papolitikuokim
Parašyta 2008 spalio 21 - 20:19
Parašyta 2008 spalio 21 - 20:38
Per TV3 ketvirtadieni 19:40 pamatysi viska apie tariama "pagrobima"Jaučias, kad mužikai (geraja prasme) ginčijas - pradžioj apie rinkimus, po to apie alaus kainas...
Kaip jums tas bajeris su vokietuku Rinau? Jei taip neprognozuojamai elgiasi, tai gal visgi ne veltui žmonikė mieles nešė nuo jo? Dabar turės neblogą kozirį dėl dukters globos. Blin, gal anas iš tikro priedurnis? Šito teismai galėjo ir nežinoti...
Parašyta 2008 spalio 21 - 20:42
Tai jau TARIAMĄ ??? Blin, tai jie abu priedurniai? Na ir šeimynėlė. Reiks pažiūrėt...Per TV3 ketvirtadieni 19:40 pamatysi viska apie tariama "pagrobima"
#365 Svečias_sader_*
Parašyta 2008 spalio 21 - 21:18
o, baigsim apie bobas...Jaučias, kad mužikai (geraja prasme) ginčijas - pradžioj apie rinkimus, po to apie alaus kainas...
Parašyta 2008 spalio 22 - 09:20
na su rinau mano nuomone, tai visika ne samone.Per TV3 ketvirtadieni 19:40 pamatysi viska apie tariama "pagrobima"Jaučias, kad mužikai (geraja prasme) ginčijas - pradžioj apie rinkimus, po to apie alaus kainas...
Kaip jums tas bajeris su vokietuku Rinau? Jei taip neprognozuojamai elgiasi, tai gal visgi ne veltui žmonikė mieles nešė nuo jo? Dabar turės neblogą kozirį dėl dukters globos. Blin, gal anas iš tikro priedurnis? Šito teismai galėjo ir nežinoti...
kai ji pasiema vaika ir isveze is lietuvos, nors neturejo globos teises, tai nieko tokio, ja visi turi gint.
cia pilietybes reikia, lt teismai nieko nedaro, ji puiki ir nuostabi.
kai tevas pasiema vaika, kuriam ir pripazinta globa, tai va cia tai skandalas, vaika pagrobe. vai vai vai.
nesamone kazkokia ir pasityciojimas is vaiko.
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass 106 (p 106) >>> Nissan Cube
Parašyta 2008 spalio 22 - 10:33
Pasak Shveiko alus ir politika betarpishkai susijusi.Jaučias, kad mužikai (geraja prasme) ginčijas - pradžioj apie rinkimus, po to apie alaus kainas...
© J. Erlickas
Parašyta 2008 spalio 22 - 10:34
ir itariu, kad cia vienintetis greitas ir maziausiai skausmingas budas ivykdyti teisinguma...kai ji pasiema vaika (...) ji puiki ir nuostabi.
kai tevas pasiema vaika, kuriam ir pripazinta globa, tai va cia tai skandalas, vaika pagrobe. (...)
Parašyta 2008 spalio 22 - 19:21
Jei taip pasakytų koks vyriokas, gal praleisčiau pro ausis. Bet liūtuk, moterie... O nebandei savęs pastatyt į tos motinos vietą? Jei tavo kūdikį išnešiotą, augintą exsutuoktinis mojuodamas fokiško teismo nutartimi išsivežtų, atimtų dalį tavęs, ar pakartotum šitą savo frazę???...kai tevas pasiema vaika, kuriam ir pripazinta globa, tai va cia tai skandalas, vaika pagrobe. vai vai vai.
nesamone kazkokia ...
Nu aš čia apakęs...
Šį pranešimą redagavo Jimmy: 2008 spalio 22 - 19:23
Parašyta 2008 spalio 22 - 20:06
Neteisinu nei vieno, nei kito. Abu geri. Pas abu principai aukščiau visko.
Labiausiai šitoje istorijoje gaila vaiko. Ir koks stresas vaikui, kai aplink ją supa ale tėvas (su kuriuo bendrauja kelias savaites tik) ir visi jo artimieji, kurių ji neatsimena ir nežino. O pačio artimiausio žmogaus - mamos - nėr. Kenčia vaikas, ir dar kentės ilgai.
Keista, kad tėvas nebijo štokios atsakomybės. Vienas iš tokių pvz. gyvenimiškų, tai: Trijų metų vaikai dar nekalba labai rišliai. O jei suserga, tai pasakyti, kas ir kur konkrečiai skauda - tai jie negali to pasakyti. Skauda ir tiek. Tai čia jei reikia ta pačia kalba kalbantiems žmonėms sužinoti, kas vaikui yra. O kaip suprantu, mergaitė nelabai (jei iš vis moka) moka kalbą. Tai jei ji susirgs, kaip tėvas sužinos kas jai yra??? Kaip jis gydytojui tai pasakys.
Jimmy, jei liūtukas turėtų vaikų, taip tikrai nešnekėtų.
Šį pranešimą redagavo Argus: 2008 spalio 22 - 20:07
Parašyta 2008 spalio 22 - 20:20
Parašyta 2008 spalio 22 - 20:23
Ale dabar koncertuoja kartu..Jau idomiau buvo kai musesi Zvonke su Mia
Parašyta 2008 spalio 22 - 20:28
viskas del babkiu... o vaikas gal irgi del babkiu? kiek vienisa motina LT gauna? O kiek vienisas tevas voekitijoj gauna??? Man rodos be meiles cia dar babkem ir afera kvepia...Ale dabar koncertuoja kartu..
Parašyta 2008 spalio 22 - 20:37
Tai kam vargsti skaitydamas?..mane si tema jau uzkniso juodai...
Parašyta 2008 spalio 22 - 21:23
tema ne apie politika (nors kuri man irgi neidomi), bet apie Rinau. O kai dar TV3 ka tik parode - viskas uzfiuksuota musu kameromis. Ple patys suorganizavo padejo pabegti ir nufilmavo. Tai vadinasi jie irgi yra prisdeje prie viso sito sudo, kad reitingus pasikelti. Is principo neziuresiu, bet ir reklamos kas pusvalandi jau biesina...Tai kam vargsti skaitydamas?..
Parašyta 2008 spalio 22 - 21:45
Kaip tevas galiu pasakyti ta pati. Zhiauru, kai motina ishsivezha vaika.Aš kaip mama, galiu pasakyti, kad tai žiaurus dalykas netekti vaiko. Jei mano eks vyras būtų pasiėmęs globą, tai nzn kas būtų buvę su manim ir ką būčiau padariusi. Galbūt elgčiausi analogiškai kaip I.Rinau.
Neteisinu nei vieno, nei kito. Abu geri. Pas abu principai aukščiau visko.
Labiausiai šitoje istorijoje gaila vaiko. Ir koks stresas vaikui, kai aplink ją supa ale tėvas (su kuriuo bendrauja kelias savaites tik) ir visi jo artimieji, kurių ji neatsimena ir nežino. O pačio artimiausio žmogaus - mamos - nėr. Kenčia vaikas, ir dar kentės ilgai.
Keista, kad tėvas nebijo štokios atsakomybės. Vienas iš tokių pvz. gyvenimiškų, tai: Trijų metų vaikai dar nekalba labai rišliai. O jei suserga, tai pasakyti, kas ir kur konkrečiai skauda - tai jie negali to pasakyti. Skauda ir tiek. Tai čia jei reikia ta pačia kalba kalbantiems žmonėms sužinoti, kas vaikui yra. O kaip suprantu, mergaitė nelabai (jei iš vis moka) moka kalbą. Tai jei ji susirgs, kaip tėvas sužinos kas jai yra??? Kaip jis gydytojui tai pasakys.
Jimmy, jei liūtukas turėtų vaikų, taip tikrai nešnekėtų.
Kodel ta I.Rinau turi tureti daugiau teisiu? Del to, kad 3 metus PAGROBUSI pralaike vaika lietuvoj ir neleido matytis su tevu?
Manai tevui shirdies tai nedrasko?
Ir kodel motina yra viskas, o tevas niekas? Mano geras draugas po skyrybu su broliu (buvo vienam berods 3 metukai kitam metai) augo su tevu ir motinos kazhkaip net nelabai pasigedo. Paaugliu budamas net neidavo su ja pasimatyti.
Jei skirtchiaus su zhmona (tikiuosi to nebus) siektchiau abieju savo vaiku ir tikiuosi gautchiau. Ir ne ish kokiu savanaudishku paskatu ar del kokio principo. Kas per marazmas. Jei jau lygios teises, tai zhaiskim sazhiningai ir tegul jos lygios buna visur.
© J. Erlickas
Parašyta 2008 spalio 23 - 08:00
Yra skirtumas, ar mergaitė ar berniukas. Berniukui gal geriau būti su tėvu - vyriškas bendravimas, pavyzdys ir t.t. O mergaitėms vis tik reikia mamos - kas paaiškins moteriškus subtilumus jei ne mama.Mano geras draugas po skyrybu su broliu (buvo vienam berods 3 metukai kitam metai) augo su tevu ir motinos kazhkaip net nelabai pasigedo. Paaugliu budamas net neidavo su ja pasimatyti.
Ir apskritai - vaikams reikalingi abu tėvai. Ir manau, kad išsiskyrus reikėtų ambicijas pastumti į šalį ir kiek reikia bendrauti dėl vaiko. Žinau pavyzdžių, kada išsiskyrę su vaiku bendrauja netgi daugiau, nei kartu gyvendami.
Šį pranešimą redagavo Argus: 2008 spalio 23 - 08:01
Parašyta 2008 spalio 23 - 08:01
Maestro, mūsų nuomonės dažnai išsiskiria, bet šį kartą aš su tavim 100%Kaip tevas galiu pasakyti ta pati. Zhiauru, kai motina ishsivezha vaika.
Kodel ta I.Rinau turi tureti daugiau teisiu? Del to, kad 3 metus PAGROBUSI pralaike vaika lietuvoj ir neleido matytis su tevu?
Manai tevui shirdies tai nedrasko?
Ir kodel motina yra viskas, o tevas niekas? Mano geras draugas po skyrybu su broliu (buvo vienam berods 3 metukai kitam metai) augo su tevu ir motinos kazhkaip net nelabai pasigedo. Paaugliu budamas net neidavo su ja pasimatyti.
Jei skirtchiaus su zhmona (tikiuosi to nebus) siektchiau abieju savo vaiku ir tikiuosi gautchiau. Ir ne ish kokiu savanaudishku paskatu ar del kokio principo. Kas per marazmas. Jei jau lygios teises, tai zhaiskim sazhiningai ir tegul jos lygios buna visur.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
#380 Svečias_sader_*
Parašyta 2008 spalio 23 - 11:04
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0