Peršokti prie turinio

Nuotrauka

papolitikuokim

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2793

#1721 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2009 birželio 03 - 10:12

As va dar galvoju reiktu kokia laaaaabai griezta bausme uztraukti tiems pro kuriu langus lekia cipsu pakeliai, skarbonkes, buteliai ir t.t. :angry:

siai dienai berods yra kazkokia simboline bauda uz tai (ar tik ne 40 Lt?) :unsure:
  • 0
Roots to roots

#1722 Arvydzius

Arvydzius
  • Nariai
  • Vieta:Utena
  • Automobilis:Peugeot 307 1.6Hdi, Subaru Outback boxer diesel 2011

Parašyta 2009 birželio 03 - 10:15

As vakar tvarkingai nuorukas i pelenine meciau, masinoje taip pat pro langa neleidau :ax: Bet va siandien ryte uzsimiegojes dvi ismeciau :doh: ir tik prie darbo privaziaves susipratau :blink: Reikia prisipratinti.... Visgi ideja gera.

As va dar galvoju reiktu kokia laaaaabai griezta bausme uztraukti tiems pro kuriu langus lekia cipsu pakeliai, skarbonkes, buteliai ir t.t. :angry:

Yra prigalvota bausmių pakankamai, tik spėk taikyti.

ATPK 137 straipsnis. Naudojimosi automobilių ir elektros transportu tvarkos pažeidimas:
2 d. Šiukšlių, nuorūkų ar kitokių daiktų išmetimas pro transporto priemonės langus arba duris -
užtraukia baudą nuo dešimties iki dvidešimties litų.

Beje prisipažinimą jau turim, reikia tik asmens kodo ir kalam protokoliuką :lol: .
Arba "susitariam" ant :beer: .
  • 0
Pesimistas - gerai informuotas optimistas

#1723 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2009 birželio 05 - 17:58

...Ir kaip jumi Rusijos istorikų pareiškimas? Pasirodo, Lenkija kalta dėl II pasaulinio... :blink:
  • 0
... labai piktas diedas...

#1724 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 birželio 08 - 08:20

...Ir kaip jumi Rusijos istorikų pareiškimas? Pasirodo, Lenkija kalta dėl II pasaulinio... :blink:

Nu čia iš serijos. Vyksta teismo procesas.
Teisėjas:
- Kaltinamasis, kodėl susmušėt pensisninką?
Kaltinamasis.
- Visų pirma aš nekaltas. Pensisninkas pirmas pradėjo. Aš liepiau jam atiduot 10 litų, o anas nedavė...
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1725 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2009 birželio 08 - 09:37

Nu ka, neblogai Lt prabalsavo uz politikus i Jewro sojuza :ax:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1726 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 birželio 08 - 11:52

Nu ka, neblogai Lt prabalsavo uz politikus i Jewro sojuza :ax:

Nu. Šian ryte klausau Kubiliaus kaip anas džiaugiasi, kad žmonės jais pasitiki na ir kitas bullshitas. Ale aš manau, kad žmonės visais įmanomais legaliais būdais bando kiek įmanoma daugiau konservatorių išgyvendint iš Lietuvos :unsure:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1727 Svečias_ato_*

Svečias_ato_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 08 - 14:33

Ale aš manau, kad žmonės visais įmanomais legaliais būdais bando kiek įmanoma daugiau konservatorių išgyvendint iš Lietuvos :unsure:

o tu pikGtas :)

dabartine politika man ir nepatinka, bet apsiskaicius, manau, kad be jos butu batai...
  • 0

#1728 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 08 - 14:41

px tas kubilius, uz tai jewrosajuzas pasijuoks is litovcu uz paksa prabalsavusiu.....
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1729 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 birželio 08 - 14:42

o tu pikGtas :)

dabartine politika man ir nepatinka, bet apsiskaicius, manau, kad be jos butu batai...

Na taip be jos bent batai butu, o su ja reikes zhiema basam vaikshtchioti. :ph34r:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#1730 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 08 - 14:43

px tas kubilius, uz tai jewrosajuzas pasijuoks is litovcu uz paksa prabalsavusiu.....

Gal galetum placiau? Idomu ka linksmo jewrosajuzas tame turetu izhiureti?

Mane pvz tokie deputatai labiau juokina.

http://pics.livejour...ni/pic/001c8y7y

Šį pranešimą redagavo Maestro: 2009 birželio 08 - 14:44

• 0
© J. Erlickas

#1731 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2009 birželio 08 - 17:19

Gal galetum placiau? Idomu ka linksmo jewrosajuzas tame turetu izhiureti?

Mane pvz tokie deputatai labiau juokina.

http://pics.livejour...ni/pic/001c8y7y

Nu ne, Maestro, Pakso tapšnojimus sunku aplenkt bus. O linksmo aš taip pat nieko nematau, greičiau tik didelę gėdą, kad tokie veikėjai iki šiol politikoje sukiojasi ir net į europalamentą patenka -_-
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#1732 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2009 birželio 08 - 21:06

atkeliu vaizda is vienos temos i kita ant tolimesniu diskusiju MYGT
va taip reikia oliharchus sokdint o ne taip kaip musu homikai : ne negalima ardyt leolt reiks kompensacija moket ... kokia bl kompensacija !!! mokescius ir kitas strukturas i vp market biura ir bus viskas ispresta o jei ne pabaigt viska kaip putinas padare su chodorkovskiu ... bet kadangi gyvenam demokratinej saly tai visokie atmatos ir gali vogti PRISIDENGDAMI ISTATYMU ...
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#1733 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 08 - 21:08

... Pakso tapšnojimus sunku aplenkt bus. O linksmo aš taip pat nieko nematau, greičiau tik didelę gėdą, kad tokie veikėjai iki šiol politikoje sukiojasi ir net į europalamentą patenka -_-

Paksui nuversti buvo sutelktos didelės pajėgos. Partijos, išsigandusi biurokratija, nupirkta TV ir spauda. Burbulas išpūstas buvo didelis. Galų gale teismai nieko neįrodė. Na, gal beveik nieko. O tai, kas dar nepaneigta, puikiai limpa ir Adamkui (pilietybės suteikimas už nežinia kokius nuopelnus, valst. apdovanojimai "prieštaringai vertinamiems" tipeliams ir t.t.)...
"Šikau ir tapšnojau" - palygint labai delikatus posakis, palyginus su kitų politikierių "perliukais" privačių pokalbių metu (nenoriu konkretizuot).
Kokius dar Paksiaus griekus galit paminėt, kurie neliptų visiems kitiems jį apkaltinusiems? Visi žmonės, visi daro klaidas. Jis irgi jų pridarė, bet nemačiau nei vienos piktybinės.
Ne, neesu "paksistas", tik man jo paprasčiausiai žmogiškai gaila...
Pagal spaudą, tai į tą jevroparlamentą kandidatuoja tokia publika iš kitų valstybių, kad Paksius - aniuolėlis palyginus...
  • 0

#1734 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2009 birželio 08 - 21:08

Pakso tapšnojimus sunku aplenkt bus.

kiek suprantu kaltes jo taip ir neirode ...o kaip minejo jimmy apie kitus veikejus butu galima irgi nebloga seriala susukti , vien ko abonento-zuoko istorija verta bet cia gal placiau prokuror'as galetu papasakoti :rolleyes:

Šį pranešimą redagavo dainiusaz: 2009 birželio 08 - 21:14

• 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#1735 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 08 - 22:06

Paksui nuversti buvo sutelktos didelės pajėgos. Partijos, išsigandusi biurokratija, nupirkta TV ir spauda. Burbulas išpūstas buvo didelis. Galų gale teismai nieko neįrodė. Na, gal beveik nieko. O tai, kas dar nepaneigta, puikiai limpa ir Adamkui (pilietybės suteikimas už nežinia kokius nuopelnus, valst. apdovanojimai "prieštaringai vertinamiems" tipeliams ir t.t.)...
"Šikau ir tapšnojau" - palygint labai delikatus posakis, palyginus su kitų politikierių "perliukais" privačių pokalbių metu (nenoriu konkretizuot).
Kokius dar Paksiaus griekus galit paminėt, kurie neliptų visiems kitiems jį apkaltinusiems? Visi žmonės, visi daro klaidas. Jis irgi jų pridarė, bet nemačiau nei vienos piktybinės.
Ne, neesu "paksistas", tik man jo paprasčiausiai žmogiškai gaila...
Pagal spaudą, tai į tą jevroparlamentą kandidatuoja tokia publika iš kitų valstybių, kad Paksius - aniuolėlis palyginus...

Taip taip, atėjo turtingas dėdė ir nupirko visas TV ir spaudą :lol:
O iš kur čia ištraukėt, kad nieko neįrodė? Nebūtų įrodę, nebūtų nušalinę. Kaltinimų buvo pareikšta visa krūva, o įrodė bent tris ir to užteko.
Kita vertus paimkim Henriką Daktarą aka Henytė kaip pvz. 1997 metais gavo 7.5 metų už turto prievartavimą ir poveikį liudytojui. Ir ką, visi tikėjot, kad Henytė tik toks smulkus reketininkas? Manau daugelis žinojo (tiksliau įsivazdavo) kas ans iš tikro yra, deja to įrodyt negalėjo. Nu čia lyrinis nukrypimas apie kaltinimus ir kaltės įrodymus. Negretinu Pakso su Henyte.

Kas dar link Pakso. Jau vien ko vertas Borisovo skyrimas kažkokiu tai ten patarėju visos tos košės eigoje :wacko:
O tapšnojimus aš turėjau omeny perkeltine prasme apie jo veiklą, begimus nuo atsakomybės bei mesijo vaizdavimus būnant tiek mero, tiek ministro pirmininko ar prezidento postuose...
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#1736 Maestro

Maestro
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 08 - 22:23

Kas dar link Pakso. Jau vien ko vertas Borisovo skyrimas kažkokiu tai ten patarėju visos tos košės eigoje :wacko:
O tapšnojimus aš turėjau omeny perkeltine prasme apie jo veiklą, begimus nuo atsakomybės bei mesijo vaizdavimus būnant tiek mero, tiek ministro pirmininko ar prezidento postuose...

Viskas labai subjektyvu. T.y. vertinam pagal savo supratima ir turima info.
Paksas man nepatiko, bet ta apkalta buvo baltais siulais siuta. Tikrai nieko tokio (mano subjektyvia nuomone), ko negaletum adamkui pripieshti. Beje kazhkada jau vardinau kokiems "nusipelniusiems" veikejams adamkus pilietybe pirmoj kadencijoj suteike. Ir tokiu buvo ne vienas, o shimtai.
Ir ta konstitucine dvasia, kuri uzhdraude toliau buti renkamu. :D Jei ne baime, kad tauta vel ishrinks, nebutu ir tos dvasios. Kad nusodino vaiki, tai akivaizdu. Ar jis ka gero butu padares irgi klausymas, bet kalbam vistik apie demokratija. :wacko:
O Briuseli ish jo niekas nesijuoks. Bent puse parlamento manau bus labiau pajuokos vertu.
  • 0
© J. Erlickas

#1737 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 09 - 06:32

Man irga gaila ligoniu, tokiu kaip Paxas. Gal ir nebejuokisn europos, jau pakankamai prisijuoke visi.
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#1738 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Parašyta 2009 birželio 09 - 06:59

Man irga gaila ligoniu, tokiu kaip Paxas. Gal ir nebejuokisn europos, jau pakankamai prisijuoke visi.

Man tai labiausiai Frantsio gaila. ^_^
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#1739 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 09 - 07:17

Tikrai nieko tokio (mano subjektyvia nuomone), ko negaletum adamkui pripieshti. Beje kazhkada jau vardinau kokiems "nusipelniusiems" veikejams adamkus pilietybe pirmoj kadencijoj suteike.  Ir tokiu buvo ne vienas, o shimtai.

Агласите пжлста весь список, kažkaip praleidau gal... Vėlgi spėju Adamkaus suteikta pilietybė nebuvo už suteiktą finansinę ar kitokią svarią paramą , kaip kad Pakso. Ar aš klystu?

Kiti kaltinimai Paksui:

2 kaltinimas. Prezidentas R. Paksas, sąmoningai leisdamas J. Borisovui suprasti, kad dėl jo teisėsaugos institucijos atlieka tyrimą ir vykdo jo pokalbių telefonu kontrolę, šiurkščiai pažeidė Konstituciją ir sulaužė duotą priesaiką. Todėl Prezidentas R. Paksas šalintinas iš užimamų pareigų.

3 kaltinimas. Prezidentas R. Paksas, siekdamas įgyvendinti jam artimų privačių asmenų turtinius interesus, naudodamasis savo statusu duodamas nurodymus savo patarėjui Visvaldui Račkauskui, pasinaudojant tarnybine padėtimi, siekti per teisėsaugos institucijas paveikti UAB "Žemaitijos keliai" vadovų ir akcininkų sprendimus dėl akcijų perleidimo R. Paksui artimiems asmenims, taip pat R. Paksas, 2003 m. siekdamas įgyvendinti jam artimų privačių asmenų turtinius interesus ir naudodamasis savo statusu, darydamas įtaką UAB "Žemaitijos keliai" vadovų ir akcininkų sprendimams dėl akcijų perleidimo R. Paksui artimiems asmenims, šiurkščiai pažeidė Konstituciją ir sulaužė duotą priesaiką. Todėl Prezidentas R. Paksas šalintinas iš užimamų pareigų.

Kažkaip nepamenu tokių ar panašių dalykų, kuriuos galima Adamkui prisiūti.
  • 0

#1740 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 09 - 09:20

3 kaltinimas. Prezidentas R. Paksas, siekdamas įgyvendinti jam artimų privačių asmenų turtinius interesus, naudodamasis savo statusu duodamas nurodymus savo patarėjui Visvaldui Račkauskui, pasinaudojant tarnybine padėtimi, siekti per teisėsaugos institucijas paveikti UAB "Žemaitijos keliai" vadovų ir akcininkų sprendimus dėl akcijų perleidimo R. Paksui artimiems asmenims, taip pat R. Paksas, 2003 m. siekdamas įgyvendinti jam artimų privačių asmenų turtinius interesus ir naudodamasis savo statusu, darydamas įtaką UAB "Žemaitijos keliai" vadovų ir akcininkų sprendimams dėl akcijų perleidimo R. Paksui artimiems asmenims, šiurkščiai pažeidė Konstituciją ir sulaužė duotą priesaiką. Todėl Prezidentas R. Paksas šalintinas iš užimamų pareigų.[/i]

Kažkaip nepamenu tokių ar panašių dalykų, kuriuos galima Adamkui prisiūti.

Oi, braliukas, tokių kaltinimų ir Brazauckiui galima maišą surinkt. Kiek buvo bandyta paviešint, galima duot jam tris metus sušaudymo pakariant elektros kėdėj. Vat tik sava chebra tuos dalykus greit užglaistė...
Visa Paksiaus bėda - užnugario neturėjimas... :ph34r:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0