Peršokti prie turinio

Nuotrauka

papolitikuokim

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2793

#1001 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 sausio 16 - 16:28

O kas tu ekspertas, kad pagal nuotrauka nusprendi butelio turini ir zmogaus girtumo laipsni.
Nesvarbu, nesivelsiu as cia i gilias diskusijas, nes beviltiska jus tik rusiuojate zmones i girtus ir skustagalvius puskvailiu, beje as ir trumpai apsikirpes, tai gal mane kuom nors apkaltinkite

Aš pabūsiu ramus iki galo ir dar kartą pasikartosiu. Aš toj aikštėj buvau, uosčiau dūmus, dangsčiausi nosį ir akis ir savom akim mačiau kas ką daro, geria ir kaip atrodo ir į seimo langus skreidė ne buratino buteliai. Ir dar pastebėjau, policininkai aktyvesnių veiksmų imasi tik tada, kai juos tiesiogiai puola visokie ereliai. Jeigu būtų norėję išsaugot seimo langus, jau seniai būtų visus išvaikę.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1002 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 sausio 16 - 16:30

O kas sako, kad toje nuotraukoje jis alkoholi geria, gal ten paprasciausias limonadas...As uz, ir pats eiciau pametyti akmenuku. Savo turta niokojam? Tebunie, jei neisklauso, bijo islysti kaip sunys slepiasi, tai reikia ir pakovoti, kad tave isgirstu! Tikiuosi nenurims cia viskas taip, kaip Lietuvoje iprasta, reikalingi tik trumpalaikiai "skandaliukai".. Turi liaudi, turi valdzia! Stiprybes!

Tai ir barškink savo namų langus
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1003 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2009 sausio 16 - 16:56

Gražūs skaičiai... :)
Posted Image
  • 0

#1004 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:03

Kaip sakant reitingai kyla :D
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#1005 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:06

a is kur ten tie nuostoliai du limonai, sutvarkys uz 100t likusius i kisene aisku
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1006 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:07

o prie ko čia girtas??
viešoje vietoje alkoholi vartoti draudžiama. supranti ką tai reiškia?
tai reiškia kad viešoj vietoj būdams blaivas ar girtas, negali vartoti alkoholio.
girtumo darka šiuo atveju ir nenustatinėjo.

Dar pasakyk kad tu is tu zmoniu kurie vazineja mieste 50km/h greiciu ^_^
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#1007 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:09

Tai ir barškink savo namų langus

Savo langus dauzydamas, demesio neatkreipsi, nebent kaimynu, taip kad tavo variantas netinka :D O cia bumt i seimo langa, iskart prezidentas per televizoriu kalba
  • 0

#1008 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:10

Dar pasakyk kad tu is tu zmoniu kurie vazineja mieste 50km/h greiciu ^_^

O kas čia blogo, kad viešoj vietoj negeri ir važinėji 50?
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#1009 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:11

Dar pasakyk kad tu is tu zmoniu kurie vazineja mieste 50km/h greiciu  ^_^

O kas čia blogo, kad viešoj vietoj negeri ir važinėji 50?

Nieko blogo, netgi pagirtina, bet zmones megsta ziureti i kito darza saves nematydami
  • 0

#1010 marazmas

marazmas
  • Senbuviai
  • Vieta:Miami
  • Automobilis:Peugeot 206 1.4hdi

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:15

nu dujikiu gavau ir as....nekas :( atejau paziureti kas darosi vadinasi... gaila man tik to kinietisko restorano savininko kuriam uz nieko begalviai isdauze 2 langus...vienas prie mano akiu dauze kitoj vietoj tai apgailetina buvo ziureti i ji ir kokios kondicijos jis buvo tai sorry...
  • 0

#1011 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:19

Blin susidiorginau nuo pat ryto. Buvo normaliai su bendradarbiais sutarta nuvažiuot, sudalyvaut. Bet kai pamačiau, koks kontingentas papildomai į busą renkasi, pasiklausius jų fantazijų "... ot pasiautėsim...", teko keist planus. Norisi protestuot civilizuotai, o ne tarp benkartų "ratų" pririjusių... Žinių klausau ir šiurpstu. "Protestuotojai", jebatichnekomu...
  • 0
... labai piktas diedas...

#1012 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:20

Blin susidiorginau nuo pat ryto. Buvo normaliai su bendradarbiais sutarta nuvažiuot, sudalyvaut. Bet kai pamačiau, koks kontingentas papildomai į busą renkasi, pasiklausius jų fantazijų "... ot pasiautėsim...", teko keist planus. Norisi protestuot civilizuotai, o ne tarp benkartų "ratų" pririjusių...
Žinių klausau ir šiurpstu. "Protestuotojai", jebatichnekomu...

Lietuva Lietuva ple, pries ar ne 18 mtu ejom ginti seimo, ple dabar dauzyti, neturiu zodziu...
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1013 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:26

Blin susidiorginau nuo pat ryto. Buvo normaliai su bendradarbiais sutarta nuvažiuot, sudalyvaut. Bet kai pamačiau, koks kontingentas papildomai į busą renkasi, pasiklausius jų fantazijų "... ot pasiautėsim...", teko keist planus. Norisi protestuot civilizuotai, o ne tarp benkartų "ratų" pririjusių...
Žinių klausau ir šiurpstu. "Protestuotojai", jebatichnekomu...

Lietuva Lietuva ple, pries ar ne 18 mtu ejom ginti seimo, ple dabar dauzyti, neturiu zodziu...

Subrendm, juk sulaukem pilnametystes 18m :D
  • 0

#1014 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:35

Nuotrauka iš mitingo

Posted Image
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#1015 Gedis123

Gedis123
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Taurage
  • Automobilis:Peugeot 406 HDI 80kw

Parašyta 2009 sausio 16 - 17:55

Maladec taip ir reikia, išdaužyt tą visą seimą...
  • 0
Šeši iš dešimties lietuvių gyvena depresijoje, likę keturi Londone…

#1016 Svečias_Darius55555_*

Svečias_Darius55555_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 sausio 16 - 18:03

Man gėda už visus idiotus, kurie savo nuomonę reiškia daužymais, deginimais, susirėmimais su policija. Dvasios ubagai, ne kitaip. Kumunistinio auklėjimo aukos...

Šį pranešimą redagavo Darius55555: 2009 sausio 16 - 18:04

• 0

#1017 Svečias_Svečias pug_*

Svečias_Svečias pug_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 sausio 16 - 18:05

Nu ir kas bus baisiau? Bombas sprogdins? Tegul paleidžia tą seimą. Tarp kitko aš nieko prieš, nes tokio cirko dar nebuvo. Aš net bijau įsivaizduot, kokį seimą mes dabar išsirinktume. Beje, jeigu seimą paleis, tai kas įstatymus pataisys? Gal reiktų pradžiai galvot ką kalbat. Dar prisiminiau, kaip vienas baisiai entuziastingai aplinkinius ragino nueit į statoilą ir dujų balioną nupirkus padegt. Nu bet kažkaip niekas nepasirašė, žmonėse dar liko sveiko proto.

jai tau reiktu sukt galva kaip prasimaitint ,susimoket mokescius,ar paskola,gaunant varganus 1000 lt., man atrodo kitaip kalbetum,jai turi dabar gera darba nereiskia kad rytoj jy turesi
  • 0

#1018 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 sausio 16 - 18:07

Man gėda už visus idiotus, kurie savo nuomonę reiškia daužymais, deginimais, susirėmimais su policija. Dvasios ubagai, ne kitaip. Kumunistinio auklėjimo aukos...

čia ne aš parašiau bet 100% pritariu. Negalvojau, kad Lietuvoj tiek daug bukapročių.

Gal jau kaip tik cinishko oligarchinio kapitalizmo auklejimo aukos? :ph34r:

Efektas turbut geresnis nei iprasti mitingai, kai susirenka 1000 bobuciu, kalbas pavaro, ishrinktieji ishkyshe mordas pro langus pazhvengia ir viskas. Skiac apturejo atrakcija.
Dabar gal baimes bishki ivare. Bet jau turejo bijoti savo kiaulishka snuki pro langa kyshti ir garsiai zhvengti.
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#1019 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 16 - 18:33

jai tau reiktu sukt galva kaip prasimaitint ,susimoket mokescius,ar paskola,gaunant varganus 1000 lt., man atrodo kitaip kalbetum,jai turi dabar gera darba nereiskia kad rytoj jy turesi

reik turet proto gaunant stuke imti paskola :P
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1020 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2009 sausio 16 - 19:03

reik turet proto gaunant stuke imti paskola :P

Nereik nė paskolos. Gauni 1100, susimoki mokesčius ir lieka dviems žmonėms (vienas iš jų vaikas) mėnesiui 400 lt. Dar reikia vaiką į darbą nuvažiuoti, pietus pavalgyti. Čia normalu?

Šį pranešimą redagavo Argus: 2009 sausio 16 - 19:05

• 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0