Peršokti prie turinio

Nuotrauka

papolitikuokim

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2793

#941 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 sausio 15 - 16:09

Jūs mane tik išrinkit, svolačium aš jau pats tapsiu... :lol: :lol: :lol:
Nu, bet čia ne argumentas, Darka.

Čia argumentas ir labai rimtas. Aš pagaliau prikasiau kalbą ir reikiamo klausimo. Daugumos lietuvių ir kitų rėkaujančių problema, tai pavydas, kad kažkas pateko į valdžią ir dabar jie nedirba, tik babkes jama ir dar ant mūsų spjaudo. Čia kažkas buvo įdėjęs sąrašiuką tarybinių ekonominių "stebuklų". Bėda ta, kad ir dabar dauguma dar gyvena tais laikais, kai nevogti buvo negarbė ir viskuo rūpinosi valdžia. Aiškint, kad valdžioj vieni vagys, nes per teliką ar laikraščius tik tą ir rodo, mažų mažiausiai kvepia darželio lygiu. Media irgi biznis ir ji rodo tai, ką žmonės nori matyt. Populiariausio laidos apie kriminalus ir paverkšlenimus. Valdžia gali pridaryt krūvas gerų darbų, bet jų niekas nerodys, bet tik užtenka nusiperst ne vietoj... Va ir turim rezultatą. Aš dar kartą pasikartosiu, pradėkim gyvent iš to ką turim, o ne iš to ką norėtume turėt ir bent jau kokie 70% problemų savaime atkris.

p.s. vistik kaip tikras lietuvis daba pavarysiu. Per tą, ple, Antano, arguką negaliu normaliai darban pro duris patekt :lol:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#942 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • Automobilis:batai

Parašyta 2009 sausio 15 - 16:16

Per tą, ple, Antano, arguką negaliu normaliai darban pro duris patekt :lol:

Nuleist ratus. Now!!! :mad:
  • 0

#943 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 16:20

Žiūrėsim. Jei susimažins ne keliolika litų, didėja garantija, kad daug kas juos gal ir supras. Bet kol kas - dovanokit....
Bėje, tik nuo tavo postų riksmu atsiduoda.
Nieko asmeniško...

Ai beje, kiek pas mus kainuoja per metus valdžia?

Sodros biudžeto planas 11 mlrd., išlaidos 12mlrd. Mdaaaa... Didoka skylė... Turiu idėją. Reikia tik vieną įstatymą priimt, minusų kaip ir nėra, pliusų:
1. Užtektų sodros biudžeto kokių 3-4mlrd.
2. Lengviau atsipūstų gydymo įstaigos, tuo pačiu pagerėtų paslaugų kokybė.
3. galima būtų pamažint mokesčių naštą
4. atsilaisvintų darbo vietų
5.. atjaunėtų visuomenė
6. nu ir dar ten visko...

Gal kas pasakys kaip ten tas žodis vadinasi?
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#944 Svečias_Wega_*

Svečias_Wega_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 sausio 15 - 16:22

Pensininku exportas?
  • 0

#945 Ramunas

Ramunas

Sisteminis blokas

• Senbuviai
  • Automobilis:pimpe prailgintuvas

Parašyta 2009 sausio 15 - 16:23

Dar pamirsai pridet kad suinteresuoti asmenys nebeturetu ka siust i mitingus, ir apskritai ju nebutu. Ir trulikuose niekas nezirzetu.. R
  • 0
Iš kliento medžiagų nemokamai aplaistau gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitokias šventes

#946 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 16:32

Pensininku exportas?

Na galima ir taip būtų pavadint. Beje, užuomina su tokiu groteskišku juokeliu. Kadangi namo tenka pravažinėt pro kairėnų kapines, vieną dieną prie jų stovėjo busikas su užrašu "Perkraustymo paslaugos"...
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#947 Svečias_Wega_*

Svečias_Wega_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 sausio 15 - 16:34

Reikejo fotkyt, butu nuotrauka numeris 1 ant Lietuvos, siais krizes laikais :D
  • 0

#948 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 16:42

Reikejo fotkyt, butu nuotrauka numeris 1 ant Lietuvos, siais krizes laikais :D

Baisiai skubėjau dukrą poleklynikon vežt, tai kažkaip galvojau grįžtant atgal nufotkinsiu, ale matyt jau buvo perkraustę...
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#949 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 sausio 15 - 17:14

Vo plia :wacko: :blink: :ph34r:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#950 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2009 sausio 15 - 17:42

Jūs mane tik išrinkit, svolačium aš jau pats tapsiu...  :lol:  :lol:  :lol:
Nu, bet čia ne argumentas, Darka.

Čia argumentas ir labai rimtas. Aš pagaliau prikasiau kalbą ir reikiamo klausimo. Daugumos lietuvių ir kitų rėkaujančių problema, tai pavydas, kad...

Nuoširdžiai tikiu, kad ir dabartiniame seime yra keli idealistai. Tik šuns balsas dangun neina, jei net savoj frakcijoj niekas jų nepalaiko. Buvo kažkada toks Buškevičius, katras prieš rinkimus ant bačkos užlipęs žadėjo jo išrinkimo atveju visiems padėt...
Išrinko. Specialiai sekiau kelis mėnesius jo pasisakymus. Tikrai, pradžioj kuloką dangop pakėlęs it Leninas staugė. Bet toks jausmas, kad jam davė suprast - ša...
Vienas lauke ne karys. Ir praleido likusius kadencijos metus Buškevičiokas tylus ir kuklus...
Dabar visai kažko nupezęs. Net seiman nebesiveržė...
Darka, jei čia buvo rimtas klausimas, gal pafantazuokim "Jei būčiau Abramovičius". Kažkaip maloniau...
  • 0
... labai piktas diedas...

#951 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Parašyta 2009 sausio 15 - 18:01

Einu ruosti molotovo kokteiliu ;)

Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2009 sausio 15 - 18:01

• 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#952 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 18:16

Einu ruosti molotovo kokteiliu ;)

Tada ash einu i Triobet pastatyti koki tukstanteli kita. :D

Tik idomu kokia skyriamoji riba tarp ivykiu "riaushes ivyko" ir "riaushes neivyko"?
  • 0
© J. Erlickas

#953 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2009 sausio 15 - 18:17

"Brangūs Lietuvos žmonės, Atsakomybė paskatino šiandien mane po ilgų Lietuvos derybų su amerikiečių kompanija "Williams International" - strateginiu "Mažeikių naftos" investuotoju - paskelbti jums apie savo, kaip Lietuvos vyriausybės vadovo, apsisprendimą. Visi žino, kad šiai vyriausybei buvo nelengva derėtis su "Williams" jau vien dėl to, kad į šį darbą įsijungėme jam įpusėjus, kai jau buvo dėl daug ko suderėta ir aptarti būsimi Lietuvos valstybės įsipareigojimai strateginiam investuotojui. Pradėti viską iš pradžių jau nebeturėjome galimybės. Derybų metu stengėmės pasiekti kuo naudingesnių Lietuvai sąlygų. Tačiau daugelį Lietuvos įsipareigojimų amerikiečių kompanijai atšaukti jau buvo per vėlu. Derėjomės įnirtingai, stengdamiesi maksimaliai išnaudoti mažiausią mums palankią galimybę. Derėjomės iki paskutinės akimirkos, iki paskutinio, galima sakyti, iki šio vakaro. Priėmėme net ir investuotojų siūlomą kainą - mažą jiems, didelę mums - juk kalbame apie ateities perspektyvą. Tačiau yra vienas skaičius, kurį šiandien turėtų išgirsti ir suvokti kiekvienas Lietuvos pilietis, nes tas skaičius liečia kiekvieną. Pasirašydama sutartį su "Williams", Lietuva turėtų perduoti "Mažeikių naftai" 1 milijardą 400 milijonų litų. Paskutinė mūsų derybininkų viltis buvo galimybė šią sumą išdėstyti per keletą metų ar vietoj pinigų suteikti amerikiečiams mūsų valstybės garantiją. Deja, tokio kompromiso pasiekti nepavyko. Iš tikrųjų sunku derėtis, kai partneris žino, kad jam konkurentų nėra ir kad diktuoja sąlygas. Tiek pinigų, kiek reikalauja "Williams", Lietuva turi, bet tik tiek. Jei visus juos paskirtume "Mažeikių naftai", liktų nefinansuojami atlikti darbai, augtų įsiskolinimai įmonėms ir žmonėms. Yra tarpvalstybiniai įsipareigojimai. Valstybė jau dabar skolinga ligoninėms, darželiams ir mokykloms. Pinigus ant vieno aukuro neštume mes visi - galbūt net vaikų mokslo, tėvų sveikatos, savo kasdienės duonos sąskaita. Pasirašius kompanijos "Williams" siūlomas sutartis, Lietuvos fiskalinis deficitas sieks 9,8 procento nuo BVP. Žymiai išaugs einamosios sąskaitos deficitas. Šalies finansinė situacija gali tapti pavojinga, o gal ir nevaldoma. Įsiskolinusi valstybė gali būti įtraukta į nemokių valstybių sąrašą. Suprantu tuos, kurie ?ventai tiki kompanijos "Williams" svarba Lietuvai. Žinau ir tai, kad daug žmonių tiki siūlomų sutarčių nauda, net gerai neįsigilinę, kas jose iš tikrųjų siūloma. Gerbiu Seimo pirmininko ir Lietuvos Respublikos Prezidento nuoseklią poziciją. Vyriausybė padarė viską, kad sutartys su kompanija "Williams" būtų parengtos pasirašyti. Tai gali būti padaryta jau šį mėnesį. Neliko jokių trukdymų ar stabdymų. Tačiau aš, kaip Vyriausybės vadovas, atsakingas ne tik už šį projektą, bet ir už visos Lietuvos ekonominę ir finansinę situaciją, šiandien tvirtai pareiškiu, kad pasirašyti po dokumentu, kuriuo įtvirtinamos, mano galva, nepriimtinos Lietuvai sąlygos, negaliu. Negaliu, nes mano įsitikinimu, šitos sąlygos gali būti lemtingos Lietuvos ekonomikai, jos ūkiui, jos žmonėms. Ar šiandien aš klystu, prognozuodamas tokias pasekmes, parodys tik laikas, tačiau dabar elgiuosi taip, kaip man liepia mano sąžinė. Prieš penkis mėnesius pilietinė atsakomybė atvedė mane prie Vyriausybės vairo. Ta pati atsakomybė sulaiko mano ranką šiandien." gal ir turejom sazininga politika ? beje cia dar skias musu prezidento V.A. komentaras : "Neparėmiau sutarties pasirašymo, nes manau, kad nė viena Lietuvos derybininkų grupė nesugebėjo užtikrinti tokių šio investicinio projekto sąlygų, kurioms esant mes, Lietuvos piliečiai, galėtume būti ramūs. Tačiau neužkirtau kelio ir sutarties pasirašymui, nes jos žlugimas galėjo turėti Lietuvai dar skaudesnių padarinių. Negalėjau atmesti projekto, į kurį tiek laiko, jėgų ir atsakomybės sudėjo valdančioji partija". gal ir ne itema bet noreciau wegos , darkos ir kitu konservatoriu komentaru ta tema :mad:
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#954 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 18:23

Beveik i tema

Atleisti GAZPROM darbuotojai blokuoja ivaziavima i imones teritorija
  • 0
© J. Erlickas

#955 Tomas222

Tomas222
  • Senbuviai
  • Automobilis:GAZ-21 "Volga"

Parašyta 2009 sausio 15 - 18:31

O koks dabar individualios veiklos mokestis? 20% berods ir dar 6% sodrai.

:lol: :lol: :lol:

Norėtum. Va nuoroda

Įvesk pvz. kad per metus gauni 10k pajamų ir turi 6k išlaidų.
P.S. prieš skaičiuojant būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku
  • 0
XM santechnika (į bažnyčią), Suzuki PSA XUD9SD (į darbą)

#956 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 18:39

:lol: :lol: :lol:

Norėtum. Va nuoroda

Įvesk pvz. kad per metus gauni 10k pajamų ir turi 6k išlaidų.
P.S. prieš skaičiuojant būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku

Kad tchia nesamone kazhkokia. pazhiurek
  • 0
© J. Erlickas

#957 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2009 sausio 15 - 19:06

Jei nesugebi normaliai pelno gauti - tai dar ir skolingas lieki :ph34r: "Jūsų uždirbtos pajamos yra mažesnės nei privalomi sumokėti mokesčiai! Jūs per metus uždirbtote 3000 Lt, o nuo šių uždirbtų pajamų valstybei reikia sumokėti 3502.8 Lt mokesčių."

Šį pranešimą redagavo Argus: 2009 sausio 15 - 19:07

• 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#958 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2009 sausio 15 - 19:28

Vienas lauke ne karys. Ir praleido likusius kadencijos metus Buškevičiokas tylus ir kuklus...
maloniau...

Klysti - verzesi, tik niekas jo neisrinko. Nors pateko ir i antra tura, bet pralaimejo konservatoriui. Bet jo siaip tie pazadai priesrinkiminiai tokie utopiniai buvo... Bet visvien jam savo balsa atidaviau -_-
  • 0
Roots to roots

#959 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2009 sausio 15 - 21:50

Klysti - verzesi, tik niekas jo neisrinko. Nors pateko ir i antra tura, bet pralaimejo konservatoriui. Bet jo siaip tie pazadai priesrinkiminiai tokie utopiniai buvo... Bet visvien jam savo balsa atidaviau -_-

Taip tyliai veržėsi, kad net nepastebėjau... :(
  • 0
... labai piktas diedas...

#960 pehzas

pehzas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407 2.2 benzo

Parašyta 2009 sausio 15 - 21:50

Tau nors ir už karšieniaus prišiktų, irgi nesuprastum...
Palaukit, ponai, krizė dar nepasiekė apogėjaus. Po kelių mėnesių supras ir didžiausi pašaipūnai.
Esmė - ne protestas prieš krizę, nes šito mes nepakeisim. Protestas prieš valdžios būdus kovai su ja. Dar būtų ne pikta, jei taupymo vajus prasidėtų nuo viršūnėlės. Dabar gi toks jausmas, kad solidarumas krizės metu jiems negalioja...

aciu kad turi gera nuomone apie mane. Net nesitikejau. Del krizes tai as pats net nematau kitu budu kaip su ja kovot. Bukim atviri, politiku(tikru, kurie su patirtim butu, saziningi ir pan) mes neturim, ekonomikos ekspertai turbut irgi tik kokie 3ys pusiau padorus ant lietuvos. Kazkokiu nauju ideju mes NESUGEBAM sugalvot kaip su ja kovot, tai paimtas pats paprasciausias budas, didint mokescius, karpyt(teoriskai) islaidas. Ar tai isgelbes niekas taip pat nezino, bet kitu variantu nera. O pretestuot uz tai kad Kubilius sukele pasauline krize, tai nematau dideles prasmes.

Ramunas

niekas nesako kad kubilius krize sukele,bet kodel jie visiskai netaupo ,meto milijonus, visiskai netobulai priimti ystatymai zlugdo versla,bet smaugia paprasta zmogu,sako krize, reikia taupyt ,verztis dirzus,o patys dirzus atsileido
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0