Peršokti prie turinio

Nuotrauka

papolitikuokim

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2793

#1681 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 gegužės 18 - 14:59

Kadangi nuo mano vizijos ne kas priklauso, ir ta vizija puoseleti reikes dar 5 metus, tai galima ir dydesnio ikvepimo palaukti.
Dauguma balsavusiu sako uzh ja balsavo, nes daugiau nebuvo uz ka.
Gal galeciau ishgirsti kuo Butkevicius uz ja blogesnis? Nesakau, kad tinkamiausias zhmogus ish visu turinciu teise kandidatuoti LR pilieciu, bet kadangi tik tokie kandydatavo, tai ish tos shutves bet jau uzh grybauskaite jis
man geresnis, nes:
1) Nebuvo nei vieno nerealaus pazado.( Kas ish tu kvailu pazhadu, jei viskas bus daroma pagal investuotojo uzhsakyma arba ishvis nieko nedaroma?)
2) Zadejo paleisti vyriausybe!
3) Padarus zmogus. Ish tikruju socdemu (ne ish LDDP). Brazausko shutves oponentas. Beje net budamas Kirkilo vyriausybej buvo priesh LEO ir balsavo pries LEO.

Mdaaaa... Tradiciškai lietuviškai... Neturim jokių protingų minčių alternatyvai, o kritikuot viską ir visur galim iki apsi... Todėl mano manymu neturint nors kažkiek pagrįstos SAVOS alternatyvos, visas brazdinimas klava yra viso labo totalus bullshitas.
Apie Butkevičių aš sutinku, vienas iš tikrųjų socialdemokratų, kaip ir sakalas, genzelis ir dar keletas, kuriuos aš tikrai gerbiu nors ir nesu socialdemokratas.
O beje, šiemet kandidatuot galėjo bet kas ir belekiek, bo rinkiminė kampanija kainavo tik 11kLt, o reklamą buvo galima pasidaryt jomajo.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1682 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 gegužės 18 - 15:17

Mdaaaa... Tradiciškai lietuviškai... Neturim jokių protingų minčių alternatyvai, o kritikuot viską ir visur galim iki apsi... Todėl mano manymu neturint nors kažkiek pagrįstos SAVOS alternatyvos, visas brazdinimas klava yra viso labo totalus bullshitas.
Apie Butkevičių aš sutinku, vienas iš tikrųjų socialdemokratų, kaip ir sakalas, genzelis ir dar keletas, kuriuos aš tikrai gerbiu nors ir nesu socialdemokratas.
O beje, šiemet kandidatuot galėjo bet kas ir belekiek, bo rinkiminė kampanija kainavo tik 11kLt, o reklamą buvo galima pasidaryt jomajo.

Plia tai dabar ash kaltas, kad niekas geresnis nekandidatavo?
Buciau kanditataves, ale amzhiaus cenzo nepraeinu, tai tenka klaviatura pabarshkinti. :D
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#1683 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 15:48

Plia tai dabar ash kaltas, kad niekas geresnis nekandidatavo?
Buciau kanditataves, ale amzhiaus cenzo nepraeinu, tai tenka klaviatura pabarshkinti. :D

Aš neklausiu tavęs už ką balsavai. Aš tiesiog klausiu, kokia tavo vizija ir jinai nebūtinai turi sutapt su esamais septyniais tipais. Aš irgi turiu savo viziją, bet rinkausi iš to ką siūlė. Aš, asmeniškai, šiuose rinkimuose tiesiog atlikau pareigą ir taškas.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1684 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2009 gegužės 18 - 15:59

... Aš irgi turiu savo viziją, bet rinkausi iš to ką siūlė...

Iš kelių blogybių renkamės savo požiūriu mažiausią...
Gerai, užtenka po drakės kulokais mojuot. Turim ką turim. Žiūrim, kas iš to gausis... -_-
  • 0
... labai piktas diedas...

#1685 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 16:09

Aš neklausiu tavęs už ką balsavai. Aš tiesiog klausiu, kokia tavo vizija ir jinai nebūtinai turi sutapt su esamais septyniais tipais. Aš irgi turiu savo viziją, bet rinkausi iš to ką siūlė. Aš, asmeniškai, šiuose rinkimuose tiesiog atlikau pareigą ir taškas.

Na matai ash irgi susireitingavau kandidatus pagal savo vizija ir prabalsavau uz labiausiai tinkama.
Neslepsiu mano pasirinkimas sutapo su J.E. pasirinkimu.
Mano vizijos visai neatitinka ishrinktoji prezidente, todel pagristai noreciau suzinoti kuo ji taip gera.
Juk atsakymuose i kritika galima daug ka suzhinoti.
Deja atsakymai yra tik "esi debilas/tautos prieshas/rusu agentas/kegebisas", "ji geriausia" ir pan. :ph34r: (tchia shiaip skaitant visokiu delfiu komentarus, kur i shuns diedas buvo dedamas bet kas, kas tik driso suabejoti busima prezidente. :)

Net Adamkus (neseniai buves "elito" dievas, tinkamiausias ish tinkamiausiu) dabar komentaruose su shudais sumaishytas, kad uzh grybauskaite neprabalsavo. :D
  • 0
© J. Erlickas

#1686 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 18 - 16:54

Posted Image
  • 0
© J. Erlickas

#1687 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2009 gegužės 19 - 21:06

darome mygt :)
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#1688 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Parašyta 2009 gegužės 20 - 07:04

Maestro, aš nelabai suprantu kokių tikslų tu sieki tokiais savo pranešimais. Jeigu kažką konkretaus žinai blogo ir slapto apie Grybauskaitę ko mes dar nežinom tai išdėstyk, maž iš man prašviesės, nes aš būdamas runkeliu nelabai suvokiu dabartinės tavo pozicijos.
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#1689 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2009 gegužės 21 - 16:17

mygt
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#1690 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Parašyta 2009 gegužės 22 - 08:11

Į Lietuvą įskridęs vokiečių turistų lėktuvėlis pakėlė NATO naikintuvus teko paciam vakar buti sio ivykio liudininku. Tikrai buvau apstulbintas naikintuvu keliamu garsu ypac praskrendant ~800m nuo zemes pavirsiaus.
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#1691 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2009 gegužės 22 - 09:28

Į Lietuvą įskridęs vokiečių turistų lėktuvėlis pakėlė NATO naikintuvus teko paciam vakar buti sio ivykio liudininku. Tikrai buvau apstulbintas naikintuvu keliamu garsu ypac praskrendant ~800m nuo zemes pavirsiaus.

nu tai buvo proga pabirbinti tuos naikintuvus - kaip ir mokomoji reali treniruote ;] :D
  • 0
Roots to roots

#1692 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Parašyta 2009 gegužės 26 - 09:34

Vakar kaip supratau per eurorinkimams skirtą laidą stebėjau kaip kandidatai į europarlamentą negali išvardinti net paprasčiausių europarlamento funkcijų. Juokingiausia kandidato frazė buvo: "...europarlamentas leidžia įstatymus, nu ne įstatymus bet ten kažkokius tai... dabar nepamenu..." :ph34r: :angry: Ir kaip tokie gali kandidatuot? Jie net nesugeba atsakyt į klausimą ką jie veiks tame europarlamente.
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#1693 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 26 - 09:45

Vakar kaip supratau per eurorinkimams skirtą laidą stebėjau kaip kandidatai į europarlamentą negali išvardinti net paprasčiausių europarlamento funkcijų.
Juokingiausia kandidato frazė buvo: "...europarlamentas leidžia įstatymus, nu ne įstatymus bet ten kažkokius tai... dabar nepamenu..." :ph34r: :angry:
Ir kaip tokie gali kandidatuot? Jie net nesugeba atsakyt į klausimą ką jie veiks tame europarlamente.

Va va. Ir kadangi antro prezo turo nebus, tai į šituos tikrai nesivarginsiu eit.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1694 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 26 - 09:47

Beje, jeigu nors vieni sąžinigai pasakytų, kad į tą perlementą eina grynai dėl algos ir daugiau nieko, tikrai pabalsuočiau už juos. Vien už atvirumą.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1695 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2009 gegužės 26 - 10:57

Va va. Ir kadangi antro prezo turo nebus, tai į šituos tikrai nesivarginsiu eit.

as jauciu, kad taip masto 90 proc. lietuviu ;]
na, bet jeigu saziningai pasakytu kad eina tik del babkiu - kodel nepadet zmonems geriau gyvent? :D
  • 0
Roots to roots

#1696 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 26 - 21:45

as jauciu, kad taip masto 90 proc. lietuviu ;] ...

Jaučiu, rinkimai visai neįvyks, nes ateis balsuot tik kandidatų giminės ir artimieji. Su kuo nepakalbi, visiems pofig (man irgi)...
  • 0

#1697 Arvydzius

Arvydzius
  • Nariai
  • Vieta:Utena
  • Automobilis:Peugeot 307 1.6Hdi, Subaru Outback boxer diesel 2011

Parašyta 2009 gegužės 28 - 09:18

Gal ir buvo kada įdėta Der ewige Jude . Pažiūrėjus kyla įvairių minčių, ypač po paskutinių žydų išsišokimų ir Delfi komentarų mygt

Delfi komentaras:

Talmude teigiama, kad tik žydai yra pilnaverčiai žmonės, o likusieji – gojai (tai reiškia „gyvuliai“ arba „ žvėrys“) . Toliau rašomas tekstas jus gali kiek šokiruoti, bet tai yra tikslios( kiek įmanoma verčiant) citatos iš įvairių talmudo dalių.

1.Sanhedrin 59a :“Užmušti gojų tas pats kas užmušti laukinį gyvūną“.

2.Aboda Zara 26b :“Net geriausius iš gojų reikia žudyti“.

3.Sanhedrin 59a :“Gojus įkišęs nosį į įstatymą (talmudą) yra kaltas ir baudžiamas mirtimi“.

4.Libbre David 37:“Pranešimas gojams, apie mūsų religinius santykius, prilyginama visų žydų nužudymui, nes jei jie sužinotų, ko mes apie juos mokome, jie mus pradėtų viešai naikinti“.

5.Libbre David 37:“Jeigu žydas bus priverstas aiškinti kokias nors rabino knygos ištraukas, jis privalo pateikti, tik melagingus paaiškinimus. Tas, kuris nesilaikys šio įstatymo bus sunaikintas“.

6.Yebhamoth 11b :“Yra leidžiami lytiniai santykiai su trijų metų mergaite“.

7.Schabouth Hag 6d :“Žydas gali melagingai žadėti atsikalbinėdamas“.

8.Hikkoth Akum ks1 :“Negelbėkite gojų esant pavojui ar gresiant mirčiai“.

9.Hikkoth Akum ks1 :“Gojams nereikšti geraširdiškumo“.

10.Chosen Hamm 388, 15 :“Jeigu įrodoma, kad kas nors atidavė izraeliečių pinigus gojams, tai turi būti surastas būdas, tokį žmogų nušluoti nuo žemės paviršiaus.„

11.Choshen Hamm 266,1 :“Žydas gali pasiimti viską , jei tai priklauso Akumu (gojui). Tas kas gražina nuosavybę gojui nusideda įstatymui, didindamas nusikaltėlių jėgą. Tačiau, tas poelgis vertas pagyrimo, kai jis priverčia krikščionis liaupsinti žydus ir žiūrėti į juos kaip į sąžiningus žmones.“

12.Szaaloth–Utszabot, The book of Jore Dia 17 :“Žydas gali ir privalo meluodamas prisiekinėti, kai gojai jo klausia ar yra jų knygose kas nors prieš juos.„

13.Baba Necia 114, 6 :“Žydai yra žmonės, o kitos pasaulio nacijos ne žmonės, o žvėrys.„

14.Simeon Haddarsen , fol .56–d :“Kai ateis mesijas kiekvienas žydas turės po 2800 vergų.„

15. Nidrasch Talpioth , psl 225–L :“Jehova sutvėrė nežydus žmogiškam pavidale, tik tam, kad žydams nereikėtų naudotis gyvulių paslaugomis. Nežydai, tai gyvuliai žmogaus pavidale, kurie privalo tarnauti žydams dieną ir naktį.„

16.Aboda Sarah 37a :“Prieš trijų metų gojų mergaitę jau gali būti naudojama prievarta.„

17.Gad Shas 22 :“Žydai gali turėti nežydę merginą , bet negali jos vesti.„

18.Tosefta Adoba Zara B 5 :“Jeigu gojus užmuša gojų arba žydą jis turi būti baudžiamas, tačiau žydas nužudęs gojų atsakomybėn netraukiamas.„

Šį pranešimą redagavo Arvydzius: 2009 gegužės 28 - 09:19

• 0
Pesimistas - gerai informuotas optimistas

#1698 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2009 gegužės 28 - 13:29

Gal ir buvo kada įdėta Der ewige Jude . Pažiūrėjus kyla įvairių minčių, ...

Man irgi kilo visokių minčių pažiūrėjus. Iš epizodo aprašymo video.mail.ru:
... "Вечный жид" является особым видом пропаганды, которая не была превзойдена до сегодняшнего дня каким-либо другим фильмом или видео. По различным причинам фильм может рассматриваться как рентгенограмма процесса принятия управленческих решений руководством Германии, по отношению к евреям. ...

Šitas vaizdelis ko gero įdomus būtent kaip propagandos vadovėlis.
Apie delfi komentatorius ir jų svarius argumentus irgi turiu savo nuomonę. :)
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#1699 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 29 - 19:46

Uzhsienio spaudos apzhvalga :D

Straipsnis : http://www.economist...ory_id=13702731

Straipsnio atpasakojimas: http://www.lrytas.lt...e-magnolija.htm
  • 0
© J. Erlickas

#1700 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2009 gegužės 29 - 23:02

Uzhsienio spaudos apzhvalga :D

Straipsnis : http://www.economist...ory_id=13702731

Straipsnio atpasakojimas: http://www.lrytas.lt...e-magnolija.htm

Šita "magnolija" dar neinauguruota, o jau ėmė valstybei vadovaut. Energijos kaip pas foksterjerą, tik ar ilgam? Arba pagaliau supras, kad per mažos galios jai duotos, arba kaip kas "pastatys į vietą" kaip Paksą...
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0