Peršokti prie turinio

Nuotrauka

papolitikuokim

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2793

#1521 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2009 balandžio 15 - 11:28

Nu jau tokia 'nūdna' šita tema pastaruoju metu... Ir vėl prasideda masinis - ajajai, ujujui...

Nu kad blin, su kožna diena vis mažiau optimizmo belieka. Dar vyliausi, kad kad Kubilas protan ateis, gal tikrai protingų žingsnių imsis. Kiekvieną dieną sužinai apie gimines ir draugus darbo netekusius, o dar net dugno nepasiekėm...
Kur čia nebus "ajajai, ujujui". Kas iš mūsų 100% įsitikinęs, kad kelių mėnesių bėgyje dar turėsim darbą? Rudenį norėčiau su dabartiniais "optimistais" pakalbėt...
Ko čia nevaitosi, kai gaisrą benzinu gesina... :(
  • 0
... labai piktas diedas...

#1522 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 balandžio 15 - 11:54

Jimmy, a tu garantuots, kad po kelių mėnesių gyvas būsi? A ką reiškia darbo nebus? Darbo vienokio ar kitokio visada yra tik yra keletas bet. Ar mes norim dabartines šiltas kėdes keist į lakstymą per kelis darbus, ar mes pasiruošę dirbt žiauriai nepatrauklius darbus ir už mažiau, ar mes pasiryžę atisakyt nereikalingos prabangos, kad išgyventume? Kažkodėl manau, kad ne. Tarp kitko galiu pasiūlyt vieną pavyzdį kaip pataupyt. Reikia patvarkyt kam nors auto? Galiu pagelbėt, bet užmokestis už tai būtų juodas darbas kastuvais ir grėbliais aplink namą tvarkant gerbūvį. Bet ar būtų norinčių išbandyt tokį variantą? Ir bijau, kad tokių ar panašių pavyzdžių galima rast krūvas, tik reikia nemykt kaip viskas cherova, o tiesiog nupūst užmaršties dulkes nuo smegenų ir prisimint ką dar galėtum pasiūlyt. Krizė ne tik bėdų, bet ir naujų galimybių metas, tik klausimas ar mes turim drąsos keist tai kas nusistovėję.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1523 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2009 balandžio 15 - 12:10

Jimmy, a tu garantuots, kad po kelių mėnesių gyvas būsi?
A ką reiškia darbo nebus? Darbo vienokio ar kitokio visada yra tik yra keletas bet. Ar mes norim dabartines šiltas kėdes keist į lakstymą per kelis darbus, ar mes pasiruošę dirbt žiauriai nepatrauklius darbus ir už mažiau, ar mes pasiryžę atisakyt nereikalingos prabangos, kad išgyventume? Kažkodėl manau, kad ne.
Tarp kitko galiu pasiūlyt vieną pavyzdį kaip pataupyt. Reikia patvarkyt kam nors auto? Galiu pagelbėt, bet užmokestis už tai būtų juodas darbas kastuvais ir grėbliais aplink namą tvarkant gerbūvį. Bet ar būtų norinčių išbandyt tokį variantą? Ir bijau, kad tokių ar panašių pavyzdžių galima rast krūvas, tik reikia nemykt kaip viskas cherova, o tiesiog nupūst užmaršties dulkes nuo smegenų ir prisimint ką dar galėtum pasiūlyt. Krizė ne tik bėdų, bet ir naujų galimybių metas, tik klausimas ar mes turim drąsos keist tai kas nusistovėję.

Kodėl tu taip manai? Pvz., aš bijau netekt darbo ir darbo visiškai nebijau. Neskirstau darbus į juodus ir baltus. Ir dirbu ne viename darbe. Ir viršvalandžius dirbu ir kai sergu dirbu. O prabangos namie nėr: kompas namie darbinis ir telikas vienas 37 cm įstrižainės. Iki šiol nesu niekur keliavusi, nes tam paprasčiausiai nėr pinigų. Arba gaila, nes žinau kad po mėn kito gali būti išlaidų. Bet vis tiek bijau netekt darbo, nes reikia ir paskolą mokėti ir vaiką išlaikyti. Ir dar tėvai yra, kuriems ir reik padėti. Taip kad nekalbėk taip už visus apie prabangą ar baimę juodų darbų. Jei jau pats prabangiai gyveni, tai dar nereiškia kad visi čia taip puikiai gyvena. O darbo jei neteksi, tai bus baisu, nes žinai kad gali susirgti, valgyt reikia, komunalinius mokėt reikia. O kai žinai kiek esi sumokėjęs valstybei o ji tau už tai špygą taukuotą pasiūlo kai yra blogai, tai žinai, plaukai šiaušiasi pagalvojus kas bus jei neteksi darbo.
O į tavo pasiūlymą manau atsirastų nemažai norinčių, nes tai nėra jau visai toks baisus darbas.

Šį pranešimą redagavo Argus: 2009 balandžio 15 - 12:13

• 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#1524 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2009 balandžio 15 - 12:16

Jimmy, a tu garantuots, kad po kelių mėnesių gyvas būsi?
...Galiu pagelbėt, bet užmokestis už tai būtų juodas darbas kastuvais...

Gerai, ką tau nudažyt, kad man po smerčiaus duobę iškastum? :huh:
Blin, XXI amžius, natūriniai mainai. Tik nemanau, kad ta pati valdžia mokesčius iš mūsų ims bulvėm...
  • 0
... labai piktas diedas...

#1525 Argus

Argus
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 12:21

Iš tikrųjų labai įdomiai čia - paty valstybė tarkim laiku negrąžina pinigų žmogui ir jokių delspinigių nemoka, o jei žmogus paveluoja dieną, tai žiūrėk vos ne su anstoliais pareina.
  • 0

#1526 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 12:55

Kodėl tu taip manai? Pvz., aš bijau netekt darbo ir darbo visiškai nebijau. Neskirstau darbus į juodus ir baltus. Ir dirbu ne viename darbe. Ir viršvalandžius dirbu ir kai sergu dirbu. O prabangos namie nėr: kompas namie darbinis ir telikas vienas 37 cm įstrižainės. Iki šiol nesu niekur keliavusi, nes tam paprasčiausiai nėr pinigų. Arba gaila, nes žinau kad po mėn kito gali būti išlaidų. Bet vis tiek bijau netekt darbo, nes reikia ir paskolą mokėti ir vaiką išlaikyti. Ir dar tėvai yra, kuriems ir reik padėti. Taip kad nekalbėk taip už visus apie prabangą ar baimę juodų darbų. Jei jau pats prabangiai gyveni, tai dar nereiškia kad visi čia taip puikiai gyvena. O darbo jei neteksi, tai bus baisu, nes žinai kad gali susirgti, valgyt reikia, komunalinius mokėt reikia. O kai žinai kiek esi sumokėjęs valstybei o ji tau už tai špygą taukuotą pasiūlo kai yra blogai, tai žinai, plaukai šiaušiasi pagalvojus kas bus jei neteksi darbo.
O į tavo pasiūlymą manau atsirastų nemažai norinčių, nes tai nėra jau visai toks baisus darbas.

Negyvenu aš prabangiai ir tikrai ne lengviau nei jumi. Pas mane irgi kabo būsto paskola, pora vartojimo paskolų ir nemažos, du vaikai. Bet esmė kitkas. Aš nežinau ką reišklia kviest santechniką, elektriką, statybininką ar auto remontininką ir t.t. Aš nebijau imtis darbų, kurių niekada nesu daręs, bet man patinka gyventi pagal principą "jeigu kiti gali, vadinasi ir aš galiu". Paskutinių kelerių metų mano didžiausios atostogos peugeot klubo GM. Dė esamo darbo esu garantuotas iki rudens, kas bus poto, tai bus poto. Kas dėl susirgimo, tai manau, kad šiais laikais greičiau susirgt galima turint darbą, nei jo neturint. Ir pamastykit kodėl
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1527 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:18

Negyvenu aš prabangiai ir tikrai ne lengviau nei jumi. Pas mane irgi kabo būsto paskola, pora vartojimo paskolų ir nemažos, du vaikai. Bet esmė kitkas. Aš nežinau ką reišklia kviest santechniką, elektriką, statybininką ar auto remontininką ir t.t. Aš nebijau imtis darbų, kurių niekada nesu daręs, bet man patinka gyventi pagal principą "jeigu kiti gali, vadinasi ir aš galiu". Paskutinių kelerių metų mano didžiausios atostogos peugeot klubo GM. Dė esamo darbo esu garantuotas iki rudens, kas bus poto, tai bus poto. Kas dėl susirgimo, tai manau, kad šiais laikais greičiau susirgt galima turint darbą, nei jo neturint. Ir pamastykit kodėl

Va per tokius ir stoja ekonomika! :angry:
Uz ka valgyt autoshaltkalviui, santechnikui, elektrikui, jei net bankininkai tuos darbus patis darosi? :blink:
Apie kelioniu agenturas jau net nekalbu.
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#1528 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:21

Tai ko cia taip skundziates juk gyvenimas nuostabus kai konservatoriai valdzioje ir bus dar nuostabesnis jei prezidente taps D.Grybauskaite, tada jos pavarde taip pasiteisins ypac tiem kurie uz ja balsuos :D
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#1529 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:23

Taip jau įprasta pas mus dejuot :) Gal kam lengviau pasidaro nuo to... As jau pora savaiciu turiu bedarbio statusa, bet neinu kubilui langų daužyt. Nemanau, kad padetų... Ir šiaip pas Darką jau pirmas eilėj prie pomidorų ir agurkų lysvių :)
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#1530 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:27

Tarp kitko galiu pasiūlyt vieną pavyzdį kaip pataupyt. Reikia patvarkyt kam nors auto? Galiu pagelbėt, bet užmokestis už tai būtų juodas darbas kastuvais ir grėbliais aplink namą tvarkant gerbūvį. Bet ar būtų norinčių išbandyt tokį variantą? Ir bijau, kad tokių ar panašių pavyzdžių galima rast krūvas, tik reikia nemykt kaip viskas cherova, o tiesiog nupūst užmaršties dulkes nuo smegenų ir prisimint ką dar galėtum pasiūlyt. Krizė ne tik bėdų, bet ir naujų galimybių metas, tik klausimas ar mes turim drąsos keist tai kas nusistovėję.

Nu prajuokinai, na ir pamastymai, :D tai gal noretum gauti atlyginima kokiais tai saldytuvais, arba agurku slavikais
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#1531 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:29

Ir šiaip pas Darką jau pirmas eilėj prie pomidorų ir agurkų lysvių :)

Mashina sugedo? :lol:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#1532 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:30

Mashina sugedo? :lol:

Jau pataisė į skolą :)
Bet ir vėl pagedo :blush:
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#1533 Argus

Argus
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:31

Jau pataisė į skolą  :)

Atvaryk padėt statyt namą, sutvarkysim tavo auto.

Šį pranešimą redagavo Argus: 2009 balandžio 15 - 13:32

• 0

#1534 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:35

Jau pataisė į skolą  :)

Atvaryk padėt statyt namą, sutvarkysim tavo auto.

Tai kas čia per krizė jai namai statomi ? :huh:
  • 0

#1535 Argus

Argus
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:44

Statomas šiemet jau ketvirti metai. Viskas daroma savomis rankomis: pamatai, sienos, stogas. Tiksliau stogo nespėta uždėt. Yra tik gegnės ir plevelė. Reikia namą apšiltinti, stogą uždėt ir drenažą pasidaryt. Bent jau tokie planai yra. Šiems metams. Paskui nzn. Nes trūksta babkių. O tiksliau aš nežinau ir nelabai suku galvą. Pati mąstau kaip butą išlaikyti su visom paskolom. Ne mano daržas ne mano ir pupos.
  • 0

#1536 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:52

Nu prajuokinai, na ir pamastymai, :D tai gal noretum gauti atlyginima kokiais tai saldytuvais, arba agurku slavikais

Na jūsų sugebėjimus mastyt "blaiviai" mes žinom. Aš nesiūlau žmogui varianto: yra du kubai žemių, vieną išlyginat, o kitą susikraunat ir išsivežat kaip užmokestį už darbą, nors žmogui tų žemių nereikia. Aš siūlau paslaugą už paslaugą. Dėl manęs už auto remontą galit ir pinigais mokėt, aš už juos nusisamdysiu kažką kitą.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1537 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:55

Statomas šiemet jau ketvirti metai. Viskas daroma savomis rankomis: pamatai, sienos, stogas. Tiksliau stogo nespėta uždėt. Yra tik gegnės ir plevelė. Reikia namą apšiltinti, stogą uždėt ir drenažą pasidaryt. Bent jau tokie planai yra. Šiems metams. Paskui nzn. Nes trūksta babkių. O tiksliau aš nežinau ir nelabai suku galvą. Pati mąstau kaip butą išlaikyti su visom paskolom. Ne mano daržas ne mano ir pupos.

Na ir kas čia pas mus buržujus? Ir namo norim ir buto gaila. Aš namą jau 8 metai statau ir buto lyšno neturiu ir žinau kas namą dar ilgiau stato ir nešlapina klaviatūros ašarom.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1538 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:58

Na jūsų sugebėjimus mastyt "blaiviai" mes žinom.

Gal galima placiau sia tema padiskutuoti, nes toks jausmas, kad man gresia Pakso likimas :D
  • 0

#1539 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2009 balandžio 15 - 13:58

Jautiesi pristapšnojęs? :)
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#1540 Argus

Argus
  • Senbuviai

Parašyta 2009 balandžio 15 - 14:00

Na ir kas čia pas mus buržujus? Ir namo norim ir buto gaila. Aš namą jau 8 metai statau ir buto lyšno neturiu ir žinau kas namą dar ilgiau stato ir nešlapina klaviatūros ašarom.

Na butas tai mano. Namas - ne. Ir visai ne buržujus, nes butas vos 44 kv. m.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0