papolitikuokim
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:03
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:15
Sitas gerasps. beje šalia stovėjo jaunas bičiukas ir kreivai šypsojosi, o priešais kažkokia pensininkė į mobilką labai garsiai gyrėsi kaip LNK interviu davė, kad seimo langai išdaužyti. Tas bičiukas nesusilaikė ir sako: "močiute, dabar tas seimas langus susidės už jūsų pensiją". Ana kažką mygt burbėt pradėjo ale labai prieštaraut neišdrįso.
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:20
Cia tik pradzia, jei LR prezidentas nepaleis seimo, verslininku ruosiamame rengti streike bus kur kas baisiau.Na buvau netgi iš arti pažiūrėt kas darosi. Na gražu, atrakcija. Žodžiu vaizdas toks. Vianoj pusėj seimo stovi kookie 20 su skydais policininkų ir kitoj pusėj, o visi kad mėto į juos, kad mėto... O tuo tarpu visas seimas su dar likusiais sveikais langais nieko nedomina. Staiga kažkas prisiminė, kad susirinko ne į policininkus mėtyt, tai nusprendė išpirdolint seimo langą, ko pasekoje išrikiuoti su skydais policajai pamėtė šaškių pražygiavo per aikštę ir visi "ereliai" išsilakstė. Vienas girtesnis erelis bandė atimt skydą, už tai gavo bananą ir tada šaukdamas "greitąją greitąją" nusliūkino į tarpuvartę. Žodžiu bendras vaizdas toks. Pensininkai patys išsigandę stovi ir turbūt bijo savo šešėlio, o smaginasi jaunimas, skustom ir tuščiom galvom. Policinkai su skydais dangstosi nuo sniego ir seimas jiems dzin. Valdžia palieps išvaikyt, tai ir išvaikys per penkia minutes viską. Riaušių aš ten nematau, sakyč kartais drakės tarp Ž ir LR fanų būna įdomesnės. Na gal šiuo atveju ažiotažas tik toks, kad tai vyksta prie seimo ir žiūrovų daugiau. Nu ką aš žinau...
ps. beje šalia stovėjo jaunas bičiukas ir kreivai šypsojosi, o priešais kažkokia pensininkė į mobilką labai garsiai gyrėsi kaip LNK interviu davė, kad seimo langai išdaužyti. Tas bičiukas nesusilaikė ir sako: "močiute, dabar tas seimas langus susidės už jūsų pensiją". Ana kažką mygt burbėt pradėjo ale labai prieštaraut neišdrįso.
Ir dar. Nežinau kiek seime parlamentarų yra (jeigu jų apskritai yra), bet va žiūriu per langą, prie seimo viežbučio seimūnų auto nebėra, net Antanas savo išginė kažkur ir Salamkakino citronas dingęs, nors turbūt nejudintas stovėjo kokie trys mėnesiai.
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:33
Nu ir kas bus baisiau? Bombas sprogdins? Tegul paleidžia tą seimą. Tarp kitko aš nieko prieš, nes tokio cirko dar nebuvo. Aš net bijau įsivaizduot, kokį seimą mes dabar išsirinktume. Beje, jeigu seimą paleis, tai kas įstatymus pataisys? Gal reiktų pradžiai galvot ką kalbat. Dar prisiminiau, kaip vienas baisiai entuziastingai aplinkinius ragino nueit į statoilą ir dujų balioną nupirkus padegt. Nu bet kažkaip niekas nepasirašė, žmonėse dar liko sveiko proto.Cia tik pradzia, jei LR prezidentas nepaleis seimo, verslininku ruosiamame rengti streike bus kur kas baisiau.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:42
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:43
Tu kvailas ar apsimeti kvailiu, jau vien faktas kad lietuviai pradejo riauses kelti, tau nieko nesako, ar esi uzkietejes konservatorius ir apsimeti nenoredamas matyti kas aplinkui darosiNu ir kas bus baisiau? Bombas sprogdins? Tegul paleidžia tą seimą. Tarp kitko aš nieko prieš, nes tokio cirko dar nebuvo. Aš net bijau įsivaizduot, kokį seimą mes dabar išsirinktume. Beje, jeigu seimą paleis, tai kas įstatymus pataisys? Gal reiktų pradžiai galvot ką kalbat. Dar prisiminiau, kaip vienas baisiai entuziastingai aplinkinius ragino nueit į statoilą ir dujų balioną nupirkus padegt. Nu bet kažkaip niekas nepasirašė, žmonėse dar liko sveiko proto.
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:45
aš jį pažįstu, jis toks.Tu kvailas ar apsimeti kvailiu,
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:52
Tu cia apie situos kalbi?jau vien faktas kad lietuviai pradejo riauses kelti
©15min
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:55
O kas jie juodaodziai, ar seimas isleido istatyma draudzianti gertiTu cia apie situos kalbi?
©15min
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:56
o seimas įstatymus leidžia?ar seimas isleido istatyma draudzianti gerti
Parašyta 2009 sausio 16 - 15:58
o tai visi kas ne juodaodžiai tai jau Lietuviai?O kas jie juodaodziai
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass 106 (p 106) >>> Nissan Cube
Parašyta 2009 sausio 16 - 16:00
Aš kvailas, bet deja ne konservatorius, o liberalas. Sakai lietuviai riaušes kelia? A tu buvai prie seimo? Pasikartosiu dar kartą, nematau aš čia riaušių. Koks pora šimtų pusgirčių ir puskvailių skustagalvių niokoja jūsų ir mūsų turtą ir viskas.Tu kvailas ar apsimeti kvailiu, jau vien faktas kad lietuviai pradejo riauses kelti, tau nieko nesako, ar esi uzkietejes konservatorius ir apsimeti nenoredamas matyti kas aplinkui darosi
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 sausio 16 - 16:01
Kiek žinau, viešoje vietoje gerti draudžiamaO kas jie juodaodziai, ar seimas isleido istatyma draudzianti gertiTu cia apie situos kalbi?
©15min
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 sausio 16 - 16:03
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 sausio 16 - 16:08
O kas tu ekspertas, kad pagal nuotrauka nusprendi butelio turini ir zmogaus girtumo laipsni.Kiek žinau, viešoje vietoje gerti draudžiama
Nesvarbu, nesivelsiu as cia i gilias diskusijas, nes beviltiska jus tik rusiuojate zmones i girtus ir skustagalvius puskvailiu, beje as ir trumpai apsikirpes, tai gal mane kuom nors apkaltinkite
Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2009 sausio 16 - 16:08
Parašyta 2009 sausio 16 - 16:14
o prie ko čia girtas??O kas tu ekspertas, kad pagal nuotrauka nusprendi butelio turini ir zmogaus girtumo laipsni.
Nesvarbu, nesivelsiu as cia i gilias diskusijas, nes beviltiska jus tik rusiuojate zmones i girtus ir skustagalvius puskvailiu, beje as ir trumpai apsikirpes, tai gal mane kuom nors apkaltinkite
viešoje vietoje alkoholi vartoti draudžiama. supranti ką tai reiškia?
tai reiškia kad viešoj vietoj būdams blaivas ar girtas, negali vartoti alkoholio.
girtumo darka šiuo atveju ir nenustatinėjo.
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Parašyta 2009 sausio 16 - 16:18
matau, kad tu pati nesupranti, kad anas viską supranta daug geriau už bet ką kitą.supranti ką tai reiškia?
Parašyta 2009 sausio 16 - 16:21
© J. Erlickas
Parašyta 2009 sausio 16 - 16:22
nu joa. tu teisusmatau, kad tu nesupranti, kad anas viską supranta daug geriau už bet ką kitą.
Parašyta 2009 sausio 16 - 16:25
Šį pranešimą redagavo Manis: 2009 sausio 16 - 16:26
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0