Peršokti prie turinio

Nuotrauka

papolitikuokim

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2793

#361 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2008 spalio 21 - 20:19

Jaučias, kad mužikai (geraja prasme) ginčijas - pradžioj apie rinkimus, po to apie alaus kainas... :beer: :lol: :lol: Kaip jums tas bajeris su vokietuku Rinau? Jei taip neprognozuojamai elgiasi, tai gal visgi ne veltui žmonikė mieles nešė nuo jo? Dabar turės neblogą kozirį dėl dukters globos. Blin, gal anas iš tikro priedurnis? Šito teismai galėjo ir nežinoti...
  • 0
... labai piktas diedas...

#362 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Parašyta 2008 spalio 21 - 20:38

Jaučias, kad mužikai (geraja prasme) ginčijas - pradžioj apie rinkimus, po to apie alaus kainas... :beer: :lol: :lol:
Kaip jums tas bajeris su vokietuku Rinau? Jei taip neprognozuojamai elgiasi, tai gal visgi ne veltui žmonikė mieles nešė nuo jo? Dabar turės neblogą kozirį dėl dukters globos. Blin, gal anas iš tikro priedurnis? Šito teismai galėjo ir nežinoti...

Per TV3 ketvirtadieni 19:40 pamatysi viska apie tariama "pagrobima" :D
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#363 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 21 - 20:42

Tai jau TARIAMĄ ??? Blin, tai jie abu priedurniai? Na ir šeimynėlė. Reiks pažiūrėt...
  • 0

#364 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2008 spalio 21 - 20:56

bet uztat turim kita didvyri ant svieto MYGT
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#365 Svečias_sader_*

Svečias_sader_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 21 - 21:18

Jaučias, kad mužikai (geraja prasme) ginčijas - pradžioj apie rinkimus, po to apie alaus kainas... :beer: :lol: :lol:

o, baigsim apie bobas...:)
  • 0

#366 liutukas

liutukas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius, Telsiai
  • Automobilis:peugeot 205, suduzes baltukas =/

Parašyta 2008 spalio 22 - 09:20

Jaučias, kad mužikai (geraja prasme) ginčijas - pradžioj apie rinkimus, po to apie alaus kainas...  :beer:  :lol:  :lol:
Kaip jums tas bajeris su vokietuku Rinau? Jei taip neprognozuojamai elgiasi, tai gal visgi ne veltui žmonikė mieles nešė nuo jo? Dabar turės neblogą kozirį dėl dukters globos. Blin, gal anas iš tikro priedurnis? Šito teismai galėjo ir nežinoti...

na su rinau mano nuomone, tai visika ne samone.
kai ji pasiema vaika ir isveze is lietuvos, nors neturejo globos teises, tai nieko tokio, ja visi turi gint.
cia pilietybes reikia, lt teismai nieko nedaro, ji puiki ir nuostabi.
kai tevas pasiema vaika, kuriam ir pripazinta globa, tai va cia tai skandalas, vaika pagrobe. vai vai vai.
nesamone kazkokia ir pasityciojimas is vaiko.
  • 0
Duodamas vis tiek daugiau gauni pats.

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass :) 106 (p 106) >>> Nissan Cube

#367 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2008 spalio 22 - 10:33

Pasak Shveiko alus ir politika betarpishkai susijusi. :D :beer:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#368 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Parašyta 2008 spalio 22 - 10:34

kai ji pasiema vaika (...) ji puiki ir nuostabi.
kai tevas pasiema vaika, kuriam ir pripazinta globa, tai va cia tai skandalas, vaika pagrobe. (...)

ir itariu, kad cia vienintetis greitas ir maziausiai skausmingas budas ivykdyti teisinguma...
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#369 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 22 - 10:36

bet uztat turim kita didvyri ant svieto MYGT

Tas gerulis. Vakar teisininkes net i teisma skambino ar tchia tikrai ne pokshtas ir ta nutartis tikra. :lol:
  • 0
© J. Erlickas

#370 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 22 - 19:21

...kai tevas pasiema vaika, kuriam ir pripazinta globa, tai va cia tai skandalas, vaika pagrobe. vai vai vai.
nesamone kazkokia ...

Jei taip pasakytų koks vyriokas, gal praleisčiau pro ausis. Bet liūtuk, moterie... :blink: O nebandei savęs pastatyt į tos motinos vietą? Jei tavo kūdikį išnešiotą, augintą exsutuoktinis mojuodamas fokiško teismo nutartimi išsivežtų, atimtų dalį tavęs, ar pakartotum šitą savo frazę??? :o
Nu aš čia apakęs... :wacko:

Šį pranešimą redagavo Jimmy: 2008 spalio 22 - 19:23

• 0

#371 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2008 spalio 22 - 20:06

Aš kaip mama, galiu pasakyti, kad tai žiaurus dalykas netekti vaiko. Jei mano eks vyras būtų pasiėmęs globą, tai nzn kas būtų buvę su manim ir ką būčiau padariusi. Galbūt elgčiausi analogiškai kaip I.Rinau.
Neteisinu nei vieno, nei kito. Abu geri. Pas abu principai aukščiau visko.
Labiausiai šitoje istorijoje gaila vaiko. Ir koks stresas vaikui, kai aplink ją supa ale tėvas (su kuriuo bendrauja kelias savaites tik) ir visi jo artimieji, kurių ji neatsimena ir nežino. O pačio artimiausio žmogaus - mamos - nėr. Kenčia vaikas, ir dar kentės ilgai.
Keista, kad tėvas nebijo štokios atsakomybės. Vienas iš tokių pvz. gyvenimiškų, tai: Trijų metų vaikai dar nekalba labai rišliai. O jei suserga, tai pasakyti, kas ir kur konkrečiai skauda - tai jie negali to pasakyti. Skauda ir tiek. Tai čia jei reikia ta pačia kalba kalbantiems žmonėms sužinoti, kas vaikui yra. O kaip suprantu, mergaitė nelabai (jei iš vis moka) moka kalbą. Tai jei ji susirgs, kaip tėvas sužinos kas jai yra??? Kaip jis gydytojui tai pasakys.
Jimmy, jei liūtukas turėtų vaikų, taip tikrai nešnekėtų.

Šį pranešimą redagavo Argus: 2008 spalio 22 - 20:07

• 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#372 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2008 spalio 22 - 20:20

mane si tema jau uzkniso juodai... kasdiena jau tas pats + rezisura TV :angry: O tos I.Rinau kol nemaciau irgi galvojau, kad rimta boba, o dabar ale Aukstikalniene... Neteisinu nei frico, nei musu lietuves bobos... Jau idomiau buvo kai musesi Zvonke su Mia :ph34r:
  • 0
Roots to roots

#373 Argus

Argus
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 22 - 20:23

Jau idomiau buvo kai musesi Zvonke su Mia :ph34r:

Ale dabar koncertuoja kartu..
  • 0

#374 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 22 - 20:28

Ale dabar koncertuoja kartu..

viskas del babkiu... o vaikas gal irgi del babkiu? kiek vienisa motina LT gauna? O kiek vienisas tevas voekitijoj gauna??? Man rodos be meiles cia dar babkem ir afera kvepia... :ph34r:
  • 0
Roots to roots

#375 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 22 - 20:37

mane si tema jau uzkniso juodai...

Tai kam vargsti skaitydamas?.. ^_^
  • 0

#376 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 22 - 21:23

Tai kam vargsti skaitydamas?.. ^_^

tema ne apie politika (nors kuri man irgi neidomi), bet apie Rinau. O kai dar TV3 ka tik parode - viskas uzfiuksuota musu kameromis. Ple patys suorganizavo padejo pabegti ir nufilmavo. Tai vadinasi jie irgi yra prisdeje prie viso sito sudo, kad reitingus pasikelti. Is principo neziuresiu, bet ir reklamos kas pusvalandi jau biesina... :ph34r:
  • 0
Roots to roots

#377 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 22 - 21:45

Aš kaip mama, galiu pasakyti, kad tai žiaurus dalykas netekti vaiko. Jei mano eks vyras būtų pasiėmęs globą, tai nzn kas būtų buvę su manim ir ką būčiau padariusi. Galbūt elgčiausi analogiškai kaip I.Rinau.
Neteisinu nei vieno, nei kito. Abu geri. Pas abu principai aukščiau visko.
Labiausiai šitoje istorijoje gaila vaiko. Ir koks stresas vaikui, kai aplink ją supa ale tėvas (su kuriuo bendrauja kelias savaites tik) ir visi jo artimieji, kurių ji neatsimena ir nežino. O pačio artimiausio žmogaus - mamos - nėr. Kenčia vaikas, ir dar kentės ilgai.
Keista, kad tėvas nebijo štokios atsakomybės. Vienas iš tokių pvz. gyvenimiškų, tai: Trijų metų vaikai dar nekalba labai rišliai. O jei suserga, tai pasakyti, kas ir kur konkrečiai skauda - tai jie negali to pasakyti. Skauda ir tiek. Tai čia jei reikia ta pačia kalba kalbantiems žmonėms sužinoti, kas vaikui yra. O kaip suprantu, mergaitė nelabai (jei iš vis moka) moka kalbą. Tai jei ji susirgs, kaip tėvas sužinos kas jai yra??? Kaip jis gydytojui tai pasakys.
Jimmy, jei liūtukas turėtų vaikų, taip tikrai nešnekėtų.

Kaip tevas galiu pasakyti ta pati. Zhiauru, kai motina ishsivezha vaika.
Kodel ta I.Rinau turi tureti daugiau teisiu? Del to, kad 3 metus PAGROBUSI pralaike vaika lietuvoj ir neleido matytis su tevu?
Manai tevui shirdies tai nedrasko?

Ir kodel motina yra viskas, o tevas niekas? Mano geras draugas po skyrybu su broliu (buvo vienam berods 3 metukai kitam metai) augo su tevu ir motinos kazhkaip net nelabai pasigedo. Paaugliu budamas net neidavo su ja pasimatyti.
Jei skirtchiaus su zhmona (tikiuosi to nebus) siektchiau abieju savo vaiku ir tikiuosi gautchiau. Ir ne ish kokiu savanaudishku paskatu ar del kokio principo. Kas per marazmas. Jei jau lygios teises, tai zhaiskim sazhiningai ir tegul jos lygios buna visur. :ph34r:
  • 0
© J. Erlickas

#378 Argus

Argus
  • Senbuviai

Parašyta 2008 spalio 23 - 08:00

Mano geras draugas po skyrybu su broliu (buvo vienam berods 3 metukai kitam metai) augo su tevu ir motinos kazhkaip net nelabai pasigedo. Paaugliu budamas net neidavo su ja pasimatyti.

Yra skirtumas, ar mergaitė ar berniukas. Berniukui gal geriau būti su tėvu - vyriškas bendravimas, pavyzdys ir t.t. O mergaitėms vis tik reikia mamos - kas paaiškins moteriškus subtilumus jei ne mama.

Ir apskritai - vaikams reikalingi abu tėvai. Ir manau, kad išsiskyrus reikėtų ambicijas pastumti į šalį ir kiek reikia bendrauti dėl vaiko. Žinau pavyzdžių, kada išsiskyrę su vaiku bendrauja netgi daugiau, nei kartu gyvendami.

Šį pranešimą redagavo Argus: 2008 spalio 23 - 08:01

• 0

#379 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2008 spalio 23 - 08:01

Kaip tevas galiu pasakyti ta pati. Zhiauru, kai motina ishsivezha vaika.
Kodel ta I.Rinau turi tureti daugiau teisiu? Del to, kad 3 metus PAGROBUSI pralaike vaika lietuvoj ir neleido matytis su tevu?
Manai tevui shirdies tai nedrasko?

Ir kodel motina yra viskas, o tevas niekas? Mano geras draugas po skyrybu su broliu (buvo vienam berods 3 metukai kitam metai) augo su tevu ir motinos kazhkaip net nelabai pasigedo. Paaugliu budamas net neidavo su ja pasimatyti.
Jei skirtchiaus su zhmona (tikiuosi to nebus) siektchiau abieju savo vaiku ir tikiuosi gautchiau. Ir ne ish kokiu savanaudishku paskatu ar del kokio principo. Kas per marazmas. Jei jau lygios teises, tai zhaiskim sazhiningai ir tegul jos lygios buna visur. :ph34r:

Maestro, mūsų nuomonės dažnai išsiskiria, bet šį kartą aš su tavim 100% :beer:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#380 Svečias_sader_*

Svečias_sader_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 spalio 23 - 11:04

Pagal istatymus, tai mes jau europieciai...lygios teises, tevystes atostogos ir t.t. Bet zmoniu samoneja, tevas- reproduktorius ir tas kuris "mamuta sumedzioja".
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0