Pakaitinimo žvakės ir relės
Parašyta 2012 sausio 22 - 20:30
Parašyta 2012 sausio 22 - 23:02
pagal koda pas mane shitos po 27 LT. 1 vnt.Na zinoma jai jos istikruju vertos tu pinigu, tai kodel gi ne O lietuvoje Bosch'ai tokie? http://www.ebay.co.u...4#ht_3682wt_952 nes kaip supratau cia nauja technologija, greito uzkaitimo ir sujomis kuri kaip benza nelaukdamas kol jos ikais
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2012 sausio 22 - 23:14
Ar tikrai? http://rb-aa.bosch.c...T&publication=1 http://rb-aa.bosch.c...T&publication=1 Na parduotuvese ziurejau pagal siuos kriterijus tai nieko panasaus niekur nemaciau, bet kodai identiskipagal koda pas mane shitos po 27 LT. 1 vnt.
Parašyta 2012 sausio 22 - 23:28
tai jeigu kodai identishki, kaip ash tau kitas parduosiu? jei bosh koda sta spat stai tos pacios, pakuote gal ir skiriasi bo aps mane ne ebay o importuojamos ish vokieciuAr tikrai? http://rb-aa.bosch.c...T&publication=1 http://rb-aa.bosch.c...T&publication=1 Na parduotuvese ziurejau pagal siuos kriterijus tai nieko panasaus niekur nemaciau, bet kodai identiski
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2012 sausio 23 - 00:38
Turiu omenyje, kad technologija atsinaujinusi kaip teigia Bosch o kodai like tie patys o ant zvakiu uzrasyta made in germany ar kaip teko man ciupinet made in france ?tai jeigu kodai identishki, kaip ash tau kitas parduosiu? jei bosh koda sta spat stai tos pacios, pakuote gal ir skiriasi bo aps mane ne ebay o importuojamos ish vokieciu
Parašyta 2012 sausio 23 - 01:43
JEi ant visu ir beru ir ngk ir kitu x...u uzhrashyta kad glow plug o ant shitu parashytaTuriu omenyje, kad technologija atsinaujinusi kaip teigia Bosch o kodai like tie patys o ant zvakiu uzrasyta made in germany ar kaip teko man ciupinet made in france ?
Glow plug duraterm super druper geros zvakes. gera kaina ir t.t.
ash nzn ka, ar koki, ten rankoje turejai ir panashiai, bet ce yra geros zvakes ir kas pirke nera skundesi ar atleke po menesio ir panashiai jas pakeisti. Atlekdavo tik dar kompelkto bo ir tevui ir uosvenei prisireike.
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2012 sausio 23 - 01:57
Na as nieko nesakau, kad ten ten pas tave prastos ar ka , o tiesiog ieskau budu kaip atskiti orginalias nuo garaziniu, bei sudomino mane ta nauja bosch technologija ir noretusi ja isbandyti ir patikrinti ta teigini, kad atomobilis vedasi lyg benzininis nes su tomis naujomis zvakemis nebereikia laukti kol jos uzkais nes jos ikaista akimirksniu, pasak grafiko per 3s jos jau svyti... beto man iki Kauno toloka tik del zvakiu, bei noriu issiaiskinti kas konkreciai rasoma ant tavo zvakiu, nes kadangi del tavuju nera nusiskundimu, tai bandyciau pasieskoti identisku ir Utenoje nes nesinori nusipirkti kazkokio sudarankiu s...JEi ant visu ir beru ir ngk ir kitu x...u uzhrashyta kad glow plug o ant shitu parashyta
ash nzn ka, ar koki, ten rankoje turejai ir panashiai, bet ce yra geros zvakes ir kas pirke nera skundesi ar atleke po menesio ir panashiai jas pakeisti. Atlekdavo tik dar kompelkto bo ir tevui ir uosvenei prisireike.
Parašyta 2012 sausio 23 - 08:43
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2012 sausio 23 - 10:06
nu tai pagal ta koda ir paprashyk utenje bet kurioje pardeje automobiliu prekiu.Na as nieko nesakau, kad ten ten pas tave prastos ar ka , o tiesiog ieskau budu kaip atskiti orginalias nuo garaziniu, bei sudomino mane ta nauja bosch technologija ir noretusi ja isbandyti ir patikrinti ta teigini, kad atomobilis vedasi lyg benzininis nes su tomis naujomis zvakemis nebereikia laukti kol jos uzkais nes jos ikaista akimirksniu, pasak grafiko per 3s jos jau svyti... beto man iki Kauno toloka tik del zvakiu, bei noriu issiaiskinti kas konkreciai rasoma ant tavo zvakiu, nes kadangi del tavuju nera nusiskundimu, tai bandyciau pasieskoti identisku ir Utenoje nes nesinori nusipirkti kazkokio sudarankiu s...JEi ant visu ir beru ir ngk ir kitu x...u uzhrashyta kad glow plug o ant shitu parashyta
matai jei kodas tas pats tai as BOCH ir turi buti tas pats, negali skirtis. nebent butu ne boch o koks bokc ar poch ir panashiai ;)
matai dar del to greito kaitinimo, pas tave ir rele jugi skiriasi, kaitinimo, jei skirta kaitinti 7 ar 10 sekundzhiu o pa stave zvakes uzhkais per 3-4 sekundes tai zvake bus kaitinama 4 papildomas sekundes veltui nemazhes jos tarnavimo resursas? ;)
nu nzn bet jei koda ish to snuorodos pasiemi ta ilgaji 10 skaiciu tai ir kalusk pagal ta koda utenoje, manau turetu tureti, jei netures, rashyk man atsiusiu per siuntas, bus papildomai 5-7 lt, ir turesi geras zvakes ;)
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2012 sausio 23 - 10:20
kodai tie patys, 2.5 td ir 1.9 td 66 kw.kokonai paziurek, ar pezo 605 2,5 td bosh pakaitinimo zvakes vienodos kaip ir 1,9td? nes is tos nuorodos kur idejo linas162 ebejuje 1,9 ir 2,5 td zvakiu kodai vienodi
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2012 sausio 23 - 10:37
tai vadinasi mano ankstesni spejimai, kad 1,9 ir 2,5 zvakes yra vienodoskodai tie patys, 2.5 td ir 1.9 td 66 kw.
Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..
Parašyta 2012 sausio 23 - 12:08
ir zvakes ir reles vienodos ;)tai vadinasi mano ankstesni spejimai, kad 1,9 ir 2,5 zvakes yra vienodos
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2012 sausio 26 - 15:25
#674 Svečias_Apache_*
Parašyta 2012 sausio 27 - 15:05
Šį pranešimą redagavo Apache: 2012 sausio 27 - 15:06
Parašyta 2012 sausio 27 - 16:54
patikrink ar ateina srove iki zvakiu ir viskasSveiki,
Atsiprašau jei kuriu naują temą, bet nesugebėjau kažko rasti. Situacija tokia, kad šiandien nesugebėjau užkurti savo auto. Vakar viskas buvo čiki. Žvakės šiaip keistos prieš metus. Įtariu, kad bėda su elektra - mirė pakaitinimo žvakių rėlė arba koks saugiklis. Rėlę suradau kur gyvena. Bet nesinori kol kas jos išiminėti. Bet kur rasti kokį saugiklį kuris su ja susijęs. Dabar čia dar kilo toks durnas klausimas - ar įmanoma užčiuopti rėlės darbą. Pvz vienas pasuka degimo raktelį, o kitas laiko rėlę rankoje. Ar šiaip turite kokių pasiūlymų? Ačiū.
Egidijus
---------------------------------
Lancia Phedra '03, 2.2HDI
Parašyta 2012 sausio 27 - 17:46
#677 Svečias_Apache_*
Parašyta 2012 sausio 30 - 11:44
Lengviau pasakyti, nei padaryti. Jei prie rėlės dar yra šansų prieiti, tai apie žvakes tik pasvajoti galima. Pernai kai keičiau žvakes visą dieną pradirbau prie mašinos. Todėl ir ieškau lengvesnių būdų.patikrink ar ateina srove iki zvakiu ir viskas
Parašyta 2012 sausio 31 - 09:20
http://public.servic...index_ru_ru.htmSveiki,
Atsiprašau jei kuriu naują temą, bet nesugebėjau kažko rasti. Situacija tokia, kad šiandien nesugebėjau užkurti savo auto. Vakar viskas buvo čiki. Žvakės šiaip keistos prieš metus. Įtariu, kad bėda su elektra - mirė pakaitinimo žvakių rėlė arba koks saugiklis. Rėlę suradau kur gyvena. Bet nesinori kol kas jos išiminėti. Bet kur rasti kokį saugiklį kuris su ja susijęs. Dabar čia dar kilo toks durnas klausimas - ar įmanoma užčiuopti rėlės darbą. Pvz vienas pasuka degimo raktelį, o kitas laiko rėlę rankoje. Ar šiaip turite kokių pasiūlymų? Ačiū.
Egidijus
---------------------------------
Lancia Phedra '03, 2.2HDI
Parašyta 2012 sausio 31 - 13:11
#680 Svečias_Apache_*
Parašyta 2012 sausio 31 - 16:10
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0