papolitikuokim
Parašyta 2009 spalio 02 - 16:20
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Parašyta 2009 spalio 02 - 17:00
Aš neteisinu jo tokių žodžių, bet norėčiau pamastymui paprastą pavyzduką, taip ant pirštų. Turiu du vaikus ir gerais laikais kiekvieną dieną dienpinigių atseikėdavau po 10Lt. Parėjo mano biudžetui žopa, galiu dabar abiems skirt tik 10Lt, tobiš po 5Lt. Anys pradeda pykt, kad dabar ledam nepakaks ir t.t. Tada galiu pasiūlyt arba vienam 10, o kitap nieko arba teks veržtis ir pakaks po 5.sios dienos fraze (saltinis lrytas .lt) :
„Nežinau, dėl ko jie piketuoja ir kodėl jie nepatenkinti.“
Vakarykščių protesto akcijų prieš žmonių skurdinimą išvakarėse lyg pasityčiodamas pareiškė premjeras A.Kubilius.
...
Tai čia dėl tų piketų, kad dabar turim biudžetą tokį, kokį turim. Klausimas kaip man (tobiš Kubilui) sugalvot kaip jį papildyt iki visiems laimingos sumos einamu momentu minčių nėra.
Aš siūlyčiau kiekvienam pabandyt pasėdėt jo vietoj, bet be populizmo "ale dabar pasodinsim pinigų medį ir babkės pradės lietis". Jeigu ir super duper verslo gaivinimo planą suregztų, anas vistiek kaip minimum puse metų gaivaliotųsi, kol realiai šalies biudžetas pradėtų kažką pajaust, o valgyt norisi dabar. Pamastykim.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 spalio 02 - 17:49
Bet paimk ir kita medalio puse, jei gerbiamas tevelis maziau islaidautu saviem reikalam, tada ir vaiku dienpinigiai nenukentetu, o kubila reikia kalti prie kryziaus, jis dar didesne sumaisti ivede didindamas mokescius ir taip nesurinkdamas i biudzeta pinigu, negu butu geriau pamastes ir pakeles tik soc. draudima vienu procentu, o pvm sumazinesAš neteisinu jo tokių žodžių, bet norėčiau pamastymui paprastą pavyzduką, taip ant pirštų. Turiu du vaikus ir gerais laikais kiekvieną dieną dienpinigių atseikėdavau po 10Lt. Parėjo mano biudžetui žopa, galiu dabar abiems skirt tik 10Lt, tobiš po 5Lt. Anys pradeda pykt, kad dabar ledam nepakaks ir t.t. Tada galiu pasiūlyt arba vienam 10, o kitap nieko arba teks veržtis ir pakaks po 5.sios dienos fraze (saltinis lrytas .lt) :
Vakarykščių protesto akcijų prieš žmonių skurdinimą išvakarėse lyg pasityčiodamas pareiškė premjeras A.Kubilius.
...
Tai čia dėl tų piketų, kad dabar turim biudžetą tokį, kokį turim. Klausimas kaip man (tobiš Kubilui) sugalvot kaip jį papildyt iki visiems laimingos sumos einamu momentu minčių nėra.
Aš siūlyčiau kiekvienam pabandyt pasėdėt jo vietoj, bet be populizmo "ale dabar pasodinsim pinigų medį ir babkės pradės lietis". Jeigu ir super duper verslo gaivinimo planą suregztų, anas vistiek kaip minimum puse metų gaivaliotųsi, kol realiai šalies biudžetas pradėtų kažką pajaust, o valgyt norisi dabar. Pamastykim.
Parašyta 2009 spalio 02 - 17:51
Bet faktas, kad jos kyla, palaukim savaite pakils ir metinisVakar kilo, šiandien 2sav. ir 6mėn. - krenta. Nemanai - kad čia šiaip pasvyravimai? Kiek matau trumpalaikiams įprasta svyruoti po truputį.
Pasakysi savasias konkrečias prognozes (data/procentai) - ar nurašom šitą pareiškimą kaip nesusiparimą ir baigiam su ta spėlione? ;)
Parašyta 2009 spalio 02 - 20:27
pritariu pilotui jei jau imti tai imti nuo visu ... bet patys matet koks sujudimas kilo seime kai degutiene pasiule ir jiems susiverzt dirzus ... ir visa tai prives prie kazko panasaus kas buvo ziema ir kaip sake vienas apzvalgininkas kas bus jeigu tuo metu kazkas is latviu gatves mestels jiems kelis kalasnikovo automatusAš neteisinu jo tokių žodžių, bet norėčiau pamastymui paprastą pavyzduką, taip ant pirštų. Turiu du vaikus ir gerais laikais kiekvieną dieną dienpinigių atseikėdavau po 10Lt. Parėjo mano biudžetui žopa, galiu dabar abiems skirt tik 10Lt, tobiš po 5Lt. Anys pradeda pykt, kad dabar ledam nepakaks ir t.t. Tada galiu pasiūlyt arba vienam 10, o kitap nieko arba teks veržtis ir pakaks po 5.sios dienos fraze (saltinis lrytas .lt) :
...
Parašyta 2009 spalio 02 - 21:00
del to esi teisus 100 proc... Tenka apriboti savo malonumus, butent del vaiku... Negaliu is vaiko atimti dienpinigiu, jeigu kasdien pats geriu alu... kai jau parduosiu butelius ir visvien nebus jau kitu pajamu, tada kazka galvosiu...Bet paimk ir kita medalio puse, jei gerbiamas tevelis maziau islaidautu saviem reikalam, tada ir vaiku dienpinigiai nenukentetu
vaikai, kaip ir musu tauta isrinktiesiem - tai musu ateitis...
Parašyta 2009 spalio 05 - 09:47
ps : pries pradedami blevyzgas kaip kaune auga nusikalstamumas pradziai apie si .... gyvenimo atmata galima placiau suzinoti cia ...
Parašyta 2009 spalio 05 - 10:05
Nu tai lauksim antro lavono. Gal netgi ir trečio...nu ka kaunas pradeda darbo savaite mygt ....
ps : pries pradedami blevyzgas kaip kaune auga nusikalstamumas pradziai apie si .... gyvenimo atmata galima placiau suzinoti cia ...
Parašyta 2009 spalio 05 - 10:07
Parašyta 2009 spalio 05 - 10:26
pamenat ta byla kai kaune prie "sienos" mento sunus subade zmogu ir gavo tik 2 metus , spekit kas toje byloje buvo teisejas mygt ...
Šį pranešimą redagavo dainiusaz: 2009 spalio 05 - 10:57
Parašyta 2009 spalio 05 - 13:22
Ilgai laukti neteko...Nu tai lauksim antro lavono. Gal netgi ir trečio...nu ka kaunas pradeda darbo savaite mygt ....
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2009 spalio 05 - 13:35
idomiai cia viskas vyksta , cia kazkokios informacijos yra bet neina prisijungti mygt ...Ilgai laukti neteko...
Nu tai lauksim antro lavono. Gal netgi ir trečio...nu ka kaunas pradeda darbo savaite mygt ....
Parašyta 2009 spalio 05 - 13:36
Ėėėė... dėl trečio tai nesu tikras... gal geriau nereikiaIlgai laukti neteko...
Parašyta 2009 spalio 05 - 14:12
O kuo čia tamstą liečia, kad išsigandai?...Ėėėė... dėl trečio tai nesu tikras... gal geriau nereikia
Na, gal negražu taip apie a.a. kalbėt, bet jeigu visa tai tiesa, ką ten apie jį rašo, tai tegu jį dabar nelabieji pekloj per visus galus...
Parašyta 2009 spalio 05 - 14:16
Citata is vieno komentaro: K.Vilkausko išpažintis įgyja pagreitį – nušautas teisėjas J.Furmanavičius Teisėjas J.Furmanavičius vakar 22.30 val. pakalbėjo telefonu su K.Vilkausku, o šiandien ryte jis buvo nušautas. " Jis norėjo išsivaduoti iš šito klano ir mums padėti" , - KK sakė buvęs slaptųjų tarnybų agentas K.Vilkauskas Po Lietuvos slaptųjų tarnybų agento Kęstučio Vilkausko išpažinties „Karštame komentare“ – pirmosios aukos: nušautas Kauno apygardos teismo teisėjas Jonas Furmanavičius. Buvęs slaptųjų tarnybų agentas Kęstutis Vilkauskas mano, kad teisėjo žmogžudystė turi tiesioginį ryšį su „Karštame komentare“ spausdinama K.Vilkausko išpažintimi apie juodą ir nusikalstamą Lietuvos specialiųjų tarnybų veiklą. „Vakar (spalio 4 d.), apie 22.30 val., aš kalbėjau su teisėju Jonu Furmanavičiumi. Jį pažįstu nuo 1994 metų – su juo mane suvedė saugumas. Saugumas pasakė, kad tai jų teisėjas, ir kad visais klausimais galiu kreiptis į jį. Aš pas šį teisėją buvau pasidėjęs vieno aukšto Generalinės prokuratūros prokuroro garso ir vaizdo įrašų kopijas – kaip prokuroras tvirtina mažametes mergaites ir berniukus. Dėl šių įrašų, padarytų Lazdijų rajone, šitas prokuroras korumpuoto saugumo yra šantažuojamas, t.y. laikomas ant kabliuko ir nagrinėja bylas taip, kaip reikia šitam saugumui. Kalbėdamas su teisėju, aš paprašiau šitas kopijas atsinešti į darbą. Prie jo šiandien arba rytoj turėjo privažiuoti mano žmogus ir paėmęs mikrokasetes atvežti tą medžiagą jums. Furmanavičius man vakar pasakė, kad „gerai, aš tą medžiagą atsinešiu į darbą“. Tačiau šiandien ryte išgirdau, kad Furmanavičius nušautas“, - „Karštam komentarui“ sakė Kęstutis Vilkauskas. Pranešta, kad pirmas į įvykio vietą skubiai išvyko Generalinės prokuratūros generalinio prokuroro pavaduotojas Gintaras Jasaitis. „Vakar pas mane vėl atvyko „svečiai“. Pasakė, kad dabar jie sukompromituos profesorių Vytautą Landsbergį - sieks padarys jį „KGB agentu“ ir atšaukti iš Europos Parlamento. Taip pat pasakė, jog, jei ir toliau bendrausiu su jumis, susidoros su mano šeima, o mane patį supūdys kalėjime, ir nei „skripačius“ (V.Landsbergis), nei „višta Prezidentūroj“ (D.Grybauskaitė) nieko nepadarys. Prisiekiu savo vaikų ir motinos gyvybe, kad taip ir pasakė “, - „Karštam komentarui“ sakė K.Vilkauskas. Iš pokalbio K.Vilkauskas suprato, kad dabartinis šito nusikaltėlių klano tikslas – neleisti įsitvirtinti D.Grybauskaitei. „Nes jeigu ji įsitvirtins, tai juos visus „susodins“, - sakė K.Vilkauskas. 2009-10-05idomiai cia viskas vyksta , cia kazkokios informacijos yra bet neina prisijungti mygt ...
Parašyta 2009 spalio 05 - 16:19
neitikino labai jau primena pelenes pasaka , netiketai atsirado turtingas uztarejas kuris netik jei padejo bet ir tapo kriksto tevu plius kam tada teiseja verst (nors vien uz ta mento sunu jis to nusipelne) ir seseri ... kazkaip jei laikais tevo versijos visi galai sueina o jei mamos tai labai daug klaustuku ... plius dar visos kitos politines teorijos ...realiai nenustebciau kad jis bus rastas "nusizudes" kaip ir siluteje tipo savo seima izudes vyras ir tiesa taip ir liks kazkur anapus ...Pasiskaitykit, nevarę į vienus vartus cia
Šį pranešimą redagavo dainiusaz: 2009 spalio 05 - 16:40
Parašyta 2009 spalio 06 - 08:21
O gal baigiam sąmokslo teorijas ir pasvarstom blaiviau? Kol visokie giminaičiai teisėjai ir advokatai išsukinėjo, tai buvo gerai, o kai žaidimo taisykles permetė į Vilnių ir pradėjo slyst iš po kojų "teisybė" tada patapo visi negeri? Aš neteisinu ir nekaltinu nei vienų, nei kitų, nes nežinau nei faktų, nei istorijos, tiesiog pora nuomonių iš vienos ir iš kitos pusės. Aš įdėjau tą linką tik tam, kad parodyčiau, jog konflikte paprastai dalyvauja dvi pusės ir abiejų reikia išklausyt, o ne vadovautis principu "man nepatinka tavo akių spalva, tai dabar gausi snukin". O beje straipsnyje dėl užtarimų ir krikštynų ir dar bele ko sako, kad yra įrodymai kas ir kaip. Va kai juos pateiks, bus galima ir vertint. Bet kažkodėl bet ką be įrodymų apvadinus pedofilu, tai jau tipo įrodymai? Penkiametės pasakojimai ne įrodymas, pats turiu tokio amžiaus dukrą, be didelių pastangų galiu padaryt, kad apie tave dainiusai ana galėtų tiek priburt, kad maža nepasirodytų. Taigi emocijos emocijom, o faktai lieka faktais.neitikino labai jau primena pelenes pasaka , netiketai atsirado turtingas uztarejas kuris netik jei padejo bet ir tapo kriksto tevu plius kam tada teiseja verst (nors vien uz ta mento sunu jis to nusipelne) ir seseri ... kazkaip jei laikais tevo versijos visi galai sueina o jei mamos tai labai daug klaustuku ... plius dar visos kitos politines teorijos ...realiai nenustebciau kad jis bus rastas "nusizudes" kaip ir siluteje tipo savo seima izudes vyras ir tiesa taip ir liks kazkur anapus ...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 spalio 06 - 11:13
sorry Darka, bet as savo dukros tokio pat amziaus apie "sysalus", "smaukalus", "krema" ir "dedes" negaleciau prisiversti net mokyti to .... kazkaip lengvai tu cia taip pasakei Taip, kad arba visa tai buvo, arba tevas sizofrenikas...Penkiametės pasakojimai ne įrodymas, pats turiu tokio amžiaus dukrą, be didelių pastangų galiu padaryt, kad apie tave dainiusai ana galėtų tiek priburt, kad maža nepasirodytų. Taigi emocijos emocijom, o faktai lieka faktais.
Parašyta 2009 spalio 06 - 11:36
Aš irgi to negalėčiau daryt. Bet šiame pasaulyje kai kurie žmonės dėl neaiškių principų ne tik išmoko vaikus beleką kalbėt, bet su jais ir dar baisesnių dalykų pridaro.sorry Darka, bet as savo dukros tokio pat amziaus apie "sysalus", "smaukalus", "krema" ir "dedes" negaleciau prisiversti net mokyti to .... kazkaip lengvai tu cia taip pasakei Taip, kad arba visa tai buvo, arba tevas sizofrenikas...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0