansu ner prie silto variklio keist zvakes ;)
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#332 Marius307hdi

Marius307hdi
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 gruodžio 27 - 13:48

sveikinu visus liutu tramdytojus su praejusiom ir ateinanciom sventem. Linkiu, kad liutai niekad nepavestu.
  • 0

#333 Marius307hdi

Marius307hdi
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 gruodžio 27 - 13:50

O del zvakiu tai dar varau po naujuju pas labai gera speca sake kad jis pasakys viska kas ir kaip turi but tai pranesiu visiems apie tas zvakiu isvadas. o dabar sveskim :beer: :beer: :beer:
  • 0

#334 Svečias_Tureckij_*

Svečias_Tureckij_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 gruodžio 29 - 11:49

Chebra, keiciant zvake kokiu spec saugumo reikalavimu pries nereik imtis, kad nenulauzt ir pan :ph34r:

Po apacios zvakes ikisk koki sena maika, kad niekas nekristu i apacia. Tik tai paskui nepamirsk istraukt ;)
  • 0

#335 Svečias_Vyturys02_*

Svečias_Vyturys02_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 gruodžio 29 - 19:48

zodziu, matau apie zvakes placiai prasnekote. na, jauciu pareiga ir savo patirtimi pasidalinti apie 605 2.1 dt. :) keiciant dvi zvakes, kurios yra po siubliu, darbas vyks daug sparciau jei naudosit rakta ir rusisko arsenalo. jis toks (lb supaprastintai) per viduri pailginto X'o formos, o vienam vartosi 13 ir 14 mm galvute, kitam: 12 ir 10mm. manyciau toks raktas turetu but pas kiekviena kuris turejo garaza rusu laikais :) kaip kolega ir minejo dar prireiks magneto ir ilgo (geriausiai metalinis medicininis) pinceto. sekmes darbuose, nes salciai jau parode pirmuosius pokstus dyzelistams :)
  • 0

#336 Svečias_jarioma_*

Svečias_jarioma_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 sausio 04 - 10:05

Sveiki, vazineju su 97 m. gamybos P605 2,5 TD. Vakar vakare isigijau beda. Visa diena vazinejau po miesta, tada pastaciau masina dviems valandoms ir atejes nebegalejau uzkurti. variklis dar buvo siltas, starteris suko gerai, kuro buvo pilnas bakas, manau, kad kuras nusesti negalejo. Kuriau varikli kelis kartus, bet tas net nebande griebti, gal tik kiek tai jautesi sudegusio misinio aitrus kvapas. Atvaziavo kolega, patrauke gal 10 metru ir uzsikure. Pavazinejau po miesta, kaip ir viskas tvarkoje buvo. siandien ryte ateinu - vel tas pats. Dar netikrinau, ar zvakes geros ir ar ateina srove iki ju, taciau turiu itarima, kad srove vis tik neateina iki zvakiu. Manau, kad zvakes turi buti geros, kadangi ryte masina uzkuriau be jokiu problemu ir variklis net nebande purtytis, vadinasi visos zvakes arba bent jau trys turetu buti geros (neturetu visos zvakes taip imti ir staiga sudegti). Turiu itarima, kad "paraejo" rele, kuri paduoda srove i zvakes. klausimas - ar kas nors galetu pasakyti, kur ta rele stovi ir kaip ja butu galima patikrinti, ar ji veikia? Aciu.
  • 0

#337 Svečias_jarioma_*

Svečias_jarioma_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 sausio 04 - 15:28

na, tai gal kas nors prasitars, kur yra ta rele? nes man salta pesciomis vaikscioti :)))
  • 0

#338 mindasas

mindasas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Audi A8 2006m. 171kW:)

Parašyta 2010 sausio 04 - 15:29

O manualas skirtas tam
  • 0
Žemės ūkio technika- www.agrosistemos.lt

#339 Svečias_jarioma_*

Svečias_jarioma_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 sausio 04 - 15:43

O tai kam sis forumas yra skirtas? siaip pablevyzgot?
  • 0

#340 ARMONDS

ARMONDS
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 04 - 18:00

O del zvakiu tai dar varau po naujuju pas labai gera speca sake kad jis pasakys viska kas ir kaip turi but tai pranesiu visiems apie tas zvakiu isvadas. o dabar sveskim :beer: :beer: :beer:

na ar issiaiskinai pas tuos specus,kaip te su tom zvakem,gal koki stebukla rado :unsure:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0