Nemaišau. Įžvelk, jog čia yra tapatūs dalykai - "jie gyvena geriau", ir tuo viskas pasakyta.Namaisyk dvieju skirtingu dalyku
1917. Ruduo. Už lango triukšmas, riksmai, minios šurmulys. Dekbristo anūkė išeina į balkoną, pasižiūri - minios žmonių su transparantais, kažka šūkaudami blaškosi po gatves. Grįžta į kambarį ir sako guvernantei - "Anstasja Fiodorovna, gal galėtumėte nusileisti žemyn ir išsiaiškinti, ko tie žmonės nori?". Guvernantė po keliolikos minučių grįžta, sako - "žinote, panele, šie žmonės nori, kad nebūtų turtingų". "Aaaa...", - nutęsia mergaitė, "o mano senelis norėjo, kad nebūtų vargšų..."
Maždaug taip galima apibūdinti mūsų nacionalinį požiūrį į visus, kurie "milijonais", "dešimt tūkstančių per mėnesį" ir pan. Skirtingai nuo, pvz., amerikiečių, kuriems nuo vaikystės įkalta - jei sunkiai dirbsi, tu gali tapti JAV prezidentu arba GM generaliniu direktoriumi... Aišku, anaiptol ne visi gali - ne visiems vienodai Dievas davė vis tik, bet principinis tikėjimas savimi ir savo jėgomis pas juos kažkodėl yra.

... grybauskaite sia savaite aiskiai dave suprast kad lietuvai realiai jau ...  STOPforce kaip man isreiksti sita nepadoru bloga zodi i toki kurio cia necenzuruotu
 ... grybauskaite sia savaite aiskiai dave suprast kad lietuvai realiai jau ...  STOPforce kaip man isreiksti sita nepadoru bloga zodi i toki kurio cia necenzuruotu  

![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)