Mdaaaa... Tradiciškai lietuviškai... Neturim jokių protingų minčių alternatyvai, o kritikuot viską ir visur galim iki apsi... Todėl mano manymu neturint nors kažkiek pagrįstos SAVOS alternatyvos, visas brazdinimas klava yra viso labo totalus bullshitas.Kadangi nuo mano vizijos ne kas priklauso, ir ta vizija puoseleti reikes dar 5 metus, tai galima ir dydesnio ikvepimo palaukti.
Dauguma balsavusiu sako uzh ja balsavo, nes daugiau nebuvo uz ka.
Gal galeciau ishgirsti kuo Butkevicius uz ja blogesnis? Nesakau, kad tinkamiausias zhmogus ish visu turinciu teise kandidatuoti LR pilieciu, bet kadangi tik tokie kandydatavo, tai ish tos shutves bet jau uzh grybauskaite jis
man geresnis, nes:
1) Nebuvo nei vieno nerealaus pazado.( Kas ish tu kvailu pazhadu, jei viskas bus daroma pagal investuotojo uzhsakyma arba ishvis nieko nedaroma?)
2) Zadejo paleisti vyriausybe!
3) Padarus zmogus. Ish tikruju socdemu (ne ish LDDP). Brazausko shutves oponentas. Beje net budamas Kirkilo vyriausybej buvo priesh LEO ir balsavo pries LEO.
Apie Butkevičių aš sutinku, vienas iš tikrųjų socialdemokratų, kaip ir sakalas, genzelis ir dar keletas, kuriuos aš tikrai gerbiu nors ir nesu socialdemokratas.
O beje, šiemet kandidatuot galėjo bet kas ir belekiek, bo rinkiminė kampanija kainavo tik 11kLt, o reklamą buvo galima pasidaryt jomajo.