100 Proc. pritariu...arba kaip kas "pastatys į vietą" kaip Paksą...
ypac jei dar uz pusmecio VaLdas bus kvepuojantis...
Parašyta 2009 gegužės 30 - 06:38
100 Proc. pritariu...arba kaip kas "pastatys į vietą" kaip Paksą...
Parašyta 2009 gegužės 30 - 10:22
tai paksas nekaltas ?, arba kaip kas "pastatys į vietą" kaip Paksą...
Parašyta 2009 gegužės 30 - 10:35
Žinioj nekaltas .tai paksas nekaltas ?
Parašyta 2009 gegužės 30 - 12:21
realiai as ir netikiu visu tuo farsu kuris vadinamas apkalta :mad:Žinioj nekaltas .
P.S. Pakso apkaltoj patiko vienas iš kaltinimų - galimai perdavė Borisovui informaciją. Niekas neįrodė, bet vistiek kaltas.
P.P.S. Man Paksas nei draugas, nei giminė .
Parašyta 2009 gegužės 30 - 14:30
Kol ant paksiaus nesusedo visi sunys(lobistai, monopolistai, politikistai ir kiti pistai) tol jis man irgi buvo px.Žinioj nekaltas .
P.S. Pakso apkaltoj patiko vienas iš kaltinimų - galimai perdavė Borisovui informaciją. Niekas neįrodė, bet vistiek kaltas.
P.P.S. Man Paksas nei draugas, nei giminė .
Parašyta 2009 gegužės 31 - 09:06
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Parašyta 2009 birželio 01 - 07:50
Na matai. Va čia ir prasideda "gali ar negali". Prezidentas iš esmės visus sprendimus priima dekretais tiek įstatymų vetavimas ar pasirašymas, tiek ordinų teikimas ir etc. Lygiai taip pat gali tėkštelt dekretą ir kitais klausimais. Net Kūris aiškino, kad iš esmės ankstesni prezidentai praktiškai šiuo punktu nesinaudojo, palikdami viską vyriausybei, o sau tik reprezentacinius dalykus. Vienintelis aiškus dalykas, kad prezidento dekretus vyriausybė privalo vykdyti. O kokio turinio turi būti dekretai, niekas niekur neapibrėžia. Čia beje ne mano mintys, o tik trumpai sudėliojau Kūrio mintis šiuo klausimu.Manau tiesiog kultūringas perspėjimas ir nuoroda į konstitucines Respublikos Prezidento galias ir negalimumą valdyti valstybę dekretais...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 birželio 01 - 09:11
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2009 birželio 01 - 09:57
O ko čia džiaugtis? Cibuliais algas gaus, bus sveiki, nebijos nei kiaulių, nei paukščių gripo, nei kokio nors ten varlių maro...
Parašyta 2009 birželio 03 - 07:06
Tai tuo ir dziaukimesO ko čia džiaugtis? Cibuliais algas gaus, bus sveiki, nebijos nei kiaulių, nei paukščių gripo, nei kokio nors ten varlių maro...
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2009 birželio 03 - 07:31
Kaip ir rimtos šnekos buvoVo, man patiko sostinės pasipinigavimo būdas : numetei kancarą - duok pusę štukos (Delfis). Ir miesto kazna pilnėja, ir švaros daugiau...
Parašyta 2009 birželio 03 - 08:04
Na dar būtų gerai, kad šiukšleviedrių būtų daugiau, jeigu jau taip baudžia. Gediminkėj jų pakanka, ake tik pasiduok kokia gatvele šonan...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 birželio 03 - 08:23
Nu gal, bet aš tai nejaučiu tos problemos, nes nerūkau O kokį popierėlį nuo ledų ar kt nesunku ir kišenėj pasinešiot pakol prieisiu viedrą.Na dar būtų gerai, kad šiukšleviedrių būtų daugiau, jeigu jau taip baudžia. Gediminkėj jų pakanka, ake tik pasiduok kokia gatvele šonan...
Parašyta 2009 birželio 03 - 08:54
Shito ir ash labai laukiu.Dabar nekantriai laukiu kada pradės šunininkus stebėt atidžiau
Parašyta 2009 birželio 03 - 08:58
Jo yra tiesos. Pas mus "rukamasis" dazhnai buva uzhmetytas kancarais, nors per viduri dydzhiule pelenine stovi.Nors nemažai daliai rūkorių su dabartiniu mąstymu, tai ir viedrų padaugėjimas nepadėtų. Pas juos įprotis mest kancarą ant žemės net neieškant akimis šiukšliaviedrio
Parašyta 2009 birželio 03 - 09:23
Parašyta 2009 birželio 03 - 09:42
Tokia "pakazuha" turi sioki toki psichologini spaudima ir prevencija siukslintojamsPadarė teisminę "pakazuchą", nubaudė, tik ar tos baudos atpirko teismo išlaidas?
Parašyta 2009 birželio 03 - 09:47
... jei padarys "konvejerinę" liniją tokioms byloms, tai gal ir pasiteisins...Tokia "pakazuha" turi sioki toki psichologini spaudima ir prevencija siukslintojams
Parašyta 2009 birželio 03 - 09:48
Parašyta 2009 birželio 03 - 10:06
gaila, kad dauguma zmoniu susipranta tik kai baudomis pradedama grasinti...As vakar tvarkingai nuorukas i pelenine meciau, masinoje taip pat pro langa neleidau Bet va siandien ryte uzsimiegojes dvi ismeciau ir tik prie darbo privaziaves susipratau Reikia prisipratinti.... Visgi ideja gera.
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0