siai dienai berods yra kazkokia simboline bauda uz tai (ar tik ne 40 Lt?)As va dar galvoju reiktu kokia laaaaabai griezta bausme uztraukti tiems pro kuriu langus lekia cipsu pakeliai, skarbonkes, buteliai ir t.t.
papolitikuokim
Parašyta 2009 birželio 03 - 10:12
Parašyta 2009 birželio 03 - 10:15
Yra prigalvota bausmių pakankamai, tik spėk taikyti.As vakar tvarkingai nuorukas i pelenine meciau, masinoje taip pat pro langa neleidau Bet va siandien ryte uzsimiegojes dvi ismeciau ir tik prie darbo privaziaves susipratau Reikia prisipratinti.... Visgi ideja gera.
As va dar galvoju reiktu kokia laaaaabai griezta bausme uztraukti tiems pro kuriu langus lekia cipsu pakeliai, skarbonkes, buteliai ir t.t.
ATPK 137 straipsnis. Naudojimosi automobilių ir elektros transportu tvarkos pažeidimas:
2 d. Šiukšlių, nuorūkų ar kitokių daiktų išmetimas pro transporto priemonės langus arba duris -
užtraukia baudą nuo dešimties iki dvidešimties litų.
Beje prisipažinimą jau turim, reikia tik asmens kodo ir kalam protokoliuką .
Arba "susitariam" ant .
Parašyta 2009 birželio 05 - 17:58
Parašyta 2009 birželio 08 - 08:20
Nu čia iš serijos. Vyksta teismo procesas....Ir kaip jumi Rusijos istorikų pareiškimas? Pasirodo, Lenkija kalta dėl II pasaulinio...
Teisėjas:
- Kaltinamasis, kodėl susmušėt pensisninką?
Kaltinamasis.
- Visų pirma aš nekaltas. Pensisninkas pirmas pradėjo. Aš liepiau jam atiduot 10 litų, o anas nedavė...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 birželio 08 - 09:37
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2009 birželio 08 - 11:52
Nu. Šian ryte klausau Kubiliaus kaip anas džiaugiasi, kad žmonės jais pasitiki na ir kitas bullshitas. Ale aš manau, kad žmonės visais įmanomais legaliais būdais bando kiek įmanoma daugiau konservatorių išgyvendint iš LietuvosNu ka, neblogai Lt prabalsavo uz politikus i Jewro sojuza
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
#1727 Svečias_ato_*
Parašyta 2009 birželio 08 - 14:33
o tu pikGtasAle aš manau, kad žmonės visais įmanomais legaliais būdais bando kiek įmanoma daugiau konservatorių išgyvendint iš Lietuvos
dabartine politika man ir nepatinka, bet apsiskaicius, manau, kad be jos butu batai...
Parašyta 2009 birželio 08 - 14:41
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2009 birželio 08 - 14:42
Na taip be jos bent batai butu, o su ja reikes zhiema basam vaikshtchioti.o tu pikGtas
dabartine politika man ir nepatinka, bet apsiskaicius, manau, kad be jos butu batai...
© J. Erlickas
Parašyta 2009 birželio 08 - 14:43
Gal galetum placiau? Idomu ka linksmo jewrosajuzas tame turetu izhiureti?px tas kubilius, uz tai jewrosajuzas pasijuoks is litovcu uz paksa prabalsavusiu.....
Mane pvz tokie deputatai labiau juokina.
http://pics.livejour...ni/pic/001c8y7y
Šį pranešimą redagavo Maestro: 2009 birželio 08 - 14:44
© J. Erlickas
Parašyta 2009 birželio 08 - 17:19
Nu ne, Maestro, Pakso tapšnojimus sunku aplenkt bus. O linksmo aš taip pat nieko nematau, greičiau tik didelę gėdą, kad tokie veikėjai iki šiol politikoje sukiojasi ir net į europalamentą patenkaGal galetum placiau? Idomu ka linksmo jewrosajuzas tame turetu izhiureti?
Mane pvz tokie deputatai labiau juokina.
http://pics.livejour...ni/pic/001c8y7y
Parašyta 2009 birželio 08 - 21:06
va taip reikia oliharchus sokdint o ne taip kaip musu homikai : ne negalima ardyt leolt reiks kompensacija moket ... kokia bl kompensacija !!! mokescius ir kitas strukturas i vp market biura ir bus viskas ispresta o jei ne pabaigt viska kaip putinas padare su chodorkovskiu ... bet kadangi gyvenam demokratinej saly tai visokie atmatos ir gali vogti PRISIDENGDAMI ISTATYMU ...
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Parašyta 2009 birželio 08 - 21:08
Paksui nuversti buvo sutelktos didelės pajėgos. Partijos, išsigandusi biurokratija, nupirkta TV ir spauda. Burbulas išpūstas buvo didelis. Galų gale teismai nieko neįrodė. Na, gal beveik nieko. O tai, kas dar nepaneigta, puikiai limpa ir Adamkui (pilietybės suteikimas už nežinia kokius nuopelnus, valst. apdovanojimai "prieštaringai vertinamiems" tipeliams ir t.t.)...... Pakso tapšnojimus sunku aplenkt bus. O linksmo aš taip pat nieko nematau, greičiau tik didelę gėdą, kad tokie veikėjai iki šiol politikoje sukiojasi ir net į europalamentą patenka
"Šikau ir tapšnojau" - palygint labai delikatus posakis, palyginus su kitų politikierių "perliukais" privačių pokalbių metu (nenoriu konkretizuot).
Kokius dar Paksiaus griekus galit paminėt, kurie neliptų visiems kitiems jį apkaltinusiems? Visi žmonės, visi daro klaidas. Jis irgi jų pridarė, bet nemačiau nei vienos piktybinės.
Ne, neesu "paksistas", tik man jo paprasčiausiai žmogiškai gaila...
Pagal spaudą, tai į tą jevroparlamentą kandidatuoja tokia publika iš kitų valstybių, kad Paksius - aniuolėlis palyginus...
Parašyta 2009 birželio 08 - 21:08
kiek suprantu kaltes jo taip ir neirode ...o kaip minejo jimmy apie kitus veikejus butu galima irgi nebloga seriala susukti , vien ko abonento-zuoko istorija verta bet cia gal placiau prokuror'as galetu papasakotiPakso tapšnojimus sunku aplenkt bus.
Šį pranešimą redagavo dainiusaz: 2009 birželio 08 - 21:14
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Parašyta 2009 birželio 08 - 22:06
Taip taip, atėjo turtingas dėdė ir nupirko visas TV ir spaudąPaksui nuversti buvo sutelktos didelės pajėgos. Partijos, išsigandusi biurokratija, nupirkta TV ir spauda. Burbulas išpūstas buvo didelis. Galų gale teismai nieko neįrodė. Na, gal beveik nieko. O tai, kas dar nepaneigta, puikiai limpa ir Adamkui (pilietybės suteikimas už nežinia kokius nuopelnus, valst. apdovanojimai "prieštaringai vertinamiems" tipeliams ir t.t.)...
"Šikau ir tapšnojau" - palygint labai delikatus posakis, palyginus su kitų politikierių "perliukais" privačių pokalbių metu (nenoriu konkretizuot).
Kokius dar Paksiaus griekus galit paminėt, kurie neliptų visiems kitiems jį apkaltinusiems? Visi žmonės, visi daro klaidas. Jis irgi jų pridarė, bet nemačiau nei vienos piktybinės.
Ne, neesu "paksistas", tik man jo paprasčiausiai žmogiškai gaila...
Pagal spaudą, tai į tą jevroparlamentą kandidatuoja tokia publika iš kitų valstybių, kad Paksius - aniuolėlis palyginus...
O iš kur čia ištraukėt, kad nieko neįrodė? Nebūtų įrodę, nebūtų nušalinę. Kaltinimų buvo pareikšta visa krūva, o įrodė bent tris ir to užteko.
Kita vertus paimkim Henriką Daktarą aka Henytė kaip pvz. 1997 metais gavo 7.5 metų už turto prievartavimą ir poveikį liudytojui. Ir ką, visi tikėjot, kad Henytė tik toks smulkus reketininkas? Manau daugelis žinojo (tiksliau įsivazdavo) kas ans iš tikro yra, deja to įrodyt negalėjo. Nu čia lyrinis nukrypimas apie kaltinimus ir kaltės įrodymus. Negretinu Pakso su Henyte.
Kas dar link Pakso. Jau vien ko vertas Borisovo skyrimas kažkokiu tai ten patarėju visos tos košės eigoje
O tapšnojimus aš turėjau omeny perkeltine prasme apie jo veiklą, begimus nuo atsakomybės bei mesijo vaizdavimus būnant tiek mero, tiek ministro pirmininko ar prezidento postuose...
Parašyta 2009 birželio 08 - 22:23
Viskas labai subjektyvu. T.y. vertinam pagal savo supratima ir turima info.Kas dar link Pakso. Jau vien ko vertas Borisovo skyrimas kažkokiu tai ten patarėju visos tos košės eigoje
O tapšnojimus aš turėjau omeny perkeltine prasme apie jo veiklą, begimus nuo atsakomybės bei mesijo vaizdavimus būnant tiek mero, tiek ministro pirmininko ar prezidento postuose...
Paksas man nepatiko, bet ta apkalta buvo baltais siulais siuta. Tikrai nieko tokio (mano subjektyvia nuomone), ko negaletum adamkui pripieshti. Beje kazhkada jau vardinau kokiems "nusipelniusiems" veikejams adamkus pilietybe pirmoj kadencijoj suteike. Ir tokiu buvo ne vienas, o shimtai.
Ir ta konstitucine dvasia, kuri uzhdraude toliau buti renkamu. Jei ne baime, kad tauta vel ishrinks, nebutu ir tos dvasios. Kad nusodino vaiki, tai akivaizdu. Ar jis ka gero butu padares irgi klausymas, bet kalbam vistik apie demokratija.
O Briuseli ish jo niekas nesijuoks. Bent puse parlamento manau bus labiau pajuokos vertu.
© J. Erlickas
Parašyta 2009 birželio 09 - 06:32
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2009 birželio 09 - 06:59
Man tai labiausiai Frantsio gaila.Man irga gaila ligoniu, tokiu kaip Paxas. Gal ir nebejuokisn europos, jau pakankamai prisijuoke visi.
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2009 birželio 09 - 07:17
Агласите пжлста весь список, kažkaip praleidau gal... Vėlgi spėju Adamkaus suteikta pilietybė nebuvo už suteiktą finansinę ar kitokią svarią paramą , kaip kad Pakso. Ar aš klystu?Tikrai nieko tokio (mano subjektyvia nuomone), ko negaletum adamkui pripieshti. Beje kazhkada jau vardinau kokiems "nusipelniusiems" veikejams adamkus pilietybe pirmoj kadencijoj suteike. Ir tokiu buvo ne vienas, o shimtai.
Kiti kaltinimai Paksui:
2 kaltinimas. Prezidentas R. Paksas, sąmoningai leisdamas J. Borisovui suprasti, kad dėl jo teisėsaugos institucijos atlieka tyrimą ir vykdo jo pokalbių telefonu kontrolę, šiurkščiai pažeidė Konstituciją ir sulaužė duotą priesaiką. Todėl Prezidentas R. Paksas šalintinas iš užimamų pareigų.
3 kaltinimas. Prezidentas R. Paksas, siekdamas įgyvendinti jam artimų privačių asmenų turtinius interesus, naudodamasis savo statusu duodamas nurodymus savo patarėjui Visvaldui Račkauskui, pasinaudojant tarnybine padėtimi, siekti per teisėsaugos institucijas paveikti UAB "Žemaitijos keliai" vadovų ir akcininkų sprendimus dėl akcijų perleidimo R. Paksui artimiems asmenims, taip pat R. Paksas, 2003 m. siekdamas įgyvendinti jam artimų privačių asmenų turtinius interesus ir naudodamasis savo statusu, darydamas įtaką UAB "Žemaitijos keliai" vadovų ir akcininkų sprendimams dėl akcijų perleidimo R. Paksui artimiems asmenims, šiurkščiai pažeidė Konstituciją ir sulaužė duotą priesaiką. Todėl Prezidentas R. Paksas šalintinas iš užimamų pareigų.
Kažkaip nepamenu tokių ar panašių dalykų, kuriuos galima Adamkui prisiūti.
Parašyta 2009 birželio 09 - 09:20
Oi, braliukas, tokių kaltinimų ir Brazauckiui galima maišą surinkt. Kiek buvo bandyta paviešint, galima duot jam tris metus sušaudymo pakariant elektros kėdėj. Vat tik sava chebra tuos dalykus greit užglaistė...
3 kaltinimas. Prezidentas R. Paksas, siekdamas įgyvendinti jam artimų privačių asmenų turtinius interesus, naudodamasis savo statusu duodamas nurodymus savo patarėjui Visvaldui Račkauskui, pasinaudojant tarnybine padėtimi, siekti per teisėsaugos institucijas paveikti UAB "Žemaitijos keliai" vadovų ir akcininkų sprendimus dėl akcijų perleidimo R. Paksui artimiems asmenims, taip pat R. Paksas, 2003 m. siekdamas įgyvendinti jam artimų privačių asmenų turtinius interesus ir naudodamasis savo statusu, darydamas įtaką UAB "Žemaitijos keliai" vadovų ir akcininkų sprendimams dėl akcijų perleidimo R. Paksui artimiems asmenims, šiurkščiai pažeidė Konstituciją ir sulaužė duotą priesaiką. Todėl Prezidentas R. Paksas šalintinas iš užimamų pareigų.[/i]
Kažkaip nepamenu tokių ar panašių dalykų, kuriuos galima Adamkui prisiūti.
Visa Paksiaus bėda - užnugario neturėjimas...
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0