Peršokti prie turinio

Nuotrauka

papolitikuokim

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2793

#1461 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2009 balandžio 03 - 08:08

Nieko netikėto. Dabar reik nukirpt tris milijardus nuo biudžeto, vasarą dar pusantro, kažkiek į metų galą... Čia dar gėlytės, palaukit, bus ir uogyčių...  :(
Man tik įdomu: sekantį šildymo sezoną atjunginės už nemokumą atskirais daugiabučiais, ar ištisais mikrorajonais?...  :huh:

Kyba nepameni pirmuju nepriklausomybes metu? Radiatoriai vos drungni. Viduri kambario 20-30l puodas su is vakaro uzvirintu vandeniu. ^_^

Puikiai prisimenu apie instruktavimą, kaip reik įrengti buržuikę daugiabutyje. Reikalavimas buvo, kad dūmtraukis būtų min 1m virš stogo krašto...
Tada buvo blokada. Pinigų buvo, nebuvo naftos. Dabar bus priešingai...
  • 0
... labai piktas diedas...

#1462 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 03 - 09:49

Na nors vieną protingą žingsnį žengė Varlinskas - atsisakė kandidatuot į prezidentus. Turbūt suprato pagaliau, kad su tokiais reitingais beviltiška... ;]
  • 0

#1463 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2009 balandžio 03 - 17:11

Pasiūlymas

jei taip ir toliau bus reiks burt koki "bureli" ir eit mobilku atiminet :rolleyes:
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#1464 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Parašyta 2009 balandžio 03 - 17:17

Na as pasikartosiu gi konservatoriai valdzioje, nebutu sukele tokios panikos su savo mokesciu reforma krize isgyventumeme kur kas lengviau, tiesa as jos nejauciu, nes pastovus kalimas i galva krize, kaip blogai ir tt priveda prie atatinkamu veiksmu, kuriuos emesi verslininkai tam kad apsaugotu savo versla ty masiniai atleidimai.

Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2009 balandžio 03 - 17:18

• 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#1465 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 balandžio 03 - 17:18

va kaip zmones litus daro :rolleyes: ...

Šį pranešimą redagavo dainiusaz: 2009 balandžio 03 - 17:19

• 0

#1466 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 balandžio 03 - 17:20

tiesa as jos nejauciu

koki sakei mobilu turi ? :rolleyes:
  • 0

#1467 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Parašyta 2009 balandžio 03 - 17:23

koki sakei mobilu turi ? :rolleyes:

Sidabrini su juodais, tiks :D
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#1468 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 balandžio 06 - 17:21

pasirodo jie nejuokavo ... mygt ...
mano darboviete net uz tas dvi dienas nemoka (nes dabar lietuvoje krize - taip man paaiskino kai paklausiau) ... skiasi jei susirgsi tai savaite busi be jokiu pajamu ... zajabys
  • 0

#1469 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2009 balandžio 07 - 20:45

Nu aš vis dar viliuosi kad nepasirašys. O ką daryti kurie vaikus augina :unsure: ? Suaugęs tai dar gali nurėplioti į darbą sergantis, vaiko tai nepasimsi sergančio ir nepaliksi vieno. O jie taip dažnai serga ir ne po vieną savaitę....
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#1470 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 balandžio 07 - 21:09

Nu aš vis dar viliuosi kad nepasirašys. O ką daryti kurie vaikus augina :unsure: ? Suaugęs tai dar gali nurėplioti į darbą sergantis, vaiko tai nepasimsi sergančio ir nepaliksi vieno. O jie taip dažnai serga ir ne po vieną savaitę....

butent ...kaip cia kazkas sake tipo duokit padirbt pirma naujajai valdziai o tik po to kritikuokit - nu davem ir ka ? atrodo kad vienintelis ju darbas sukelt kuo didesni chaosa salyje :mad: pirma darom o paskui mastom ...politiniai impotentai ...
  • 0

#1471 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 balandžio 07 - 21:16

mygt
"„PKN Orlen“ perka likusias akcijas, nes taip numatyta derybų sutartyje. Ar po tokio sandėrio Lietuva išsaugo pirmenybę perpirkti bendrovės akcijas?

Pasibaigus šiam pirkimo sandėriui Lietuva praranda akcijų įsigijimo pirmumo teisę. "
  • 0

#1472 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 07 - 21:59

mygt
"„PKN Orlen“ perka likusias akcijas, nes taip numatyta derybų sutartyje. Ar po tokio sandėrio Lietuva išsaugo pirmenybę perpirkti bendrovės akcijas?

Pasibaigus šiam pirkimo sandėriui Lietuva praranda akcijų įsigijimo pirmumo teisę. "

Vat kažkodėl neesu rusofobas ekonomikos srity. Lukoilas turi naftos, o Orlenas (kaip ir liūdnai pagarsėjęs Wiliams-as) - tik operatorius, kitaip sakant tarpininkas. O jei Lukoilas atstatys naftotekį Družba, tai galima tikėtis ir papigimo transportavimo sąskaita...
  • 0

#1473 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2009 balandžio 08 - 06:12

o ka kolegos mano apie sita dalyka
Man nesuprantama, kodel uzdirbdamas daugiau, turiu moket didesnius mokescius, o sumoje gaunu ta pati is valstybes, ka ir mokantis maziau. Dar didesne neamone mano manymu, kad algos pakelimas gaunasi jau kaip algos sumazejimas, bo nuo pakilusios algos didesni moeksciai ir sumoje gaunasi mazesne alga :ph34r:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1474 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2009 balandžio 08 - 07:05

Įdomu
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#1475 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:208

Parašyta 2009 balandžio 08 - 07:08

Man nesuprantama, kodel uzdirbdamas daugiau, turiu moket didesnius mokescius, o sumoje gaunu ta pati is valstybes, ka ir mokantis maziau. Dar didesne neamone mano manymu, kad algos pakelimas gaunasi jau kaip algos sumazejimas, bo nuo pakilusios algos didesni moeksciai ir sumoje gaunasi mazesne alga :ph34r:

Labai gerai manau, o ką? :D
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#1476 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Parašyta 2009 balandžio 08 - 07:37

iš principo, aš už :)
manau intervalai per dideli (pvz.: nuo 60 tūkst. iki 120 tūkst. - 25 proc)
ir galėtų susieti su min alga ar vidutiniu darbo užmokesčiu...
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

#1477 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 08 - 08:28

Man nesuprantama, kodel uzdirbdamas daugiau, turiu moket didesnius mokescius, o sumoje gaunu ta pati is valstybes, ka ir mokantis maziau. Dar didesne neamone mano manymu, kad algos pakelimas gaunasi jau kaip algos sumazejimas, bo nuo pakilusios algos didesni moeksciai ir sumoje gaunasi mazesne alga  :ph34r:

Noreciau pamatyt tavo istysusi veida,kai alga pakelia kokias 500lt o pakelus mokesciai suvalgo tavo pakelima ir gauni sumoj maziau nei pries tai
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1478 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2009 balandžio 08 - 08:40

Noreciau pamatyt tavo istysusi veida,kai alga pakelia kokias 500lt o pakelus mokesciai suvalgo tavo pakelima ir gauni sumoj maziau nei pries tai

butent. ple zmona krusosi su vienu valstybiniu egzaminu banke metus laiko, islaikius ji alga pakele 150 lt., bet perzenge NPD riba ir gavosi maziau nei pries tai. Nu i nx tokia sistema tada. Kam man tada pistis tam, kad daugiau gauciau, jeigu ir maziau dirbdamas galiu tiek pat gauti? Ar jau esam tokie turtingi visi, kad pofig kiek man atskaito? :mad:
tas pats ir su nedarbingumu ir su penciju draudimo fondais. Viskas yra zlugdoma. O tuos sutaupytus milijonus is saziningai dirbanciu ir mokanciu mokescius zmoniu vyriausybe prapis ant visokiu krasto apsaugu ir kitokiu valstybes ivaizdy gerinanciu gerybiu :ph34r:
  • 0
Roots to roots

#1479 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 08 - 08:54

butent. ple zmona krusosi su vienu valstybiniu egzaminu banke metus laiko, islaikius ji alga pakele 150 lt., bet perzenge NPD riba ir gavosi maziau nei pries tai. Nu i nx tokia sistema tada. Kam man tada pistis tam, kad daugiau gauciau, jeigu ir maziau dirbdamas galiu tiek pat gauti? Ar jau esam tokie turtingi visi, kad pofig kiek man atskaito? :mad:
tas pats ir su nedarbingumu ir su penciju draudimo fondais. Viskas yra zlugdoma. O tuos sutaupytus milijonus is saziningai dirbanciu ir mokanciu mokescius zmoniu vyriausybe prapis ant visokiu krasto apsaugu ir kitokiu valstybes ivaizdy gerinanciu gerybiu :ph34r:

Teisingai :beer: Nafig krustis ple, jei skatinimo politika tik zalos padarys. Taipogi zinau,kad yra lubos biliotenio ir pvz tevystes atosotgu, jei tavo alga virsyja tam tikra dydi, tai nafig tada atsakito mokescius nuo visos algos, galetu irgi lubos but :lol:
Teisingai pasake Uspaskis, cia pavydo istatymas ir visi tinginiai kurie tingi dirbti ir gauna mazai tuo ir dziaugiasi.

Šį pranešimą redagavo Francis: 2009 balandžio 08 - 08:56

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1480 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Automobilis:208

Parašyta 2009 balandžio 08 - 09:04

Man nesuprantama, kodel uzdirbdamas daugiau, turiu moket didesnius mokescius, o sumoje gaunu ta pati is valstybes, ka ir mokantis maziau. Dar didesne neamone mano manymu, kad algos pakelimas gaunasi jau kaip algos sumazejimas, bo nuo pakilusios algos didesni moeksciai ir sumoje gaunasi mazesne alga  :ph34r:

Nereikia man net kelt algos, pastaruoju metu man ji ir taip kokiu penktadaliu sumažėjo.

Teisingai pasake Uspaskis, cia pavydo istatymas ir visi tinginiai kurie tingi dirbti ir gauna mazai tuo ir dziaugiasi.

Deja ne visi tinginiai, yra darbo vietų kuriose tu neuždirbsi daugiau negu yra nustatyta (pvz. būdamas teisėsaugos pareigūnu).
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0